چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

هدف از راه اندازی این سایت در ابتدا نوشتن مطالب جالب توجه تخصصی مغز و اعصاب از مشاهدات و تجربیات بالینی شخصی بود ، در پنج سال گذشته که از شروع به کار این سایت گذشته، بتدریج سوالات و نظرات مراجعه کنندگان بامطرح نمودن مطالب عمدتآ مشکل بالینی در موارد خاص انگیزه مکاتبه متقابل اینترنتی در من را بیشتر نمود و وسیله ارتباط بیشتر با بیماران و مددجویان و اطرافیانشان و همکاران گردید. در مواردی که سوال و جواب ها میتوانست برای عموم قابل استفاده باشد مطالب و نظرات مراجعه کنندگان بدون تغییر مگر با حذف مطالب محرمانه یا زاید در سایت پذیرفته میشد و پاسخ ها را در حد قابل فهم برای عموم در همان روز و ندرتآ در عرض دو تا سه روز داده ام. در پاسخ ها هم جنبه بحث عمومی رعایت شده است. در موارد استثنائی که موضوع بیماری مفصل بوده و قابل طرح در این روال خلاصه امکان پذیر نبود از طریق تماس تلفنی و یا ارسال کپی مدارک به آدرس مطب پس از مطالعه راهنمائی های لازم در مورد تشخیص، راهکارهای درمانی داده شده است. در هیچ مورد بیماران برای مراجعه حضوری به فردی و یا به مرکزی توصیه نشده و از تجویز دارو از این طریق خودداری شده است. از تبلیغ خود یا پزشک دیگر و یا سایت ها احتراز شده، بیماران به پیگیری درمان با پزشک معالج توصیه شده اند.

بیوگرافی

متولد 1324 دربخش ممقان از توابع تبریز، اتمام دوره آموزش پزشکی عمومی در دانشگاه تبریز در سال 1351 ، آموزش انترنی وتخصصی مغز و اعصاب در سالهای 1351 تا 1356 در بیمارستان های مموریال و فورد وابسته به دانشگاه آناربور- دیترویت، میشیگان، آمریکا.سابقه کار و تدریس در دانشگاه تبریز در سالهای 1356 تا 1360، ترجمه کتاب تشخیص افتراقی بیماریهای مغز و اعصاب ، طبابت خصوصی تا به امروز ( اردیبهشت ماه 1394 ) با کار همه روزه 9 تا 10 ساعت با حجم زیاد مراجعه کننده (بایگانی مطب با بیش از یکصد و پنجاه و پنج هزار پرونده ) ، علاقمند به تشخیص موارد مشکل و کمک در حد توان به هر بیمار و به هر وسیله ممکن.
94/3/10
طرح خلاصه مطالب علمی پزشکی در این سایت با انگیزه برای برقراری ارتباط با تعداد زیاد از بیماران و افراد علاقمند به مسائل پزشکی که در مواردی با مشکلات تشخیصی و درمانی مواجه هستند در نظر گرفته شده و انگیزه ای برای مطالعه و آموزش خودم و ارائه خدمت هرچند ناچیز به هموطنان داخل و خارج از کشور است.

5,216 Responses to چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

  1. صابر می‌گوید:

    با سلام
    من سال 91 صاحب فرزند دختری با سندرم ادوارد شدم که صرف نظر از مشکلات بسیار عدیده ایی چون عدم توانائی نشستن ، راه رفتن و صحبت گردن یا حتی درست شنیدن ، در طول شبانه روز حداکثر 5 ساعت خواب دارد و مابقی را با صدای بسیار زیاد و گوش خراش جیغ می کشد . محض رضای خدا آیا راهی وجود دارد با توجه به غیر قابل درمان بودن اینگونه کودکان حداقل از شر دادو فریاد های او خلاص شد تا بتوان بهتر مابقی مشکلاتش را تحمل کرد .
    شماره به جان وسلامتی فرزندانتان قسم مارا یاری فرمائید

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با ترکیبی از آرمبخشها تحت کنترل بالینی نوع داروها و میزان مصرف نسبت به تحمل کودک تنظیم میشود تا حدی که آرامش کودک تامین گردد

      • صابر می‌گوید:

        با سلام . ممنون از توجه تون
        ولی چه آرامبخشهائی .؟ ما حتی جرات نداریم بچه رو برای سرماخوردگی دکتر ببریم
        جدای از نگاههای ترحم آمیز و خسته کننده مردم ، پزشکها هم هر بار با عنوان کردن اینکه این بچه ها زیاد عمر نمی کنند داغ ما رو تازه تر می کنند . خوب حالا شانس بد ما جزو دو سه درصد ی هستیم که این بچه ها بیشتر از یک سال زنده موندن . ما یه دختر 12 ساله کاملا سالم هم داریم که اینطور پیش بره اونم افسردگی شدید میگیره و از اینی که هستیم بدبخت تر می شیم
        شمارو قسم می شه یه راهکار عملی جلوی پای ما بذارید

      • صایر می‌گوید:

        با سلام ممنون از توجه تون

        اگه ممکنه این آرامبخشها رو ویا پزشکی رو در غرب کشور مثا سنندج ، کرمانشاه یا همدان معرفی بفرمایید . ما دختر دیگمون که 13 سالشه و کاملا سالمه رو هم داریم از دست میدیم . حتی تحمل یک ساعتش برای نزدیکترین افراد خونواده هامون غیر ممکنه .
        ازتون خواهش میکنم به ما کمک کنید .

