چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

هدف از راه اندازی این سایت در ابتدا نوشتن مطالب جالب توجه تخصصی مغز و اعصاب از مشاهدات و تجربیات بالینی شخصی بود ، در پنج سال گذشته که از شروع به کار این سایت گذشته، بتدریج سوالات و نظرات مراجعه کنندگان بامطرح نمودن مطالب عمدتآ مشکل بالینی در موارد خاص انگیزه مکاتبه متقابل اینترنتی در من را بیشتر نمود و وسیله ارتباط بیشتر با بیماران و مددجویان و اطرافیانشان و همکاران گردید. در مواردی که سوال و جواب ها میتوانست برای عموم قابل استفاده باشد مطالب و نظرات مراجعه کنندگان بدون تغییر مگر با حذف مطالب محرمانه یا زاید در سایت پذیرفته میشد و پاسخ ها را در حد قابل فهم برای عموم در همان روز و ندرتآ در عرض دو تا سه روز داده ام. در پاسخ ها هم جنبه بحث عمومی رعایت شده است. در موارد استثنائی که موضوع بیماری مفصل بوده و قابل طرح در این روال خلاصه امکان پذیر نبود از طریق تماس تلفنی و یا ارسال کپی مدارک به آدرس مطب پس از مطالعه راهنمائی های لازم در مورد تشخیص، راهکارهای درمانی داده شده است. در هیچ مورد بیماران برای مراجعه حضوری به فردی و یا به مرکزی توصیه نشده و از تجویز دارو از این طریق خودداری شده است. از تبلیغ خود یا پزشک دیگر و یا سایت ها احتراز شده، بیماران به پیگیری درمان با پزشک معالج توصیه شده اند.

بیوگرافی

متولد 1324 دربخش ممقان از توابع تبریز، اتمام دوره آموزش پزشکی عمومی در دانشگاه تبریز در سال 1351 ، آموزش انترنی وتخصصی مغز و اعصاب در سالهای 1351 تا 1356 در بیمارستان های مموریال و فورد وابسته به دانشگاه آناربور- دیترویت، میشیگان، آمریکا.سابقه کار و تدریس در دانشگاه تبریز در سالهای 1356 تا 1360، ترجمه کتاب تشخیص افتراقی بیماریهای مغز و اعصاب ، طبابت خصوصی تا به امروز ( اردیبهشت ماه 1394 ) با کار همه روزه 9 تا 10 ساعت با حجم زیاد مراجعه کننده (بایگانی مطب با بیش از یکصد و پنجاه و پنج هزار پرونده ) ، علاقمند به تشخیص موارد مشکل و کمک در حد توان به هر بیمار و به هر وسیله ممکن.
94/3/10
طرح خلاصه مطالب علمی پزشکی در این سایت با انگیزه برای برقراری ارتباط با تعداد زیاد از بیماران و افراد علاقمند به مسائل پزشکی که در مواردی با مشکلات تشخیصی و درمانی مواجه هستند در نظر گرفته شده و انگیزه ای برای مطالعه و آموزش خودم و ارائه خدمت هرچند ناچیز به هموطنان داخل و خارج از کشور است.

5,657 Responses to چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

  1. علی رضایی می‌گوید:

    باسلام . تشکر میکنم از مطالب آموزنده و راهگشایتان . من چند سالی است بدنبال افسردگی و مطالعه مسائل پزشکی خیلی به سلامتی ام حساس شدم با کوچکترین درد و ترش کردن یا بی حسی دست و پا فکرم به یمت سکته قلبی یا مغزی میره . کارم خیلی پراسترس و پرسرو صدا و بامراجعین زیاده
    چند روزه که ابتدا انگشتان پای راستم احساس بی حس و کرختی کردم بعد دست راستم و بالاخره اطراف چشم راستم احساس بی حسی دارم طی روز اینا کم و زیاد میشه بسیار دچار اضطراب شدم که سکته مغزی نباشه بنظر شما علایم هیستری یا سکتست ؟

  2. حسین می‌گوید:

    سرطان”؛

    واکسنی که تومورهای سرطانی موش‌ها را از بین برد


    یک واکسن سرطان که توسط محققان دانشگاه استنفورد توسعه یافته است، در طول آزمایشات، تومورها را در موش‌ها نابود کرد.

