چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

هدف از راه اندازی این سایت در ابتدا نوشتن مطالب جالب توجه تخصصی مغز و اعصاب از مشاهدات و تجربیات بالینی شخصی بود ، در پنج سال گذشته که از شروع به کار این سایت گذشته، بتدریج سوالات و نظرات مراجعه کنندگان بامطرح نمودن مطالب عمدتآ مشکل بالینی در موارد خاص انگیزه مکاتبه متقابل اینترنتی در من را بیشتر نمود و وسیله ارتباط بیشتر با بیماران و مددجویان و اطرافیانشان و همکاران گردید. در مواردی که سوال و جواب ها میتوانست برای عموم قابل استفاده باشد مطالب و نظرات مراجعه کنندگان بدون تغییر مگر با حذف مطالب محرمانه یا زاید در سایت پذیرفته میشد و پاسخ ها را در حد قابل فهم برای عموم در همان روز و ندرتآ در عرض دو تا سه روز داده ام. در پاسخ ها هم جنبه بحث عمومی رعایت شده است. در موارد استثنائی که موضوع بیماری مفصل بوده و قابل طرح در این روال خلاصه امکان پذیر نبود از طریق تماس تلفنی و یا ارسال کپی مدارک به آدرس مطب پس از مطالعه راهنمائی های لازم در مورد تشخیص، راهکارهای درمانی داده شده است. در هیچ مورد بیماران برای مراجعه حضوری به فردی و یا به مرکزی توصیه نشده و از تجویز دارو از این طریق خودداری شده است. از تبلیغ خود یا پزشک دیگر و یا سایت ها احتراز شده، بیماران به پیگیری درمان با پزشک معالج توصیه شده اند.

بیوگرافی

متولد 1324 دربخش ممقان از توابع تبریز، اتمام دوره آموزش پزشکی عمومی در دانشگاه تبریز در سال 1351 ، آموزش انترنی وتخصصی مغز و اعصاب در سالهای 1351 تا 1356 در بیمارستان های مموریال و فورد وابسته به دانشگاه آناربور- دیترویت، میشیگان، آمریکا.سابقه کار و تدریس در دانشگاه تبریز در سالهای 1356 تا 1360، ترجمه کتاب تشخیص افتراقی بیماریهای مغز و اعصاب ، طبابت خصوصی تا به امروز ( اردیبهشت ماه 1394 ) با کار همه روزه 9 تا 10 ساعت با حجم زیاد مراجعه کننده (بایگانی مطب با بیش از یکصد و پنجاه و پنج هزار پرونده ) ، علاقمند به تشخیص موارد مشکل و کمک در حد توان به هر بیمار و به هر وسیله ممکن.
94/3/10
طرح خلاصه مطالب علمی پزشکی در این سایت با انگیزه برای برقراری ارتباط با تعداد زیاد از بیماران و افراد علاقمند به مسائل پزشکی که در مواردی با مشکلات تشخیصی و درمانی مواجه هستند در نظر گرفته شده و انگیزه ای برای مطالعه و آموزش خودم و ارائه خدمت هرچند ناچیز به هموطنان داخل و خارج از کشور است.

5,475 Responses to چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

  1. رویا می‌گوید:

    با عرض سلام و خسته نباشید .
    آقای دکتر انجام آزمایشات مخصوص تی سابرا میتونه همزمان با مصرف کورتون بایشه؟

  2. پروین می‌گوید:

    دکترجان دخترم درپی ایجادپلاک جدیددرگردن و بیحسی دست هنگام پایین اوردن گردن و همچنین حس غیرطبیعی دریک پا درهمانطرف با مصرف ده دگزا و تغییر تزریق از سینووکس به سینومرمشکلات کم کم برطرف شدمنتها حدودیک ماه که اظهارمیکنه دیدرنگی طرف چشم چپش کم شدو بردمش دکترکه ایشان چهارتا دگزا دادن و گاباپنتینم مصرف میکنه دکتربا دخترم صحبت کردکه آرامش داشته باش و بگرد و تفریح کن و خیلی جدی نگرفت ولی گفت برو اگرخوب نشد ببا ام ارای بدم دکترجان نظرشما چیست این پلاک جدیده یا حمله است چیه نظرمحترمتان رابفرمایید

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر در معاینه چشم افت بینائی تایید شود ام آر آی و درمان پالس کورتون و احتملال تعویض دارو لازم خواهد بود.