  2. سجاد می‌گوید:

    سلام و خسته نباشبد خدمت دکتر سیفی،پسری 21 ساله هستم،پس از اتمام.امتحانات ترم شروع ب ورزش کردم،اما با دوستان یک هفته به مسافرت رفتیم،اونجا گلوم عفونت کرد و پس از برگشت آتتی بیوتیک مصرف کردم،اما از ان روز من خیلی کسل شده ام،انرژی تو دست و پاهام خیلی کم شده،داعما میخابم و فشارم پایینه،سابقه افسردگی و خودبیمارپندری نیز دارم،و وسواسیم،اما این موضوع داره اذیتم میکنه،چون تو امور روزانه ام اختلال ایجاد کرده و.نمیزاره که ورزش کنم،لطفا کمکم کنید،سپاس فراوان

  3. راحله می‌گوید:

    باسلام دختری ۲۸ ساله هستم.یکسال پیش کمرم گرفت و خوب شدم.عاقای دکتر ازون ب بعد بی حسی و گزگز بدنم شروع شده.الان مدت دوماهه که درد شدیدی در پاهام زانوهام و ران پاهام احساس میکنم طوری ک این درد ب باسن هم کشیده میشه.این درد ب قدری شدیده ک حس میکنم دارم از پا میوفتم.بی حسی شدید در پاهام دارم.دستامم ارنجام بازوها پشت گرپن ستون فقراتم هم درد عصبی و تیرکشنده داره.انگشتانم هم تیر میکشه.درضمن یک چشمم هم درد میکنه و تاره و دکتر متخصص چشم میگه ضعیف شده.پیش ارتوپد و جزاح مغز رفتم قرص سیتالوپرام و گاپانتین و..داد.گوشم هم مداوم سوت میکشه.من تمام مدت روز در نت سرچ میکنم و همش میگم مطمینم ام اس دارم.اما دردای بدنم خیلی شدیده و حتی خواب رو از من گرفته و بی حسی واقعا اذیتم میکنه.حتی من درصورت هم احساس بی حسی و درد دارم.آقای دکتز دکتز ام ار ای ننوشته.ترخدا هرچی میخواید خدا بهتون بده فقط بمن بگید ام اس دارم؟این علایم چی هست. من کلا ارامش دارم و هیچ استرسی ندارم جز این بیماری ک کل ذهنمو درگیر کرده. این دردا واسم شده کابوس.کلا داره فلجم میکنه. کمکم کنید

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      این علائم بیشتر نشانه مشکل روان تنی است بهتر است این مطلب را در این سایت مطالعه کنید و تا موقعی که بیماری عضوی ندارید درمان مشکل روان تنی را جدی بگیرید.

  4. محیا می‌گوید:

    سلام اقای دکتر خسته نباشید امیدوارم حالتون خوب باشه
    من یک سال هست که ام اس دارم 15 سالم هست داروی اونکس مصرف میکنم
    10تیر رفتم MRI فقط 3تا پلاک غیر فعال داشتم
    13تیر یک خبر ناراحت کننده بهم رسید که خیلی حالم رو بد کرد
    الان یک هفته هست که تاری شدید دارم چکار کنم ؟؟؟؟؟
    میخوام راکوتان شروع کنم به خوردن دکترم اجازه داده ولی هنوز شک دارم که بخورم یا نه . چکار کنم؟؟؟؟؟
    لطفا یکم زود تر جوابم رو بدید .

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر در معاینه واقعا اختلال بینائی تایید شود بهتر است درمان پالس کورتون وریدی بمدت 3 تا 5 روز دریافت کنید.

  5. پروین می‌گوید:

    سلام دخترم سه سال سبنوکس تزریق میکرددوهفته پیش احساس سرشدن دردست و پایش داشت بعدازام ارای گردن یک پلاک جدید داشت دکترش سینومرراجایگزین سینوکس کرده گاباپنتین سیصدشبی یک عددو ب یک شبی یک عددو امپول دگزا روزی دوعددودوتا امپول دسه و دوتا امپول ب دوازده اقای دکتردوباره برگشتیم سرخونه ی اول نمیتونم دختربیست و شش سالم رو اروم کنم اززندگی دست کشیده درهفته ممبعدسه تزریق داردکه عوارض ان ریزش مو هم به غیرازدردعضلانی را بایدمتحمل شودشمابگوییدچه کنم سهسال سینوکس زداخرش پلاک جدید زداگراینهمه زجررومجددتحمل کنه دوباره پلاک جدید روزازنودیگه حتی خودم هم امیدم رو ازدست دادم جلوی چشمم دخترجوونم بجای لذت اززندگی دایم نگران اینده اش و سلامتیش میباشد ایا میشودقرصی را جانشین سینومرکردلطفا کمکم کنید.یک مادر

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      عودهای خفیف ام اس ضمن درمان نباید مسئله جدی باشد با درمان پالس کورتون بهتر و سریعتر کنترل میشود. اگر اندازه و تعداد پلاک و شدت علائم چشمگیر است درمان با قرص را ممکن است جایگزین کنند. عارضه ریزش مو در سینومر برعکس سینوکس معمول نیست. بیشترین ضرر در این مرحله از استرس و نا امیدی مترقبه است.

  6. راحله می‌گوید:

    آقای دکتز تشکر میکنم واقعا.مشکل عضوی چجوری تشخیص بدم دارم.من درد دارم و دستو پاهام بطپر کامل سوزن سورن میشه و بی حسن؟درضمن داخل بدنم گاهی تیک میزنه و چیزی مث مورچه راه میره؟درمان مشکل روان تنی چجوریه؟درد و بی حسی امانم رو بریده؟کمکم کنید

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      تشخیص و درمان مسائل جسمی یا روان تنی با مصاحبه و معاینه تخصصی است بهتر است مسئولیت درمان را بعهده پزشک واگذار کنید

  7. سینا می‌گوید:

