چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

هدف از راه اندازی این سایت در ابتدا نوشتن مطالب جالب توجه تخصصی مغز و اعصاب از مشاهدات و تجربیات بالینی شخصی بود ، در پنج سال گذشته که از شروع به کار این سایت گذشته، بتدریج سوالات و نظرات مراجعه کنندگان بامطرح نمودن مطالب عمدتآ مشکل بالینی در موارد خاص انگیزه مکاتبه متقابل اینترنتی در من را بیشتر نمود و وسیله ارتباط بیشتر با بیماران و مددجویان و اطرافیانشان و همکاران گردید. در مواردی که سوال و جواب ها میتوانست برای عموم قابل استفاده باشد مطالب و نظرات مراجعه کنندگان بدون تغییر مگر با حذف مطالب محرمانه یا زاید در سایت پذیرفته میشد و پاسخ ها را در حد قابل فهم برای عموم در همان روز و ندرتآ در عرض دو تا سه روز داده ام. در پاسخ ها هم جنبه بحث عمومی رعایت شده است. در موارد استثنائی که موضوع بیماری مفصل بوده و قابل طرح در این روال خلاصه امکان پذیر نبود از طریق تماس تلفنی و یا ارسال کپی مدارک به آدرس مطب پس از مطالعه راهنمائی های لازم در مورد تشخیص، راهکارهای درمانی داده شده است. در هیچ مورد بیماران برای مراجعه حضوری به فردی و یا به مرکزی توصیه نشده و از تجویز دارو از این طریق خودداری شده است. از تبلیغ خود یا پزشک دیگر و یا سایت ها احتراز شده، بیماران به پیگیری درمان با پزشک معالج توصیه شده اند.

بیوگرافی

متولد 1324 دربخش ممقان از توابع تبریز، اتمام دوره آموزش پزشکی عمومی در دانشگاه تبریز در سال 1351 ، آموزش انترنی وتخصصی مغز و اعصاب در سالهای 1351 تا 1356 در بیمارستان های مموریال و فورد وابسته به دانشگاه آناربور- دیترویت، میشیگان، آمریکا.سابقه کار و تدریس در دانشگاه تبریز در سالهای 1356 تا 1360، ترجمه کتاب تشخیص افتراقی بیماریهای مغز و اعصاب ، طبابت خصوصی تا به امروز ( اردیبهشت ماه 1394 ) با کار همه روزه 9 تا 10 ساعت با حجم زیاد مراجعه کننده (بایگانی مطب با بیش از یکصد و پنجاه و پنج هزار پرونده ) ، علاقمند به تشخیص موارد مشکل و کمک در حد توان به هر بیمار و به هر وسیله ممکن.
94/3/10
طرح خلاصه مطالب علمی پزشکی در این سایت با انگیزه برای برقراری ارتباط با تعداد زیاد از بیماران و افراد علاقمند به مسائل پزشکی که در مواردی با مشکلات تشخیصی و درمانی مواجه هستند در نظر گرفته شده و انگیزه ای برای مطالعه و آموزش خودم و ارائه خدمت هرچند ناچیز به هموطنان داخل و خارج از کشور است.

6,011 Responses to چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

  1. علی می‌گوید:

    سلام آقای دکتر ببخشید آیا در ایران قرص لاکینیمود laquinimod برای بیماران ام اس تجویز می شود من به خاطر عارضه کم آن علاقه مند مصرف آن شده ام خیلی سپاسگزارم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      Laquinimod failed to meet its primary Phase 3 clinical trial objective of slowing the progression of relapsing-remitting multiple sclerosis (RRMS) after three months, according to its developers, Teva Pharmaceutical Industries and Active Biotech.
      این دارو در مرحله سوم درمان آزمایشی برای ام اس موثر شناخته نشده است

  2. علی می‌گوید:

    سلام آقای دکتر سیفی خیلی سپاسگذارم از پاسخ شما در مورد لاکینیمود سوال دیگر این که برای فرد مونث 21 ساله که هیچ گونه سابقه از ام اس نداره آیا برای احساس سوزن سوزن شدن در پاها و دست ها ام آر آی تجویز می نمایید فعلا چند روز است شربت ب کمپلکس ، کلسیم دی مصرف می کند و می گوید کمی بهبودی یافته است البته نظر به نگرانی بزودی حضورا مزاحم خواهیم شد با تشکر( سابقه ام اس در خانواده وجود دارد)

  3. قصه 34 سال مدیریت ام اس
    سلام آقای دکتر ببخشید در این چند روز این شاید چهارمین بار باشد که مزاحمتان می شوم باور دارم در میان گذاشتن سوالات و دیدگاه ها با شما در کارهای پژوهشی تان به درد بخور و برای آیندگان مفید خواهد بود ازشما به خاطر این فرصت هایی که در اختییار بیماران می گذارید سپاسگزارم .
    58 ساله هستم و 18 سال از 34 سال بیماری ام اس…..