  3. پروین می‌گوید:

    دکترجان دخترم افت بینایی نداره حس تاری و دیدرنگیش کم شده

  4. پروین می‌گوید:

    کترجان ایا مشکل چشم دخترم خطرناکه یعنی سریع برم دکتر یا اینکه وقت دکترش ماه دیگه است صبر بکنم

  5. محمد می‌گوید:

    سلام و عرض ادب مادرم۵۳ ساله دارای درد در ناحیه کمر میباشد و این جواب ازمایش عکس برداری وی میباشد:
    lumbar spine Mri:
    the lordosis of l.spine and signal of discs are reduced.there. are multiple disc bulging in lumbar discs that have impression in the nerve roots especially at theL3/L4 and caused canal stenosis at the L3/L4.
    the conun is ok
    نظر حضرتعالی را در خصوص این نتیجه را خواهانم
    در پناه حق باشید

  6. محمدی می‌گوید:

    سلام و عرض خسته نباشید خدمت دکتر سیفی عزیز اقای دکتر من چند سالی هست هر از چند وقتی احساس سنگینی و درد خفیفی در سمت چپ قفسه سینه پیدا میکنم و به چند تا متخصص قلب هم تو این چند سال مراجعه کردم همین اخرین بار تقریبا ۵ ماه پیش رفتم پیش متخصص قلب و چند تا ازمایش برام تحویز کردن تقریبا ۷ تا ازمایش دادم همشون جواب شون خداروشکر نرمال بود و داروی چیزی تجویز نکردن و فقط گفتن درد شما عصبیه و هنوز من اون درد هر از گاهی سراغ من میاد منظورشون از عصبیه رو نفهمیدم اگه امکان داره برام تشریح کنید یعنی چی و درضمن وقتی خبری ناگوار از اقوام دور و نزدیک میشنوم این درد شدت پیدا میکنه، با تشکر از سایت خوبتون در پناه خداوند

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اضطراب و ترس از بیماری و وسواس خود بیمار انگاری خود نوعی بیماری آزار دهنده است و درمان خاص خود را دارد

  7. محمدی می‌گوید:

    با سلام و عرض خسته نباشی خدمت دکتر سیفی عزیز اقای دکتر من مشکلی که دارم درد خفیف سمت چپ سینه و تقریبا چند سالی میشه که درد میره و میاد اخرین باری که دردم شدید شد استرس شدیدی پیدا کردم همش فکر میکردم که احتمالا سکته میکنم رفتم پیش متخصص قلب ازم چند تا ازمایش گرفت و اخرش بهم گفتن هیچ مشکل قلبی نداری این درد عصبی هست اگه امکان داره برام توضیح بدید منظور از عصبیه یعنی چی و در ضمن وقتی مایعات مصرف میکنم در همون لحظه قورت دادن حس میکنم درد کم و زیاد میشه ممنون میشم راهنمای ام کنید در پناه حق

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      منظور از دردهای عصبی جلو قلبی درد ناشی از تلقین و ترس از بیماری است در موارد مزمن مسئله روان تنی و وسواس آزار دهنده دوام کییابد، مانند هر بیماری مزمن دیگر باید درمان شود.

  8. شیده می‌گوید:

    سلام دکتر سیفی، خسته نباشید، ببخشید من آخر شهریور که تبریز آومدم و شما من رو معاینه کردید،به نام شکیبا که دو سال ام اس دارم و العان 7 ماه هست قرص فینگلومد مصرف می کنم،قرص سیمبالتین 20 برام نوشتید روزی یکی و تقریبا یک ماه میشه که مصرف می کنم،العان اگه این قرص رو که داره تموم میشه قطع کنم مشکلی برام پیش نمی یاد،چون قبلا که سوزن ربیف می زدم و درد داشتم خیلی گریه می کردم ولی العان خدا رو شکر نه و چون دبیر فیزیک بودم،شما نامه به من دادید که آزمایشگاه به من بدن که محیط کارم کم آسترس تر باشه ولی من امسال دبستان رفتم و 40دانش آموز دارم و راضیم ولی به محل کار جدیدم نگفتم چون قبلا که گفته شد خیلی شرایط بدی ایجاد شد و قرصی مثل امانتادین و گاباپنتین رو اگه هر روز نخورم وقتی بی حسیم کمتر مشکلی نداره؟من وقت دکتر برهان حقیقی در شیراز یک ماه دیگست،ممنون از راهنماییهاتون

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با این توصیف مسائل روبراه است درمان اصلی فینگولیمود را تا مراجعه به پزشک معالج ادامه بدهید بقیه درمانها موردی است.

  9. شیده می‌گوید:

    سلام، ممنون، فقط از زحمات شما، فقط قرص سیمبالتین 20 رو کامل قطع کنم اشکالی نداره،خدا رو شکر مثل قبل احساس افسردگی نمی کنم.