    سلام اقای دکتر 27 سالمه وحدود 15 ساله افسردگی دقیق نمیدونم ولی از دوران اول دبستان وسواس فکری یه کم علائمش شروع شد ولی نه مهم, متاسفانه هردو ادامه داشتن و مزمن شدن دوران راهنمایی به دلیل پانیک وافسردگی و دلمردگی عجیب دوهفته مدرسه نرفتم, روزها گذشتن و من با این بیماری دست و پنجه نرم میکنم, الان شده یه غول که هیچ دارویی مگر کلونازپام هر 3ه ساعت یک بار کنترلش نمیکنه, افسردگی ودلمردگی و وسواس فکری واینکه هیچ مشغولیت فکری و میگرن و فشار خون بالا تا 21 تحت تاثیر استرس, وبی نهایت اضطراب که فقط کلونازپام یک میل تا دوساعت خاموشش میکنه, پزشک داروی لیتیوم نوشتن الان 900 میل مصرف میکنم تا چند روز پیش با ونلافاکستین که بد نبود ولی دچار بعضی مواقع خلق درهم میکردم, چون خواهرم هزیانی و دوقطبی وبا الانزاپین درمان شده بعد هزاران دارو که تست شد ومادر افسرده وغمیگنم که 15 ساله داروی ضداطراب وافسردگی مصرف میکنه والان بهترین هردو البته فقط با قرص, من با ضد افسردگی معمولی وتنها یا هیچ گونه تاثیری ندارن یا برا نیم ساعت تاثیر داشتن یا دچار یه انرژی کاذب با افسردگی که داشتم میشد, این نوع حالتی که خدا نصیب هیچ انسانی نکنه, اقای دکتر الان لیتیوم 500 و کلومیپرامین 25 مصرف میکنم که کلومیپرامین خودم به جای ونلافاکستین مصرف کردم تا وسواسم کنترل بشه چون ونلافاکستین بنا به حرف پزشکی گفت اگه خوب نبود یا حالت تغییر کردقطعش کن, بنظر شما لاموتریژین مصرف کنم یا نه پزشکم گفت امتحان کن ولی ترسیدم بخاطر حساسیت پوستی این بود که از شما هم توضیح درباره بیماریم هم توضیح درباره لاموتریژین دارم ایا مناسبه با لیتیوم وعارضش, اینم بگم زندگیم سخت امکان تغییر نیست و با مشکل به خودکشی فکر میکنم ولی جرئتش ندارم, واینکه تگرتول مصرف کردم افسرده تر شدم والپروات هم بی تاثیر ولی لیتیوم بد نبوده, بی صبرانه منتظرم چون بیماریم خیلی وخیمه باید شنبه برم پزشک

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بنظرم چند روز بستري براب كم كردن كلونازپام و جايگزيني دوز كافي با درمانهاي مناسب با نظارت باليني لازم خواهد بود بعد از تعديل درمان مدت طولاني بهتر است باكنترل سرپايي يك پزشك ادامه دهيد

  8. sara q می‌گوید:

    ببخشيد ي چيزو يادم رفت بگم اون چشمش كه مردمكش بازتره يك شماره ضعيف تره و دكتر التهاب عصب چشمي هم ميگه داره.

  9. مریم می‌گوید:

    …..من کمردرد ندارم اما بعضی اوقات خییلی کم دردم میگیره یا حالت سنگینی. تنها چیزی که منو داره اذیت میکنه پای سمت چپم بود که همش درد میگرفت و تیر میکشید
    اما الان وضعیتم فقط وقتی پاهامو به زمین میزارم یه حالت مور مور و خواب رفتگی داره موندم چیکار کنم و چرا خوب نمیشه یا اینکه تا کی خوب میشه وتا الان ۶ جلسه فیزیوتراپی رفتم اما همچنان وقتی پامو میزارم گزگز خوابرفتگی رو دارم.وحتی بعضی اوقات درد پا ندارم اما بعضی اوقات پشت زانو درد دارم..ودوماه نیم از استراحتم میگذره
    من خسته شدم از استراحت و تکلیفمم مشخص نیست که من چم شده..ومن اصلا دیگه نمیتونم استراحت کنم..
    لطفا نظرتون رو بهم بگین
    و ببخشید طولانی نوشتم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در معاینه اعصاب با توجه به علائم حسی و حرکتی و رفلکها میشود میزان آسیب عصب سیاتیک یا از وجود علت دیگر را مطمئن شد. اگر سیر بهبودی در هفته های اخیر خوب بوده با استراحت نسبی و فیزیوتراپی و تمرینهای متنوع در استخر میشود بقیه عوارض را بتدریج کم کرد.

  10. سروناز پاکیان می‌گوید:

    با سلام خدمت آقای دکتر
    من سروناز پاکیان دانشجوی ارشد پلیمر دانشگاه شهید بهشتی هستم.
    پروژه ی تحقیقای من راجع به داروهای تزریقی بیماران ام اس و حل معضل تزریق هفتگی
    این بیماران است.
    اقای دکتر من به مشاوره با یک پزشک متخصص در این زمینه نیاز دارم ممنون میشم اگر بفرمایید چطور با شما میتونم ارتباط برقرار کنم.
    srvnz_pkn@yahoo.com

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      من صزفا به موارد بیماریهای اعصاب در حد پاسخ به بموارد تشخیص و راهنمائی درمانی بالینی کمک میکنم، موارد تحقیقی که مستلزم کار آزمایشگاهی و ارتباط همکاری نزدیک و صرف وقت در طولانی مدت است برایم مقدور نیست، اگر در مورد خاصی سول پیش آید میتواند در حد توان از این طریق پاسخگو باشم.

  11. پروین می‌گوید:

    دخترم شش سال ام اس داردسه سالو نیم سیووکس تزریق کرداحساس بی حس دردست و پا داشت بعدازام ارای ازنخاع تشخیص پلاک جدیدداده شدو سینومرتجویزشدکه هنوزشروع نشده تزریقش دکترده تا دگزادوباردرروزگاباپنتین سیصدو ب یک و امپول دسه تجویزکرداحساس بی حسی پاش خوب شده ولی دستش کمی هست سوال من این است ایشان احساس سرگیجه یه بارو خستگی و ضعف داردامروزم میگفت احساس میکنم یک طرف بدنم بی حسه اما مطمین نیستم با توجه به اینکه وسواس فکری هم داردخودشم مطمین نیست احساس بی حسی ش درسته یا نه و اینکه گابا پنتین چرادکترتجویزکرده با توجه به اینکه عوارضش خستگی و سرگیجه هم هست ایا گابا پنتین ادامه بدهد ایا این بی حالیش مربوط به روحیه ش است یا ادامه ایجادپلاک جدید است .با تشکر

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      علائم عود ام اس برحسب محل ضایعه بطور مشخص و ثابت برای مدتی پابرجا میماند و بعد بتدریج با درمان کم میشود. علائم پراکنده و متنوع و زودگذر نشانه اضطراب تلقین علائم است. گاباپنتین برای تسکین دردهای عصبی داده میشود.

