چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

هدف از راه اندازی این سایت در ابتدا نوشتن مطالب جالب توجه تخصصی مغز و اعصاب از مشاهدات و تجربیات بالینی شخصی بود ، در پنج سال گذشته که از شروع به کار این سایت گذشته، بتدریج سوالات و نظرات مراجعه کنندگان بامطرح نمودن مطالب عمدتآ مشکل بالینی در موارد خاص انگیزه مکاتبه متقابل اینترنتی در من را بیشتر نمود و وسیله ارتباط بیشتر با بیماران و مددجویان و اطرافیانشان و همکاران گردید. در مواردی که سوال و جواب ها میتوانست برای عموم قابل استفاده باشد مطالب و نظرات مراجعه کنندگان بدون تغییر مگر با حذف مطالب محرمانه یا زاید در سایت پذیرفته میشد و پاسخ ها را در حد قابل فهم برای عموم در همان روز و ندرتآ در عرض دو تا سه روز داده ام. در پاسخ ها هم جنبه بحث عمومی رعایت شده است. در موارد استثنائی که موضوع بیماری مفصل بوده و قابل طرح در این روال خلاصه امکان پذیر نبود از طریق تماس تلفنی و یا ارسال کپی مدارک به آدرس مطب پس از مطالعه راهنمائی های لازم در مورد تشخیص، راهکارهای درمانی داده شده است. در هیچ مورد بیماران برای مراجعه حضوری به فردی و یا به مرکزی توصیه نشده و از تجویز دارو از این طریق خودداری شده است. از تبلیغ خود یا پزشک دیگر و یا سایت ها احتراز شده، بیماران به پیگیری درمان با پزشک معالج توصیه شده اند.

بیوگرافی

متولد 1324 دربخش ممقان از توابع تبریز، اتمام دوره آموزش پزشکی عمومی در دانشگاه تبریز در سال 1351 ، آموزش انترنی وتخصصی مغز و اعصاب در سالهای 1351 تا 1356 در بیمارستان های مموریال و فورد وابسته به دانشگاه آناربور- دیترویت، میشیگان، آمریکا.سابقه کار و تدریس در دانشگاه تبریز در سالهای 1356 تا 1360، ترجمه کتاب تشخیص افتراقی بیماریهای مغز و اعصاب ، طبابت خصوصی تا به امروز ( اردیبهشت ماه 1394 ) با کار همه روزه 9 تا 10 ساعت با حجم زیاد مراجعه کننده (بایگانی مطب با بیش از یکصد و پنجاه و پنج هزار پرونده ) ، علاقمند به تشخیص موارد مشکل و کمک در حد توان به هر بیمار و به هر وسیله ممکن.
94/3/10
طرح خلاصه مطالب علمی پزشکی در این سایت با انگیزه برای برقراری ارتباط با تعداد زیاد از بیماران و افراد علاقمند به مسائل پزشکی که در مواردی با مشکلات تشخیصی و درمانی مواجه هستند در نظر گرفته شده و انگیزه ای برای مطالعه و آموزش خودم و ارائه خدمت هرچند ناچیز به هموطنان داخل و خارج از کشور است.

5,300 Responses to چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

  1. پروین می‌گوید:

    سلام دخترم سه ماه پیش یک پلاک درگردن درام ارای بودکه باعث بی حسی دردست و پا داشت بادرمان خوب شدولی گاباپنتین سیصدشبی یک و قرص سیپرالکس ده شبی نصف بودکه یک عددشدچندروزگفت دریک چشم احساس تاری خیلی کم داردکه یک شب این دو قرص را قطع کردم گفت خیلی بهترشدم آیا تاری دیدش یک حمله است یا مربوط به قرصها بوده قرصهارو ادامه بدم یا نه ؟ آیا تاری چشم یک حمله هست؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      تاری دید کوتان مدت و متغییر حمله محسوب نمیشود و به مصرف دارو هم ارتباط ندارد احتمالا منشاء نگرانی دارد.

