چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

هدف از راه اندازی این سایت در ابتدا نوشتن مطالب جالب توجه تخصصی مغز و اعصاب از مشاهدات و تجربیات بالینی شخصی بود ، در پنج سال گذشته که از شروع به کار این سایت گذشته، بتدریج سوالات و نظرات مراجعه کنندگان بامطرح نمودن مطالب عمدتآ مشکل بالینی در موارد خاص انگیزه مکاتبه متقابل اینترنتی در من را بیشتر نمود و وسیله ارتباط بیشتر با بیماران و مددجویان و اطرافیانشان و همکاران گردید. در مواردی که سوال و جواب ها میتوانست برای عموم قابل استفاده باشد مطالب و نظرات مراجعه کنندگان بدون تغییر مگر با حذف مطالب محرمانه یا زاید در سایت پذیرفته میشد و پاسخ ها را در حد قابل فهم برای عموم در همان روز و ندرتآ در عرض دو تا سه روز داده ام. در پاسخ ها هم جنبه بحث عمومی رعایت شده است. در موارد استثنائی که موضوع بیماری مفصل بوده و قابل طرح در این روال خلاصه امکان پذیر نبود از طریق تماس تلفنی و یا ارسال کپی مدارک به آدرس مطب پس از مطالعه راهنمائی های لازم در مورد تشخیص، راهکارهای درمانی داده شده است. در هیچ مورد بیماران برای مراجعه حضوری به فردی و یا به مرکزی توصیه نشده و از تجویز دارو از این طریق خودداری شده است. از تبلیغ خود یا پزشک دیگر و یا سایت ها احتراز شده، بیماران به پیگیری درمان با پزشک معالج توصیه شده اند.

بیوگرافی

متولد 1324 دربخش ممقان از توابع تبریز، اتمام دوره آموزش پزشکی عمومی در دانشگاه تبریز در سال 1351 ، آموزش انترنی وتخصصی مغز و اعصاب در سالهای 1351 تا 1356 در بیمارستان های مموریال و فورد وابسته به دانشگاه آناربور- دیترویت، میشیگان، آمریکا.سابقه کار و تدریس در دانشگاه تبریز در سالهای 1356 تا 1360، ترجمه کتاب تشخیص افتراقی بیماریهای مغز و اعصاب ، طبابت خصوصی تا به امروز ( اردیبهشت ماه 1394 ) با کار همه روزه 9 تا 10 ساعت با حجم زیاد مراجعه کننده (بایگانی مطب با بیش از یکصد و پنجاه و پنج هزار پرونده ) ، علاقمند به تشخیص موارد مشکل و کمک در حد توان به هر بیمار و به هر وسیله ممکن.
94/3/10
طرح خلاصه مطالب علمی پزشکی در این سایت با انگیزه برای برقراری ارتباط با تعداد زیاد از بیماران و افراد علاقمند به مسائل پزشکی که در مواردی با مشکلات تشخیصی و درمانی مواجه هستند در نظر گرفته شده و انگیزه ای برای مطالعه و آموزش خودم و ارائه خدمت هرچند ناچیز به هموطنان داخل و خارج از کشور است.

5,382 Responses to چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

  1. behnam می‌گوید:

    سلام دختر ده ماهه من چند روز پیش به خاطر سرما خوردگی و یا عفونت تب در حد 37 تا 38 داشت که یکدفعه تب بالا رفت در تب 38.2 من ز ود شیاف استانیفون و شربت ایبوپروفین دادم ولی تب داشت بالا ی رفت که تا حد 41 رفت و دختر بی تابی میکرد ولی پنج دقیقه ای تب اومد پایین و رسید 37 ولی خوشبختانه دخترم تشنجج نکرد ولی توی اینترنت زده که تب اگه به بالای 40 برسد تشننج میشه. میخواستم علت اینو بپرسم چرا این اتفاق نیافتد الان حال دخترم خداروشکر خوبه آیا ممکن این تبی که یه دفعه اومد براش مشکل ساز باشه……؟یا آسیبی به مغزش وارد کنه ؟؟
    لازم به ذکر از اردبیل مزاحم میشم و بردم متخصص دارو چرک خشک کن و تب بر داد حل شد
    بعد دیروز بازی می کرد از ارتفاع 10 سانتی قسمت کناره سرش به فرش خورد که گریه کرد و یه لحظه چشش سیاهی و یه جوری شد ولی الان خداروشکر که حالیش خوبه به نظرتون آیا ممکنه آسیبی جدی به مغزش وارد بشه… و هیچ علایم مثل سرفه و غیره نداره

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      قرار نیست با تب بالا همه تشنج کنند. ضربه های عادی و خفیف سر اگر در مشاهده عمومی تغییر غیرعادی نشان ندهد اغلب بدون عارضه است.

  2. فاطمه می‌گوید:

    ازخوندن پرسش وپاسخهاخیلی استفاده کردم شما بینظیریدآقای دکترواصلا آدمونمیترسونیدازبیماری وقطع وعوارض داروها

  3. فاطمه می‌گوید:

    عالیه سایتتون کاش کانال داشتین توتلگرام

  4. فاطمه می‌گوید:

    من دوسال پیش به مدت6ماه 4نوع قرص مصرف میکردم به خاطرمشاهده فوت یکی ازنزدیکان وترس ازمرگ دچارلرزوحملات پانیک شدم وقطع ناگهانی باعث شد5ماه بعددچاربیقراری وناحساس بیمعنی بودن همه چیزوافسردگی شدم دوباره بانظرروانپزشک 6ماه ماپروتیلن70وکلونازپام مصرف کردم چون قصدبارداری داشتم دکتر6ماهه پیش بهم آلپروزولا2وسرترالین50داده ولی پزشک متخصص زنان میگه داروهات بایدقطع بشه مخصوصاآلپروزولام ولی روانپزشک میگه بیضرره.واینکه من مدت6سال ازخانوادم دوربودم ودرمحیطی که آزادی نداشتم ولی6ماهه باشوهرم توزادگاهم زندگی میکنم وآزادم وبیشترمشغولم.
    یک دختر6ساله هم دارم.دوسوال داشتم.آیابرای بارداری بایدداروهاقطع شوند؟چطورقطع کنم؟واینکه بارداری ممکنه باعث عودبیماریبشه؟چیکارکنم عودنکنه،چه توبارداری چه بعدش؟؟؟متشکرم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بهتر است بتدریج و با اراده دارو را کم بکنی و اگر شد قطع بکنی داروها در سه ماهه اول حاملگی بیشتر ضرر دارد ولی در صورت اجبار سود و زیان درمان سنجیده داده میشود. در این مرحله روان درمانی و اعتماد سازی درونی وشاداب و فعال زندگی کردن خیلی حیاتی است.