  12. پروین می‌گوید:

    علت تجویزگاپنتین سیصددربیماری ام اس چیست درپی بی حسی دست دخترم علاوه برتزریق دگزایه بسته کامل گاباپنتین سیصدتجویزکرده درحال حاضردست دخترم خوب شده سوال آیا گاباپنتین رو ادامه بده ؟ باتشکر

  13. V.gh می‌گوید:

    با سلام
    ببخشید آقای دکتر دختری ۲۶ ساله هستم و مدت ۶ ماه هست که سینووکس تزریق می کنم و دست و پای راستم سنگین هست و مشکلی در راه رفتن ندارم آیا زنبور درمانی باعث بهبود علائم در بیماران ام اس می شود ؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بعد از سالها تجربه در کشورهای مختلف و مرگ ناشی از این فرادرمانی چندین سال است که این روش قدغن شده است.

      • V.gh می‌گوید:

        نمی دونم ولی الان تو تهرانم این کار را انجام می دهند با نیش زنبور و محصولات زنبور در چندین جلسه و برای درمان همه ی بیماری ها هم می گویند تاثیر دارد و بیماران ام اس هم خیلی مراجعه می کنند می خواستم ببینم واقعا اگر تاثیر داره انجام بدهم که اینطور می فرمایید …..

  14. پروین می‌گوید:

    آیا عوارض سینومربیشترازسینووکس است ؟ آیا بعدازتزریق سینومرتب و لرزو بدن درد عارض میشود؟ چه مسکنی بعدازتزریق سینومربایدمصرف کرد؟با تشکر

  15. پروین می‌گوید:

    با توجه به تجربه ی شما آینده ی بیماران ام اس راچگونه میبینید؟ آیا امیدی وجوددارد؟ یا اینکه ازداروی ضعیف به داروی قوی ترحرکت میکنندشما جهت تغذیه یا هرگونه نصیحتی که خانواده بتوانندجلوی پیشرفت این بیماری را بگیرندلطفا بفرمایید.تشکر

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      فقط با گذشت زمان و كنترل خوب داروئي ميشود پيش آگهي ام را مطمئن بود همه نوع فعاليت و تغذيه سالم وعادي براي بيمار ام اس مانعي ندارد

  16. Sahar می‌گوید:

    با سلام خسته نباشيد خدمت شما دكتر محترم
    اين خواب ام ار اي من هست لطف ميكنين راهنماييم كنين و بهم بگين چه چيزي نوشته شده؟
    ام اس دارم؟
    Multiple small variable size and nonenhancing high T2 signal foci were seen in the left middle cerebellar peduncle,deep peri lateral ventricular system white matter,centrum semiovale region and calloso-septal interface suggesting demyelinating disease.
    Otherwise the 4th ventricle is midline.there is no evidence of midline shift no mass effect.the size of ventricular system and sulcal pattern is within the range of normal for patient’s stated age.
    There is no evidence of acute intraparanchymal hemorrhage no significant extra-axial collection are noted flow voids are maintained whitin the internal carotid arteries bilaterally as well as within the vertebrobasilar system.
    No abnormalities are seen in basal ganglia,corpus callosum or thalamus.the brain stem and cerebellum show no abnormal signal intensity.the sella and pituitary gland are grossly normal.the CRA areas appears normal.the visualized paranasal sinuses and mastoid air cells are well developed and the orbital contents are unremarkable.

  17. مریم می‌گوید:

    سلام و عرض ادب،من زنی متاهل و۳۲ سالله هستم،اخیرا دچار سرگیجه،عدم تمرکز،خستگی زودرس فشار خون پایین بودم،ازمایش خون دادم که میزان پرولاکتین ۱۵۰۰ بود تقریبا سه برابر میزان طبیعی و تیروییدم نیز کم کار بود،بلافاصله ام ار ای دادم که خداروشکر همه چیز خوب بود،ولی علایم بالینی همچنان ادامه داره،سوالم این است که ایا ممکن است مشکل از سوی ناحیه هیپوفیز باشد با احتمال وجود توده ی خوش خیم این ناحیه یا اینکه مشکل از جای دیگری است مثلا کم کاری تیرویید،در ضمن مجددا ازمایش چک اپ داده ام،سری قبل هم‌این ازمایش را بدون رعایت نکات ازمایش پرولاکتین انجام داده ام،ولی تا پاسخ ازمایش زمان زیادی باقی مانده،لطفا کمکم بفرماییدبا سپاس بیکران

  18. پروين می‌گوید:

    سلام آقاي دكتر تصوير نتيجه ام أر آي دخترم را كه ام اس دارد بريتان إيميل كردم دكترش بعد از ديدن ام أر آي داروي دخترم را كه آمپول سينووكس بود عوض كرد و آمپول سينومر تجويز كرد به نظر شما آيا اين تغيير دارو ميبايد انجام ميشد ، ضمنا لطفا بفرماييد چند عدد پلاك در اين ام أر آي گردن إيجاد شده.
    Foci of signal abnormality are seen in cervical cord at C1 to C5 highly suggestive of demyelinatingdisease. One plaque at C4 level shows mild post contrast enhancement.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      شدت بیماری و نوع درمان را نمیتوان از روی اسکن مشخص نمود مهمترین عیار تعیین سیر بیماری برحسب عوارض مانده از حملات ضمن درمان و افزایش پلاکها در مقایسه با اسکن قبلی است.