    به گزارش ایسنا و به نقل از تک‌تایمز، یک واکسن جدید که توسط محققان دانشگاه استنفورد ابداع شده، توانست تومورهای موش‌ها را از بین ببرد.

    روش درمان، ترکیبی از مولکول‌های ساخته شده است که در حال حاضر در آزمایشات بالینی مورد آزمایش قرار می‌گیرد تا تایید کنند که آیا آنها ایمن هستند.

    محققان این دانشگاه واکسن موسوم به “واکسن سرطان” را در طول آزمایش‌ها روی موش‌ها آزمایش کردند و مشاهده نمودند که پتانسیل بالایی در از بین بردن تمام تومورها دارد.

    مبارزه با این بیماری با پیشرفت در روش‌های تشخیص سرطان و تعداد بیشتری از مطالعات که به دنبال کشف علت سرطان هستند، در حال پیشرفت است. با این حال، کار بر روی واکسن سرطان ممکن است مهمتر از همه چیز باشد، زیرا این پتانسیل را دارد که در نهایت جهان را از شر این بیماری مهلک نجات بخشد.

    سیستم ایمنی بدن توانایی از بین بردن تومورها را دارد، اما در برابر سرطان، به افزایش قدرت قابل توجهی نیاز دارد.

    گروهی از محققان دانشگاه استنفورد حدود 20 مولکول و چندین آنتی‌بادی را روی موشها آزمایش کردند تا ببینند کدامشان، سلول‌های ایمنی را فعال می‌کنند و به آنها در از بین بردن تومور کمک می‌کنند. ظاهرا آنها ترکیبی قوی پیدا کرده‌اند.

    محققان ابتدا با تزریق سلول‌های سرطانی در زیر پوست موش‌ها موجب ایجاد تومور شدند. پس از تزریق ترکیب‌های مختلفی از مولکول‌ها بر روی آنها، یک ترکیب، بهترین نتایج را نشان داد.

    این ترکیب شامل “CpG”، یک قطعه از دی.ان.ای و یک آنتی‌بادی علیه پروتئین سلول ایمنی موسوم به “OX40″ است.

    دکتر “رونالد لوی”، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: هنگامی که ما از این دو عامل با هم استفاده می‌کنیم، می‌بینیم که منجر به حذف تومورها در سراسر بدن می‌شود.

    طبق گفته وی، مولکول‌ها به طور خودکار تقریبا هیچ تاثیری ندارند. با این حال، هنگام تزریق در ترکیب، تومورهای موش در کمتر از 10 روز ناپدید شدند. سپس در کمتر از 20 روز، حتی تومورهایی که تحت تزریق مستقیم مولکول‌ها قرار نگرفته بودند نیز ناپدید شدند.

    وی و همکارانش همچنین ترکیبی را بر روی موش‌ها تست کردند که خطر ابتلا به تومورهای پستان را بالا می‌برد.

    در موش‌هایی که دو تومور داشتند، تزریق ترکیب به یکی از تومورها ضمن از بین بردن آن، مانع رشد دومی نیز شد.

    این ترکیب همچنین ظهور تومورهای سینه جدید را متوقف کرد.

    محققان بر این باورند که واکسن سرطانی که آنها کشف کرده‌اند، مقرون به صرفه است، زیرا تنها یک تزریق برای فعال کردن سیستم ایمنی بدن علیه همه تومورها کافی است.

    علاوه بر این، بعید است که منجر به عوارض جانبی نامطلوب، که در روش‌های دیگر از تحریک سیستم ایمنی حاصل می‌شد، شود.

    محققان آزمایشات انسانی را آغاز کرده‌اند که شامل 15 بیمار مبتلا به لنفوم با درجه پایین می‌باشد.

    اگر آزمایشات موفقیت آمیز باشد، دکتر “لوی” معتقد است درمان برای از بین بردن بسیاری از انواع تومورها مفید خواهد بود.

    وی امیدوار است که در آینده پزشکان این ترکیب مولکول‌ها را به تومورهای بیمار مبتلا به سرطان تزریق کنند، به طوری که وقتی که آنها از بین بروند، هیچ شانسی برای بازگشت سرطان وجود نداشته باشد.