  5. فاطمه می‌گوید:

    آقای دکتراگرداروهارا تایک ماه ونیم دیگرقطع کنم وبعداقدام به بارداری کنم،اگرخدایی ناکرده درسه ماه اول مشکلی پیداکنم میشوددوباره چاره ای برایش گرفت؟؟

  6. سونیتا می‌گوید:

    با سلام اقای دکتر من مهره ده و یازدهم دیسک دارم باید چکار کنم باتوجه به اینکه درد دارم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر موجب فشار به نخاع و ریشه های عصبی با علائم جدی همراه نباشد درد با استراحت و نرمش کنترل میشود.

  7. فاطمه می‌گوید:

    با سلام درمورد بیماری ام ای و راه درمان آن که درکانادا ایجاد شده توضیح میدید اقای دکتر، آیا واقعا راه درمان وجود داره؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      روش درمان در کشورهای مختلف از روی برنامه مشخص علمی تقریبا یکسان است. هر چه نوع درمان پیشرفته تر و مشکلتر انتخاب شود مثل شیمی درمانی شدید و درمان با سلولهای بنیادی، هزینه و احتمال عوارض و خطرات بیشتر پیش می آید.

  8. z.t می‌گوید:

    سلام

    اقای دکتر من حدود یکسال است که ناراحتی اعصاب دارم و مرتب دارو مصرف کردم ولی هنوز خوب نشدم
    این هفته چکاپ کامل دادم که همه چیز نرمال بود بجز ویتامین D3 که 13 بود و پایین
    ایا کمبود ویتامین D3 میتواند تاثیر در ناراحتی اعصاب و لررش دست داشته باشد

  9. طناز طباطبایی می‌گوید:

    سلام آقای دکتر، من مادر همسرم مبتلا به بیماری هانتینگتون هستند. من یک سال و نیم می شود که ازدواج کردم. همسرم به تازگی تست تشخیص این ژن را داده است. متاسفانه پاسه مثبت بود و به همسرم گفته اند حتما مبتلا میشود. همسرم به شدت غصه میخورد و نه دیگر میخواهد فرزند داشته باشد و نه میخواهد من را اذیت کند. همسرم الان 34 ساله است. مادرش در 56 سالگی به این بیماری مبتلا شده است. آیا میتوان گفت پس همسرم هم تا آن سن مبتلا نمیشود؟ آیا این که میگویند مبتلا میشود قطعی است؟ راه پیشگیری ندارد؟
    ممنون میشوم راهنمایی ام کنید.
    باتشکر

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر تکرار ژنی خیلی بالا ( بیش از 40 ) باشد احتمال شروع بیماری در میان سالی هست اگر تکرار ژن کم باشد ممکن است در سن پیری علائم ظاهر شود. چون شانی فرزند سالم 50% است میشود موارد حنین سالم را تشخیص و نگهداشت. با امکانات تحقیق موجود روز به روز امید یافتن راهکار درمانی بیشتر میشود.

  10. مهدی احمدی می‌گوید:

    سلام آقای دکتر عزیز من از بیماران شما هستم سن من 38 ساله و مهندس برق از حدود 3 ماه قبل شما داروی ونلافاکسین 75 یکبار در روز و بوپروپیون 150 یکبار در روز ودوکسوپین 10 شبها قبل خواب یک بار تجویز فرمودید. البته قبلا نیز سالها آسنترا و سرتلارین مصرف کردم. حالا جناب دکتر برای بچه دار شدن 2 سال هست اقدام کردیم و مشکل از خانم هست ولی در آزمایش جدید اسپرم ؛ میزان آن خیلی کم شده و سرعت صفر است البته مراجعه به پزشک ارولوژی کردم فرمودند این اسپرمها مربوط به سه ماه قبل هست از آن موقع دارویی مصرف کردید من هم این داروها را گفتم فرمودن از شما سوال کنم که این داروها تاثیر دارد در اسپرم؟

  11. نسیم می‌گوید:

    سلام اقای دکتر.من 25سالمه.دیسک کمر وگردن دارم .رفتم دکتر بهم داروی لاموتریژین داده این دارو توسایت خوندم بذای افسردگی وتشنج هستش به نظر شما چرا برای من تجویز شده

  12. الهام می‌گوید:

    سلام…میخواستم بدونم درد تیرکشنده گودی کمر(ناحیه انتهایی کمر)به ام اس مربوط میشه؟

  13. رضا می‌گوید:

    با سلام و عرض ادب
    پسر 8 ساله ام 40 روز پیش یک طرف سرش سر درد شددی گرفت و خوب نمی شد شب حالت تهوع داشت و صبح استفراغ کرد.بردیم درمانگاه دستور بستری در بیمارستان مطهری ارومیه دادند و بعد از کلی آزمایشات ، تشخیص میگرن شد.براش دپاکین تجویز کردن و الانم داره مصرف می کنه دیروز بردم پیش پزشک تحت نظرش گفت دوباره باید 3 تا 6 ماه مصرف کنه و آزمایشات ادواری خون و کبد داشته باشه.الان لکه های ریزی در زیر چشم پسرم دیده میشه.نکنه کبدش آسیب ببینه.ممنون میشم لطفا راهنمایی بفرمایید.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر در معاینه و اسکن مغز علتی دیده نشده اغلب موارد میگرن کودکان با درمان موقت فروکش میکند اگر در شروع درمان عارضه کبدی دیده نشود بعدها بعید است علتی پیش بیاید.