  19. پریا می‌گوید:

    سلام اقای دکتر روزتون بخیر
    من دختر 19 ساله هستم امروز در اثر عصبانیت و جر و بحث با فردی در سرم و دست و پاها و لبم احساس سوزن سوزن شدن و بیحسی و داشتم و حتی نمیتونستم خوب حرف بزنم
    بعد یک ساعت این علاعم بهتر شد ولی هنوز رفع نشده

  20. فاطمه می‌گوید:

    سلام. آقای دکتر پدرم 53سالشه چندسال موادمصرف میکرد اما در6سال اخیرقرص متادون ودگزا مصرف میکرد و حدود یک ماهه که به دستور روانپزشک قرص زیپوکساید مصرف میکنه وقراره مصرف متادون رو کمتر کنه . دگزا رو فعلا هفته ای یکبارمصرف میکرده،،دیروزصبح احساس بیحس شدن انگشتان دست چپ و سرگیجه وبیحالی داشت.نوارقلب وآزمایش خونش سالم بود.دکترروانپزشک میگن به خاطرزیپوکسایدنیست.لطفا کمکمون کنیدمتشکرم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      مصرف طولانی مدت این مواد زمینه عوارض مغزی و عصبی متعدد را فراهم مینماید بهتر است بررسی کلی از نظر عوارض مغزی نخاعی بعمل آید.

  21. زهرا می‌گوید:

    سلام دكتر مهربان
    از صبح ك پاشدم كنار زانوي پاي چپم ميپره ؛به طوريكه با نگاه كردن هم كاملا مشخصه ،طولاني ميپره بعد ول ميكنه .بعد از چند دقيقه دوباره ميپره ،دارم از ترس سكته ميكنم ،تورو قران جواب منو بديد ،توي گوگل نوشته بود als.ايا مشكوكم به اين بيماري ؟

  22. سینا می‌گوید:

    تورو خدا جوابم بدین زود چون می خوام دارو رو قطع کنم, اقای دکتر شما متخصص مغز واعصاب باتجربه هستین سوالم کاملا مربوط به شما میشه,من طیف دوقطبی تشخیص داده شدم و با لیتیوم بهبود پیدا کردم ولی چون سرترالین مصرف کردم باهاش خلقم زیاد خوب نبود هیجان می شدم, پزشک تگرتول 200 شبی 1 عدد تجویز کردن با سیتالوپرام 10 بعدازظهر سوالم اینه نظرتون درباره تجویزوعوارض و

    مهمترین سوالم اینه,ایا مصرف تگرتول وقطع ان بعدا باعث صرع دائمی در فرد سالم که فقط برا دوقطبی یا اضطراب یا هرچی مصرف کرده بدون سابقه تشنج میشه؟
    ایا با داروی دیگری مثل لامیکتال میتونه عوض بشه ممنون میشم جوابم بدین

  23. فاطمه می‌گوید:

    سلام.آقای دکترمن قرص لورازپام2وسرترالین50مصرف میکردم لورازپام روبطورتدریجی کم وتقریبایک ماهه قطع کردم ووسرترالین روهم دوماهه بصورت نصف قرص یعنی بادوز25استفاده میکنم، برای یک ماه آینده قصدبارداری دارم ومیخواستم بپرسم سرترالین رو چطور قطع کنم وعوارض ترکش تا چه مدت ممکنه حالمو تحت تاثیرقراربده؟آخه ممکنه بابارداری وتغییرات سطح هورمونا تحملش سختتربشه وضررداشته باشه.ممنونم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر بيماري افسردگي و يا وسواس كنترل قطع آن مقدار سترالين آسان است بهتر است با نظارتپزشك معالج باشد.

  24. وحید می‌گوید:

    با سلام خدمت شما و تشکر جناب دکتر
    من 2بار MRI از سرم رفتم که دفعه اول یک کیست کوچک در غده هیپوفیز دیده شد که به همین دلیل دفعه دوم MRIاز غده هیپوفیز به عمل آمد که در آن گزارش نوشته شد کیست دیده نشده ولی Empty sellaمشاهده شده است. اینجا در شهرستان متخصص مغز و اعصاب گفته نیاز به درمان خاصی نیست. آیا واقعا همینطوره و دوم اینکه چند وقت هست که حس مور مور شدن در صورت و انگشتان دست و پا و ساق پا دارم. آیا ربطی دارد ؟
    ممنون از وقتی که می گذارید.

  25. z.t می‌گوید:

    اقای دکتر سلام من حدود یک سال بدلیل اضطراب شدید و شوک دچار ناراحتی اعصاب و وسو؛اس فکری شدید (افکار مزاحم اسیب زدن به خودم و دیگران)و لرزش دست شدم ؛حدود یکسال من سرترالین خارجی روزی دوتا ۱۰۰ و بوسپیرونروزی دو تا ۵ میلی و الانزاپین ۱۰ و برای لرزش دستم پروپرانول ۱۰ روزی دو تا میخوردم
    که حدود یک ماه پیش حالتهای وسواس خیلی کم شده بود و فقط حالتهای گیجی و منگی و سردرد و کاهش میل جنسی داشتم و اگه زیاد پیاده روی میکردم افکار مزاحم دوباره میومد تو ذهنم
    داروهام که تموم شد رفتم پیش پزشک این داروها رو برام تجویز کردنند
    سرترالین ۱۰۰فقط شب یک عدد و بوپروپیون ۱۵۰فقط روز یک عدد و بوسپیرون ۱۰روزی دوتا و کلونازپام ۱میلی شبی یک چهارم والبته گفت که سرترالین رو ایرانی سبحان بگیرم و بوسپیرون رو هر ۵روز اضافه کنم
    ولی بعد از چند روز داروها خیلی اذیتم میکرد اضطراب و سردرد و افکار وسواسی
    به دکتر زنگ زدم گفت بوپروپیون رو با یک ورق ۷۵ شروع کن ۵روز اول نصف و ۵ روز بعد نصف اضافه کن تا به ۱۵۰ برسی ولی الان یه نصفه از بوپروپیون رو که میخوردم ناراحت میشم
    حالا نمیدونم از سرترالین ایرانی یا بوپروپیون
    میترسم حالتهای قبل دوباره برگرده تو رو خدا اقای دکتر راهنمایی کنید

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      نوع برند دارو و چه بسا مقدار دارو در مقايسه با زمينه اعتماد و اثرات رواني درمان ناچيز است بهتر است در جوار درمان داروئي روشهاي رويكرد با وسواس و مشكل روان تني را تمرين كنيد.