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      من کاملا به سیر بیماری و علائم شما به جهت مراجعه چندین ساله آشنائی دارم ضمن معاینه تمام موارد ممکن و محدودیتها در نظر گرفت شده و ترکیب داروئی برای مسائل جسمی و روان پزشکی ردیف شده هر نوع اظهار نظر و یا تغییر درمان بر آنچه که نوشته شده ممکن نخواهد بود

  4. ه می‌گوید:

    سلام اقای دکتر ببخشید یه سوال داشتم من حدود ۱۰ ماهه دچار ام اس شدم که با نوریت اپتیکی شروع شد و داروی دیفوزل مصرف میکنم ام آر آی دومم که حدود ۴ ماه پیش بود نشون میداد که بیماریم خاموش هست و حالم خیلی خوب بود ولی چن روزی هس که احساس بی حسی در گوشه ی لبم و یک طرف دماغم و قسمتی از پیشانیم دارم و قبل از این بی حسی نیز گوشه ی لبم خود به خود باد کرده بود که یک ساعت بعد خوب شد. به نظر شما این بی حسی ها نشان دهنده عود مجدد ببماری من هست؟؟ خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین

  5. حمید می‌گوید:

    سلام اقای دکتر من دو سال پیش بر اثر سقوط از کوه دچارخونریزی سابدورال مغزی میشم و به فاصله 1 ماه بعد دچار هیدروسفالی شدم و برام شنت مغزی گذاشتن بعداز گذشت مدتی متوجه شدم حس بویایی ام از کار افتاده بعد از مراجعه به دکتر نورولو ژییست و مصرف ویتامین ها…و بعداز گذاشت 2 سال یکم بهبود پیدا کرده ولی من میخواهم بهتر بشه بهمین خاطر دوباره به ذکترم مراجعه کردم و برام عکس MRI(DTI -و ترکتوگرافی نوشت که من عکس راگرفتم و در توضیحات به انگلیسی خودم ترجمه کردم نوشته بود در قسمت بالای جمچمه سمت راست جسم فلزی وجود دارد که به خاطر حساسیت مغز امکان تفسر و بازیایی وجود ندارد و سایر مسیر ها و اعصاب بدون جابجایی و تخریب نرمال هستند….حال سوال من از شما اینست ایا امکان دارد بر اثر هیدروسفالی و شنت مغزی این عارضه به وجود امده باشد و ایا امکان دارد مغزم به شنت حساس شده باشد و ایا امکان بهبودی کامل وجود دارد ….که همانطور که گفتم بوها را در بساری از موارد تشخیص میدهمو تشخیص به گونه ای هست که مثلا یک ادکلن یا یک گل رو باید چند دقیقه بو کنم و در ابتدا متوجه نمیشم ولی بعداز 1 الی 2 دقیقه یعداز بو کشیدن یطور نا خداگاه بو به مشامم میرسد و بو را متوجه میشم علت این موضوع چیست ایا مغز به شنت حساسیت دارد ایا موضوع دیگری هست….ممنون میشم اگر پاسخ بدید لازم به ذکر است در مدت این دو سال شنت گذاری هیچ گونه عارضه ای نداشتم اعم از عدم کنترل تعادل یا سردرد یا چیز دیگری

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      از بین رفتن حس بویائی بعد از ضربه سر بعلت کنده شدن رشته های پیاز بویائی در اثر ضربه سر پدید می آید به علل دیگر گفته شده ارتباط ندارد با توجه به عارضه نسبی، مدارا با باقیمانده کمی حس بویائی راحت خواهد بود.

  6. علی بهشاد می‌گوید:

    سلام آقای دکتر بسیار سپاسگزارم فرمایش شما را می فهمم ولی دیگر خیلی دیر شده است بایستی همان اول مسامحه نمی کردم و جدی می گرفتم الان رفتن به مطب و بقیه کارهایش مثل عکس و آزمایش و…خیلی برای من سخت است و از طرفی دیگر بیماری برایم خیلی مهم نیست دوباره سپاسگزارم

  7. طاها می‌گوید:

    سلام اقای دکتر سوالی از خدمتتون داشتم ، فرق سرگیجه حقیقی و سرگیجه کاذب چجوریه؟ سرگیجه ای که در ام اس تعریف میشود چه نوع سرگیجه ای هست؟

  8. حسین زاده می‌گوید:

    سلام. اقای دکتر مصرف ماینوکسیدل موضعی میتونه رو فشار مغز تاثیری داشته باشه؟

  9. امید می‌گوید:

    سلام آقای دکتر با تشکر از فرصتی که به بیماران اعطا نموده اید آیا عوارض ماهیچه ای و مفصلی ناشی از رسیژن کافی است به فکر تغییر داروی مصرفی ام باشم الان مجبور شده ام فاصله تزریق را تا یک هفته افزایش دهم زیرا مانع خواب می شود درد، جمع شدن ناگهانی پاها یا درد مفصلی از جمله ی این «راحتی هاست سپاسگزارم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر علائم به عارضه دارو مربوط باشد معمولا گذرا است. در صورت ادامه به تزریق اینترفرون یک بار در هفته یا نوع دیگر دارو تغییر میدهند