  2. یاس می‌گوید:

    سلام اقای دکتر نظر شما درموردتای سابری چیست

  3. Mari.hzh.s می‌گوید:

    با عرض سلام و خسته نباشید.اقای دکتر من دختری 27 ساله هستم.مشکل من با بزرگ شدن مردمک یک چشمم شروع شد بعد از انجام ام ار ای سه پلاک مشاهده گردید.ام ار ای نخاع نرمال و مایع نخاع هم نرمال می باشد.اما دکتر تشخیص ام اس دادن.در ازمایش خون نوعی کم خونی شدید بود.اقای دکتر من هیچ کدام از علائم ام اس از قبیل بی حسی و گزگز حتی سر درد و سرگیجه هم ندارم.فقط در گلویم احساس خلط دارم گاهی فکر می کنم تیروئید دارم لطفا تشخیص حدسی خود را با توجه به موارد گفته شد بدهید.با سپاس

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بعضی بیماریهای التهابی و ویروسی گاها این نوع علائم را بطور گذرا پیش می آورد در مرحله حاد تشخیص با معاینه چشم پزشک مطمئن است.

  4. مریم می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خدا قوت.من دیشب تو حیاط حرم امام رضا داشتم نماز میخوندم.رفتم سجده وقتی سرم رو مهر بود یه پسر بچه 8 ساله با سرعت دوید و از ساق پاش محکم خورد به جلو سرم سمت راست.خیلی محکم خورد انقدر که من نمازو شکوندم فکر کردم سرم شکسته.صداش تو گوشمه هنوز.تا چند لحظه منگ بودم.بیشتر ترسیده بودم.خیلی نگرانم میترسم بعدا خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد.تاری دید یا تکلم یا سرگیجه اینا نداشتم.هوشیار بودم ولی شکه شده بودم.ممنون میشم منو از نگرانی دربیارین.همش افکار منفی و خدایی نکرده تومور و اینا میاد تو ذهنم.اعصابم خورده.کمکم کنید.دخترم و 25 سالمه

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      این نوع ضربه ها اگر در همان ساعات اولیه علائمی ایجاد نکند مشکل بعدی پیش نمی آورد.

      • مریم می‌گوید:

        مرسی از پاسختون فقط اینکه بعضی وقتا خیلی کم سرم درد میگیره به خاطر این ضربه هست ؟ و بعدا خوب میشه؟ حس میکنم وسط سرم یه ذره رفته پایین بعد به سمت پیشونیم که میام اومده بالا.قبلا یادم نیست اینطوری بوده یا نه اما چون تو سجده به سرم ضربه خورده و سمت راست و جلو سرمو درگیر کرده الان بیشتر به شکل جمجمم حساس شدم.نمیدونم از قبل تو رفتگی داشته یا الان اینطوری شده.ممنون میشم کمک کنید.

        • دکتر سیفی می‌گوید:

          اين علائم در رابطه با نگراني است.

          • مریم می‌گوید:

            این ضربه ممکنه بعدا به صرع یا سردرد های میگرنی تبدیل
            بشه؟تو اینترنت چیزای ترسناکی نوشته.نوشته ممکنه از داخل شکسته باشه جمجمه و به مغز آسیب برسه بدون اینکه خون بیاد یا دچار ضربه مغزی خفیف شده باشم.آخه خیلی محکم خورد پای بچه مثل آهن بود.من امسال
            ارشد قبول شدم واسه همین خیلی نگرانم. میترسم قدرت یادگیریم بیاد پایین.بهم حق بدین انقدر سوال کنم.مرسی که هستین آقای دکتر.خدا خیرتون بده

          • دکتر سیفی می‌گوید:

            ضربه هاي بدون علائم مغزي عارضه ندارد محض اطمينان معاينه اعصاب بعمل إوريد

  5. Mary می‌گوید:

    سلام آقای دکتر من امروز رفتم داروخانه رسیژن گرفتم اما رسیژن با دستگاه بود در حالیکه من باید کمی از اون رو تزریق کنم با این حال باید چه بکنم در حالی اصلا درجه ندارن آمپول

  6. شیده می‌گوید:

    باسلام، دکتر می بخشید،من تا جمعه تبریز هستم،امکان داره آدرس و شماره تلفن مطبتون رو برام بفرستید تا مراجعه کنم.

