چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

هدف از راه اندازی این سایت در ابتدا نوشتن مطالب جالب توجه تخصصی مغز و اعصاب از مشاهدات و تجربیات بالینی شخصی بود ، در پنج سال گذشته که از شروع به کار این سایت گذشته، بتدریج سوالات و نظرات مراجعه کنندگان بامطرح نمودن مطالب عمدتآ مشکل بالینی در موارد خاص انگیزه مکاتبه متقابل اینترنتی در من را بیشتر نمود و وسیله ارتباط بیشتر با بیماران و مددجویان و اطرافیانشان و همکاران گردید. در مواردی که سوال و جواب ها میتوانست برای عموم قابل استفاده باشد مطالب و نظرات مراجعه کنندگان بدون تغییر مگر با حذف مطالب محرمانه یا زاید در سایت پذیرفته میشد و پاسخ ها را در حد قابل فهم برای عموم در همان روز و ندرتآ در عرض دو تا سه روز داده ام. در پاسخ ها هم جنبه بحث عمومی رعایت شده است. در موارد استثنائی که موضوع بیماری مفصل بوده و قابل طرح در این روال خلاصه امکان پذیر نبود از طریق تماس تلفنی و یا ارسال کپی مدارک به آدرس مطب پس از مطالعه راهنمائی های لازم در مورد تشخیص، راهکارهای درمانی داده شده است. در هیچ مورد بیماران برای مراجعه حضوری به فردی و یا به مرکزی توصیه نشده و از تجویز دارو از این طریق خودداری شده است. از تبلیغ خود یا پزشک دیگر و یا سایت ها احتراز شده، بیماران به پیگیری درمان با پزشک معالج توصیه شده اند.

بیوگرافی

متولد 1324 دربخش ممقان از توابع تبریز، اتمام دوره آموزش پزشکی عمومی در دانشگاه تبریز در سال 1351 ، آموزش انترنی وتخصصی مغز و اعصاب در سالهای 1351 تا 1356 در بیمارستان های مموریال و فورد وابسته به دانشگاه آناربور- دیترویت، میشیگان، آمریکا.سابقه کار و تدریس در دانشگاه تبریز در سالهای 1356 تا 1360، ترجمه کتاب تشخیص افتراقی بیماریهای مغز و اعصاب ، طبابت خصوصی تا به امروز ( اردیبهشت ماه 1394 ) با کار همه روزه 9 تا 10 ساعت با حجم زیاد مراجعه کننده (بایگانی مطب با بیش از یکصد و پنجاه و پنج هزار پرونده ) ، علاقمند به تشخیص موارد مشکل و کمک در حد توان به هر بیمار و به هر وسیله ممکن.
94/3/10
طرح خلاصه مطالب علمی پزشکی در این سایت با انگیزه برای برقراری ارتباط با تعداد زیاد از بیماران و افراد علاقمند به مسائل پزشکی که در مواردی با مشکلات تشخیصی و درمانی مواجه هستند در نظر گرفته شده و انگیزه ای برای مطالعه و آموزش خودم و ارائه خدمت هرچند ناچیز به هموطنان داخل و خارج از کشور است.

6,166 Responses to چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

  1. Mah می‌گوید:

    این رو هم متذمر شم که تو همین مدت موهام نازک شدن و ریزش پیدا کردن.آقای دکتر ممنونم از وقتی که میزارید و به سوالاتم جواب میدید

  2. Mah می‌گوید:

    آقای دکتر واقعا ممنونم از لطف شما و وقتی که برای من گذاشتید. سلامت و موفق باشید

  3. مریمممممممممممممممممممممم می‌گوید:

    سلام میشه اینو تفسیر کنید

    تست نوار عصبه

    Abnormal SsR(prolonged Latencies
    normal SEP Of Lowre and Upper extremities

  4. مظفر فکری می‌گوید:

    باسلام دکتر میشه ادرس مطب تون رو بدین

  5. شیده می‌گوید:

    سلام دکتر سیفی خسته نباشید، خوبید؟می بخشید من که دو سال هست که ام اس دارم وبعد از سوزن ربیف، قرص دانلوین مصرف می کنم و از وقتی که ام اس گرفتم حالات روحیم خیلی بد شده،چون روی کارم که تدریس فیزیک بود تاثیر گذاشت و روی فعالیت و ورزش کردنم و پیش دکتر روانکاو رفتم و گفت خونه بگیر و تنها زندگی کن و از امکاناتت استفاده کن و من 41سالم هست و شش ماه هست که خونه گرفتم ولی چون خیلی می ترسم بیشتر از دو روز اونجا نموندم ومی خوام خونه رو پس بدم و گفتند یوگا برام خوبه و دو ماه بیشتر نرفتم و خوشم نیومد و چون تا حدودی در محل کارم از بیماریم اطلاع دارن به من ساعت تدریس فیزیک نمی دن و اذیتم می کنن و پارسال رفتم ابتدایی و امسال هم همون شرایط رو دارم،حالا دکتر به نظر شما من چی کار کنم که هم روحیم بهتر بشه،هم شرایط کاریم بهتر بشه و شما که تابستون پارسال من رو ویزیت کردید یه نامه بهم دادید که من یه جای اروم مثل آزمایشگاه به کار مشغول بشم ولی شیراز نامه بهشون ندادم این جور رفتار می کنن وای که نامه بهشون بدم ولی دبستان هم پنج روز باید می رفتم و دبیرستان یا راهنمایی چهار روز،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ولی اونها می گن ما یکی می خوایم که برامون کار کنه،مریض می خوایم چی کار.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بهتر از هر کس خودتان با وضعیت جسمی روانی و امکانات و روحیات خودتان آشنائی دارید نباید کسی به شما در انتخاب روش زندگی تعیین تکلیف کند. فقط میتوان بگویم هر چه فعال و موفق و اجتماعی باشید برایتان خوب خواهد بود. با مشاور دلسوز و با تجربه هم راجع به برنامه ریزی آینده زندگی و شغلی تان با ناتوانی مشورت کنید

  6. پروانه می‌گوید:

    سلام دکترعزیز همسرم یک ماه پیش خارج ازکشور ساعت چهارصبح درمحل آموزش دچارسکته مغزی شد بدین صورت که تاری دید و دو بینی و بی حسی دریک طرف بدن و با دادن دارو بعد ازچندساعت کل مشکلات مرتفع گردید الان تنها موقعی که سرش رو پایین می گیره درموقع راه رفتن دچاردوبینی میشه ولی وقتی سرش رو میگیره بالا خوب میشه البته با یک چشم این دوبینی اتفاق می افتد علت چیست ؟

  7. مرجان می‌گوید:

    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    من قبلا باهاتون یه بار مشورت کردم. خانمی 35 ساله هستم با یک مشکل مزمن و پیچیده که بیشتر از ده ساله منو آزار میده. در حال حاضر من از ضعف واسپاسم و سنگینی در عضلات دوپا و کمر رنج میبرم. عکس آم آر آی من التهاب نخاع رو نشون میده که دکترها میگن ام اس هست اما میگن پلاکها فعال نیستند و من میتونم برای تقویت عضلات ورزش کنم. اما مشکل اینجاست که به محض ورزش کردن بدن من واکنش نشون میده یعنی اسپاسم ها بیشتر میشن و خیلی اذیت میشم. من دو سال قبل حالم خیلی بهتر بود. یکبار به توصیه پزشک تابستون 95 دو ماه رفتم باشگاه و بدنسازی و پیلاتس کارکردم وقتی مهرماه میخواستم برم سرکار دیدم خیلی افت کردم و بعد از تعطیلی به سختی تا دم سرویس میام. بار دوم پارسال رفتم پیش یه متخصص طب فیزیکی(دکتر شهرام قاسمی ) بهم حرکات کششی داد روزی 3ساعت انجام میدادم. بعد 5ماه دیدم بدنم داره خشک میشه دیگه انجام ندادم ولی متاسفانه خشکی بیشتر شد و تعادلم کم شد. الان چند قدم بیشتر نمیتونم راه برم. یعنی 2مرتبه اقدام به ورزش کردن برای من فقط مساوی با ناتوانی بیشتر بود. و من واقعا نمیدونم چرا؟؟؟
    آقای دکتر ممکنه آدرس ایمیلتون رو داشته باشم عکس ام آر آی مغز و نخاعم رو براتون ایمیل کنم شما لطف کنید یه ملاحظه بفرمائید. پیشاپیش از لطفتون خیلی خیلی ممنونم.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      احتمال زیاد مشکل از پیشرفت بیماری نخاعی است بایستی قبل از زمین گیر شدن علائم بالینی مشهود در معاینه با نشانه های تصویر برداری ارزیابی و برنامه درمانی طولانی مدت تدوین شود. هر نوع اظهار نظر درمانی غیابی شایست نیست.

      • مرجان می‌گوید:

        ممنون. ببخشید آقای دکتر دو سوال دارم:
        1- ممکنه بیماری دیگه ای به غیر از ام اس باشه؟
        2- من فقط میخوام شما عکسهای ام ار آی منو ببینید فقط از جنبه تشخیصی نه درمان ضمنا با توجه به دوری مسافت و مشکلات جسمی امکان مراجعه حضوری نیس. اگه لطف کنید ممنون میشم.

        • دکتر سیفی می‌گوید:

          لازم است یک نفر پزشک مصاحبه و معاینه و درمان را بعهده بگیرد

          • مرجان می‌گوید:

            آقای دکتر من تحت نظر چندین متخصص مغز واعصاب بودم ولی نتیجه ای نداشته. متاسفانه مشکل اصلی من لاینحل باقی مونده. من عاجزانه ازتون درخواست میکنم با دیدن مدارک پزشکی من حداقل منو راهنمایی کنید که چیکار کنم.

          • دکتر سیفی می‌گوید:

            در موارد سخت پزشکی حتی با معاینه هم تشخیص مشکل است چه ماند به نظر غیابی

  8. شمیم می‌گوید:

    سلام وقت بخیر من قبلا هم ازتون راهنمایی خواسته بودم،، الان حدود دو ه هفته ست که.سمت چپ صورتم مور مور میشه و گاها ضعف و گرفتگی در پای چپ دارم نوک زبانم هم احساس بی حسی دارم ولی مزه همه چی رو تشخیص میدم،، انگشت وسط هر دو دست هم گاها با فشار آوردن بهشون بی حسی شو میفهمم میخام بدونم چرا این حالت ها برام به وجود میاد با اینکه ام آر آی سرو گردن نرمال بوده،، تنگی کانال نخاعی به علت استوفیت دارم،،، و پزشکان نورولوژی متعدد مراجعه کردم که با بررسی علایم تشخیصی ندادن،، البته تا دو هفته گذشته این علایم نداشتم،،،،،،،فقط. گز گز دست و پا داشتم که الان ندارم،،ضمن اینکه پردنیزولون یه ماه گذشته مصرف کردم و الان ده روز است که کنار گذاشتم

  9. َAmir می‌گوید:

    سلام آقای دکتر , من با مطبتون تماس گرفتم گفتن اول اینجا مشکلمو مطرح کنم بعد شما بگین چیکار کنم , پس من خیلی خلاصه میگم تا وقتتونو نگیرم
    دختر من النا 5 سالشه و با سزارین بدنیا اومد
    زردی ١٧ داشت
    سه روز بستري شد خوب شد
    اما زياد سرما ميخورد تب ميكرد
    ١سال و سه ماهگي تشنج كرد
    موقع تشنج خيره ميشد يه جا
    برديم دكتر با دارو تا ٤ سالگي كنترل شد
    داروهاش والپروات بوده
    بعد جواب نداد لوبل شد
    بعد شربت ليسكانتين و قرص تگرتول
    الان ١ ساله كه تشنجش كنترل نميشه
    دكتر واسش قرص دپاكين نوشته
    النا ديرراه افتاد الانم تو راه رفتن تعادلش كمه و مشکل داره
    صحبت كردنش در حد چندتا كلمه هست , ١سال هم هست که كلاس گفتار ميبرمش
    دركش از محيط خوبه
    موهاش خيلي ريزش داره جوري كه يهو همه موهاش ريخت با دارو موهاش دراومده اما نه كامل
    تشنج رو چشمشم تاثير گذاشته و انحراف پيدا كرده
    ام ار اي (MRI) هم انجام داديم
    قسمت هوشياريش مشكل نداره
    ما جهرم زندگی میکنیم و یکی از فامیلا شمارو معرفی کردن
    اگه به مدارک پزشکیش نیازی باشه خیلی سریع به دستتون میرسونم و اگه لازم بدونین حضوری هم میایم تبریز خدمتتون
    ممنون میشم اگه جواب مارو زود بدین

  10. Vahid می‌گوید:

    سلام اقای دکتر عذر میخوام از خدمتتون.نوریت اپتیک میتونه باعث رترکشن پلک ،سرگیجه،و حس سوزش در پاها بشه ؟

  11. سولماز می‌گوید:

    سلام خسته نباشید
    همسر بنده مبتلا به ام اس هستند.مدتی است دچار سرگیجه شدید شده.از شما قبلا پرسیده بودم.فرمودید با داروهای تزریقی ام اس بهتر میشه.اما نشد
    چکار کنیم سرگیجه درمان بشه؟داروی خاصی باید مصرف کنه؟
    ممنون

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      پزشک معالج داروهای ضد سرگیجه هم میدهند تمرینهای تعادلی را در مراجعه توضیح میدهند از نظر گوش و حلق هم باید معاینه شوند.

  12. انجمن ام اس آ.ش می‌گوید:

    ضمن عرض سلام و خسته نباشید .
    مشکلات عمده تعداد زیادی ازبیمارانی که به انجمن ام اس مراجعه میکنند به شرح زیر می باشند :
    عدم صدور معرفینامه دست نویس توسط پزشک معالج به انجمن جهت عضویت ، که در بسیاری از موارد بیماران را با مشکل ثبت نام و مراجعه مجدد به پزشک مواجه میکند .
    نارضایتی بیماران ازویزیت دسته جمعی چندین بیمار در اتاق معاینه .