  26. یاس می‌گوید:

    سلام اقای دکترمن ام اس دارم ازبعد عید دوبارحمله شدید داشتم که پالس شدم الان دکتربرام قرص ازاتیوپرین تجویزکرده که میگن برای ام اس درمان است نظر شمادرباره این قرص چیه ممنون

  27. صبا می‌گوید:

    با سلام امروز متوجه شدم که وقتی سرم را خم میکنم پای راستم مورمور میشود آیا این لرمیت است؟

  28. صبا می‌گوید:

    عذر میخوام این حالت که شرح دادم که با خم شدن گردنم پایم مورمور شد وقتی روز بعد از خواب برخاستم وجود نداشت آیا باز هم نیاز به بررسی وجود دارد باتشکر

  29. ستار می‌گوید:

    با سلام و عرض ادب بنده از دیشب تا الان قسمت پشت سرم و گردنم حالت مورمور خفیف دارد مثل ریزش چیزی درون آن علت چه میتواند باشد بسیار نگران هستم که ام اس باشد ممنونم

  30. فاطمه می‌گوید:

    باسلام
    آقای دکترمن لورازپام وسرترالین50 مصرف میکردم که ازیکماه ونیم پیش مصرف لورازپام را قطع کردم.وبه صورت تدریجی سرترالین رابه یک دوم ویک چهارم رساندم وحدودا سه روزپیش کاملا قطع کردم.در زمان کاهش دارو تغییرات چندان جدی نداشتم ولی بعدازقطع کامل امروز احساس بیحسی دردست وپا مخصوصا قسمت چپ وحالت تهوع و کمی سرگیجه دارم. عوارض قطع دارو تا چند روز ممکنه طول بکشه؟؟و در صورت بروز چه علائمی به دکتر مراجعه کنم؟متشکرم

  31. پروین می‌گوید:

    سلام دخترم هفته سوم تزریق سینومراست و طبق برنامه الان سه چهارم سینومررا تزریق کرده گاباپنتین سیصدهم استفاده میکنددرپی ایجادپلاک درگردن و احساس بی حسی در دست و پا درمان ازسینووکس به سینومرتغییرپیداکردناگفته نماندکه ده امپول دگزاو ب دوازده و دسه نیزتزریق داشته الان حدودیک ماه است وتقریبا خوب شده ولی امروز احساس بی حسی در دست و پا به مقدارکم دارد علت چیست ایا بایدبه پزشک مراجعه کنم ایا حمله است لطفا راهنمایی کنید.

  32. میرمحسن می‌گوید:

    با سلام
    مرد متاهل و ۳۵ ساله و کارمند و بدون بیماری خاص
    حدود دو سال پیش که روزهای پراضطرابی داشتم یکهو یه حمله به شکل جریان برق از بالای سمت راست بدنم شروع شد و تا نوک پاهام ادامه داشت . در نتیجه این حمله چشمام کمی تار شد و مگس پران شدید گرفتم و کل سمت راست بدنم سنگین و ضعیف شد بلافاصله دکتر مغز و اعصاب رفتم و بعد از نوار چشم و ام آر مغز و گردن بدون تزریق و کلی آزمایش خون که کاملا سالم بودن و علت اضطراب و استرس شد و داروهای ضد اضطراب ٰ علایم ادامه داشت و بعد از شش ماه لم آر آی تجدید شد و نتیجه همان بود و دکترا رای بخ سلامت جسمی دادن . دکتر چشم پزشک هم رفتم که تاری دید رو رد کردن ولی مگس پران رو تایید کردن و گفتن نیاز به درمان نیست
    الان تو این دو سال
    ۱ من همچنان مگس پران شدید چشم و تاری دید رو دارم و یعضی وقتها خیلی سریع لکه های رنگی نور تو دیدم میبینم که سریع ناپدید میشن
    ۲ دست و پای راستم خیلی سنگین هستن و زود خسته میشن این حالت سنگینی شبها خیلی شدیدتره و صبح موقع بیدار شدن میترسم نتونم حرکت بدم
    ۳ پاهام و دستام و مخصوصا انگشتام حالت مورمور و سوزن سوزن میگیرن
    ۴ کمی سرگیجه و حالت گنگی تو سرم دارم که بعضی وقتها یه عدم تهادل جزئی هم دارم
    گوشام بیدلیل و چند ثانیه سوت میکشن
    ۵ دندونام یه حالت خاص مثل مورمور و اضطراب دارن
    ۶ بعضی وقتها تو صحبت کردن توپوق میزنم
    ۷ اسپاسم عضلانی بدون دلیل دارم
    ۸ زانوهام بعضی وقتها خالی میکنن
    ۹ یعضی وقتها خودبه خود چند قطره ادرار ازم تخلیه میشه
    با توجه به اینکه تو این مدت چند تا دکتر نورولوژیست جوان و باتجربه مراجعه کردم و ۳ بار اسکن مفزی و نوار چشمی و آزمایش خون داشتم که همگی سالم یودن ولی من هر روز حالم بدتر میشه و علایم موجود تشدید میشه میخولستم نظر شما رو هم بدونم بیزحمت