  7. محسن هادی می‌گوید:

    با سلام خدمت آقای دکتر من یک فرد ۴۸ساله در سال 1386 دچار حمله قلبی وایستی قلبی وبا احیا ودستگاه دیسی شوک برگشتم وآنژیوپلاستی واستنت گذاری ۲رگ اصلی و یک
    رگ فرعی وبعد از ۱۰ سال من تا کنون قرص های پلاویکس 75روزی ۱ بار آسپرین 80 روزی ۲بار نیتروکانتین ۲/۶ روزی ۲بار قرص متورال۵۰ یک چهارم قرص روزی ۲بار قرص لوزارتان 25روزی ۱بار قرص آترواستاتین ۲۰ شبی یک عدد مصرف می کنم خواستم بعد از ۱۰ سال من آیا لازم است این همه قرص را مصرف کنم متشکرم از پاسخ شما

  8. ارزو می‌گوید:

    من تو هفته 34بارداری هستم.طی سونو هایی که انجام دادم .بهم گفتن جنین رشدش 2 هفته عقب مونده.یعنی تقریبا 32 هفته.بعد رفتم سونو کالرداپلر گفتن همه چیزش نرمال فقط براساس این معیارها جمجمه جنین در حدکمترازدهمین پرسانتایل برای این سن حاملگی است.bpd.74.93
    hc.282.31
    a.c..303.90
    fl64.01
    نشون میده خیلی نگرانم یعنی این بچه ممکن عقب مانده ذهنی باشه.لطفا تورو خدا بهم جواب بدبن

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در 34 هفته عرض سر حداقل 80 و دور سر 280 در نظر گرفته میشود بهتر است یک بار دیگر کنترل با اندازه گیری بطنهای مغز بعمل آید.

  9. مسعود می‌گوید:

    باسلام
    آقای دکتر من ۳۳ ساله هستم و از عید سال ۹۶ دچار پرش عضله در پای چپ شدم، بعد از آن پرش عضله خفیف در شکم، و بازوها دیده شد، که باعث نگرانی گردید، بعد از چند روز و مراجعه به پزشک به من داروی ضد افسردگی و آرام بخش دادند (با اینکه افسردگی نداشتم) ، بعد از چند روز احساس کردم که پاهام خواب میرن، با خوردن دارو ها پرش تبدیل احساس ضربان در پای چپم شد، همچنین کف پای چپم درد می کرد، پس از مدتی به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم و ایشان تست vep گرفتن، در نتایج آزمایش نرمال گزارش شد و به گفته ایشان مشکلی نبود، با اصرار من ایشان ام آر آی هم دادند که نرمال گزارش شد، ولی من با مراجعه به نتایج vepدیدم که عدد چشم راست ۹۷ و چپ ۱۰۹ بود، که دکتر می گفت عادیه، بعد از مدتی من در راه رفتن زیاد داخل باسنم درد می گرفت و حتی یکبار کنار شصت پای چپم سر شد، که بعد از مدتی بهبود یافت، بعد از مدتی دست هام هم در خواب خواب می رفتن و با تکان دادن خوب می شدن ، ‌و بعضی وقتها انگشتان کمی بی حسی(حس متفاوت) در نوک که خیلی کم بود داشت‌. ایشون تست نوار عصب وعضله گرفت و بعد به تشخیص CTS mild در دو دست رسیدن، که با وضعیت من هم خوانی داشت، ولی کمرم را تست نکردند چون من گفتم گاهی درد در باسنم دارم و ایشان توجه نکرد، به دکتر دیگری مراجعه کردم و بعد ایشان گفت شما احتمالا دیسک داری، ایشان ام آر آی کمر تجویز کردند در ام آرآی کمر دیسک خفیف اعلام شده بود
    There is mild diffuse disk bulging at L4–5 resulting to thecal sac narrowing biforaminal stenosis
    گزارش شد وبقه موارد intact گزارش شده، حالا سوالم اینه دکتر چرا این همه موارد باهم بروز کرده و بلاخره چرا vepچشم چپ بالاتر بوده، آیا اینا نشانه یک بیماری التهابی و یا Ms نیست؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اين ترتيب علائم و سير بيماري مشخصا نشانه وسواس خودبيمار انگاري است نبايد با آزمايشها و درمانهاي بيمورد مشكل تشخيص و درمان مشكلتر بشود. ميتوانيد اين موضوع را در اين سايت مطالعه كنيد.