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بهتر است موارد گلایه بیماران، به پزشک معالج از طرف خود بیمار یا محترمانه از طرف انجمن منتقل شود. ضمنا به جهت اهمیت موضوع مطلب در سایت قرار داده شد.

  13. حسین می‌گوید:

    یافته های تازه در مورد بیماری ام اس. در فصل گرما، بیماران مبتلا به ام‌اس رنج بیشتری می‌‌برند، دلیل این امر باید کمبود ملاتونین باشد. مولتیپل اسکلروز یا ام‌اس یا تصلب بافت چندگانه یک بیماری خودایمنی است که در آن غلاف‌های ایمنی میلین آسیب می‌بینند. سلول‌های آسیب‌دیده در مغز و نخاع هستند و عواقب ناشی از بیماری می‌توانند بسیار متفاوت از اختلال بینایی تا خستگی، از فلج تا اختلالات حسی در دست و پا باشند.

    آسونتا دال‌بیانکو متخصص مغز و اعصاب دانشکده پزشکی دانشگاه وین می‌گوید: در مراحل اولیه بیماری، نمود آن به شکل حمله است. بنابراین تعداد و شدت این حملات در بیماران مختلف، تفاوت می‌کند.

    عوامل محیطی نیز بر روند بیماری تأثیر می‌گذارند. مطالعات نشان داده است که نور تأثیرگذار است و بیماران در بهار و تابستان رنج بیشتری به نسبت پاییز و زمستان دارند. لوتسز هارمس، متخصص مغز و اعصاب در دانشگاه شریته برلین می‌گوید که دلیل این موضوع بایستی به دلیل اختلال در میزان ملاتونین، هورمونی که در غده صنوبری تولید می‌شود و به تنظیم چرخه خواب و بیداری بدن کمک می‌کند، باشد. مقدار ملاتونین تولید شده به طور عمده بستگی به میزان نور دارد. اگر هوا روشن باشد و خورشید بتابد، تولید ملاتونین کاهش می‌یابد. بنابراین در تابستان میزان ملاتونین بدن اکثر مردم پایین‌تر از زمستان است.

    در مبتلایان به ام‌اس برخی از سلول‌های سیستم ایمنی بدن یعنی لنفوسیت‌های تی به صورت نادرست هدایت می‌شوند. یعنی به جای پشتیبانی از دستگاه ایمنی در کار خود، بافت بدن را به عنوان یک موجود خارجی بالقوه‌ بیماری‌زا شناسایی و به آن حمله می‌کنند.

    هارمس می‌گوید به نظر می‌رسد که بالا بودن سطح ملاتونین در بدن فعالیت این سلول‌های مضر را کاهش دهد. پژوهشگران همچنین نشان داده‌اند که تزریق روزانه پنج میلی‌گرم از این هورمون به مدت ۹۰ روز سبب شده است که بیماران مبتلا به ام‌اس حال عمومی بهتری داشته باشند.

    با این حال برای بررسی اثر ایمنی این هورمون نیاز به پژوهش‌های دقیق‌تری بر روی انسان وجود دارد. استفاده از این هورمون برای بیماران مبتلا به ام‌اس که از بی‌خوابی رنج می‌برند گزینه‌ای خوبی‌ست. هارمس می‌گوید این روش درمانی باید با پزشک معالج مطرح شود.

    در حال حاضر ۱۶ نوع دارو برای درمان بیماری ام‌اس تجویز می‌شود. با توجه به این که هیچ فاکتور مشخصی برای ابتلا به این بیماری وجود ندارد بنابراین برنامه درمانی ویژه برای هر بیمار ارائه نمی‌شود. در واقع تنها تفاوت بین بیماران تعداد و شدت حملات است، که می‌تواند خفیف، متوسط یا شدید باشد.

    دکتر توماس برگر، متخصص مغز و اعصاب و سرپرست کلینیک ام‌اس شهر اینسبروک اتریش می‌گوید: ما نمی‌توانیم بیماری را درمان کنیم. هدف‌مان این است که حملات را متوقف کنیم. داروهای فعلی به طور متوسط روی ۸۰ تا ۹۰ درصد بیماران درست عمل می‌کنند بنابراین داروی جدید نیاز نداریم. آن چه کم داریم یک درمان طبقه‌بندی‌شده و منظم است که بر اساس آن بتوانیم به هر بیمار یک نحوه‌ی درمان پیشنهاد کنیم. برای این کار ما احتیاج به بیومارکر یا زیست‌نشانگری قابل اعتماد داریم. نشانگر زیستی در حوزه پزشکی شاخصی قابل اندازه‌گیری برای تشخیص وجود یک بیماری است که گاهی شدت بیماری را نیز نشان می‌دهد.

    دکتر برگر افزود که در ۲۵ سال گذشته حساسیت بر روی بیماری در افکار عمومی افزایش یافته و بنابراین تشخیص بیماری در بین افراد بین ۲۰ تا ۳۰ سال نیز بیشتر شده است. او تأکید کرد که افزایش شیوع بیماری در کشورهای خاورمیانه، جهان عرب و نیز آمریکای جنوبی از مواردی‌ست که باید مورد توجه قرار بگیرد.

    شمار زنان مبتلا به بیماری ام‌اس در جهان، چهار برابر مردان مبتلا به این بیماری است. با استفاده از گزارش‌های نشریه اتریشی استاندارد.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با توجه به چند عاملی بودن علت های ام اس اگر موضوع را از زاویه دیگر نگاه کنیم نتیجه برعکس هم بدست می آید . در کشورهای اسکاندیتاوی با زمستانهای طولانی و نور کم هرچه به مدار بالاتر میرسیم شیوع ام اس بیشتر است، پس نور کم و ملاتونین بالا با تخقیق جور در نمی آید

  14. جمال جمالی می‌گوید:

    باسلام
    اقای دکتر من نزدیک به دو ساله داروی اسنترا 50 مصرف می کنم و تحت نظرم در شیخ الرئیس پیش روانپزشک نظر دکترم می گه مشکل وس واس فکری داری و تنها مشکلی که برام مونده بعضی وقت ها غروب ها احساس غم و اندوه بهم دست می ده و دیدو تمرکزم کم می شه و احساس جنسیم هم کم می شه و می ترسم که مشکلم یه چیز دیگه ای باشه سنم 33ساله و هیچ مشکل جسمی و مادی هم ندارم ولی من نزدیک به 10ساله که استرس داشتم ولی تا این مدت نمی دونستم که استرس حالم رو خراب می کنه
    و تنها نگرانی من از دست دادن نعوض جنسی م هست ولی مشکل جنسی هم ندارم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      این نوع عارضه هم از خود مشکل روان تنی و هم از عارضه مصرف طولانی دارو پیش می آید پزشک معالج میتواند کنترل کند