  10. Vs می‌گوید:

    سلام اقای دکتر دوتا سواا از محضرتون داشتم.
    سوال اولم اینکه من وقتی عصبانی میشم و یا شدید درگیر میشم و گریه میکنم زیاد دو تا دستم و لبم حالت کرختی خفیف پیدا میکنن و وقتی اروم‌میشم و عصبانیتم میره زود خوب میشم چرا اینجور میشم؟
    دوم اینکه من سر درد و چشم دردم طوریه ک یکطرفه است و درماه میبینی ی هفته بکوب سر درد دارم ولی بعد ی هفته سه چهار روز نه سر درد دارم نه چشم درد. ایا میگرن هست؟یا سر درد تنشی.دقیقا چشم و پشت سرم

  11. جلیلی می‌گوید:

    سلام اقای دکتر در مورد نوریت اپتیک سوالی داشتم.در نوریت اپتیک دید دور و نزدیک هر دو تار میشن یا فقط دید دور؟

  12. شادی می‌گوید:

    اقای دکتر خسته نباشید بنده سردرد و سرگیجه خفیف اما مزمن دارم که بعد خواب بعد ظهر بدتر میشه.ولی جالب اینجاس ک وقتی بالشتم رو بلند تر میزارم بعد خواب سر درد ندارم و طول روز راحتم.ولی بالشتم صاف باشه یا کوتاه در طول روز سر درد های مزمن یکطرفه میگیرم . دلیلش میتونه چی باشه؟

  13. ابوذر می‌گوید:

    سلام
    آقای دکتر خسته نباشید
    آیا برای سرگیجه های شدید در مبتلایان به ام اس درمانی وجود دارد؟

  14. ابوذر می‌گوید:

    باتشکر
    اگر فقط داروی تزریقی ام اس سرگیجه را برطرف می کند یا داروی دیگری باید مصرف شود؟چون معلم هستم برایم مشول است

  15. مليسا می‌گوید:

    سلام آقاي دكتر،
    بچه ي ١٤ ماهه ي خواهرم خورد زمين كنار شيشه ي بالكن و يهو زد زير گريه! متاسفانه من اصلا متوجه نشدم كجاش خورد زمين و آيا سرش خورده توو شيشه يا اومده روي لبه ي پنجره با …هيچ اثر جراحت يا برآمدگي هيچ جاي سر و صورتش نداشت رفتارش هم كاملا نرمال بود (البته يه كم بداخلاقي و گريه مي كرد بعضي وقتا ولي اين رفتارش نرماله آخه وقتي بهش توجه نشه و ما مشغول كار ديگه باشيم عصباني ميشه) اشتهاش هم كم نبود و حرفا و حركتاش نرمال بود برامون مي رقصيد و مي خنديدو… ولي من بازم نگرانم به نظرتون ممكنه با وجود نرمال بودن و هوشيار بودن ، آسيب جدي به سرش وارد شده باشه كه مدتها بعد خودش رو نشون بده؟
    باتشكر

  16. سپیده می‌گوید:

    سلام
    من حدود سه ماه هست که شانه سمت راستم در حین حرکت با درد و ورم همراه است از شانه ام آر آی انجام دادم ، گفتن التهاب مفصل هست و مقداری هم مایه جمع شده ، حالا ام آر آی گردن هم انجام دادم میخواستم ببینم نظرتون چی هست ؟ ممنونم
    این نتیجه ام آر آی گردنم هست :
    Bons and bone marrow : moderate degenerative change as multilevel osteophytosis, joint space marrowing , facet flavial ligament hypertrophy
    Disc hydration status: multilevel disc
    Neurologically important disc displacement
    C3-4: posterior spur formation
    C4-5: posterior spur formation
    C5-6: disc space narrowing , posterior supr formation and central disc protrusion with mild canal stenosis

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      تغییرات آرتروز و دیسک گردن توضیح داده شده برحسب علائم بالینی نحوه درمان توصیه میکنند.

      • سپیده می‌گوید:

        آقای دکتر امکان‌داره با توجه به این ام آر آی و انجام ورزش های مختلف که توسط پزشکان‌توصیه شده و همچنین تزریق عضلانی کورتون ، و بهبود نیافتن درد ، نیاز به جراحی باشه؟

  17. امیر می‌گوید:

    با سلام 55 سالمه مدتی درد در ناحیه قسمت مرکزی ستون فقرات احساس نمودم به پزشک مراجعه کردم عکس رنگی نوشتند متن انرا برای شما می نویسم لطفا نظر خود را بفرمائید ممنون میشم
    15mm ill defined T1 , T2 low signal in body of T10 vertebra is noted, wich does not show any significant contrast enhancement and could be due to a bone island.there is no vertebral destruction.a systemic workup including chest and abdominopelvic spiral ct scan and check of PSA and follow up MRI after 2 months are recommended.
    Hemangioma in T12 and L1 are also visible.Central and inferiorly directed disk extrusion at T3-T4 is visible.
    Broad based disk protrusions at T12-L1 , L1-L2 ,L4-L5 and L5-S1 are seen.
    Spondylotic changes as disk dehydration disk space narrowing T osteophytes and modic endplate signal abnormalities are seen.
    No significant canal or neural foraminae stenosis noted.
    Visualized cordT conus and cauda equina appear normal