  10. مهدي می‌گوید:

    سلام دكتر جان
    اگر ممكنه راجب اين جمله توضيح بديد . سپاسگذارم از شما

    sella supra and parasellar regions are unremarkable.

    retention cyst is seenat left antrum

  11. آرش شوهانی می‌گوید:

    سلام خسته نباشید

    برای بی اشتهایی و ضعف شدید و وزن پایین به دکتر مراجعه کردم که دکتر برایم الانزاپین 5 میل تجویز کرد که متأسفانه هم تو بروشور قرص هم تو سرچ اینترنت متوجه عوارض زیاد قرص شدم که همین باعث شد هنوز استفاده نکنم .
    32 سال سن دارم بدون هیچ گونه بیماری و استفاده از داروی دیگه
    سوال اول آیا میتونم قرص الانزاپین رو استفاده کنم
    سوال دوم اینکه شما پیشنهاد دیگه ای دارین
    با تشکر

  12. رویا می‌گوید:

    سلام خدمت شما عرض میکنم خسته نباشید از این همه مواردی که من و بقیه دوستان با شما در میون میذاریم/.
    خواهری دارم که 54 سالشه و 23 ساله که ام اس داره البته خدا رو شکر از نوع حادش نبوده اما یکی دوسالی که بعضی مواقع عدم تعادل داره . و شدیدا” پا درد داره. به نظر شما درد پا هم میتونه بخاطر ام اسش باشه.مگه از علائم ام اس درد هم هست.؟ میتونه در اثر چی باشه؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در معاینه اگر ماهیت درد عصبی مرکزی باشد که اغلب بصورت اختلال حس منتشر شبانه است به ام اس مربوط میشود با درمان کنترل میشود. اگر علت دیکر مثل دیسک و آرتروز باشد درمان دیگر لازم خواهد بود.

  13. علی می‌گوید:

    باسلام من مدت 5 روز است که درد زانو دارم ولی زانویم تورم ندارد و قفل وخالی نمیکند فقط جلوی زانویم درد میکند . تنها کاری که میکردم رانندگی بوده و حرکت خطرساز انجام ندادم ایا احتیاج به ام ار ای است با تشکر 25سال

  14. الهه جباريان می‌گوید:

    سلام اقاي دكتر، پدر من ٥٧ ساله است، به بيماري فشارخون نيز مبتلاست، حدود دوماه است كه دچار ضعف عضلاني در قسمت ساق پاها، همچنين بي حس وكرختي در انگشتات دست شده است، دكترهاي زيادي رفته است وام ار آي انجام داده است ولي فعلا بااينكه كلي دارو از جمله آمورول مصرف ميكنه بجاي اينكه روز به روز بهتر شود بلكه بدتر وپرخاشگرتر ميشود، ايشون چاق هم هستن وبه سختي ميتونن موقع بلند شدن از جاي خود باايستند، تورو خدا علت اين بيماري چيست؟ چرا تاحالا بصورت قطعي تشخيص داده نشده بيماريشون، يكي ميگه ارتروز گردن ويكي هم گرفتگي عروق مغزي، واقعا از اين وضعيت خسته وكلافه ايم، به تازگي هم دچار تنگي نفس شده اند همجنين ايشون سيگاري هم هستند، ممنون از جوابتون

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      از بین چند علت: عوارض دارو، گرفتگی رگهای پاها ، عارضه نخاعی و چند بیماری نادر عضلانی عصبی یکی بایستی با معاینه که قابل تشخیص است انتخاب شود و نسبت به علت درمان پیگیری شود.

  15. حیدری می‌گوید:

    با سلام جناب اقای دکتر سیفی
    مادرشوهرم مدتی هس سرگیجه دارن و میگن که از درون احساس لرزش میکنن جواب سی تی اسکن و ام ار ای
    هم گفتن مغزشون آب اورده و مویرگ هاشون تنگ و باریک شدن و در عکس ام ار ای ایشون خط های سفید دیده شده که دکتر اینجا گفتن احتمال بیماری ام اس داره
    سابقه دیابت هم دارن

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در سنین بالا بیش از هر مسئله اختلال خونرسانی مویرگی مطرح میشود با درمان مناسب علتهای قند و چربی و فشار قابل کنترل است.