  15. حسام می‌گوید:

    http://uupload.ir/view/9rx7_screenshot_20180922-185436.png ام ار ای مغز نخاع گردن بدون تزریق سالم.معاینه ته چشمم سالم.سونوگرافی داپلر عروق سالم.سی تی انژیو گردن سالم.
    بیشترین اختلالم.نور هراسی چشم چپ با درد شدید و بزرگ شدن نسبی مردمک چشم چپ با پریمتری سالم.سرگیجه شناوری با درد چشم و حس پله برقی مانند در زیر پای چپ و گاهی سوزش هر دو پا علایمم بود.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      فکر میکنم بارها نبود عارضه جدی عصبی را متذگر شده ام تا موقعی که علائم عینی عصبی دیده نشود بایستی با چشم پزشک مشکل را کنترل کنید

  16. نازنین می‌گوید:

    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر …ببخشید آقای دکتر نامزدم مدتیه وقتی باهم بحثمون میشه حالش خیلی بد میشه و بدنش بیجون میشه و پشت گردنش سفت میشه آخرین بار سمت چپ بدنش لمس شد طوری که نمیتونست تکون بده …پدرشون هم بر اثر بیماری ام اس فوت کردن …حالا به شدت دچار استرس شدیم که نکنه ام اس باشه …۲۹ سالشه …و این علایمو فقط وقتی داره که یه بحث شدید باهم بکنیم

  17. احمدی می‌گوید:

    سلام آقای دکتر من دو تا مشکل دارم، یکی اینکه اختلال خواندن دارم(دیسلکسیا) و در فهم مطالب خوانده شده مشکل دارم. دوم اینکه صبحها به سختی از خواب بیدار میشوم و در طول روز سست و خواب آلود هستم انگار که از خواب بیدار نشده ام یا اصلا نخوابیده ام. چه درمانهای دارویی برای این دو مشکل من پیشنهاد میکنید؟

  18. علی بهرامی می‌گوید:

    با عرض سلام خدمت جناب اقای دکتر
    حدود دو ماهه خستگی مداوم-خواب الودگی-و پاهام با یک ضربه ناگهانی سریع میپره و خیلی حساس شده.بعد موقع مطالعه باید مدام پاهایم رو تکون بدم.گاهی هم نبض دار به ندرت میشود.سه ماه پیش خدمت شما بودم و معاینه اعصاب محیطی انجام دادید و گفتید سالمید و برام قرص بوسپیرون نوشتید.متخصص روان هم چون بیماری وسواس دارم برام قرص اسنترا و کلومیپرامین هم نوشته با ب کمپلکس.اقای دکتر نگرانم مشکل خاصی نباشه.حتما در اولین فرصت به تبریز خواهم اومد خذمت شما اما خواستم تا قبلش کمکم کنین.خدا خیر بدهد شما رو

  19. شیرین صفری می‌گوید:

    سلام
    آقای دکتر من یکبار سال ۱۳۹۰ عمل دیسک مهره ۴ و ۵ شده ام.
    الان مجددا درد شدید دارم و بعد mri نظریه زیر حاصل شده،
    هرنیاسیون سانترال در دیسک L3-L4 و پروتروزیون سانترال در دو دیسک پایینتر نمایان است. محور کمر افزایش لوردوز دارد.

    منظور چیه و آیا عمل جراحی ضرورت داره؟ اگر لازمه بیام مطبتان.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      راجع به تغییرات بعد از عمل چیزی نوشته نشده دیسک فتق شده توضیح داده شده نسبت به سرایط و علائم تصمیم گیری درمان فرق میکند

  20. آرزو می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    آقای دکتر من دیسک خفیف گردن و کمر و آرتروز خفیق گردن دارم
    حدود 3 هفته سرگیجه داشتم و بعد حدود یک هفته برطرف شد
    بعد از آن حدود ده روز است که سرم به شدت سوزن سوزن می شود از صبح که بیدار میشوم این حالت تا آخر شب ادامه دارد علاوه بر آن گاهی انگشتان و بازوهام و خیلی کم پاهام هم سوزن سوزن می شود ولی سرم به شدت این حالت را دارد قبل از شروع این احساس سوزن سوزن شدن سر به دلیل فقط سرگیجه، ام آر آی مغز دادم یک پلاک سفید وجود داشت که چندین دکتر مغز و اعصاب دیدند و گفتند اصلا مهم نیست با علائم جدید باز هم نگران شدم آیا باید پیگیری کنم یا این مشکلات گذرا هستند، ضمن این که استرس و اضطراب شدید هم دارم
    ممنونم

  21. آوا می‌گوید:

    ام ار ای ۴/۷/۹۷
    The image are obtained according to the usual protocol before and after injection of intravenous gadolinium are obtained which reveals multiple hypersignal lesion in FLAIR and T2 is seen in white matter adjacent to bothlateral ventricles suggestive of previous demyelinating plaques.
    Largest lesion is distributed in white matterof Lt.frontal and Lt.parietoccipital lobe.
    Also plaque formation is seen in white matter adjacent to temporal horn of lateral ventricle.
    No evidence of plaque is seen in cerebellum.
    Small plaque is seen in junction of mid brain and pons less than 5 mm.
    In comparison to previous imaging that performed in date of 94.06.07 no significant change of size and number of lesion is seen.
    No enhancing plaque is seen.
    No S.O.L is seen.
    No hydrocephaly is seen.
    Pituitary gland is normal with no S.O.L.
    Rest of the study is unremarkable.
    با سلام واحترام وعرض خسته نباشید خدمات جناب آقای دکتر.شرح حال جدید ترین ام اری بنده جهت استحضار ارسال می گردد.خواهشمند است در صورت امکان اظهار نظر فرمایید.آیا وضعیتم نسبت به ام ارای سال ۹۴ بدتر شد یا بهتر.در حال حاضر آمپول آونکس هفته ای یکبار استفاده میکنم.باید تزریق ادامه پیدا کند یا خیر؟
    ام ار ای سال ۹۴
    MRI OF THE BRAIN WITHOUT AND WITH GADOLINIUM:
    The images are obtained according to the usual protocol without and with gadolinium wich reveals:
    Evidence of multiple hyposignal lesion is noted in adjeacent periventricular white matter of both hemisphere with pattern of demyelinating disorder.
    In post contrast images no evidence of pathologic enhancement is noted in brain parenchyma.
    There is no evidenced of midline structural shift or extra axial collection.
    Small hypersignal lesion in T2 weighted image is noted in Rt. Cerebellar hemisphere suggestive of old demyelinating plaque.
    The skull base shows normal signal intensity and anatomical landmarks.
    7th & 8th nerve root complexes are normal bilaterally.
    Pituitary gland is normal.
    MRI OF THE CERVICAL CANAL WITHOUT AND WITH GADOLINIUM:
    The images are obtained according to the usual protocol without and with gadolinium wich reveals:
    Normal size and signal intensity of all vertebral bodies.
    Mild disc dehydration with posterior bulging is noted in C5-C6 level.
    No disc protrusion is seen.
    Evidence of hyposignal lesion in T2 weighted image is noted in cervical cord in level of C4-C5 and C6-C7 level that can suggest old demyelinating plaque.
    No intra dural S.O.L is seen.
    Surrounding soft tissue structures ara normal.
    In evaluation of cervical cord no pathologic enhancement is seen in post contrast images.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در گزارش تغییر مشهود در اندازه و تعداد پلاکها گفته شده مشخص نیست این تغییر در کمی است یا زیادی با مقایسه تصاویر میتوان مطمئن شد.