  14. الهام می‌گوید:

    با سلام…ببخشید من شنیدم کسی که ام اس داره باید تا آخر عمرش داروهاش رو ادامه بده در غیر این صورت بعد گذشت چند سال یهو به پیشرونده تبدیل میشه که کار از کار گذشته…درصورتی که دیدم کسانی که ام اس خفیف داشتن و بعد از گذشت ۱سال یا بیشتر که دیگه هیچ موردی نداشتن پزشک معالج دارو رو قطع کردن و الان نزدیک حدودا ۵سال است دیگه دارویی مصرف نمیکنن…حالا میخواستم بدونم آیا همچین چیزی صحت داره ؟؟یا قطع دارو با دستور دکتر اشتباه است؟؟ممنون

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر در مدت پنج سال عود دیده شده یا عوارضی از عودهای قبلی بجا مانده است ادامه درمان برای پیشکیری از عودها و معلولیت ضروری است.

  15. یاسر می‌گوید:

    باسلام
    من دوساله رسیژن میزنم
    الان مدت دوماهه احساس میکنم رسیژن تاثیری در بهبودمن نداره و حالم و خوب نمیکنه تازه پس از تزریق تا 12 ساعت حالم مساعد نیست و تعادل ندارم مشکل کجاست ؟ممنون

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر پاسخ به درمان خوب نیست و یا عدم تمل پدید آمده درمان با داروی جایگزین دیگر با صلاح دید پزشک معالج لازم است.

  16. رز می‌گوید:

    سلام وعرض ادب دکتر من یک ماه بعد عروسیم بدون هیچ دردو حتی علایم عدم تعادل و …. پاهام گزگز میکرد درست اردیبهشت ۹۵بود به دکتر مراجعه کردم گفتن کم خونی داری ازمایش دادم کم خونیم داستم ولی بهتر نشدم با گرفتن روزه کلا پاهام لمس شده بود وخودم به دکتر گفتم امارای بنویسه تا اینکه بادادن ام ارای پلاک رونشون دادودکترتشخیص سی ای اس دادن وپنج روز پالس گرفتم والان کوپامر سه باردر هفته میزنم یه پلاک درگردن وسه پلاک در سردارم ولی جز گزگز انگشتان دست که اون هم به ختطر شنیدن نام بیماری بود وتا الان نزدیک یه ساله دستام همین طوره ایا تشخیص درست بوده وبرای کم کزدن گزگز راهی هست ممنون .

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      تشخیص و درمان منطقی بنظر میرسد برای اختلال حس مزمن پزشک معالج میتوانند داروهای کمکی تجویز کنند.

  17. بنفشه می‌گوید:

    با عرض سلام و ادب خدمت اقای دکتر سیفی و خسته نباشید وبا تشکر از سایت خوبتون.خدا خیرتون بدهد.من 33 سالمه و صرع دارم. من الان اکسی کاربازپین و کلونازپام مصرف میکنم. و لوبل نخورم اثر تشنج بهم میاد.در دوران بارداری نباید قرصهای ضد تشنج مصرف کرد؟
    و سوال دومم اینه که من کلونازپام نخورم تشنجم کنترل نمیشه.میشه کمکم کنین.کلونازپام هم برام بشدت الزایمر میاره.اقای دکتر کمکم کنین.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      هر کدام از داروها به نسبت حدود 2% عوارض جنینی دارد بهتر است با یک و یا حد اکثر دو دارو صرع کنترل شود بخاطر حملات جزئی و بدون تشنج بزرگ نباید داروهای اضافی در دوران حاملگی مصرف شود.

  18. باران می‌گوید:

    سلام و عرض ادب
    جناب آقای دکتر سیفی ام اس نخاعی همان دویکه پلاک در ام آرآی دیده نشده در نخاع دیده شده تعدادی پزشک گفتند دویک داری و اندکی پزشک فرمودند ام اس آیا اگر پلاکت فقط در نخاع باشد چیست

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      تنها از روی پلاک نخاع تشخیص هیچ بیماری ممکن نیست مجموعه علائم وسیر بیماری دیر یا زود به تشخیص قطعی منتهی میشود.

  19. زهرا می‌گوید:

    سلام اقاي دكتر اگه توي ام ار اي ٤تا پلاك وجود داشته و موقع بلند شدن از حالت دراز كشيده به مدت كمتر از١٠ ثانيه حس دست چپ از بين بره اين ام اسه؟هيچ علائم ديگه اي نيست و اين بي حسي در طول روز از هر ١٠بار بلند شدن ٥ ٦ بار اتفاق ميفته و حدود دو هفتس كه ادامه داره اما هيچ علامت ديگه اي نيست.ام ار اي با تزريق كه انجام دادم گفتن پلاكا غير فعالن .بيمار تالاسمي مينور ست

  20. پروین می‌گوید:

    سلام دکترعزیزدختربیست و شش ساله ام ازنوزده سالگی باپرش زیرچشم وتمایل دهان به یک طرف درقسمت راست صورت و دادن ام ارای تشخیص ام اس داده شددیگرحمله ایی نداشت حدودسه سال پیش بعدازام ارای جدیدش دکترسیوکس دادکه تزریق میکنددخترم هنگام دسخواندن حدوددوساعت و نیم درازکش بهسمت کتاب و دستش حالت تکیه گاه داشته وقتی بلندشده احساس بیحسی دردست راست داشته که لحظه ایی بوده دوبارتکرارشده الان بعدازیک هفته مجدد وقتی سرش راپایین گرفته بوداین حس تکرارشده لحظه ایی چهارماه پیش ام ارای داده دکترگفت ام ارای ثابت و به نظر میادرو به بهبوده سوال من ایا این بی حسی دردست راست مربوط به ام اس است ایا حمله میباشد یا مربوط به خستگی امتحان و کم خونی میباشد

  21. علیرضا می‌گوید:

    باسلام ایا دیسک بالجینگ در ناحیه پشت قابل ترمیم و برگشت به حالت اولیه است یا تا اخر عمر به همین حالت باقی میماند با تشکر سن 25

  22. س.س می‌گوید:

    با سلام
    ببخشید آقای دکتر دختری 25 ساله هستم و تعدادی پلاک ریز فقط در مغز وجود داشته اولین مشکل 4 سال پیش بود که دست و پای راستم بی حس شد و تا الان فقط یک سری مشکلات سنگینی کل سر و کف پاها, همان دست و پای راست و قسمتی از شکم و ران طرف چپ است که به مرور در این چند سال اضافه شده است و مشکلی در راه رفتن ندارم و از 5 ماه پیش سینووکس برایم تجویز شد ولی چرا در این 5 ماه هیچ بهبودی حاصل نشده است ( سنگینی دست و پا راست و … )
    دکترم گفتند بعد از 6 ماه دوباره مراجعه کنم و مجددا ام ار ای که در این 5 ماه که تغییری حاصل نشده است …
    ممکن است از اول تشخیص اشتباه بوده و اصلا نباید این آمپول ها تزریق می شده ؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      درمان ام اس برای پیشگیری از عود بیماری است بر روی علائم پدید آمده تاثیر ندارند. داروهای تسکینی را میشود برای مدتی تجویز نمود. اگر علل دیگری مطرح باشد در معاینه و آزمایشهای تکمیلی مشخص میشود.