    این مطالعه در مجله Science Translational Medicine منتشر شده است.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      ممنون از ارسال ترجمه این مطب تازه و جالب، با توجه به اینکه هر فرد در طول زندگی چندی بار دچار انواع سرطان میشود که با سیستم ایمنی ازبین میرود ولی در شرایط ضعف سیستم ایمنی سرانها فعال و منتشر میشوند، شاید روزی شاهد استفاده از این نوع واکسن برای پیشگیری بیماری لااقل در افراد مساعد به سرطان باشیم.

  3. هانیه . اس می‌گوید:

    سلام آقای دکتر
    من خواهر 32 سال سن داره به دلیل عدم تعادل به دکتر مراجعه کردیم و بعد از ام ار ای تشخیص داده شده که آتروفی مخچه داره میخواستم بدونم شما راهکاری برای این بیماری ارائه میکنید

  4. مهرگل می‌گوید:

    آقای دکتر سلام پدرم 69 ساله هستن در حدود 3 ماهی هست که در تکلم ایشان اختلال بوجود اومده به این صورت که اول اصلا متوجه نمیشدیم ولی خودشان شاکی بودن الان که کاملا مشخص هست به صورتی که انگار برای صحبت بیشتر از حنجره استفاده میکنند و از عضلات حلقوی کمتر .البته دکتر مراجعه کردن یه سری آزمایش خون و ام آر آی و آزمایشات مربوط به میاستنی نووشتن که موردی مشاهده نشد
    وقتی استرس دارن این حالت بدتر میشه یه وقتایی بهتر میشن ولی کاملا خوب نه.
    فقط تو شهریور ماه به شدت زمین خوردن که تا مدتها درگیر بودن هرچند نشکسته بود ولی ضربه در محل ران بوده و تمام پا تا مچ کبودی تدریجی بوجود اومد و بعد بهتر شد ممکنه ایجاد شوک شده؟ که البته اگه باشه به نظرم نباید پیشرفت کنه در حالی که اختلال تکلم رو اول خودشون میگفتن احساس می کنن ولی الان واضحه و بیشتر از تو حنجرشون برای صحبت استفاده میکنن درضمن پزشک حلق و گوش رفتن نرمال بوده لطف کنین راهنماییم کنین و اگر موردی هست که من باید درموردش خدمتتون عرض کنم بفرمایین من عرض کنم در ضمن حدودای سال 91 ایشون دچار فلج بل هم بودن که خوب شد ممنون

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      تکلم اسپاستیک در بیماریهای نورون محرکه بعلل مختلف مغزی مشاهده میشود در معاینه اعصاب میشود علت یابی نمود.

  5. رویا نادروش می‌گوید:

    با سلام و خداقوت
    آقای دکتر قرص میگراکیم50(سوماتریپتان) را مطابق تجویز حضرتعالی موقع شروع سردرد حوالی ساعت 22:30 بعد از غذا مصرف کردم اما عوارض شدیدی رو احساس کردم و احوالاتم بدجوری بهم خورد نظیر سرخی صورت، احساس گرفتگی در گلو همراه با گلودرد، سوزش استخوان های صورت و دماغ، احساس گرما، تشدید سردرد، احساس سنگینی در تنفس و احساس استفراغ.
    لطفاً راهنمایی بفرمائید و به نظرتون من الان بایستی چیکار کنم.
    گفتنی است که بنده در تاریخ 16 بهمن روز دوشنبه به مطب حضرتعالی مراجعه داشتم که باتوجه به باردار بودن بنده، داروهای قبلی را کنسل کردید و فقط داروی میگراکیم را تجویز نمودید.
    شایان ذکر است داروهای قبلی، دلوکستین30، توپیرامات25 و دی والپروئکس سدیم250 بوده است.

    آقای دکتر یه سوال دیگه: آیا موقع سردرد می تونم از شیاف استامینوفن325 استفاده کنم.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با وجود حساسیت به سوماترپتان تنها داروی بی ضرر در حاملگی برای میگرن همان آستامینوفن خواهد بود.