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      تغییرات آرتروز و دیسک و همانژیوم مسائل عادی است اغلب علائمی ایجاد نمیکند کانون تغییر سیگنال در مهره های 1و2و 10 پشتی شک برانگیز بوده توصیه های تحقیق بیتر پیشنهاد کرده اند

      • امیر می‌گوید:

        با سلام و تشکر فراوان دکترم پس از عکس هسته ای ، تست پوکی استخوان ، MRI ساده و MRI رنگی پس از دیدن جواب بالا MRI از شکم و قسمت تحتانی و پروستات را نوشته و احتمال بیماری پروستات داده اند حال برای فردا ازمایش و MRI شکم و قسمت تحتانی لگن را دارم، اقای دکتر فرمودید تحقیق بیشتر منظورتان چیست ضمنا من درد پشت روی قسمت مرکزی ستون فقرات داشته ، ایا این ارتباطی به پروستات پیدا می کند ممنونم

  18. لیلی می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خانم 41 ساله هستم خوشبختانه در خانواده سابقه بیماری ام اس نداشتیم اما بنده سه هفته پیش سمت راست صورتم دچار بی حسی خفیف شد و بعد از دو روز خوب شد اینار کل سمت راست بدنم درگیر شده که علاوه بر صورت ، روی دست از آرنج تا پشت کف دست و روی پا تا ساق پا درگیر شده خواهش می کنم بنده را راهنمایی بفرمایید
    با احترام و تشکر

  19. سارا می‌گوید:

    سلام آقای دکتر وقت شما به خیر.
    برای من اواخر سال 91 تشخیص cis داده شد با علائم صرفا حسی . یعنی حس برق گرفتگی و گزگز در نقاطی از بدنم موقع خم کردن گردن و کم حسی و خارش از شکم به پایین. از اون موقع من سینووکس مصرف کردم.
    و هفته پیش بعد از 5 و نیم سال من دوباره یه حمله داشتم که باز هم علائم خفیف (خفیف تر از دفعه قبل) حسی باز هم از شکم به پایین. الان بعد از حدود 10 روز (که پالس رو هم دریافت کردم) خیلی علائم کمی باقی مونده و در فعالیت های روزانه حتی حس خستگی هم ندارم. یه ام ار آی بدون تزریق هم دادم از محدوده توراسیک و دکتر گفتن که دو تا پلاک مشاهده کردن. هر چند اون حس برق گرفتگیه دوباره به صورت گذرا خودشو نشون میده. و با توجه به اینکه بعد از حمله من از گردنم ام ار ای نگرفتم نگران پلاکهای قبلیم هم هستم.
    حالا دکتر گفتن که میخوان دارو رو به فینگولیمود تغییر بدن. به نظر شما تصمیم شدیدی نیست؟ من شنیدم فینگولیمود برای موارد شدید هست؟ گویا عوارضش زیاد هست.
    آیا سیر بیماری من انقدر بد بوده؟
    آیا واقعا دیگه سینووکس اثرشو از دست داده؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      عود جزئی بعد از چند سال بنظرم مسئله جدی نیست، مگر اینکه تعداد و اندازه پلاک چشمگیر باشد. مشکل عوارض جانبی و شرایط دقیقیتر کنترل و امکان دسترسی به درمان با وضع موجود را هم باید در نظر داشت

  20. مریم می‌گوید:

    سلام جناب دکتر.دو سوال از خدمتتون دارم.من بخاطر یک سری علائم در پاهاو دستام به متخصص مغز،و اعصاب مراجعه کردم و ایشون برای من ام ار ای مغز و سرویکال نوشتن.در نهایت با اصرار من ناحیه لامبر رو هم اضافه کردن.ایا در تشخیص ام اس بررسی ناحیه توراسیک مهم نیست?
    دوم اینکه من تقریبا حدودا یک ماهه که بعد از هر وعده غذایی سرگیجه میگیرم.یعنی حدود دو تا سه دقیقه بعد از اتمام غذا سنگینی سر،و سرگیجه سراغم میاد.متخصص داخلی و مغز،و اعصاب در این زمینه نظری ندادن.با توجه به اینکه در محیط کارم جایی برای استراحت تا رفع سرگیجه و سنگینی سرم بعد از غذا روندارم چکار میتونم انجام بدم?اینم بگم مطلقا پرخوری یا بدخوری ندارم.ممنون از اینکه وقت میگذارید.

  21. الناز می‌گوید:

    سلام آقای دکتر،خسته نباشید
    من ۲۷ سالمه و حدود ۱ هفتس که احساس لرزش و‌ پرش در انگشت اشاره دست راست و احساس بی حسی و گز گز شدن در دست و پای چپ که گاهی در پای راست هم احساس میشه ،به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم و بعد از معاینه تشخیص دادن به علت استرس هستش،پوکساکیم و پروپرانولول تجویز کردن که بعد از ۱ روز مصرف داروها لرزش انگشتم خوب شد ولی گز گز دست و پام بهتر نشده،اکثر اوقات فشارم ۱۰ و ۱۱ روی ۶ هست، از نظر شما احتمال بیماری ام اس هست؟میشه لطف کنید راهنماییم کنید،خیلی ممنونم .