      • س.س می‌گوید:

        اصلا متوجه نمیشم مگه میشه دکترم گفت این آمپول ها رو بزنی خوب میشی من واقعا خسته شدم دیگه از این حالات سنگینی …..و گفتن ام اس خفیف دارم
        آقای دکتر می فرمایید که ممکن این حالات سنگینی علل دیگری داشته باشد ؟چه عللی و با چه آزمایشی مشخص می شود ؟ راه حلی برای از بین بردن علائم پدید آمده وجود ندارد ؟ چه داروهای تسکینی می شود استفاده کرد ؟ وقتی خیلی دیگه ناراحت میشم پروفن می خورم البته فایده ای هم در حالات سنگینی ندارد و موقع خوابم خیلی اذیت می شوم ….
        ببخشید آقای دکتر یه سوال دیگر هم داشتم اولین بار که ۴ سال پیش بود که اون مشکل برام پیش اومد از بهمن امسال احساس می کنم مثانم دچار مشکل شده
        ۱) تعداد دفعاتی که نیاز به دفع ادرار دارم در طول روز خیلی زیاده اگر قرار باشه جایی برم از صبح مایعات نمی خورم البته این مسئله سالهاست که وجود داره مربوط به گذشته است و تا الان ادامه داشته البته آب هم زیاد می خورم
        ۲) از بهمن امسال احساس می کنم این تعداد دفعات دیگه خیلی زیادتر شده به فاصله دست شستن نیاز مجدد به دفع ادرار دارم
        ۳) حتی گاهی اوقات احساس می کنم چند قطره باقی مانده باید چند لحظه صبر کنم یا فشار بیارم تا خارج شود و همین چند قطره اذیتم می کند
        کلا ناراحتم از توضیح دادن این مسائل به دکترم و فقط گفتم در تخلیه ادرار دچار مشکل شدم و گفتند این آمپولا رو تزریق کنی همه این موارد خوب میشه
        لطفا شما هم نظرتان را بفرمایید آیا این موردم با تزریق آمپول خوب نمیشه ؟
        اصلا ارتباط با ام اس دارد ؟
        راه حلی برای حل این مشکل وجود دارد ؟ با چه آزمایشی می شود مشکل را تشخیص داد لطفا راهنمایی بفرمایید ؟

        • دکتر سیفی می‌گوید:

          برای تک تک عوارض عصبی ام اس راهکارهای متنوع از تسکین داروئی خفیف تا اقدامات خطیر ابداع شده توضیح تک تک موارد در این خلاصه جا ندارد و غیر از تشویش کمکی نمیکند. اگر متخصص اعصاب خودش نتواند عوارض را مهار کند از تخصصهای دیگر مثل فوق تخصص اورولوژی و روان پزشک و توانبخشی کمک میگیرد انواع اقادامات حتی تزریق بوتوکس داخل مثانه و تزریف باکلوفن داخل کانال نخاع بعمل می آید . در نهایت مثل خیلی از عوارض ام اس ممکن است معالجه اثر نسبی داشته باشد.

          • س.س می‌گوید:

            آقای دکتر این علائم که خدمتتون گفتم پس با ام اس ارتباط دارد و شاید با روش ها یی درمان شود( انواع اقادامات حتی تزریق بوتوکس ….

          • دکتر سیفی می‌گوید:

            اگر در معاینه و آزمایش سالم هستید بهتر است فعلا استرس و وسواس را درمان کنید.

          • س.س می‌گوید:

            خیلی شرمنده ام به خاطر پرسش های متعدد و بسیار سپاسگزارم از راهنماییتون
            آقای دکتر خیلی ببخشید ولی متوجه نشدم الان این علائم مربوط به مثانه که برایم ایجاد شده به دلیل ام اس می باشد یا خودا….. با آب ؟ اگر به علت ام اس نیست و به علت خود…..است درمانی وجود دارد البته بدون اینکه به پزشک مراجعه کنم اصلا نمی توانم این مسائل را با پزشکی مطرح کنم ؟ با ترکش بهبودی حاصل می شود؟ اگر انجام این کار را ادامه بدهم چه اتفاقاتی در آینده برایم می افتد با وجود ام اس ؟
            و می فرمایید اگر در معاینه و آزمایش سالم هستید فعلا استرس و وسواس را درمان کنید بازم متوجه نمیشم دقیقا باید چه کاری انجام بدهم ؟ آقای دکتر در حال حاضر فقط تحت نظر متخصص مغز و اعصاب هستم و ۵ ماه است که سینووکس تزریق می کنم و هر چند وقت یک بار ام ار ای انجام می شود و حالات سنگینی ام که خدمتتون گفتم هیچ بهبودی حاصل نشده و اذیتم می کند به علاوه ی اون مشکلات مثانه که خدمتتون توضیح دادم

          • دکتر سیفی می‌گوید:

            باور کنید من هنوز نمیدانم شما با مشکل اختلال کنترل ادراری خانم هستید یا آقا ، سن تان چنده ، چقدر شخصیت وسواسی دارید و…. تنها با مصاحبه و معاینه حضوری و در صورت لزوم تستهای تکمیلی تشخیص ممکن است.