  6. امیر می‌گوید:

    با سلام اقای دکتر پسری ۲۶ ساله هستم ۱ ماه قبل پس از مصرف ماریجوانا سمت چپ سرم درد گرفت الان ۱ ماهه خوب نمیشه ام ار ای نرمال بود دکتر قرص سلبرکس بهم داده ایا ممکنه رگ مغزم پاره شده باشه؟علایم دیگه ندارم فقط سردرد که از یک نقطه شروع میشه پشت سرم

  7. سارا می‌گوید:

    سلام اقای دکتر من گاهی چشمام درد میکنه بعد از چند ساعت خوب میشه و گاهی کف یه پام میسوزه و گاهی انگشتای دست چپم میسوزه.ایا علایم ام اس هست؟

  8. مهری می‌گوید:

    سلام دکتر عزیز وارجمند من یک زن 55 ساله هستم. صبح از خواب بیدار می شم دهنم خشکه علتش رو متوجه نمیشم.ممنون میشم جواب بدین

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر قند خون دیگر آزمایشها خوب است خشکی هوا و کم آبی میتواند علت باشد شبانه چند بار آب بخورید خوب است.

  9. Nasrin می‌گوید:

    سلام جناب دکتر سیفی،خسته نباشید.مادر من 12 سال هست که دچار بیماری میاستنی هستند و در اوایل بیماری کورتون مصرف میکردند به همراه مستینون 60 که به دلیل عوارض زیاد کورتون دکتر مربوطه مصرف کورتون را قطع کردند، همچنین دوبار پلاسما فریز شده اند که بار اول بهتر شدند اما بار دوم تاثیری نداشت ، و به مدت یک هفته آی وی آی جی دریافت کرده اند، همه ی این موارد در پنج سال اول بیماری انجام شده اند و متاسفانه هیچ کدام تاثیری نداشتند،درحال حاضر روزی 5 الی 7 عدد مستینون مصرف میکنند و یک ماه است که آزارم روزی دو عدد مصرف میکنند،جناب دکتر آیا امیدی به بهبودی مادرم هست بدون اینکه عمل داشته باشند؟؟؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر تیموس بزرگ نباشد بعد از این مدت طولانی جراحی ضرورت نمی یابد. با درمانهای جدی مهار کننده ایمنی پزشک معالج با توضیح عوارض و مشکلات درمان احتمالا نتایج خوبی بدست بیاید.

  10. فرزانه می‌گوید:

    سلام عرض میکنم خدمت شما پزشک دلسوز.لطفا راهنماییم کنید اقای دکتر
    در جواب ام آر آی من نوشته شده partially empty sella!
    این به چه معنیست و چه مشکلی برایم بوجود می آورد؟با نهایت سپاس

  11. مهرناز می‌گوید:

    سلام. من چند ۳۵ ساله و چند روزی میشه که پشت سرم احیای گبجب میکنم. گاهی انگار پشت سرم ینگینه و گاهی انگار سبک‌و فکر میکنم الان‌می‌افتم. ‌تعادل دارم و چشمهام هم تار نیستند. ممنون میشم اگر داخنمایبم کنید. درضمن تیر ماه پارسال ام آر آی دادم به علت سر درد که هیچ مشکلی نبود. میشه ممو راهنمایی کنید. مممومم

  12. کمر می‌گوید:

    سلام استاد بزرکوار جناب دکتر سیفی
    برادرزاده من ( پسر 17 ساله ) حدود سه ماه است که گرایش شدید به خودکشی پیدا کرده اند و 3 بار هم اقدام به خودکشی داشته اند هر سه بار با قرص ، در پیشینه خانوادگی هیچ کدام از افراد خانواده اصلی سابقه بیماری روانی یا هیچ اختلالی ندارند
    ایشان در طی 2 سال گذشته با فقدان عزیزان ( پدر ، عمه ها ، برادر ، پدر بزرگ ) مواجه بوده اند، هرچند از حمایت بستگان و اطرافیان و ابراز محبت آنها برخوردارند اما وابستگی شدید به دوست کودکی و نوجوانی خود که پسر 17 ساله ای میباشند و به شیشه معتاد هستند نشان می دهد حتی دلیل خودکشی خود را صراحتا لغزش های ایشان بیان می کنند
    به پیشنهاد پزشک معالج در مرحله آخر خودکشی ایشان در بیمارستان روانی بستری شده اند
    اما خیلی بیقراری دارند و مدام می گویند من روانی نیستم
    آقای دکتر در طی دو روز بستری وضعیتش تغییر نکرده و پزشک معالج دستور شوک داده اند آیا میتوند موثر باشد ؟
    خیلی خیلی ممنون با آرزوی سلامتی برای شما