  22. ساره می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خسته نباشید، من از مراجعه کننده ی شما هستم و اضطراب فراگیر بعد از زایمان دارم و قرص الانزاپین 2/5 هر شب 1 عدد با نصف آلپروزلام و لگزوپرام 10 هر صبح 1 عدد مصرف می کنم،سرگیجه و پیشانی درد و تاری و خستگی چشم شبها میاد سراغم، و تو راه رفتن هم انگاری رو هوا راه میروم، البته خوابم هم کمه ، چونکه کارمند هستم صبح زود و بزور بیدار میشم.

    آیا از اضطراب هستش یا از داروها هستش؟
    ممنون از جوابتون

  23. امیر می‌گوید:

    سلام و احترام خدمت اقای دکتر، جواب سی تی اسکن شکم و لگن را گرفتم بشرح زیر لطفا راهنمایی کنید. متشکرم

    Mosaic pattern in lower lobes is due to mild small air way diseases.
    No pulmonary massTcavity or consolidation is present.
    Tracheobronchial tree is normal.
    Mediastinum is normal.
    No pleural effusion or pleural thickening noted.
    Spondylotic changes as disk space narrowing and osteophytes are seen.
    No fracture or dislocation noted.
    No destructive mass in visualized vertebraeis seen.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      غیر از آرتروز فقرات پشتی و مختصر اختلال راههای تنفسی عارضه جدی شرح داده نشده

      • امیر می‌گوید:

        سلام مجدد و با تشکر فراوان از اینکه وقت می گذارید و پاسخ می دهید لطفا راهنمایی کنید با توجه به اینکه 55 سالمه و بر اساس تست تراکم استخوان دچار پوکی استخوان شدم ، برای جلوگیری از پیشرفت آن چه کاری انجام بدهم ضمنا مدت 6ماه است که هر شب یک قرص calcium citrate استفاده می کنم متشکرم

  24. Mah می‌گوید:

    سلام آقای دکتر. خسته نباشید. من حدودا 7ساله وقتی می ایستم انگار جلو و عقب می شم و چپ و راست. تو راه رفتن مشکلی ندارم اما وقتی می ایستم اذیت می شم. بعد این حال ترس وجودمو می گیره که نکنه بیفتم اونوقت تپش قلبم بالا میره و یهو انگار امام انرژیم تخلیه بشه چشمام بزور بازه باید برم یه جا دراز بکشم. تیروئیدم رو مرزکم کاریه، هموگلوبینمم لب مرزه، خواب شبم خیلییی کمه. به شدت آدم استرسی هستم و اینکه تو استرس دستام یخ میشه و تپش می گیرم. چند روزه پوست صورتم می سوزه نمیدونم به خاطر استفاده از لایه برداره یا نه. و اینکه 5_6 ساله قسمتای مختلف بدنم حس سوزن زدن لحظه ای دارم، در طول روز هست ولی جاهای مختلف و اینکه پریود نامنظمی دارم و هر وقت نزدیک به پریود میشه یا کمی بعدش این حالتام بیشتر میشه. تقریبا سال پیش ام آر آی مغز دادم نرمال بود. چشم پزشک و متخصص و… رفتم اما مشکل من حل نمیشه. پزشکا معتقدند از شدت اضطراب و استرس این طورم اما آیا نظر شما این ها علائم ام اس نیست؟ و اگه نیست چرا هنگام ایستادن یا سجده رفتن چپ و راست و جلو و عقب میشم و برای حفظ تعادل سعی می کنم رو پنجه هام فشار بیارم؟ عذرخواهی می کنم این قدر طولانی شرح حال دادم. تو این 7 ساله خیلیییی در گیرم. لطفا راهنماییم کنید. ممنونتون میشم

  25. مریم می‌گوید:

    سلام خسته نباشید جناب دکتر ، من سال 93 با علائم گز گز در انگشتان دست و بازو هام و بی حسی در انگشتان دستم و سنگینی پاها و احساس یک توده در معده به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم و ایشون پس از بررسی برام ام ار ای نوشتن و جواب ام ار ای من یک پلاک فعال در نخاع بود و وضعیتم هی بدتر میشد و دو روز برام پالس تراپی نوشتن و گفتن زمان میبره تا به شرایط قبل برگردم و مدت 6 ماه طول کشید تا شرایطم کمی بهتر بشه ، بهتر شدم اما دستام هیچوقت مثل روز اول نشد ایشون داروی خاصی به من ندادن فقط الونتا، دوولوکستین و مکمل های ویتامینها، بعد از چند ماه بعدش از من آب نخاع گرفتن که منفی بود ، و هیچ داروی خاصی به من هنوز ندادن هر سه ماه هم پیش ایشون می رم ولی هنوز تو دستانم گرفتگی عضلات دارم و احساس گزگز، یک چیزی تو دستم مبگیرم متوجه نمیشم که از دستم افتاده

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      عارضه بجا مانده از آسیب نخاعی ادامه داشته است تمرینهای فیزیکی تاحدی موثر واقع میشود.