  23. حمیدرضا می‌گوید:

    آقای دکتر سیفی سلام

    هشت روز قبل به دلیل ایجاد درد ناگهانی در پشت چشم راست و تاری دید همزمان (به طور مشخص در بخش یک چهارم پایین-چپ) به پزشک مراجعه کردم. MRI , VEP انجام شد. با تشخیص التهاب، بلافاصله دوره سه روزه تزریق کورتون در بیمارستان انجام شد. درد برطرف شد. حل مشکل تاری دید را به گذشت یک ماه زمان موکول کردند. روزهای پس از مرخصی از بیمارستان را، به دلیل احساس سنگینی غیر قابل تحمل در پشت سر و کمر و عدم تعادل به استراحت مطلق در منزل گذرانده ام. این عوارض برطرف شد ولی از امروز درد چشم به شکل خفیفی دوباره شروع شده و کمترین تغییری نیز در میزان تاری دید ایجاد نشده است. ارایه نظر شما باعث امتنان خواهد بود.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بهتر است نتیجه ام آر آی مغز و کاسه چشم با و بدون تزریق و نیز پریمتری متهیت م محل عارضه را مشخص نماید. این علائم بیشتر نشانه آسیب راههای عصبی دورتر از خود چشم است.

  24. محمد رضا می‌گوید:

    سلام جناب دکتر من چند ماه پیش چند روزی به خاطر کمر دردم روی پتو خوابیدم شانه هام درد شدید گرفت که بعد چند روز خوب شد تو این چند ماه علاعم خاصی نداشتم اما یه چند روز ی دستام خیلی بی قدرت شدن.کل روز م اینجوری نمیشه موقعیکه یه کار تیپیک بکنم حتی بعضی وقتا نمیتونم 2 کیلو بار بردارم.من همیشه سمت. راستم میخوابم نمیدونم چرا دست چپم اینجوری شده.من به چه دکتری برم؟ ارتوپد یا مغز اعصاب؟

  25. محمد رضا می‌گوید:

    بعدش من اصلا ورزش نمیکنم از موقعی که الان 1 هفته است کلا خونه ام این علاعم اموده سراغم.

  26. رضا می‌گوید:

    سلام آقای دکتر.خسته نباشید.ببخشید جراحی آندوسکوپی برای بیمار هیدروسفالی چه عوارض و مشکلاتی میتونه داشته باشه؟آیا این روش هم مشکلات شانت را دارد؟ و چه مدت طول میکشه تا بیمار بهبود پیدا کند؟ ممنونم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بسته بعلت عارضه و شرایط بیماری عوارض و نتیجه عمل فرق میکند قبل از عمل جراح اشکالات و عوارض احتمالی را توضیح میدهد.

  27. بنفشه می‌گوید:

    سلام اقای دکتر سیفی.روزتون بخیر
    من روزانه نصفی کلونازپام میخورم.ولی همهخ چیز از یادم میره، مربوط به کلونازپام هستش داروی دیگه ای میتونم جایگزین این کمک کنم؟ممنون میشم جواب بفرمایید

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      فراموشی در افراد جوان اغلب بعلت کمی تمرکز و توجه و آشفتگی فکری بعلت اضطراب و بی هدف بودن است.احتمالا به مصرف نیم میلی کلونازپام مربوط نیست. بهتر است با تمرکز و هماهنگ نمودن نیروهای درونی به کلیه عملکردهای جسمی و روحی و خلقی مسلط شد و به داروئی که مصرف آن حیاتی نیست عادت نکرد.

  28. فاطمه می‌گوید:

    سلام من قرص لورازپام2را مدت 5ماه مصرف کرده ام چگونه میتوانم قطع کنم،تصمیم به ترک آن دارم چون احساس بهبودی میکم.ممنونم

  29. پروین می‌گوید:

    سلام دکترجان قبلا عرض کردم دخترم که شش سال است ام اس دارد و سه سال است تزریق سینوکس دارد بعدازامتحان ترم سه روزخستگی شدیدداشت که برطرف شدبعدازان گفت وقتی سرم راپایین میگیرم احساس بی حسی دردست راست دارم فرمودید اگرثابت نباشه حمله نیست الان دکترش یک هفته نیست و دخترم ازترس سرش راتکان نمیدهد ایا تکان سربرای دستش خطرناک است درضمن چهارماه پیش ام ارای داده که خوب بوده وضایعه جدید نداشته نیازاست به دکتردیگری مراجعه کنم یا این حس دردست خطری ندارد.یک مادر

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بهتر است توسط متخصص معاینه شود اگر شواهد علائم جدید عصبی دیده شود درمان پالس کورتون زودتر شروع میشود.

  30. پروین می‌گوید:

    سلام دکترمحترم دخترم ام اس دارد و دایم من و پدرش را سرزنش میکند که شما باعث شدید البته ناگفته نماندزندگی متشنجی هم زمان بارداری هم بعدش داشتیم ولی هردو دخترم رادوست داریم اما چه کنم که بدون داشتن مدرک پدرو مادری پدرو مادرمیشویم نظرشما چیست ؟ مقصرام اس آیا تشنج درخانه بوده یا حساس بودن زودرنج بودن نبخشیدن کینه و نفرت عامل آن است ؟ با تشکریک مادر

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      واکنش عصبانیت و افسردگی و فرا فکنی حادثه به دیگر افراد و دیگر مسائل در بیمار ام اس قابل فهم است پزشک معالج با توضیح علل ناشناخته بیماری و اتفاقی بودن حوادث و بیماریها و نیز با درمان داروئی و روان درمانی کمک لازم به شما و بیمارتان مهیا میکنند.

  31. مسعود می‌گوید:

    سلام دکتر سیفی عزیز انشالله همیشه سلامت باشی و موفق، اینکه یک دکتر مغز و اعصاب ماهر بیاد و‌به سوالات جواب بده جای قدردانی و تشکر داره، زنده باشی دکتر عزیز

  32. مسعود می‌گوید:

    دکتر هزینه vep و تست عصب و عضله طبق تعرفه چقدر است، آیا این دو باهم کاملا متفاوت می باشند؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      این دو تست کاربرد جداگانه دارند چون من این تستها را انجام نمیدهم از قیمتش مطلع نیستم. در مراکز دولتی با هزینه کمتر بعمل می آورند

  33. س.س می‌گوید:

    با سلام مجدد
    آقای دکتر با عرض شرمندگی فراوان مشکلاتم را مجددا خدمتتون توضیح می دهم ممنون می شوم به تک تک سوالات پاسخ کامل و واضح بدهید
    دختری ۲۵ ساله هستم
    ۱) چند ساله پیش یعنی سال ۹۲ دست و پای راستم سنگین و بی حس شده که با تزریق وریدی کورتون به مدت ۵ روز بهبودی حاصل شد و تشخیص دکتر cis بوده و گفتند چند پلاک ریز فقط در مغز وجود دارد ولی در این مدت در فواصل زمانی مختلف حالات سنگینی در قسمت های مختلف بدن به وجود آمده و تا الان ادامه داشته است
    اول سنگینی کل سر و گوش ها ، اطراف صورت ،پیشانی …..
    با تشکر فراوان

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      شرح مفصل علائم و سیر بیماری گویای دو مسئله هست یکی عوارض مانده از ام اس و دوم وسواس که موجب تشدید نگرانی و ناامیدی به سلامتی تان را میگردد. درمان هر کدام اگر بکلی هم ممکن نباشد بطور نسبی با پایش بالینی امکان پذیر است ولی نباید انتظار رفع کامل را داشت همچنانکه هزاران نفر علیرغم تمام تلاش و درمان همه جانبه از ناتوانی در هر دو مورد رنج میبرند.