  13. مژده می‌گوید:

    با سلام خدمت شما. آقای دکتر من گیاهخوار هستم و چند روزی میشه که از پشت سر احساس گیجی دارم. انگار میخوام بیافتم‌ . ولی نمی افتم. و گاهی سرم رو که روی بالش میذارم بیشتر.. اصلا گیج نمیره ولی خیلی حالا بدیه. آیا من مریضی خاصی گرفتم؟ آزمایش نرمال بوده. و دکتر عمومی رفتم. چون خارج زندگی میکنم نمیتونم متخصص برم. و ایشون گفتند مشکلی نیست. ولی خیلی احساس بدی هست. این حالت سنگینی و گیجی. لطفا راهنماییم کنید

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      به احتمال زیاد ناشی اضطراب خواهد بود اگر با یوگا و آرام سازی ارادی کنترل نشود معاینه اعصاب در هر فرصت برای اطمینان خاطر بعمل آید.

  14. جعفر ع می‌گوید:

    باسلام خدمت شما اقای دکتر سیفی
    من مدت چند ساله که اظطراب پانیک و وس واس فکری دارم پیش دو متخصص روان پزشک رفتم یکی شون در تب یز اسنترا50و پرو پرانول 10 برام تجویز کرد و اون روانپزشک شهرستان خودمان اسنترای 100 وکاومیپرامین10وکلردیازپوکساید5وبوپروپیون75برام تجویز کردن به نظر شما کدام نسخه برام بهتره وزنم 89کیلو است 33سال دارم متاهل هم هستم خیلی با این مریضیم فکرم رو مشغول خودش کرده

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      هر کدام با نظارت بالینی و کنترل مستمر موثر خواهد بود. انواع و دوز دارو با کنترل بالینی سیر بیماری مشخص میشود.

  15. مریم می‌گوید:

    سلام دکتر خسته نباشید اگه در ام ار ای نوشته باشه high signalfocus is notednیعنی چی؟علامت چیه؟

  16. yaser می‌گوید:

    با سلام و عرض ادب و احترام خدمت اقای دکتر حدود ۴ سال پیش خود به خود افتاوم زمین و بی هوش شدم بعدش ۶ ماه بر اساس تشخیص پزشک مغز و اعصاب قرص اسنترا۶۰ خوردم بعدش قطع شد اما مشکل اساسی من وقتی شروع شد که لرزش تنه دارم طوری که شخص متوجه نمیشه مثل اینکه زدنت به ویبره و در انگشت شست و چهارم گاهاخود به خود خم میشنازمایش خون دادم مس- منیزیم-ویتامین d پایین بود همچنین ارتروز گردن دارم و انگشتان پا و دستم مورمور میشن ممنون میشم لطف کنید ما رو مورد الطاف بینهایت خودتان قرار بدین و پاسخ بدین

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      این علائم در تایید بیماری مشخص جسمی نیست اگر با کنترل اضطراب بهتر نشود معاینه مجدد و علت یابی ضرورت مییابد.

  17. مژده می‌گوید:

    ممنونم اقای دکتر. واقعا اضطراب میتونه همچین تاثیراتی بذاره؟

  18. حسین می‌گوید:

    قرص‌های ضد افسردگی ‘نتیجه‌بخش است یافته‌های یک تحقیق گسترده نشان می‌دهد که قرص‌های ضد افسردگی کارا و نتیجه‌بخش است. دانشمندان می‌گویند که این یافته یکی از بزرگترین مباحث دارویی را حل و فصل کرده است.
    مطالعه ۵۲۲ آزمایش که در آن ۱۱۶ هزار و ۴۷۷ نفر شرکت کرده بودند دریافت که ۲۱ نوع معمول قرص‌های ضد افسردگی بیشتر از دارونماها (قرص‌های ساختگی) در کاهش علایم افسردگی حاد در بزرگسالان موثر بوده است. در این مطالعه همچنین تفاوت‌های زیادی در تاثیر انواع داروها مشخص شده است…..
    قرص‌های ضد افسردگی – با بیشترین و کمترین میزان تاثیر