      • مریم می‌گوید:

        شرمنده آقای دکتر گویا بقیه متن برای شما ارسال نشده بود دکترم از من ازمایش روماتیسم هم گرفت که منفی بود،آقای دکتر از بنده مجدد بعد از دو سال به تازگی ام ار ای گرفتن که پلاک نخاع کماکان فعال هستش و یک سری پلاک هم در مغز هست که مشکوک هستن بهش ، و من ب تازگی بی حسی زبان دارم و از آرنج ب پایین هم حالت برق گرفتگی و پاهام هم خواب میره و دوباره هفته پیش مجدد اب نخاع گرفتن که 4.56 igg scf هست از حد نرمال بالاتر بود ، ولی اب نخاع منفی بود که ایشون باز فرمودن همان قرص الونتا، دلوکستین و جینکوتیدی مصرف کن، مشکلی ام اس نداری، حالا میخواستم با شما مشورت کنم چه صلاح میفرمایید، آیا من مشکوک به ام اس هستم؟؟ ممنون از شما

        • دکتر سیفی می‌گوید:

          بهتر است نظر همکار دیگر را ضمن معاینه و تطبیق علائم نخاعی با نشانه های اسکن را جویا شوید. اگر علائم در معاینه تایید شود محدود کردن درمان به اضطراب کافی نخواهد بود

  26. رضا راد می‌گوید:

    سلام و احترام
    بنده هشت سال هست مبتلا به ام اس هستم. الان رسیژن مصرف میکنم و دو سال هست اوضاع عمومی خوبی دارم و عود نداشتم. چند روز هست بیکباره بلحاظ جنسی کاملا بی تفاوت و کم توان شدم. لرمیت گردن دارم. ۳۲ سال و متاهل هستم. مشکل خاصی در سایر قسمتهای بدن ندارم.
    ممنون میشم از راهنماییتون

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر در جوار تغییرات جدید حسی علائم نخاعی جدید مشاهده شود درمان پالس کورتون توصیه میکنند اگر عود درکار نباشد درمانهای علامتی کافی خواهد بود.

  27. سارا۴۷ می‌گوید:

    سلام آقای دکتر
    وقتتون بخیر، داروی تری فلوئور پرازین روی قوای جنسی چه تاثیری داره؟؟؟

  28. آیه می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خسته نباشید،خواهرمن به گفته پزشک متخصص بیماری ساراکوئیدوز از نوع خفیف داره وتقریبا هرسال به ریه هاش میزنه ومجددا بعد از ۶ ماه بهبود پیدا میکنه؛درحال حاضرحالش خوبه امامانند افرادی که دچار آسم هستند ریه هاش به کوچکترین بوئی حساسه ،قصد بچه دار شدن داره وپزشکشون اجازه بارداری دادن اما نگرانی ماازاین هست که درمیان بارداریش مجددا دچار حمله های شدید سرفه بشه وبچه سقط بشه؛نظرشماچیه آیا بچه دار شدن برای این بیماران شدنی ست؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر ظرفیت تنفس با کنترل متخصص ریه خوب گفته شده و چند ماهی عود شدید نداشته موقعیت فعلی برای حاملگی شاید بهتر از آینده باشد.

  29. پروانه می‌گوید:

    با سلام شوهر59ساله ام که دیابت نوع دو دارد و انسولین هم مدت شش ماه است تزریق میکند سه شب پیش دچارسکته مغزی شد که شروع آن با تاری یک چشم و دو بینی و بی حسی یک طرف بدن که بسرعت به بیمارستان منتقل و اقدامات لازم صورت گرفت و قبل از 24ساعت علایم سکته کاملا مرتفع شده البته دست چپش ازمچ به پایین کمی متورم است که نمیدانم مال سکته است یا آسپرین چون به آسپرین آلرژی دارد امروز فیزیوتراپ هم گفت مشکلی ندارد سوال من دکتر جان ما در سفر هستیم و خارج از ایران آیا ایشان دهروز بعد ازسکته میتوانند پرواز کنند و آیا هنوزدرخطرند و این پیش سکته بوده یا سکته چون علایم قبل بیست و چهارساعت برطرف شده و در زمانی که در هواپیما هستیم تا به ایران برسیم حدود هشت ساعت چه دارویی همراه داشته باشیم یا درصورت حمله دوباره چکار باید کردم .

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با کنترل خوب قند و فشار خون و شرایط خوب سلامتی قلبی و ریوی احتمال عود سکته حین پرواز بعید است. اگر زمینه خونریزی ندارد آسپیرین بمقدار دو قرص 80 یا یک قرص 325 مصرف کنند اگر آسپیرین تحمل نشود قرصهای دیگر ضد پلاکت تجویز میشود. ضمن پرواز آب بیشتر بخورند آرامبخش و خواب آور مصرف نشود مرتب حرکت کنند. اگر دست را بالا بگذارند ورم برطرف میشود. اقدامات اورژانس آن چنان در پرواز میسر نیست بفرض اتفاق ناگوار در اولین فرود باید آمبولانس مهیا باشد.