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اين نوع علائم حسي پراكنده نشانه مشكل وسواس خودبيمار انگاري است. اين مطلب را در اين سايت مطالعه كنيد ،نسبت به كنترل آن راه و روش صحيح نشان داده شده

  33. مهدی می‌گوید:

    سلام آقای دکتر
    بنده حدود سه ماه هست که چشم چپم درد می کند،البته تمام روز نه،بلکه یکی دو ساعت
    هیچ گونه تاری،دو بینی هم ندارم
    این مشکل از جایی شروع شد که یک حشره داخل چشمم رفت
    به آخرین چشم پزشکی که مراجعه کردم گفتن هیچ گونه مشکلی از نظر بینایی نداری
    به دکتر مغز اعصاب و دندان پزشک مراجعه کن
    دستور جنابعالی چیست؟

  34. شیده می‌گوید:

    سلام، خوبید دکتر سیفی، اميدوارم همیشه سلامت باشید، دکتر می بخشید
    من قرص فینگلومد می خورم درد شدید ی در کف پاهام و کمرم احساس می کنم،می بخشید دکتر مسکن شما چی تجویز می کنید، خیلی روی پاهام نمی تونم وایسم.
    با تشکر

  35. شیده می‌گوید:

    با سلام
    دکتر مسکن برای درد کمر و پا در بیمار ام اس چی تجویز می کنید؟
    با تشکر

  36. فاطمه می‌گوید:

    با سلام خدمت اقای دکتر. من در هفته 24 بسر میبرم. در هفته 18 غربالگری سیسترنا مگنا را 8م م گزارش داد که پزشک دستور غربالگری مجدد در هفته 24 را داد. متاسفانه عدد سیسترنا به 10 مم در هفته 24 رسید. این موضوع باعث شد که غربالگری کامل و مجددی از جنین در نسل امید تهران گرفته شود. که در گزارش ان همه فاکتورها طبیعی و نرمال بود الا عدد سیسترنا که بازهم 10 گزارش شد. اقای دکتر با توجه به اینکه همسر من پسر عمه من میباشد جای نگرانی هست؟! ایا لازم است ازمایش سل فری را انجام دهیم. مدام هراس دارم عدد سیسترنا از این بیشتر شود. ایا غیر از زنتیک تغذیه میتواند در تغییرات سیسترنا مگنا دخیل باشد؟ شما رو بخدا ما را راهنمایی کنید

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بزرگي سيترنا مگنا تا اين حد بدون عارضه ديگر مغزي قابل قبول است تحقيق بيشتر چيزي را تغيير نميدهد سونوي دوره اي كافي خواهد بود.

  37. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام، هر نوع شتا و راه رفتن در آب و استفاده از جکوزی در کم کردن درد و عوارض دیسک کمر مفید است.

  38. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ببخشید یک عده از سوال های کاربران بعلت اشکال خدمات رسانی سایت برایم قابل دسترس نبوده لطفآ سوال تان را مجددآ ارسال فرمائید.

  39. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ، بیماریهای ویروسی و تبدار در مواردی موجب تشدید و عود ام اس میشوند لذا بهتر است بیماران ام اس بموقع واکسن آنفلوآنزا بزنند.

  40. آذر می‌گوید:

    باسلام واحترام ،
    آقاي دكتر پاسخ سئوال ديروزم را هنوز دريافت نكردم لطافا مرا راهنمايي بفرماييد خدمتتان گفته بودم از خرداد امسال با ازبين رفتن ديد يك چشم ومراجعه به پزشك تشخيص msبرايم دادند بعداز تزيق 12آمپول سينووكس آنزيمهاي كبديم بالا رفت وبه دستور آقاي دكتر صحراييان اسويمر جايگزين سيووكس شد خوشبختانه بااين آمپول مشكلي ندارم روزقبل كه براي تجديد دارو به پزشكم درشهرستان مراجعه كردم ايشان گفتند باتوجه به حال وروزت روزهاي پنجشنبه وجمعه اسويمررانزن واقعا نميدانم چه كنم به آقاي دكتر صحراييان هم دسترسي ندارم

  41. دکتر سیفی می‌گوید:

    دیروز پاسخ نوشتم که بنا به دستورالعمل داروئی تزریق اسویمر همه روزه است.

  42. فاطمه می‌گوید:

    با سلام مجدد آقای دکتر ،دکتر خواهرم آقای دکتر مجتبی شهیدی هستند نمی دونم تشخیص ایشان التهاب هست یا نه ؟ ایشان گفتند که نمیتونم تشخیصی روی بیماری فعلا بگذارم وفقط چهار آمپول تتراکوزاکتاید تجویز کردن که با فاصله ده روز تزریق شود وعلاوه بر اون قرص آسنترا روزی یک عدد. نگرانم که نکنه فرصت درمان رو ازدست بدیم. البته قبل از دکتر شهیدی تو شهرستان یک نورولوژیست دیگه با دیدن ته چشم ی التهاب بسیار خفیف رو تشخیص دادن که طلاهرا از نطر ایشان بدون اهمیت بود. لطفا مرا راهنمایی کنید

  43. دکتر سیفی می‌گوید:

    التهاب عصب بینائی معمولا در معاینه هیچ علامتی ندارد صرفآ افت حاد قدرت بینائی یک چشم تشخیص را معین میکند. اکر دید حتی نه دهم با عینک دارید جای شک نیست.

  44. فاطمه می‌گوید:

    با عرض معذرت به خاطر سئوالات پی در پی، دکتر شماره چشم خواهرم به اندازه نیم مشکل دوربینی داره که با همون عدسی خوب میبینه، اما دکتر شهیدی میگن که من سر عصب رو میبینم که ی التهاب خفیف روداره. نوار چشمش p100:123 که درمقابل چشم دیگه ش p100:117 بود فقط برام جای تعجب داره که با عینک 0.5 تاری دیدش اصلاح میشه. پس از نظر شما هم اصلاح تاری با عینک نشانه سلامت چشمه؟پس تکلیف اون دو ناحیه پلاک چی میشه؟
    یک دنیا ممنون ازشما

  45. دکتر سیفی می‌گوید:

    بنظرم چشم سالم است پیگیری پلاکها با ام آر آی شش ماه بعد بهتر است بعمل آید.