  16. مهدی رضائی می‌گوید:

    سلام آقای دکتر سیفی
    خسته نباشید
    بنده دقیقا چهار ماه پیش چشم سمت چپم درد خفیف در طول روز تاکنون داشته است
    هیچ گونه اختلالات نداشتم
    به دکتر چشم پزشک مراجعه کردم (کلینیک نور) و یک دکتر متخصص دیگر هر دو گفتند که سالمی
    به دندانپزشک مراجعه کردم که دندان عقلم را کشید و باز هم این درد خفیف چشم چپم حل نشد
    به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم ام آر آی مغز و چشم برام نوشت و بعد از رویت اعلام کرد که سالم هستی
    حالا بهم گفته اگر خواستی به دکتر روماتولوژیست مراجعه کن از نظر کلاژن واسکولار مورد بررسی قرار بگیرد
    اما نزد یک دکتر مغز و اعصاب رفتم که ایشان گفتند مشکل شما از لحاظ عصبی و روماتولوژیست نخواهد بود بهتره که باز هم به چشم پزشک مراجعه کن
    چون چشم درد از عوارض ثانویه روماتیسمی هست نه اولیه
    نظر جنابعالی چیست؟ در ضمن این چشم درد گهگاهی در روز سراغم می آید از نظر فشار چشم و حرکات چشم هم اعلام کردند که نرمال هستی و هیچ گونه تاری و دوبینی هم نداشته ام
    فقط یک دکتر داخلی گفتند که شما به احتمال زیاد وسواس فکری پیدا کردی بهتره که نزد دکتر اعصاب و روان مراجعه کنی
    سپاسگذارم از راهنمایی شما

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      از دو حال یکی احتمالش است آلرژی ملتحمه کم درد بدون علائم میدهد و موقع ماساژ روی پلک دردناک میشود و یا همان نگرانی و وسواس که برای تشخیصهای خیالی فرد دنبال آزمایشهای بیمورد و پزشکان متعدد میکشد.

  17. مينا می‌گوید:

    سلام جناب دكتر خسته نياشيد
    من خواهرم به طور ناگهاني چشم راستش دچار تاري ديد شد دكتر چشم پزشك تشخيص التهاب عصب دادن و تزريق ٥كورتون و مصرف ١هفته قرص بعد از ام او اي بعد از تزريق پلاك مشاهده شد و تشخيص دكتر بيملري cis بود
    توجه به اينكه با قرار گرفتن در نور كم استفاده از عدسي هاي چشم پزشكي و با ورود به شب تاري از بين ميره
    نظر شما در اين رابطه چيه؟

  18. راحیل می‌گوید:

    سلام دختر هستم ۲۵ ساله حدود ۱ سال پیش وقتی از حمام امدم یکی از پلکهای چشمم افتاد وازنظر ظالهری دوچشم خیلی باهم متفاوت بود بعد از کلی دکتر فهمیدم میاسنتی دارم وقرص پیرامیست اول روزی ۳ فرق نکرد بعد ۱ خوردم ولی اصلاخوب نشدم از نظر ظالهری خیلی بد از و من خیلی زجر میکشم مدتی است سرازخودی قرص پرگابالین و کوکیوتین میخورم گفتند خوب است ولی فایده ندارد توراخدا کمکم کنید خیلی بد است ‌

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      میاسنی چشمی اغلب به درمان مقاوم است با همکاری متخصص مغز و اعصاب و چشم پزشک راهکارهای متنوع برای کنترل اتخاذ میشود.

  19. حیدری می‌گوید:

    باسلام دکتر سیفی
    ببخشین
    من مادرشوهرم یک هفته س سرگیجه دارن
    قبلا هم پیغام دادم
    دکتر اسماعیل پور
    سیناریزین25
    بتاهیستین8 سه وعده
    آ اس آ 80 بعد از ناهار
    ملوکسیب7.5 سه وعده
    نوشتن ولی هیچ تاثیری روشون نداره و دائم سرگیجه دارن
    قرص های دیابت هم مصرف میکنن
    ام آر آی هم خطوط سفید نشون داده
    گفتن که آب اورده و مویرگ هاشون تنگ شده

  20. hamidreza می‌گوید:

    سلام
    آقای دکتر 6 ساله ام اس دارم و مدت 2 ساله که ربیف میزنم
    چند روزیه روی زانوی پای راستم احساس سنگینی دارم و حس میکنم زورش کم شده
    بنظر شما میتونم یه دوره قرص پردنیزولون 50 بخورم برای بهبودی؟
    ممنونم