  22. بهمن می‌گوید:

    با سلام خدمت آقای دکتر اینجانب 43 سال سن 183 سانت قد 110 کیلو وزن حدود30 سال سابقه ورزش رزمی جودو دارم متاسفانه 11 ماه قبل دچار گرفتگی عضلات کمر شدم و با تزریق مسکن به تمرین ادامه دادم پس از بررسی MRI مشخص شد بیرون زدگی دیسک 4 و پارگی دیسک 5 و بعد کل پای چپ بی حس گردید که به تدریج خوب شد و فقط بی حسی در پاشنه پا همچنان ادامه دارد پرسشی که از شما دارم این استکه بی حسی پا تا کی ادامه دارد ایا به این وضعیت امکان ادامه ورزش ممکن است ضمنا در این مدت با انجام ورزشهای کمر و شنا و استفاده از داروهای دیازگلدین و گلوکوزامین درمان انجام داده ام الان درد ندارم فقط پاشنه پای چپ بی حس است و در موقع رانندگی بیشتر می شود برای درمان دکترها عمل و بعضی تزریق دیسکوژل را پیشنهاد کرده اند لصفا راهنمایی فرمایید با تشکر

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      نشستن طولانی این نوع عارضه سیاتیک را بدتر میکند نرمشها و شنا و ورزش سبک را بتدریج در حد تحمل زیادتر کنید. بعد از هر مرحله فعالیت چند ساعته استراحت دراز کش نیم ساعته لازم است. ممکن است اختلال حی مدتها ادامه یابد اگر با ضعف همراه نباشد خیلی ناراحت کننده نخواهدبود

  23. نازگل می‌گوید:

    با سلام خدمت شما
    آقای دکتر من تقریبا ۱۲ روز پیش طی مدت یک هفته پروازهای طولانی رو پشت سر گذاشتم و چون خودم ساکن استرالیا هستم و به آمریکا سفر کردم اختلاف ساعت طولانی و طولانی ماندن در پرواز رو در یک هفته داشتم بعد از برگشت بلافاصله کارم رو شروع کردم اما تمام این مدت که لرگشتم از پشت سر احساس گیجی می کنم اما اصلا دورانی نیست ولی مدام احساس میکنم الان میافتم که البته تا به حال نیافتادم. ولی کلا خیلی احساس ناخوشایندی هست… همش دلم میخواد از پشت سرم رو ماساژ بدم. ضمنا من ۳ ماه پیش ام آر آی انجام دادم از مغز به علت سر درد که همه چیز نرمال بود و آزمایش خون هم نرمال بود وفقط کمی آهنم پایین بود. میخواستم بدونم آیا در طول ۳ ماه میشه تومور در سرم بوجود آمده باشه؟ میشه بفرمایید راهنماییم کنید که علت این حال بد چیست؟ و صبحها سرم بهتر . از عصر به بعد بد میشم. ممنونم از شما

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      احتمالا نشستن طولانی و تغییر ساعت این عوارض را پیش آورده در صورت ادامه یک معاینه اعصاب محض اطمینان کافی خواهد بود.

  24. حسین می‌گوید:

    سلام دکتر ام آر آی تا چه حد ام اس تشخیص میده صد در صد نشون میده یا نه نوروپاتی چقدر شبیه ام اس لطفا جواب بدین ممنون

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در حمله اول ام اس معمولا ام آر ای غیر طبیعی است در عودهای بعدی حتما غیر طبیعی است نوروپاتی مقوله دیگر است

  25. جواد می‌گوید:

    سلام آقای دکتر
    بنده ۲۶ سالمه از تبریز و از دو سه سال پیش پرش در گیجگاهم داشتم و بعد انگشتم به ندرت پرش داشت الان بعد ۲ سال دردهای عضلانی دارم و درد پشت سرم دارم وکل بدنم درد میکنه یه بار فقط دکتر داخلی رفتم گفت مشکل عصبی دارم و گفت احتمال ms صفر هست استرسم هم خیلی زیاده که نکنه ام اس دارم به خاطر این متخصص مغز اعصاب تا حالا نرفتم بعضی مواقع هم پام رو که زمین میزارم احساس میکنم نوک سوزن به کف پام میخوره البته فقط از یک نقطه
    الانم بعد اینکه گیجگاهم میپره تمام بدنم هم پرش داره و چشمام هم بعضی وقتها احساس میکنم نوک سوزن بهش میخوره بعضی شبها از شدت درد پاهام نمیتونم بخوابم تا اینکه پاهام رو به هم بمالم تا اروم بشن و پرش در چشمم هم دارم و درد در گردن هم هنگام سردرد دارم و بعضا احساس درد در ناخنهام دارم
    ممنون میشم راهنماییم کنید

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با مراجعه به اعصاب هم از نظر تشخیص مشکل روان تنی مطمئن میشوید و هم درمان لازم و راهنمائی میشوید.

  26. دکتر سیفی می‌گوید:

    من هم از جنابعالی تشکر میکنم امیدوارم این خدمت کوچک از طرف من برای تعداد بیشتری از افراد جامعه مفید واقع شود.

  27. عادل مختاری می‌گوید:

    مریض سی ای دی پی هستم داروی ای وی ای جی دریافت میکردم جدیدا زمین خوردم کمرم شکست دو هفته بی تحرک بودم امروز پاهام قفل کرد میخواستم بدونم دوباره حمله بهم دست داده یا از کم تحرکی پاهام بی حس شدن
    باسپاس عادل

  28. دکتر سیفی می‌گوید:

    هیچگونه پرهیز به غیر از قند اضافی و سیگار توصیه نمیشود.

  29. دکتر سیفی می‌گوید:

    در معاینه کنترل و مراجعه به سیر بیماری در پرونده بهتر میشود قضاوت کرد

  30. قاسم می‌گوید:

    آقای دکتر، فلج مغزی ارثی است؟ عمر این بیماران کوتاه تر است؟ دوران میان سالی و پیری بیماران سی پی سخت و همراه مشکلاتی میگذرد؟ یعنی به مرور اوضاع جسمی بیمار سختتر میشود؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      عارضه سی پی پیشرونده نیست. سی پی خفیف که امور حودش را اداره میکند زندگی عادی دارد. سی پی زمین طبیعتا در طول عمر اثر گذار است.