  30. آیه می‌گوید:

    باسلام مجددوتشکر بابت پاسخ به سوالات:آقای دکتر من چندروز قبل جهت باردارشدن خواهرم که تشخیص خفیف ساراکوئیدوز براشون دادن مزاحمتون شدم،باتوجه به اینکه این بیماری درمواردی باعث معلولیت درافراد میشود،درحال حاضرخانواده ما نگران آینده این بیماری ناشناخته هستند،پزشک هم بعداز مدتی داروهای کورتون دار راقطع کردند،ممنون میشم راجع به این بیماری هم کمی به خانواده ها آگاهی داده وبفرمائید سیربیماری به چه گونه است وچه کاری از دست خانواده ها برمی آید،آیا بچه دارشدن برای این افراد که سطح ایمنی پائینی دارند خطرساز نیست؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      از منابع مختلف میتوانید موضوع را مطالعه کنید این بیماری در تخصص روماتولوژی است در مراجعه حضوری بهتر توضیح میدهند

  31. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام، هر نوع شتا و راه رفتن در آب و استفاده از جکوزی در کم کردن درد و عوارض دیسک کمر مفید است.

  32. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ببخشید یک عده از سوال های کاربران بعلت اشکال خدمات رسانی سایت برایم قابل دسترس نبوده لطفآ سوال تان را مجددآ ارسال فرمائید.

  33. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ، بیماریهای ویروسی و تبدار در مواردی موجب تشدید و عود ام اس میشوند لذا بهتر است بیماران ام اس بموقع واکسن آنفلوآنزا بزنند.

  34. آذر می‌گوید:

    باسلام واحترام ،
    آقاي دكتر پاسخ سئوال ديروزم را هنوز دريافت نكردم لطافا مرا راهنمايي بفرماييد خدمتتان گفته بودم از خرداد امسال با ازبين رفتن ديد يك چشم ومراجعه به پزشك تشخيص msبرايم دادند بعداز تزيق 12آمپول سينووكس آنزيمهاي كبديم بالا رفت وبه دستور آقاي دكتر صحراييان اسويمر جايگزين سيووكس شد خوشبختانه بااين آمپول مشكلي ندارم روزقبل كه براي تجديد دارو به پزشكم درشهرستان مراجعه كردم ايشان گفتند باتوجه به حال وروزت روزهاي پنجشنبه وجمعه اسويمررانزن واقعا نميدانم چه كنم به آقاي دكتر صحراييان هم دسترسي ندارم

  35. دکتر سیفی می‌گوید:

    دیروز پاسخ نوشتم که بنا به دستورالعمل داروئی تزریق اسویمر همه روزه است.

  36. فاطمه می‌گوید:

    با سلام مجدد آقای دکتر ،دکتر خواهرم آقای دکتر مجتبی شهیدی هستند نمی دونم تشخیص ایشان التهاب هست یا نه ؟ ایشان گفتند که نمیتونم تشخیصی روی بیماری فعلا بگذارم وفقط چهار آمپول تتراکوزاکتاید تجویز کردن که با فاصله ده روز تزریق شود وعلاوه بر اون قرص آسنترا روزی یک عدد. نگرانم که نکنه فرصت درمان رو ازدست بدیم. البته قبل از دکتر شهیدی تو شهرستان یک نورولوژیست دیگه با دیدن ته چشم ی التهاب بسیار خفیف رو تشخیص دادن که طلاهرا از نطر ایشان بدون اهمیت بود. لطفا مرا راهنمایی کنید

  37. دکتر سیفی می‌گوید:

    التهاب عصب بینائی معمولا در معاینه هیچ علامتی ندارد صرفآ افت حاد قدرت بینائی یک چشم تشخیص را معین میکند. اکر دید حتی نه دهم با عینک دارید جای شک نیست.

  38. فاطمه می‌گوید:

    با عرض معذرت به خاطر سئوالات پی در پی، دکتر شماره چشم خواهرم به اندازه نیم مشکل دوربینی داره که با همون عدسی خوب میبینه، اما دکتر شهیدی میگن که من سر عصب رو میبینم که ی التهاب خفیف روداره. نوار چشمش p100:123 که درمقابل چشم دیگه ش p100:117 بود فقط برام جای تعجب داره که با عینک 0.5 تاری دیدش اصلاح میشه. پس از نظر شما هم اصلاح تاری با عینک نشانه سلامت چشمه؟پس تکلیف اون دو ناحیه پلاک چی میشه؟
    یک دنیا ممنون ازشما

  39. دکتر سیفی می‌گوید:

    بنظرم چشم سالم است پیگیری پلاکها با ام آر آی شش ماه بعد بهتر است بعمل آید.

  40. م.خ می‌گوید:

    سلام..ضمن خسته نباشی …مادرمن مدتی هست در داخل سرش صدای طبل میشنود..مخصوصا وقتی محیط ساکت میشود شدتش بیشتر میشود… مشکلش چیست؟در ضمن سردرد های میگرنی هم دارد و فشار بالاست و سنش هم 54 ساله هستن…باتشکر

  41. دکتر سیفی می‌گوید:

    صدای داخل سر بعلت اختلال در گیرنده های صوتی گوش داخلی است. داروهای مختلف برای کنترل این ناراحتی و کنترل میگرن و… وجود دارد.