  21. رویا می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خواهرم 25 سالیه ام اس داره همونطور که قبلا هم عرض کردم تازگیها تعادلش رو از دست میده.سنگین پاشو ورمیداره دکتر قره گوزلو براش تی سابرا نوشتن که از طریق سرم باید تزریق بشه.ولی توی بیمارستان دکتری که ویزیتش کرده گفته باید مشورت کنم چون برای تزریق تی شابرا باسد یه آزمایش انجام بشه که دکتر قره گوزلو برات ننوشته و قراره فعلا متیل پردنیزولون بزنند. منم هر چی به پرستارا گفتم هر چی دکترشون تجویز کردن انجام بدید قبول نکردن دکتر هم فعلا مسافرت رفتن
    میشه نظرتون رو بفرمایید.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با یکی از همکارنش مشورت حضوری کنید بعد از اطمینان از کامل بودن تمهیدات قبل و بعد از تزریق مشکل پیش نمی آید.

  22. راحیل می‌گوید:

    سلام شما خودتون که متخصص هستید میشه ۱ دارویی برای میاسنتی چشمم بهم معرفی کنید تا بدونم و بعد پیش دکتر خودم که رفتم از ایشون هم مشورت بگیرم ؟

  23. راحیل می‌گوید:

    سلام .آقای دکتر خیلی خیلی ممنونم که با این همه مشغله جواب سوالات من را دادید خیلی کمکم کردید فقط شرمنده داروی کنترل کننده سیستم ایمنی کدومش از همه بهتر است لطف میکنید اسم این دارو را هم بگید ؟انشالله هر چی از خدا میخواهید بهتون بدهد

  24. رویا می‌گوید:

    سلام و عرض احترام
    آقای دکتر فعلا” 6 تا متیل پدنیزولون رو دکتر بیمارستان براش تجویز کردند که از امروز براش داخل سرم زدند. بعد از اتمام این تزریقها گفتند باید دنبال تمهیدات دارویTysabra برید.نظرتون راجب این دارو چیه ظاهرا” جدید است دکتر خودش که گفته بودند این داروی خیلی موثریه ولی دکتر بیمارستان میگفتند معجزه نمیکنه حتی پرسیدم یک مقدار به حال قبلش برگرده گفت معلوم نیست نمیتونم اظهار نظر کنم چون خواهرتون 23 ساله ام اس داره.دارو تاثیر داره ولی برای کسی که یکی دوساله ام اس داره.خواهرم خیلی نا امید شد.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      این دارو چندی سال است مصرف میشود. مثل سایر داروهای ام اس برای کنترل تشدید بیماری تجویز میشود بر روی عوارض بجا مانده قدیمی تاثیرش چندان مترقبه نیست.

  25. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام، هر نوع شتا و راه رفتن در آب و استفاده از جکوزی در کم کردن درد و عوارض دیسک کمر مفید است.

  26. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ببخشید یک عده از سوال های کاربران بعلت اشکال خدمات رسانی سایت برایم قابل دسترس نبوده لطفآ سوال تان را مجددآ ارسال فرمائید.

  27. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ، بیماریهای ویروسی و تبدار در مواردی موجب تشدید و عود ام اس میشوند لذا بهتر است بیماران ام اس بموقع واکسن آنفلوآنزا بزنند.

  28. آذر می‌گوید:

    باسلام واحترام ،
    آقاي دكتر پاسخ سئوال ديروزم را هنوز دريافت نكردم لطافا مرا راهنمايي بفرماييد خدمتتان گفته بودم از خرداد امسال با ازبين رفتن ديد يك چشم ومراجعه به پزشك تشخيص msبرايم دادند بعداز تزيق 12آمپول سينووكس آنزيمهاي كبديم بالا رفت وبه دستور آقاي دكتر صحراييان اسويمر جايگزين سيووكس شد خوشبختانه بااين آمپول مشكلي ندارم روزقبل كه براي تجديد دارو به پزشكم درشهرستان مراجعه كردم ايشان گفتند باتوجه به حال وروزت روزهاي پنجشنبه وجمعه اسويمررانزن واقعا نميدانم چه كنم به آقاي دكتر صحراييان هم دسترسي ندارم

  29. دکتر سیفی می‌گوید:

    دیروز پاسخ نوشتم که بنا به دستورالعمل داروئی تزریق اسویمر همه روزه است.