  10. فاطمه می‌گوید:

    سلام خسته نباشید
    همسر من از سال ۹۳ با دوبینی مبتلا به بیماری ام اس هستند و آمپول ربیف تزریق می کنن ۳ روز در هفته چند وقت است که عضله گردن به شدت گرفت و خیلی سخت بعد یک روز بهتر شدن ولی الان با گذشت یک هفته هنوز خوب نشده اند و درد در عضلات کمرشون هم ادامه پیدا کرده
    آیا نیاز به ام آر آی دارند؟
    این مشکل مربوط به ام اس می باشد؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در معاینه درد بعلت وتری و دیسک از درد بعلت نخاعی بسهولت تشخیص داده میشود بهتر است معاینه بالینی توسط پزشکش بعمل آید.

  11. مازیار می‌گوید:

    باعرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر ،پدربنده 64 سال سن دارن و ازسال 88 دچار تشنج و سکته مغزی شدن که بعد از اون تحت نظر دکتربودن و یکی دوبارم تشنج طی سالهای بعدش داشتن و طی این مدت مهارتهای راه رفتن و حرف زدن وانجام کارهای شخصی کم تر شدن تا همین هفت هشت ماه گذشته که دکتر تشخیص پارکینسون دادن و قرص ایزی کام صد میلی تجویز کردن که اگر جواب داد که هیچ اگر ج نداد دوز دارو رو زیاد کنن که بین این تغییر دوز یک هفته فاصله افتاد و پدرم حالش بدتر شد و راه رفتن و تکلم خیلی بدترشد الانم داروهای ایزی کام 250 میلی نصف میخوره هرسه ساعت و امورل روزی دوتا و الزیسکا صبح نصف شب یک عدد کامل و یوریناسین الان باوجود دارو هرروز راه رفتن و تکلم و حافظه وتمرکز بدتر میشه و شبها توخواب هذیان میگه والبته بعضی روزها هم خوبتر میشه علائم و اینکه ایا امکان داره بیماری دیگه ای باشه که علائم شبه پارکینسون داشته باشه ؟خواستم بدونم باید چکار کنیم واقعا نگرانیم و راه چاره ای نداریم ممنون از لطفتون

  12. مینااا می‌گوید:

    سلام خسته نباشید
    من ام آر آی از مغز و گردنم دادم که این گزارشش است:
    brain mri:
    there are multiple callosal periventricular ,subcortical and centrum semiovale white matter abnormal signal foci in favor of demyelinating diseas
    cervical spine mri:
    there is abnormal signal 20*6mm intramedullary c5-6 to c6-7 lesion (myelopathy,demyelinating,mass?)
    c3-4 to c6-7 discs are centrally bulged.
    و اینکه دکتر‌ برام‌ آمپول سینووکس نوشته
    پرسیدم یعنی ام اسه!؟گفت شروعشه،و اینکه یک ماهه بعد از کار زیاد طرف راست بدنم به جز سر و گردن و روی دستم با سه انگشت از راست خواب نرفته بقیه جاها مثل پا و شکم و سینه و زیر دستم خواب رفتگی داره

    دکتر تورو خدا جوابمو بدین با‌توجه با این گزارش،یعنی ام اسه؟؟؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      ضایعات پراکنده در مغز و نخاع گردن به ترتیبی که شرح داده شده اگر علت دیگری در معاینه و آزمایشها دیده نشود اغلب بعلت ام اس است.

  13. مازیار می‌گوید:

    ا سلام خدمت جناب دکتر عزیز و تشکر از وقتی که برای بیماران میگذارید جناب دکتر چندروز پیش بنده مشکل پدرمو مطرح کردم که الان هرچی میگردم نه جواب شما رو میبینم نه مشکلی که خودم مطرح کردم کلا توسایت نیست انگار پدربنده 64 سال سن دارن و ازسال 88 دچار تشنج و سکته مغزی شدن که بعد از اون تحت نظر دکتربودن و یکی دوبارم تشنج طی سالهای بعدش داشتن و طی این مدت مهارتهای راه رفتن و حرف زدن وانجام کارهای شخصی کم تر شدن تا همین هفت هشت ماه گذشته که دکتر تشخیص پارکینسون دادن و قرص ایزی کام صد میلی تجویز کردن که اگر جواب داد که هیچ اگر ج نداد دوز دارو رو زیاد کنن که بین این تغییر دوز یک هفته فاصله افتاد و پدرم حالش بدتر شد و راه رفتن و تکلم خیلی بدترشد الانم داروهای ایزی کام 250 میلی نصف میخوره هرسه ساعت و امورل روزی دوتا و الزیسکا صبح نصف شب یک عدد کامل و یوریناسین الان باوجود دارو هرروز راه رفتن و تکلم و حافظه وتمرکز بدتر میشه و شبها توخواب هذیان میگه والبته بعضی روزها هم خوبتر میشه علائم و اینکه ایا امکان داره بیماری دیگه ای باشه که علائم شبه پارکینسون داشته باشه ؟خواستم بدونم باید چکار کنیم واقعا نگرانیم و راه چاره ای هست؟ ایا کم شدن قدرت پاها و سنگینی زبان و عدم توانایی حرف زدن واضح از عوارض داروهایی که ذکر کردم میتونه باشه؟ ممنون میشم اگه لطف کنید و جواب بدید ، باتشکر