  31. مونا می‌گوید:

    سلام جناب دکتر
    میشه بفرمایید آیا سرترالین یا فلوکستین با دوکسپین تداخل دارند یا خیر
    سپاسگذار

  32. ... می‌گوید:

    آقای دکتر صمیمانه ممنونم از لطف و راهنمایی شما و وقتی که گذاشتید. متشکرم سالم و تندرست باشید

  33. leyli می‌گوید:

    سلام اقای دکتر من دخترم چهار ساله ش هست دوسه روز سرماخورده دیشب هم نیمه های شب توی خواب بی علت دچار خون دماغ شد مقدار خونریزی دماغ زیاد نبود میشه لطف کنید بگید علت این خون دماغ چیه؟

  34. علیرضا می‌گوید:

    سلام اقای دکتر .. ممنون از پاسخ های قبلی شما .. ایا برای وسواس میتوان از شک الکتریکی استفاده کرد ؟؟ .. یا از tDCS ..توضیحی در مورد فرقشان بدهید
    لطفا .فرزندم دچار افسردگی هم هست..کاری هم انجام نمیدهد..

  35. آمنه می‌گوید:

    سلام وقت بخیر اقای دکتر من 24سالمه یک فرزند 21ماهه با مشکل میکروفتالمی ولاغری مغز دارم منو همسرم پسر عمه و دختر دایی هستیم مشکل ژنتیکی نداریم الان 10هفته باردارم نگرانم که فرزند دومم مشکلی نداشته باشه نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      علاوه بر غربالگری خونی در دو هفته آتی سونوگرافی متداول بعمل می آورند. بهتر است پزشک کودکان شرح وضعیت فرزند عارضه را به متخصص ژنتیک جهت مشاوره بنویسد در صورت تایید بیماری ژنتیک شایع تست اختصاصی برای جستجوی بیماری در جنین بعمل می آورند.

  36. bb می‌گوید:

    با سلام
    ببخشید آقای دکتر دختری 26 ساله هستم 1 سال و 7 ماه است که سینووکس تزریق می کنم قرص پره گابالین و میلواید برایم تجویز شده است آیا رژیم کتوژنیک ضرر دارد ؟

  37. مژده ملتي می‌گوید:

    سلام آقاي دكتر من تهران هستم و متاسفانه به شما دسترسي ندارم ميتونم ايميلتون رو داشته باشم تا در مورد بيماريم باهاتون مشورت كنم؟

  38. ناهید می‌گوید:

    سلام اقای دکتر . من روی اس سیتالوپرام 10نسبتا خوبم ولی چشام شدیدا به نور حساس میشه با توحه به نازک بودن قرنیه چشم ایا میتونم ادامه بدم؟ ایا احتمال کم شدن این عارضه هست؟ با تشکر فراوان و سایه تون مستدام.

  39. آنا می‌گوید:

    با سلام و احترام خدمت آقاي دكتر سيفي
    اگر امكانش هست لطفا جواب سوال من را بدهيد و راهنماييم كنيد
    آقاي دكتر من هفته ٢٩ و ٥ روز سونوگرافي انجام دادم و اندازه بطن چپ را بين ٩ تا ١١ زده بود
    ventriculomegaly , mild ( 9-11mm)
    left
    آيا خطرناك است؟
    ممنون ميشم راهنماييم كنيد

  40. معصومه امانی می‌گوید:

    سلام خسته نباشید من ۲۶سالمه حدود یک ماه پیش گزگز کف پا داشتم ام آر آی مغزم سالم بود بعد از چند روز دستام هم گزگز کرد و آزمایش خون هم مورد مشکوک نداشتم بعدهاکه علایم برطرف نشد دوباره به دکتر مراجعه کردم و دکتر ام آر آی گردن گرفت که باز نرمال بود البته ی دکتری هم گفته بود هیپوفیزم بزرگتر ب نظر میرسه ولی آزمایش پرولاکتینم نرمال بود البته من سابقه تشنج دارم که آخرین حمله حدود ۱۵سالگی بود و از آن موقع روزانه ۴۰۰کاربامازپین مصرف کردم آخرین باری که رفتم دکتر تشخیص cts دادند با نوار عصب و عضله و نوار مغزم هم مشکل خاصی نداشت دکتر دوز کاربامازپین رو نصف کرد و گاباپنتین روزانه۲۰۰ و تیزانیدین ۲اضافه کرد الان گزگز تقریبا بعد ۱۵روز برطرف شده ولی گاهی در قسمت سمت راست سرم درد دارم و احساس میکنم دستها و پاهام هم کم جون شدن زود خسته میشم و لرزش دستام بیشتر شده و چند روز هم هس متوجه شدم گره لنفی زیر بغل چپم ورم خفیفی داره که گاها خارش و درد میکنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

  41. پروين می‌گوید:

    دكترجان درامدن موروي گوش مرد٥٩ساله نشانه چيست أيا نشانه ي بيماريست يا طبيعي است تشكر

  42. یاسر می‌گوید:

    همینجا باید سوال بپرسم؟

  43. یاسمین سلیمان پور می‌گوید:

    من از صبح پیامم رو فرستادم اما هنوز در حال بررسی مونده

  44. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام، هر نوع شتا و راه رفتن در آب و استفاده از جکوزی در کم کردن درد و عوارض دیسک کمر مفید است.

  45. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ببخشید یک عده از سوال های کاربران بعلت اشکال خدمات رسانی سایت برایم قابل دسترس نبوده لطفآ سوال تان را مجددآ ارسال فرمائید.

  46. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ، بیماریهای ویروسی و تبدار در مواردی موجب تشدید و عود ام اس میشوند لذا بهتر است بیماران ام اس بموقع واکسن آنفلوآنزا بزنند.

  47. آذر می‌گوید:

    باسلام واحترام ،
    آقاي دكتر پاسخ سئوال ديروزم را هنوز دريافت نكردم لطافا مرا راهنمايي بفرماييد خدمتتان گفته بودم از خرداد امسال با ازبين رفتن ديد يك چشم ومراجعه به پزشك تشخيص msبرايم دادند بعداز تزيق 12آمپول سينووكس آنزيمهاي كبديم بالا رفت وبه دستور آقاي دكتر صحراييان اسويمر جايگزين سيووكس شد خوشبختانه بااين آمپول مشكلي ندارم روزقبل كه براي تجديد دارو به پزشكم درشهرستان مراجعه كردم ايشان گفتند باتوجه به حال وروزت روزهاي پنجشنبه وجمعه اسويمررانزن واقعا نميدانم چه كنم به آقاي دكتر صحراييان هم دسترسي ندارم

  48. دکتر سیفی می‌گوید:

    دیروز پاسخ نوشتم که بنا به دستورالعمل داروئی تزریق اسویمر همه روزه است.

  49. فاطمه می‌گوید:

    با سلام مجدد آقای دکتر ،دکتر خواهرم آقای دکتر مجتبی شهیدی هستند نمی دونم تشخیص ایشان التهاب هست یا نه ؟ ایشان گفتند که نمیتونم تشخیصی روی بیماری فعلا بگذارم وفقط چهار آمپول تتراکوزاکتاید تجویز کردن که با فاصله ده روز تزریق شود وعلاوه بر اون قرص آسنترا روزی یک عدد. نگرانم که نکنه فرصت درمان رو ازدست بدیم. البته قبل از دکتر شهیدی تو شهرستان یک نورولوژیست دیگه با دیدن ته چشم ی التهاب بسیار خفیف رو تشخیص دادن که طلاهرا از نطر ایشان بدون اهمیت بود. لطفا مرا راهنمایی کنید

  50. دکتر سیفی می‌گوید:

    التهاب عصب بینائی معمولا در معاینه هیچ علامتی ندارد صرفآ افت حاد قدرت بینائی یک چشم تشخیص را معین میکند. اکر دید حتی نه دهم با عینک دارید جای شک نیست.