  30. فاطمه می‌گوید:

    با سلام مجدد آقای دکتر ،دکتر خواهرم آقای دکتر مجتبی شهیدی هستند نمی دونم تشخیص ایشان التهاب هست یا نه ؟ ایشان گفتند که نمیتونم تشخیصی روی بیماری فعلا بگذارم وفقط چهار آمپول تتراکوزاکتاید تجویز کردن که با فاصله ده روز تزریق شود وعلاوه بر اون قرص آسنترا روزی یک عدد. نگرانم که نکنه فرصت درمان رو ازدست بدیم. البته قبل از دکتر شهیدی تو شهرستان یک نورولوژیست دیگه با دیدن ته چشم ی التهاب بسیار خفیف رو تشخیص دادن که طلاهرا از نطر ایشان بدون اهمیت بود. لطفا مرا راهنمایی کنید

  31. دکتر سیفی می‌گوید:

    التهاب عصب بینائی معمولا در معاینه هیچ علامتی ندارد صرفآ افت حاد قدرت بینائی یک چشم تشخیص را معین میکند. اکر دید حتی نه دهم با عینک دارید جای شک نیست.

  32. فاطمه می‌گوید:

    با عرض معذرت به خاطر سئوالات پی در پی، دکتر شماره چشم خواهرم به اندازه نیم مشکل دوربینی داره که با همون عدسی خوب میبینه، اما دکتر شهیدی میگن که من سر عصب رو میبینم که ی التهاب خفیف روداره. نوار چشمش p100:123 که درمقابل چشم دیگه ش p100:117 بود فقط برام جای تعجب داره که با عینک 0.5 تاری دیدش اصلاح میشه. پس از نظر شما هم اصلاح تاری با عینک نشانه سلامت چشمه؟پس تکلیف اون دو ناحیه پلاک چی میشه؟
    یک دنیا ممنون ازشما

  33. دکتر سیفی می‌گوید:

    بنظرم چشم سالم است پیگیری پلاکها با ام آر آی شش ماه بعد بهتر است بعمل آید.

  34. م.خ می‌گوید:

    سلام..ضمن خسته نباشی …مادرمن مدتی هست در داخل سرش صدای طبل میشنود..مخصوصا وقتی محیط ساکت میشود شدتش بیشتر میشود… مشکلش چیست؟در ضمن سردرد های میگرنی هم دارد و فشار بالاست و سنش هم 54 ساله هستن…باتشکر

  35. دکتر سیفی می‌گوید:

    صدای داخل سر بعلت اختلال در گیرنده های صوتی گوش داخلی است. داروهای مختلف برای کنترل این ناراحتی و کنترل میگرن و… وجود دارد.

  36. فرزانه می‌گوید:

    نیاز به ام آر آی نیست؟خیلی سرم و شونه ام حالت بدی داره.حتی یه مدت احساس بیحسی تو صورتمم داشتم

  37. احمد می‌گوید:

    اقای دکتر چندتا دارو گفتم بهتون ک روانپزشک بهم داد خوردم..عوارضش هنوز هست مثه حالت تهوع..و به حالت عجیب غریبی همش پاهام و تکون میدم بی قرارن پاهام خارش یامورمورنمیشن ولی فکرمیکنم تکون ندم بی حس میشن ..برای ازبین بردن عوارضشون چکارباید کنم مصرفشونم قطع کردم چندروزه

  38. ارزو می‌گوید:

    باسلام و خسته نباشی.من باز دو هفته م تموم شد رفتم برای کنترل دور سر جنین.جواب سونو گقتنhc برابر 313 و flبرابر 70و bpd هم 84اومد خودمم تو هفته 35تا 36 هفته میباشم.نگرانم تورو خدا جواب بدین خیلی نگرانم.مایع هم در حد 9 سانتیمتر میباشد

  39. دکتر سیفی می‌گوید:

    به احتمال زیاد علائم احساس شده به مصرف دارو مربوط نبوده و جزئی از علائم نگرانی و ترس از بیماری است. هرگونه تغییر و تعویض درمان با راهنمائی پزشک مجاز است. در صورت ادامه افکار وسواسی درمان بیشتر لازم خواهد بود.