  42. فرزانه می‌گوید:

    نیاز به ام آر آی نیست؟خیلی سرم و شونه ام حالت بدی داره.حتی یه مدت احساس بیحسی تو صورتمم داشتم

  43. احمد می‌گوید:

    اقای دکتر چندتا دارو گفتم بهتون ک روانپزشک بهم داد خوردم..عوارضش هنوز هست مثه حالت تهوع..و به حالت عجیب غریبی همش پاهام و تکون میدم بی قرارن پاهام خارش یامورمورنمیشن ولی فکرمیکنم تکون ندم بی حس میشن ..برای ازبین بردن عوارضشون چکارباید کنم مصرفشونم قطع کردم چندروزه

  44. ارزو می‌گوید:

    باسلام و خسته نباشی.من باز دو هفته م تموم شد رفتم برای کنترل دور سر جنین.جواب سونو گقتنhc برابر 313 و flبرابر 70و bpd هم 84اومد خودمم تو هفته 35تا 36 هفته میباشم.نگرانم تورو خدا جواب بدین خیلی نگرانم.مایع هم در حد 9 سانتیمتر میباشد

  45. دکتر سیفی می‌گوید:

    به احتمال زیاد علائم احساس شده به مصرف دارو مربوط نبوده و جزئی از علائم نگرانی و ترس از بیماری است. هرگونه تغییر و تعویض درمان با راهنمائی پزشک مجاز است. در صورت ادامه افکار وسواسی درمان بیشتر لازم خواهد بود.

  46. zeynab می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید یکی از فامیلامون براثر استفاده ترامادل سنگ کوب کرده و الان درکماس ضریب هوشیشم8 تا چند درصد امکان برگشتش هس‌؟بطور ده دقیقه هم ایست قلبی داشتن ک با شک برگشت چشماشم قبلنا کامل بسته بود ولی الان نیمه بازه

  47. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر کوما بعلت شوک بوده و عامل دیگر برای بیهوشی وجود ندارد بعد از گذشت دوسه روز امید بهبودی کامل خیلی کم است.

  48. دکتر سیفی می‌گوید:

    خوشبختانه تغییرات غیرعادی مشخص ندارید مختصر آرتروز امر طبیعی است با ورزش وکم کردن استرس برطرف میشود

  49. ج می‌گوید:

    سلام آقای دکتر من نمیدونم سوالم میاد خدمتتون یانه شرمنده اگه تکراری میفرستم خانم بنده در نوروز 95 تشخیص بیماری سی آی اس داده شدن به علت نوریت اپتیک چشمی بعد از 7 ماه کنترل دوره ای در ام آر آی نوشته شده بود بهبودی قابل توجه که پزشک ایشون هم گفتن وضعیتش بهتره اما متاسفانه از دو روز پیش یه بی حسی خیلی خفیف در پای چپ دارن که در انگشت و روی پاشون تا بالاتر از زانو هست البته میگفتن تو صورتم هم به صورت خفیف هست که صورتشون خوب شده الان میخواستم لطف کنین بگین این علایم میتونه عود مجدد و حمله دوباره باشه؟و نیازی هست به پزشک جهت درمان با کورتون مراجعه شود و یا هر پیشنهادی دارین لطف کنین بفرمایین با تشکر از زحمات شما

  50. تارا می‌گوید:

    با سلام
    من۲۱ سالمه و ام اس دارم..۵ ماهه قرص دیفوزل مصرف میکنم که دکتر گف ممکنه تا دو سه ماه اول عوارض گوارشی مثل دل درد و اسهال داشته باشی که من نداشتم…سه چهار ماهی میشه ک بعد از تمام شدن پریودم بازم لکه بینی دارم و خون میبینم و تا چند هفته طول میکشه میخواستم بدونم ممکنه از عوارض قرصم باشه؟در صورتی ک اصلا جز عوازض قرص همچین موردی نیست
    یا اینکه مشکل دیگه ای هست
    ممنون از پاسخگوییتون

  51. دکتر سیفی می‌گوید:

    بهتر است علائم گفته شده در معاینه، علت عضوی و عینی علائم از علت تلقینی و خیالی تشخیص داده شود.

  52. فاطمه می‌گوید:

    باسلام اقای دکتر من سی و دو ساله هستم .شش سال قبل انگشت شصت پای چپم دچار گز گز و سوزش شد به پزشکان زیادی مراجعه کردم که تشخیصی ندادن بعد یکی دو ماه خوب شدم در عرض پنج سال دو سه بار اینطور میشدم و خوب میشد تا این که سال پیش سمت چپ بدنم دچار گز گز شدید شدوبعد چند روز همه ی بدنم گزگز میکرد گردن درد شدیدی داشتم .ام ار ای سر و گردن نرمال بود داروی اضطراب تجویز شد که چون باردار شدم استفاده نکردم .من علایم را در بارداری همچنان داشتم ولی بعد زایمان بهتر شدم اقای دکتر ایا لازمه که دو باره ام ار ای بدم ؟با تزریق؟

  53. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر در معاینه علایم غیر طبیعی ندارید نیاز به اسکن نیست.

  54. دکتر سیفی می‌گوید:

    بهتر است متخصص زنان از نظر علل این مورد بررسی کند

  55. دکتر سیفی می‌گوید:

    این اندازه ها در حد طبیعی است.

پاسخ دادن به هانیه . اس لغو پاسخ



7 − = یک