  51. فاطمه می‌گوید:

    با عرض معذرت به خاطر سئوالات پی در پی، دکتر شماره چشم خواهرم به اندازه نیم مشکل دوربینی داره که با همون عدسی خوب میبینه، اما دکتر شهیدی میگن که من سر عصب رو میبینم که ی التهاب خفیف روداره. نوار چشمش p100:123 که درمقابل چشم دیگه ش p100:117 بود فقط برام جای تعجب داره که با عینک 0.5 تاری دیدش اصلاح میشه. پس از نظر شما هم اصلاح تاری با عینک نشانه سلامت چشمه؟پس تکلیف اون دو ناحیه پلاک چی میشه؟
    یک دنیا ممنون ازشما

  52. دکتر سیفی می‌گوید:

    بنظرم چشم سالم است پیگیری پلاکها با ام آر آی شش ماه بعد بهتر است بعمل آید.

  53. م.خ می‌گوید:

    سلام..ضمن خسته نباشی …مادرمن مدتی هست در داخل سرش صدای طبل میشنود..مخصوصا وقتی محیط ساکت میشود شدتش بیشتر میشود… مشکلش چیست؟در ضمن سردرد های میگرنی هم دارد و فشار بالاست و سنش هم 54 ساله هستن…باتشکر

  54. دکتر سیفی می‌گوید:

    صدای داخل سر بعلت اختلال در گیرنده های صوتی گوش داخلی است. داروهای مختلف برای کنترل این ناراحتی و کنترل میگرن و… وجود دارد.

  55. فرزانه می‌گوید:

    نیاز به ام آر آی نیست؟خیلی سرم و شونه ام حالت بدی داره.حتی یه مدت احساس بیحسی تو صورتمم داشتم

  56. احمد می‌گوید:

    اقای دکتر چندتا دارو گفتم بهتون ک روانپزشک بهم داد خوردم..عوارضش هنوز هست مثه حالت تهوع..و به حالت عجیب غریبی همش پاهام و تکون میدم بی قرارن پاهام خارش یامورمورنمیشن ولی فکرمیکنم تکون ندم بی حس میشن ..برای ازبین بردن عوارضشون چکارباید کنم مصرفشونم قطع کردم چندروزه

  57. ارزو می‌گوید:

    باسلام و خسته نباشی.من باز دو هفته م تموم شد رفتم برای کنترل دور سر جنین.جواب سونو گقتنhc برابر 313 و flبرابر 70و bpd هم 84اومد خودمم تو هفته 35تا 36 هفته میباشم.نگرانم تورو خدا جواب بدین خیلی نگرانم.مایع هم در حد 9 سانتیمتر میباشد

  58. دکتر سیفی می‌گوید:

    به احتمال زیاد علائم احساس شده به مصرف دارو مربوط نبوده و جزئی از علائم نگرانی و ترس از بیماری است. هرگونه تغییر و تعویض درمان با راهنمائی پزشک مجاز است. در صورت ادامه افکار وسواسی درمان بیشتر لازم خواهد بود.

  59. zeynab می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید یکی از فامیلامون براثر استفاده ترامادل سنگ کوب کرده و الان درکماس ضریب هوشیشم8 تا چند درصد امکان برگشتش هس‌؟بطور ده دقیقه هم ایست قلبی داشتن ک با شک برگشت چشماشم قبلنا کامل بسته بود ولی الان نیمه بازه

  60. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر کوما بعلت شوک بوده و عامل دیگر برای بیهوشی وجود ندارد بعد از گذشت دوسه روز امید بهبودی کامل خیلی کم است.

  61. دکتر سیفی می‌گوید:

    خوشبختانه تغییرات غیرعادی مشخص ندارید مختصر آرتروز امر طبیعی است با ورزش وکم کردن استرس برطرف میشود

  62. ج می‌گوید:

    سلام آقای دکتر من نمیدونم سوالم میاد خدمتتون یانه شرمنده اگه تکراری میفرستم خانم بنده در نوروز 95 تشخیص بیماری سی آی اس داده شدن به علت نوریت اپتیک چشمی بعد از 7 ماه کنترل دوره ای در ام آر آی نوشته شده بود بهبودی قابل توجه که پزشک ایشون هم گفتن وضعیتش بهتره اما متاسفانه از دو روز پیش یه بی حسی خیلی خفیف در پای چپ دارن که در انگشت و روی پاشون تا بالاتر از زانو هست البته میگفتن تو صورتم هم به صورت خفیف هست که صورتشون خوب شده الان میخواستم لطف کنین بگین این علایم میتونه عود مجدد و حمله دوباره باشه؟و نیازی هست به پزشک جهت درمان با کورتون مراجعه شود و یا هر پیشنهادی دارین لطف کنین بفرمایین با تشکر از زحمات شما

  63. تارا می‌گوید:

    با سلام
    من۲۱ سالمه و ام اس دارم..۵ ماهه قرص دیفوزل مصرف میکنم که دکتر گف ممکنه تا دو سه ماه اول عوارض گوارشی مثل دل درد و اسهال داشته باشی که من نداشتم…سه چهار ماهی میشه ک بعد از تمام شدن پریودم بازم لکه بینی دارم و خون میبینم و تا چند هفته طول میکشه میخواستم بدونم ممکنه از عوارض قرصم باشه؟در صورتی ک اصلا جز عوازض قرص همچین موردی نیست
    یا اینکه مشکل دیگه ای هست
    ممنون از پاسخگوییتون

  64. دکتر سیفی می‌گوید:

    بهتر است علائم گفته شده در معاینه، علت عضوی و عینی علائم از علت تلقینی و خیالی تشخیص داده شود.

  65. فاطمه می‌گوید:

    باسلام اقای دکتر من سی و دو ساله هستم .شش سال قبل انگشت شصت پای چپم دچار گز گز و سوزش شد به پزشکان زیادی مراجعه کردم که تشخیصی ندادن بعد یکی دو ماه خوب شدم در عرض پنج سال دو سه بار اینطور میشدم و خوب میشد تا این که سال پیش سمت چپ بدنم دچار گز گز شدید شدوبعد چند روز همه ی بدنم گزگز میکرد گردن درد شدیدی داشتم .ام ار ای سر و گردن نرمال بود داروی اضطراب تجویز شد که چون باردار شدم استفاده نکردم .من علایم را در بارداری همچنان داشتم ولی بعد زایمان بهتر شدم اقای دکتر ایا لازمه که دو باره ام ار ای بدم ؟با تزریق؟

  66. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر در معاینه علایم غیر طبیعی ندارید نیاز به اسکن نیست.

  67. دکتر سیفی می‌گوید:

    بهتر است متخصص زنان از نظر علل این مورد بررسی کند

  68. دکتر سیفی می‌گوید:

    این اندازه ها در حد طبیعی است.