    موثرترین:
    اگوملاتین (agomelatine)
    آمیتریپتیلین (amitriptyline)
    اسیتالوپرام (escitalopram)
    میرتازاپین (mirtazapine)
    پاروکستین (paroxetine)
    با کمترین میزان تاثیر:
    فلوکستین (fluoxetine)
    فلووکسامین (fluvoxamine)
    ریباکستین (reboxetine)
    ترازودون (trazodone)
    ‘شواهد قانع‌کننده’
    …..او می‌گوید:”به خصوص این مطالعه، اطلاعات منتشر نشده‌ای را بررسی کرده که در اختیار شرکت‌های دارویی است، و نشان می‌دهد که موضوع تامین بودجه‌ تحقیقات توسط این شرکت‌ها، در نتیجه تحقیقات دخیل نبوده، و کارآمدی بالینی داروها، تحت تاثیر حامیان مالی آنها نیست.”
    گلیان لوئیس استاد اپیدمیولوژی روانپزشکی در دانشگاه کالج لندن می‌گوید که این تحقیق “عالی” “شواهدی قانع‌کننده” برای تاثیر قرص‌های ضد افسردگی ارایه کرده است.
    او می‌افزاید:”درباره داروهای ضد افسردگی غالبا تبلیغات بدی شده است اما این مطالعه نشان می‌دهد که این داروها در مهار افسردگی افراد نقش دارد.”.”

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بطوریکه شرح داده شده داروهای گروه SSRI در درمان افسردگی و موارد دیگر ازقبیل وسواس و اختلالات جسمی شکل و نوسان خلق موثرند ولی مصرف طولانی مدت و بدون کنترل داروها بدون عارضه نیستند.

  19. نسترن می‌گوید:

    سلام اقای دکتر اگر در هفته ی 17 بارداری در سونوگرافی غربالگری مرحله ی دوم مشخص شود کورپوس کالوزوم limited باشد جای نگرانی است ?

  20. مهری می‌گوید:

    سلام آقای دکتر. من چند روزی است که سر درد میگیرم. باید ۲ یا ۳ تل قرص بخورم که خوب شوم. و گاهی وقتی میخوام بخوابم.. چشمهامو که میبندم انگار یک چیزی تو سرم یکهو بالا،پایین میشود‌ و خیلی حالت بدی است. حدود ۷ ماهه پیش بازم سر درد داشتم و ام آر آی کردم که هیج چیزی نبور و گفتند سر دردهای tension هست. ودوباره بعد از ۷ ماه بدگشته با تین تفاوت که گاهی موقع خواب اینجوری میشم و خیلی نگرانم از اینکه بخوام چشمهامو ببندم. که اون حالت بیاد سراغم. مدام ارم به این قصیه فکر میکنم. میشه منو راهنمایی کنید.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      این علائم بیشتر در تایید مشکل استرس و اضطراب است اگر در معاینه سالم هستید بایستی اضطراب را درمان کنند.

  21. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام، هر نوع شتا و راه رفتن در آب و استفاده از جکوزی در کم کردن درد و عوارض دیسک کمر مفید است.

  22. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ببخشید یک عده از سوال های کاربران بعلت اشکال خدمات رسانی سایت برایم قابل دسترس نبوده لطفآ سوال تان را مجددآ ارسال فرمائید.

  23. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ، بیماریهای ویروسی و تبدار در مواردی موجب تشدید و عود ام اس میشوند لذا بهتر است بیماران ام اس بموقع واکسن آنفلوآنزا بزنند.

  24. آذر می‌گوید:

    باسلام واحترام ،
    آقاي دكتر پاسخ سئوال ديروزم را هنوز دريافت نكردم لطافا مرا راهنمايي بفرماييد خدمتتان گفته بودم از خرداد امسال با ازبين رفتن ديد يك چشم ومراجعه به پزشك تشخيص msبرايم دادند بعداز تزيق 12آمپول سينووكس آنزيمهاي كبديم بالا رفت وبه دستور آقاي دكتر صحراييان اسويمر جايگزين سيووكس شد خوشبختانه بااين آمپول مشكلي ندارم روزقبل كه براي تجديد دارو به پزشكم درشهرستان مراجعه كردم ايشان گفتند باتوجه به حال وروزت روزهاي پنجشنبه وجمعه اسويمررانزن واقعا نميدانم چه كنم به آقاي دكتر صحراييان هم دسترسي ندارم

  25. دکتر سیفی می‌گوید:

    دیروز پاسخ نوشتم که بنا به دستورالعمل داروئی تزریق اسویمر همه روزه است.