  34. دکتر سیفی می‌گوید:

    زمان مصرف در این مرحله فرق نمیکند.

  35. دکتر سیفی می‌گوید:

    زمان مصرف دارو در این مرحله فرق نمیکند.

  36. دکتر سیفی می‌گوید:

    زمان مصرف در این مرحله فرق نمیکند.

  37. فاطمه می‌گوید:

    سلام.من مدت 6ماه ظهرها سرترالین50و شبها لورازپام2مصرف میکردم فعلاحدودبیست روزه سرترالین رونصف ولورازپام رویک چهارم مصرف میکنم،یک هفته بعدمیخوام لورازپام رو دیگه مصرف نکنم،وفعلا تایه مدت نصف سرترالین رومصرف کنم.خواستم بپرسم میتونم بعدازقطع لورازپام زمان مصرف سرترالین روتغییربدم وشب آنرامصرف کنم.

  38. hamidreza می‌گوید:

    سلام آقای دکتر
    مدت 6 ساله ام اس دارم و ربیف میزنم
    چند روزی هست پای راستم دچار ضعف شده و به عبارتی شل شده و توی راه رفت این احساس رو دارم
    از نظر شما چکار باید بکنم
    چون توی این فکر افتادم که نکنه بیشتر بشه
    بینهایت ممنون از شما

  39. yegane می‌گوید:

    سلام وقت بخیراقای دکترمن رفتم ام ار ای برای کمرم این جوابشه
    l3_4 minimal disc bulge with thecal sac im pression
    l4_5 disc bulge with thecal sac impession and mild both lateral recess narrowing
    منظورش چیه ؟ایا درمان داره؟؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      مختصر برجستگی دیسک توضیح داده شده ممکن است بدون علامت یا با کمردرد و سیاتیک نه چندان مهم همراه باشد

  40. tahereh می‌گوید:

    با سلام وخسته نباشید
    آقای دکتر خواهر من 43 سال و 21سال که متاهل ودارای دو فرزند بزرگ هست و ایشون از چند سال قبل ب دلیل ضعف در پاهاش به انواع و اقسام پزشکها مراجعه کرد که در نهایت یک دکتر روماتولوژیست براشون تشخیص بیماری ای اس دادن و دیسک کمر تحت درمان ایشون بودن که به دلایلی نتونستن درمانشون و ادامه بدن
    بعد از مدتی باز هم احساس ضعف در دست ها و پا کردن که اینبار پیش پزشک دیگه ای رفتن ک تمام تشخیص های پزشک قبلی و رد کردن وگفتن ک ایشون باید تحت نظر پزشک اعصاب و روان باشه چون هیچ نشانه ای از بیماری خاصی در ام آر آی و نوار اعصاب و عضله وایی پی نداشتن و همین طور آزمایش خون البته به جز قند و چربی و کم کاری تیرویید
    بعد از مدتی ما رفتارهای عجیبی از ایشون دیدیم مثلا موقعه ای ک با فرزندانش بحث میکنه شروع میکنه ب داد و بی داد و خود زنی و کشیدن مو و پرتاب کردن اشیا و به گفته خانوادش موقعه ای ک از خواب بیدار میشه فکر میکنه مکانی دیگه هست مثلا خونه پدریش و شروع میکنه ب صدا کردن خواهر و برادرنش و علاوه بر این ب گفته خودش موقعه ای ک داره تو خیابون راه میره میگه نمیدونم کجا هستم ویا فکر میکنم مکان دیگه ای هستم حالا میخواستم بدونم به نظرتون این اتفاقات که تازگی براش رخ داده جدیو خطرناک هست ؟؟؟؟اگر هست پیش نورولوژیست باید بره یا پیش اعصاب و روان
    ممنون از راهنماییتون

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      متخصص روان پزشک یا مغز اعصاب با تجربه در مصاحبه با روان درمانی رفتازی شناختی و درمان داروئی میتواند کنترل سیر طولانی و متنوع واکنش تبدیلی یا به اصطلاح هیستری را مدیریت کند.

  41. تارا می‌گوید:

    با سلام
    دکتر من ام اس دادم و قرص دیفوزل مصرف میکنم
    برای درمان جوش و آکنه دکتر پوست قرص minocyclin hexal تجویز کردن میخواستم بدونم این قرص با قرص دیفوزل تداخل دارن یا نه
    ممنون میشم پاسخ بدین…

  42. یاسر می‌گوید:

    سلام جناب دکتر
    من یک دوره 4 روزه پالس کورتون متیل 500 گرفتم دکتر پس از پایان گفت باید مرحله ای نه یک دفعه قطع بشه به همین خاطر 12 عدد قرص کورتون داده که طی چندروز مصرف کنم ..الان صورت و پیشانیم جوش های ریزی زده که اعصاب خوردکن هست برای بهبود و درمانش چه کنم ؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با قطع درمان ظرف يكي دو هفته برطرف خواهد شد شايد درمانهاي ماليدني با توصيه متخصص پوست لازم باشد