  69. دکتر سیفی می‌گوید:

    این بیماری نادر بعد از اطمینان از دیگر علل آسیب رسان ماده سفید مغز و عروق و با توجه به عود کنندگی حادثه عروقی مغزی در خانم میان سن اتخاذ میگردد تشخیص از روی نتایج تصویر برداری ممکن نیست.

  70. دکتر سیفی می‌گوید:

    سینووکی برای ام اس عود کننده داده میشود. علائم موجود اگر وجه مشخصه عارضه عصبی در معاینه نداشته باشد علتهای روان تنی احتمالش هست. در صورت وجود علائم پیشرونده عارضه عصبی درمان جایگزین دیگر تجویز میشود.

  71. دکتر سیفی می‌گوید:

    مطمئنا داروي موثرتر براي مورد عود شديدتر در نظر گرفته شده

  72. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر در معاينه سالم هستند اضطراب را كنترل كنند كافي خواهد بود

  73. دکتر سیفی می‌گوید:

    درمان و كنترل اضطراب كافي خواهد بود

  74. دکتر سیفی می‌گوید:

    اين نوع وسواس خود بيمار انگاري مشكل سخت روان پزشكي است نياز به درمان داروئي و روان درماني طولاني مدت دارد با مراجعات متنوع و بي اعتمادي مشكل بدتر ميشود

  75. دکتر سیفی می‌گوید:

    در معاينه اعصاب مطمئنا علت را هرچه باشد توضيح ميدهند

  76. دکتر سیفی می‌گوید:

    تشخيص بيماري با معاينه و تطبيق باليني با علاعم اسكن ممكن است

  77. دکتر سیفی می‌گوید:

    درمان غير مخدر در مراجعه تجويز ميكنند

  78. دکتر سیفی می‌گوید:

    پرشهاي عضلات بدون ديگر علائم عصبي عضلاني نشانه بيماري نيست، تجويز درمان غيابي منع قانوني دارد

  79. دکتر سیفی می‌گوید:

    ممنونم سرفراز باشيد

  80. دکتر سیفی می‌گوید:

    در حال حاضر اولولیت درمان استرس است.

  81. دکتر سیفی می‌گوید:

    هیچکس برای هیچ نوع بیماری مصون نیست قبل از علائم هم نباید کنجکاو بود تا موقعی هم که علائم صرفا وسواسی و روان تنی است همان باید درمان شود والا دهها اگر اما با درمانهای انحرافی و اتلاف وقت و هزینه پیش می آید آخرش هم بدتر از روز اول.

  82. دکتر سیفی می‌گوید:

    تغييرات سني منتشر ديده شده اگر فراموشي و علائم عارضه مغزي ندارد مسئله حاد نيست

  83. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر در معاینه اعصاب سالمید مشکل روان تنی مطرح میشود.

  84. دکتر سیفی می‌گوید:

    با تمرینهای فیزیکی مستمر تاحدودی علائم فلج مغزی کنترل میشود با جزئی باقیمانده علائم باید کنار آمد

  85. دکتر سیفی می‌گوید:

    من در طول عمر طبابت 46 سال برای کسی داروی آرامبخش مادام العمر توصیه نکرده ام مطمئن باشید مصرف خودسر دارو بدون کنترل عوارض وخیم پیش می آورد

  86. دکتر سیفی می‌گوید:

    امروزه در سمینارهای داخل کشور هم این مطالب جدید بحث میشود و تعدادی از داروهای جدید چند سالی هست مصرف میشود.برای موارد ام اس مقاوم ارجحیت درمان در غالب موارد با داروهای نسل دوم و سوم که اثربخشی تا 70 – 80 % دارند شناخته شده است. درمانهای نسل اول ، اینترفرون که در حد 30 – 35% موثربوده اند.
    اشکال تجویز داروهای ام اس در ایران بخصوص داروهای جدید چند جانبه است:
    1- مشکل تهیه دارو از نظر دسترسی و هزینه 2- مشکل کنترل بیماران، اعم از مراجعه دیر به درمان، پایبند نشدن به درمان، تعویض مکرر پزشک، ناهماهنگی برای مراجعه منظم به آزمایش های ضروری، نداشتن امکانات برای کنترل مکرر با ام آر آی، عدم آمادگی برای قبول عوارض وخیم درمان…. 3- کمی امکانات تستهای حساس برای ارزیابی عوارض و مقاومت درمان و دست و پاگیری تستهای مکرر برای بیمار 4-کمی آشنائی پزشکان به داروهای جدید و ترس از عوارض وخیم درمان 5- درمانهای جدید از نظر اثر بخشی و عوارض در طولانی مدت ناشناخته اند. بنا به تبلیغات شرکتها که امروز هم در ابعاد وسیعتر و در سطوح بالای تحقیقات ادامه دارد، سالها اینترفرونها را بهترین درمان گفته اند و موارد زیادی از بیماران را هم داریم که با شروع بموقع و پایبندی خوب به درمان تا بیش از سی سال هم به ناتوانی نرسیده اند، و موارد زیادی هم که دارو بعد از مدتی اثر بخشی را از دست داده است. این موضوع در طولانی مدت برای داروهای جدید هم شاید صدق بکند. ولی با ام آر آی دقیق و مکرر و تستهای اختصاصی میشود موارد مقاومت به درمان را بموقع تشخیص داد. همچنانکه برای درمانهای جدید میگویند دیر شروع بکنید بی اثر خواهد بود برای درمانهای قدیمی همان موضوع صادق است.

  87. دکتر سیفی می‌گوید:

    با فیزیوتراپی طولانی مدت مشکل راه رفتن اغلب جبران میشود دست ممکن است عملکرد خوبی نداشته باشد. راضی به زحمت سفر طولانی تان نیستم

  88. دکتر سیفی می‌گوید:

    امکان دارد مربوط به ضعف عمومی باشد.

  89. دکتر سیفی می‌گوید:

    اغلب وسواس ها مقاوم به درمانند. روان درمانی و رفتار درمانی به همراه دارو در طولانی مدت تاحدی موثر است

  90. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر زونا در پیشانی بوده احتمال التهاب نسج کاسه چشم و ورم ته چشم بعید نیست. اگر از نظر مکانی و زمانی جدا هستند درمان ورم عصب بعد از فروکش کردن زونا مانعی ندارد.

  91. دکتر سیفی می‌گوید:

    ین شانس اگر ام آر آی طبیعی است کم است و پیش آگهی بلند مدت را نمیشود حدس زد. درمان پالس ضمن حاملگی و یا بعد از زایمان مانعی ندارد.

  92. دکتر سیفی می‌گوید:

    بهتر است از لحاظ احتمال میاستنی چشمی برای معاینه اعصاب مراجعه کنید

  93. دکتر سیفی می‌گوید:

    مطمئنا نتوانسته اید با فقدان خوب کنار بیائید با مصاحبه و درمان روان پزشکی قابل کنترل خواهد بود

پاسخ دادن به دکتر سیفی لغو پاسخ



1 × نُه =