  26. فاطمه می‌گوید:

    با سلام مجدد آقای دکتر ،دکتر خواهرم آقای دکتر مجتبی شهیدی هستند نمی دونم تشخیص ایشان التهاب هست یا نه ؟ ایشان گفتند که نمیتونم تشخیصی روی بیماری فعلا بگذارم وفقط چهار آمپول تتراکوزاکتاید تجویز کردن که با فاصله ده روز تزریق شود وعلاوه بر اون قرص آسنترا روزی یک عدد. نگرانم که نکنه فرصت درمان رو ازدست بدیم. البته قبل از دکتر شهیدی تو شهرستان یک نورولوژیست دیگه با دیدن ته چشم ی التهاب بسیار خفیف رو تشخیص دادن که طلاهرا از نطر ایشان بدون اهمیت بود. لطفا مرا راهنمایی کنید

  27. دکتر سیفی می‌گوید:

    التهاب عصب بینائی معمولا در معاینه هیچ علامتی ندارد صرفآ افت حاد قدرت بینائی یک چشم تشخیص را معین میکند. اکر دید حتی نه دهم با عینک دارید جای شک نیست.

  28. فاطمه می‌گوید:

    با عرض معذرت به خاطر سئوالات پی در پی، دکتر شماره چشم خواهرم به اندازه نیم مشکل دوربینی داره که با همون عدسی خوب میبینه، اما دکتر شهیدی میگن که من سر عصب رو میبینم که ی التهاب خفیف روداره. نوار چشمش p100:123 که درمقابل چشم دیگه ش p100:117 بود فقط برام جای تعجب داره که با عینک 0.5 تاری دیدش اصلاح میشه. پس از نظر شما هم اصلاح تاری با عینک نشانه سلامت چشمه؟پس تکلیف اون دو ناحیه پلاک چی میشه؟
    یک دنیا ممنون ازشما

  29. دکتر سیفی می‌گوید:

    بنظرم چشم سالم است پیگیری پلاکها با ام آر آی شش ماه بعد بهتر است بعمل آید.

  30. م.خ می‌گوید:

    سلام..ضمن خسته نباشی …مادرمن مدتی هست در داخل سرش صدای طبل میشنود..مخصوصا وقتی محیط ساکت میشود شدتش بیشتر میشود… مشکلش چیست؟در ضمن سردرد های میگرنی هم دارد و فشار بالاست و سنش هم 54 ساله هستن…باتشکر

  31. دکتر سیفی می‌گوید:

    صدای داخل سر بعلت اختلال در گیرنده های صوتی گوش داخلی است. داروهای مختلف برای کنترل این ناراحتی و کنترل میگرن و… وجود دارد.

  32. فرزانه می‌گوید:

    نیاز به ام آر آی نیست؟خیلی سرم و شونه ام حالت بدی داره.حتی یه مدت احساس بیحسی تو صورتمم داشتم

  33. احمد می‌گوید:

    اقای دکتر چندتا دارو گفتم بهتون ک روانپزشک بهم داد خوردم..عوارضش هنوز هست مثه حالت تهوع..و به حالت عجیب غریبی همش پاهام و تکون میدم بی قرارن پاهام خارش یامورمورنمیشن ولی فکرمیکنم تکون ندم بی حس میشن ..برای ازبین بردن عوارضشون چکارباید کنم مصرفشونم قطع کردم چندروزه

  34. ارزو می‌گوید:

    باسلام و خسته نباشی.من باز دو هفته م تموم شد رفتم برای کنترل دور سر جنین.جواب سونو گقتنhc برابر 313 و flبرابر 70و bpd هم 84اومد خودمم تو هفته 35تا 36 هفته میباشم.نگرانم تورو خدا جواب بدین خیلی نگرانم.مایع هم در حد 9 سانتیمتر میباشد

  35. دکتر سیفی می‌گوید:

    به احتمال زیاد علائم احساس شده به مصرف دارو مربوط نبوده و جزئی از علائم نگرانی و ترس از بیماری است. هرگونه تغییر و تعویض درمان با راهنمائی پزشک مجاز است. در صورت ادامه افکار وسواسی درمان بیشتر لازم خواهد بود.