  40. zeynab می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید یکی از فامیلامون براثر استفاده ترامادل سنگ کوب کرده و الان درکماس ضریب هوشیشم8 تا چند درصد امکان برگشتش هس‌؟بطور ده دقیقه هم ایست قلبی داشتن ک با شک برگشت چشماشم قبلنا کامل بسته بود ولی الان نیمه بازه

  41. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر کوما بعلت شوک بوده و عامل دیگر برای بیهوشی وجود ندارد بعد از گذشت دوسه روز امید بهبودی کامل خیلی کم است.

  42. دکتر سیفی می‌گوید:

    خوشبختانه تغییرات غیرعادی مشخص ندارید مختصر آرتروز امر طبیعی است با ورزش وکم کردن استرس برطرف میشود

  43. ج می‌گوید:

    سلام آقای دکتر من نمیدونم سوالم میاد خدمتتون یانه شرمنده اگه تکراری میفرستم خانم بنده در نوروز 95 تشخیص بیماری سی آی اس داده شدن به علت نوریت اپتیک چشمی بعد از 7 ماه کنترل دوره ای در ام آر آی نوشته شده بود بهبودی قابل توجه که پزشک ایشون هم گفتن وضعیتش بهتره اما متاسفانه از دو روز پیش یه بی حسی خیلی خفیف در پای چپ دارن که در انگشت و روی پاشون تا بالاتر از زانو هست البته میگفتن تو صورتم هم به صورت خفیف هست که صورتشون خوب شده الان میخواستم لطف کنین بگین این علایم میتونه عود مجدد و حمله دوباره باشه؟و نیازی هست به پزشک جهت درمان با کورتون مراجعه شود و یا هر پیشنهادی دارین لطف کنین بفرمایین با تشکر از زحمات شما

  44. تارا می‌گوید:

    با سلام
    من۲۱ سالمه و ام اس دارم..۵ ماهه قرص دیفوزل مصرف میکنم که دکتر گف ممکنه تا دو سه ماه اول عوارض گوارشی مثل دل درد و اسهال داشته باشی که من نداشتم…سه چهار ماهی میشه ک بعد از تمام شدن پریودم بازم لکه بینی دارم و خون میبینم و تا چند هفته طول میکشه میخواستم بدونم ممکنه از عوارض قرصم باشه؟در صورتی ک اصلا جز عوازض قرص همچین موردی نیست
    یا اینکه مشکل دیگه ای هست
    ممنون از پاسخگوییتون

  45. دکتر سیفی می‌گوید:

    بهتر است علائم گفته شده در معاینه، علت عضوی و عینی علائم از علت تلقینی و خیالی تشخیص داده شود.

  46. فاطمه می‌گوید:

    باسلام اقای دکتر من سی و دو ساله هستم .شش سال قبل انگشت شصت پای چپم دچار گز گز و سوزش شد به پزشکان زیادی مراجعه کردم که تشخیصی ندادن بعد یکی دو ماه خوب شدم در عرض پنج سال دو سه بار اینطور میشدم و خوب میشد تا این که سال پیش سمت چپ بدنم دچار گز گز شدید شدوبعد چند روز همه ی بدنم گزگز میکرد گردن درد شدیدی داشتم .ام ار ای سر و گردن نرمال بود داروی اضطراب تجویز شد که چون باردار شدم استفاده نکردم .من علایم را در بارداری همچنان داشتم ولی بعد زایمان بهتر شدم اقای دکتر ایا لازمه که دو باره ام ار ای بدم ؟با تزریق؟

  47. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر در معاینه علایم غیر طبیعی ندارید نیاز به اسکن نیست.

  48. دکتر سیفی می‌گوید:

    بهتر است متخصص زنان از نظر علل این مورد بررسی کند

  49. M.S می‌گوید:

    ببخشيد اقاي دكتر ، احساس سنگيني هر از گاهي در كل دست راستش هم به اين مسائل ميتونه ربط داشته باشه؟؟

  50. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر در معاینه اعصاب سالم باشید جای نگرانی نخواهد بود.

  51. دکتر سیفی می‌گوید:

    این اندازه ها در حد طبیعی است.

پاسخ دهید



+ 3 = دوازده