  46. م.خ می‌گوید:

    سلام..ضمن خسته نباشی …مادرمن مدتی هست در داخل سرش صدای طبل میشنود..مخصوصا وقتی محیط ساکت میشود شدتش بیشتر میشود… مشکلش چیست؟در ضمن سردرد های میگرنی هم دارد و فشار بالاست و سنش هم 54 ساله هستن…باتشکر

  47. دکتر سیفی می‌گوید:

    صدای داخل سر بعلت اختلال در گیرنده های صوتی گوش داخلی است. داروهای مختلف برای کنترل این ناراحتی و کنترل میگرن و… وجود دارد.

  48. فرزانه می‌گوید:

    نیاز به ام آر آی نیست؟خیلی سرم و شونه ام حالت بدی داره.حتی یه مدت احساس بیحسی تو صورتمم داشتم

  49. احمد می‌گوید:

    اقای دکتر چندتا دارو گفتم بهتون ک روانپزشک بهم داد خوردم..عوارضش هنوز هست مثه حالت تهوع..و به حالت عجیب غریبی همش پاهام و تکون میدم بی قرارن پاهام خارش یامورمورنمیشن ولی فکرمیکنم تکون ندم بی حس میشن ..برای ازبین بردن عوارضشون چکارباید کنم مصرفشونم قطع کردم چندروزه

  50. دکتر سیفی می‌گوید:

    به احتمال زیاد علائم احساس شده به مصرف دارو مربوط نبوده و جزئی از علائم نگرانی و ترس از بیماری است. هرگونه تغییر و تعویض درمان با راهنمائی پزشک مجاز است. در صورت ادامه افکار وسواسی درمان بیشتر لازم خواهد بود.

  51. zeynab می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید یکی از فامیلامون براثر استفاده ترامادل سنگ کوب کرده و الان درکماس ضریب هوشیشم8 تا چند درصد امکان برگشتش هس‌؟بطور ده دقیقه هم ایست قلبی داشتن ک با شک برگشت چشماشم قبلنا کامل بسته بود ولی الان نیمه بازه

  52. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر کوما بعلت شوک بوده و عامل دیگر برای بیهوشی وجود ندارد بعد از گذشت دوسه روز امید بهبودی کامل خیلی کم است.

  53. دکتر سیفی می‌گوید:

    خوشبختانه تغییرات غیرعادی مشخص ندارید مختصر آرتروز امر طبیعی است با ورزش وکم کردن استرس برطرف میشود

  54. ج می‌گوید:

    سلام آقای دکتر من نمیدونم سوالم میاد خدمتتون یانه شرمنده اگه تکراری میفرستم خانم بنده در نوروز 95 تشخیص بیماری سی آی اس داده شدن به علت نوریت اپتیک چشمی بعد از 7 ماه کنترل دوره ای در ام آر آی نوشته شده بود بهبودی قابل توجه که پزشک ایشون هم گفتن وضعیتش بهتره اما متاسفانه از دو روز پیش یه بی حسی خیلی خفیف در پای چپ دارن که در انگشت و روی پاشون تا بالاتر از زانو هست البته میگفتن تو صورتم هم به صورت خفیف هست که صورتشون خوب شده الان میخواستم لطف کنین بگین این علایم میتونه عود مجدد و حمله دوباره باشه؟و نیازی هست به پزشک جهت درمان با کورتون مراجعه شود و یا هر پیشنهادی دارین لطف کنین بفرمایین با تشکر از زحمات شما

  55. تارا می‌گوید:

    با سلام
    من۲۱ سالمه و ام اس دارم..۵ ماهه قرص دیفوزل مصرف میکنم که دکتر گف ممکنه تا دو سه ماه اول عوارض گوارشی مثل دل درد و اسهال داشته باشی که من نداشتم…سه چهار ماهی میشه ک بعد از تمام شدن پریودم بازم لکه بینی دارم و خون میبینم و تا چند هفته طول میکشه میخواستم بدونم ممکنه از عوارض قرصم باشه؟در صورتی ک اصلا جز عوازض قرص همچین موردی نیست
    یا اینکه مشکل دیگه ای هست
    ممنون از پاسخگوییتون

  56. دکتر سیفی می‌گوید:

    بهتر است علائم گفته شده در معاینه، علت عضوی و عینی علائم از علت تلقینی و خیالی تشخیص داده شود.

  57. فاطمه می‌گوید:

    باسلام اقای دکتر من سی و دو ساله هستم .شش سال قبل انگشت شصت پای چپم دچار گز گز و سوزش شد به پزشکان زیادی مراجعه کردم که تشخیصی ندادن بعد یکی دو ماه خوب شدم در عرض پنج سال دو سه بار اینطور میشدم و خوب میشد تا این که سال پیش سمت چپ بدنم دچار گز گز شدید شدوبعد چند روز همه ی بدنم گزگز میکرد گردن درد شدیدی داشتم .ام ار ای سر و گردن نرمال بود داروی اضطراب تجویز شد که چون باردار شدم استفاده نکردم .من علایم را در بارداری همچنان داشتم ولی بعد زایمان بهتر شدم اقای دکتر ایا لازمه که دو باره ام ار ای بدم ؟با تزریق؟

  58. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر در معاینه علایم غیر طبیعی ندارید نیاز به اسکن نیست.

  59. دکتر سیفی می‌گوید:

    بهتر است متخصص زنان از نظر علل این مورد بررسی کند

  60. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر زمینه آسم و افت فشار خون نباشد معمولا ایراد نمیکند.

پاسخ دهید



سه + = 7