  36. zeynab می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید یکی از فامیلامون براثر استفاده ترامادل سنگ کوب کرده و الان درکماس ضریب هوشیشم8 تا چند درصد امکان برگشتش هس‌؟بطور ده دقیقه هم ایست قلبی داشتن ک با شک برگشت چشماشم قبلنا کامل بسته بود ولی الان نیمه بازه

  37. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر کوما بعلت شوک بوده و عامل دیگر برای بیهوشی وجود ندارد بعد از گذشت دوسه روز امید بهبودی کامل خیلی کم است.

  38. دکتر سیفی می‌گوید:

    خوشبختانه تغییرات غیرعادی مشخص ندارید مختصر آرتروز امر طبیعی است با ورزش وکم کردن استرس برطرف میشود

  39. ج می‌گوید:

    سلام آقای دکتر من نمیدونم سوالم میاد خدمتتون یانه شرمنده اگه تکراری میفرستم خانم بنده در نوروز 95 تشخیص بیماری سی آی اس داده شدن به علت نوریت اپتیک چشمی بعد از 7 ماه کنترل دوره ای در ام آر آی نوشته شده بود بهبودی قابل توجه که پزشک ایشون هم گفتن وضعیتش بهتره اما متاسفانه از دو روز پیش یه بی حسی خیلی خفیف در پای چپ دارن که در انگشت و روی پاشون تا بالاتر از زانو هست البته میگفتن تو صورتم هم به صورت خفیف هست که صورتشون خوب شده الان میخواستم لطف کنین بگین این علایم میتونه عود مجدد و حمله دوباره باشه؟و نیازی هست به پزشک جهت درمان با کورتون مراجعه شود و یا هر پیشنهادی دارین لطف کنین بفرمایین با تشکر از زحمات شما

  40. تارا می‌گوید:

    با سلام
    من۲۱ سالمه و ام اس دارم..۵ ماهه قرص دیفوزل مصرف میکنم که دکتر گف ممکنه تا دو سه ماه اول عوارض گوارشی مثل دل درد و اسهال داشته باشی که من نداشتم…سه چهار ماهی میشه ک بعد از تمام شدن پریودم بازم لکه بینی دارم و خون میبینم و تا چند هفته طول میکشه میخواستم بدونم ممکنه از عوارض قرصم باشه؟در صورتی ک اصلا جز عوازض قرص همچین موردی نیست
    یا اینکه مشکل دیگه ای هست
    ممنون از پاسخگوییتون

  41. دکتر سیفی می‌گوید:

    بهتر است علائم گفته شده در معاینه، علت عضوی و عینی علائم از علت تلقینی و خیالی تشخیص داده شود.

  42. فاطمه می‌گوید:

    باسلام اقای دکتر من سی و دو ساله هستم .شش سال قبل انگشت شصت پای چپم دچار گز گز و سوزش شد به پزشکان زیادی مراجعه کردم که تشخیصی ندادن بعد یکی دو ماه خوب شدم در عرض پنج سال دو سه بار اینطور میشدم و خوب میشد تا این که سال پیش سمت چپ بدنم دچار گز گز شدید شدوبعد چند روز همه ی بدنم گزگز میکرد گردن درد شدیدی داشتم .ام ار ای سر و گردن نرمال بود داروی اضطراب تجویز شد که چون باردار شدم استفاده نکردم .من علایم را در بارداری همچنان داشتم ولی بعد زایمان بهتر شدم اقای دکتر ایا لازمه که دو باره ام ار ای بدم ؟با تزریق؟

  43. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر در معاینه علایم غیر طبیعی ندارید نیاز به اسکن نیست.

  44. دکتر سیفی می‌گوید:

    بهتر است متخصص زنان از نظر علل این مورد بررسی کند

  45. دکتر سیفی می‌گوید:

    این اندازه ها در حد طبیعی است.

پاسخ دادن به امیر لغو پاسخ



شش + = 14