  43. M.S می‌گوید:

    با سلام خدمت جناب اقاي دكتر سيفي، همسر من كه ٣٩ سالشون هست،٦ ماه پيش به علت خونريزي كلاف مويرگي مادرزادي(cerebral cavernous malformation كه در قسمت فرونتال رأست و بخش انتريور سرشون بود دچار تشنج شدن و بعد از اين مدت تحت درمان دارويي دو تا فني تويين در روز و يك عدد تگرتول ٢٠٠ ميلي در شب قرار گرفتن و تو اين مدت هم هيچ مورد خاصي إيجاد نشده و اون خونريزي داره كوچيكتر ميشه و طبق اخرين نوار مغزي هم نرمال بودن مغز رو نشون ميده ولي با توجه به سايز اين توده كه٣٠ *٤٠ ميلي هست دكتر جراح صلاح ميدونه كه جراحي بشه،ميخواستم بدونم كه باتوجه به اينكه الان هيچ مشكلي جز نگراني خونريزي مجدد نداريم،ايا به نظرتون جراحي صلاح هست؟ و اگه جراحي صورت بگيري ميشه عوارض ممكنه جراحي اين قسمت هم بفرماييد؟؟ بازم ممنون

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      به لحاظ احتمال كم عود خونريزي و خطر بالاي جراحي قبل از تصميم جراحي بهتر است با جراح با سابقه و تجربه طولاني مشورت شود

      • M.S می‌گوید:

        ببخشيد امكانش هست كه خطرات اين جراحي رو بگيد؟اخه از چند تا جراح پرسيديم ؛ميگن عمل ،ولي وقتي از عوارض سوال ميكنيم ميگه هر جراحي عوارض داره!!!

        • دکتر سیفی می‌گوید:

          اصل سوال و مورد جراحی را مشخص نکرده اید.

          • M.S می‌گوید:

            در سوال قبلي ،عوارض جراحي توده مويرگي مادر زادي (CCM)موجود در بخش جلوي فرونتال سمت راست همسر 39 سالم كه سايز ٣٠*٤٠ ميلي هست ،رو ميخواستم ،چون الان تنها نگرانيمون خونريزي مجدد اين توده هست و بقيه مسائل تقريبا نرمال هست.اينجا دكترا ميگن جراحي بشه ،بهتره و وقتي از عوارض جراحي ميپرسي ،ميگن هر جراحي عوارض داره!! واقعا نمي دونيم چكار كنيم!؟ اگه راهنماييمون كنيد خيلي ممنون ميشم.

          • دکتر سیفی می‌گوید:

            عود خونریزی در کوتاه مدت بعید است فرصت برای تصمیم گیری هست با جراحی متعارف و برداشتن گلاف و قسمتی از مغز به همراه ضایعه با عوارض همراه همره خواهد بود. در یک آمار از 260 مورد جراحی در آمریکا : در 90% برداشتن کامل عملی بوده از عمل شده ها 45% بدون عارضه بوده، 35% با عوارض مغزی عمل ، 5% عود خونریزی و 7% نیاز به جراحی مجدد بوده. در موارد بدون علامت مغزی و خونریزی جزئی احتمالا خطر مراقبت بدون جراحی صلاح است

  44. رخساره می‌گوید:

    سلام جناب. وقتتون بخیر. خواهرم به مدت ۸ سال است دچار بیماری بهجت شده قبلا این بیماری رو با ام اس اشتباه گرفتند و داروهای ام اس رو مصرف کردند.بعد ۴ سال تشخیص دادند که بیماری ایشون بهجت و در حال حاضر آرترید روماتوئید تشخیص دادند. از علائم اولیه بیماری ایشون آفت دهان بوده و بعد کلا ناتوان شدند.تقریبا دو سالی میشه که ایشون تونستند کارای اولیه خودشون رو انجام بدن ولی متاسفانه ایشون فکر کنم به مدت ۶ سال هست که نابینا شدند. آیا ایشون بینایی خودشون رو بدست میارن یا نه؟ یکی از مشکلات دیگه اش ناتوانی در صحبت کردن هست که میگه احساس میکنه در گلوش چیزی هست. ممنون میشم بهم بگید آیا در این مورد هم میشه کاری کرد؟ البته لازم به ذکر هست که همه دکترها ناامیدمون کردن ولی خداروشکر ایشون بهتر شدند‌.دکترهای ایشون دکتر های خوب تهران بودند ولی متاسفانه اصلا درست تشخیص ندادند. از سایت خوبتون هم متشکرم. ممنون میشم از پاسختون.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در بیماری بهجت ترکیبی از عوارض آسیب مفصلی و مخاطی و چشمی و عصبی دیده میشود. با پیشگیری بموقع سیر بیماری قابل کنترل است در این مرحله با درمان مداوم تحت نظر روماتولوژی و توانبخشی و معالجات چشم پزشکی باز علائم بطور نسبی قابل کنترل است.

  45. امید می‌گوید:

    با عرض سلام
    آقای دکتر اینکه دست و پای راست من موقع خواب کاملا سنگین میشن و نمیتونم حرکت بدم و دردناک هستن ولی به محض بیدار شدن تا حد زیادی برطرف میشه ولی کاملا از بین نمیره و یه مقدار سنگینی و بدحسی داره و تقریبا همیشه عضلات ساق و ساعدم میگیره و دردناکه ووقتی که یه ذره تحرک دارم احساس میکنم دست و پام به قدری سنگین میشن که فکر میکنم دیگه زورم نمیرسه حرکت بدم
    وقتی رو پاشنه پاهام راه میرم رگای پای راستم میکشه و درد میگیره و همچنین موقع ایستادن روی یک پا پای راستم ضعیفتره کم تحملتر
    قسمت پنجه پای راستم درد داره و با دستم نمیتونم انگشتام رو به خارج خم کنم و درد داره
    روزی چند بار و به مدت چند ثانیه گوشام شدید سوت میکشن
    بعضی وقتها سرگیجه خفیف دارم
    مگس پران آذار دهنده چشم هم دارم
    چند بار چک آپ کامل دادم و همه چی خوب بود ، تو 4سال سه بار ام آر آی مغز و گردن دادم که نرمال بوده و دو بار نوار چشم که اونم کاملا نرمال بوده
    الان کاملا درمانده شدم من همه علایم ام اس رو دارم ولی دکترا میگن چیزیت نیست ، شهرستان زندگی میکنم و به دکتر خوب دسترسی ندارم بنظرتون من چه بیماری دارم و درمانش چیه
    این سنگینی دست و پا خیلی آذارم میده و 24 ساعته باهامه و بعد از خواب خیلی شدیدتره !!!

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      این سیر بیماری و علائم و شواهد در تایید بیماری جسمی نیست تا موقعی که تشخیص دیگری مطرح نباشد بهتر است مشکل را بعنوان بیماری روان تنی درمان کنید.

  46. منا می‌گوید:

    سلام اقای دکتر، یه سوالی داشتم از خدمتتون
    یکی از نزدیکانم این قرص رو با الکل مصرف کرده ودچار تشنج شدید شد،هم زمانش طولانی بود و هم علی رغم بدن قوی ک داره دچار گیجی و پف کردن صورت شد و در زمان تشنج هم خیلی خیلی بد نفس میکشید.به سختی و از دهانش کمی کف خارج میشد.
    خطرات بعدی ک متوجه ش هست چی میتونه باشه،بنظر شما مصرف چ مقدار میتونه همچین مشکلی ایجاد کنه.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      مصرف توام مخدر و الکل خطر تشنج و خطر جانی ممکن است ایجاد کند اگر هوشیاریش برگشته خطر فعلا منتفی شده است.

  47. یاسر می‌گوید:

    سلام من از دو سال قبل رسیژن مصرف می کردم هفته گذشته یک دوره 4 روزه پالس کورتون داشتم الان چندروزه از آن می گذرد مصرف مجدد رسیژن را از کی باید شروع کنم ؟

  48. سرور می‌گوید:

    سلام آقای دکتر
    می خواهم ژسرم را برای جراحی لوزه سوم ببرم ولی یک بار سه سال پیش تشنج کرد و دیگر این اتفاق نیافتد و دارو استفاده می کند می خواستم بدانم مانعی برای عمل نیست .شربت والپرو سدیم در حال حاضر استفاده می کند و قرص لوووتروکسین 4 روز در هفته 1/4 استفاده می کند.نوار مغز نیز در حال حاضر نرمال می باشد
    متشکرم

  49. اسماعیل می‌گوید:

    سلام من با خانمم نسبت فامیلی پسر عمه و دخرداریی داریم و آزمایشات ژنتیک انجام دادم هیچ مشکلی نداشتیم اولین فرزندمون سالم بدنیا آمد و سن خانم من 34 ساله که الان دوباره حامله شده و در هفته 31 حاملگی متوجه شد که جنین دارای سندروم دندی واکر هست و هیدروسفالی چهاربطنی شدید هم دارد و دیامتر عرضی بطن های جانبی در محل تریکون 28 م م می باشد و ورمیس مخچه مشاهده نمی شود و ساختمان کیستیک به ابعاد 19*20 مم در فوسای خلفی جمجمه مشاهده می شود نسبت کاردیوتوراسیک افزایش یافته و افیوژن پریکارد خفیف مشاهده میشود در ضمن قلب نوزاد هم مقداری بزرگتر است و کبد آن هم مقداری مشکل دارد به نظر شما این کودک با این همه عارضه بعد از بدنیا آمدن چقدر عمر می کند؟ با گذشت زمان حاملگی این عارضه تشدید می شود یا خیر؟ البته در سونوگرافی غربالگری هفته 18 همه چیز مرتب بوده و هیچ مشکلی نداشته حتی جمجمه و قلب هم سالم بوده بعد از آن میگن این مشکل بوجود آمده به نظر شما علت به وجود آمدن این مشکل چی می تونه باشه؟چون راهی برای سقط نداریم باید به دنیا بیاد می خواستم بدونم صبر کنم تا زمان خودش یا زودتر به دنیا بیاد فرقی هم داره ؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      ناهنجاریهای دیده شده در حد شدید است شانس زنده بدنیا آمدن و سیر زنده ماندن برایم قابل پش بینی نیست. بهتر است با مخصص جنین شناسی راجع به آینده جنین مشورت شود.

  50. مریم می‌گوید:

    سلام
    آقای دکتر من ۲۶ سالمه پارسال بهمن ماه سه ماه بعد باشگاه متوجه شدم وقتی مبخوام از جام بلنددشم سمت چپ لگنم تیر میکشید و پای سمت چپم کش نمیومد و پشت زانو ورانم درد میگرفت..بهش اهمیت ندادم و با شگاه هم نرفتم تا یک ماه نیم دیگه به یه باشگاه دیگه ادامه دادم و اون درد هنوز داشتم وقتی چند جلسه از باشگاه گذشت دردم شدید شد و کمردرد هم گرفتم طوری که نشستن و پا واستادن برام سخت بود به دکتر مراجعه کردم گفت ارتوپد باید رود..تا اینکه بهدکتر رفتم گفت دیسک کمر ام آر آی نوشت تا حاظر شدن ام آر آی من دارویی خاصی به شما نمیدم سه دکتر مراجعه کردمو حاظر شدن جواب ام آر آی دکتر دوم رفتم که دارو امپول اما دیدم یک ماه بهتر نشدم تا یه دکتر که تعریفشو میکردم رفتم گفت دیسکت در رفته باید استراحت کنی واصلا از جات بلند نشی فکر کنم مهره ۴و۵ هستش.. .بهم دارو امپول های خوبی دادن مصرف کردم به حرفشون گوش کردم حتی غذا خوردنمم خوابیده هست چون نباید بشینم..و بعد دو هفته از داروهاشون قدم بزنم باز استراحت حالا یک ماه گذشت دوباره پیششون رفتم گفتن یک ماه دیگع باید استراحت کنید و دوباره دارو داده و ۱۰ جلسه فیزبوتراپی..۵ جلسه فیزیوتراپی رفتم اما من هنوز وقتی پامو میزارم زمین پاهام مور مور گز گز میکنه انگار خواب رفته و استراحت هم خسته شدم..ومیخوام با این حالم برم سرکار که کارش نشستنی هستش و قدم زدن در روز ۱۰ ساعت آیا بدتر میشم؟ شما راهنماییم کنید..مور مور پاهام سنگینی پشت زانوم کی خوب میشه..وچون خسته شدم میخوام برم سرکار نمیدونم باید چیکار کنم..ببخشید اینقدر طولانی شده

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر در اين مدت علايم پنجاه در صد بهتر شده با شنا و نرمش و كار نيمه وقت و استراحت خوابيده در بقيه موارد ميشود ادامه داد اگر خوب نشده در نهايت جراحي توصيه ميشود

پاسخ دهید



× 3 = پانزده