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در زیر هر عنوان که سوال مطرح شده پاسخ منعکس میشود. گفته شده که این بیمار با عوارض متعدد مغزی و داخلی صرفا با کنترل بالینی از نزدیک میشود انواع داروهای ضروری و دقت از نظر عوارض داروها و تداخل داروئی توصیه نمود. علائم پارکینسون برای پزشک درمعاینه بالینی واضح و بسادگی قابل تشخیص است. غیر از درمان و فیزیتراپی و رفع اختلالات دیگر اعم نارسائی عروقی و تغییرات متابولیک با معاینه روزانه ضروری است.

  14. shirin می‌گوید:

    سلام اقای دکتر. من ۳۱ سالمه. حدود ۱ سال پیش به دلیل مشکلات شانه دکتر رفتم و بعد از ام ار ای ز ستون فقرات ۳ تا بالجینگخیلی خفیف تو مهره گردن داشتم. مشکلی که جدیدا دارم صبح ها که از خوب بیدار میشم و پام رو رو زمین میذارم انگار کف پاهام خواب رفته و احساس سوزنسوزن شدن دارم که اصلا خوشایند نیس. بعد از چند قدم راه رفتن درست میشه.قسمت بیرونی هیپ سمت راستم هم یه درد خفیفی دارم به نظرتون شکل چیه و چه ازمایشاتی لازمه انجام بدم.ممنون

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر در معاینه اختلال حس و رفلکس و قدرت مشاهده نشود بهتر است زیاد توجه نکنید با ورزش و فعالیت منتفی میشود.

  15. سهیل می‌گوید:

    جناب آقای دکتر
    با سلام و خسته نباشید
    من مدتی است در چشم چپ خود درد دارم که همراه با قرمزی و التهاب چشم و کمی تاری دید است. همچنین وقتی چشمم را حرکت میدهم درد را بیشتر حس میکنم. از قبل چشمانم ضعیف بوده و نیاز به عینک داشته ام ولی هیچگاه از عینک استفاده نمیکردم تا بحال ولی الان که همان عینک سالهای قبل را میزنم مشکل تاری دید حل میشود.
    اخیرا هم نزد دکتر نورولوژیست رفته ام چون احساس گزگز و مور مور در دست و پاهایم داشتم. بعد از معاینه و نوار عصب و عضله به من گفتند مشکلی نداری و فقط قرص اعصاب اس سیتالوپرام به من دادند. حتی گفتند نیاز به آم آر آی نمیباشد.
    حال با توجه به اینکه این مسئله برای چشمم ایجاد شده آیا نیازی هست که آم آر آی بدهم یا خیر.
    دلیل این مشکل چشمی چه میتواند باشد.
    با تشکر از وقت شما

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      این نوع نارحتی چشمی اغلب به اشکالات خود چشم مربوط میشود عیب انکساری، حساسیت ملتحمه، خواندن زیادی در شزایط ناجور و علتهای دیگر کره چشم.

  16. پروین می‌گوید:

    دکترجان ب کمپلکس و ممورال ضرری برای بیمارام اس ایجادنمیکند

  17. mostafa می‌گوید:

    با سلام .ایا بیماریavm بیماری بدخیم محسوب میشه.چون من عمل بسته انجام دادم ولی بعد از چند ماه مجددا عود کرده وچون جای خطرناکی هست نمیشه عمل باز انجام داد.توروخدا راهنمایی کنید

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      AVM ناهنجاری عروقی مادرزادی است تومور نیست خال عروقی ممکن است کوچک و کم عارضه باشد یا حجیم و مساعد خونریزی باشد.

  18. جلالی می‌گوید:

    با سلام
    سوالم خیلی فوریه
    نوزادم ۲روزه که متولد شده و پسرهست و در ۳۸ هفته ۴روز بدنیا اومد.تمام غربالکریها رو انجام دادم و سونو۳بعدی هم رفتم همه چی خوب بود ولی دیروز که به دنیا اومد از جمجه اش سونو گرفتند و جوابش به صورت زیر هست.آیا مورد مشکوک و خطرناکی هست؟
    جواب سونو:سایز بطنهای مغزی طبیعی است و اثری از خوتریزی داخل بطنی یاهیدروسفالی دیده نشد.
    کانون اکوژن به ابعاد ۹×۶×۵/۵mm در کودوتالامیکgroove چپ به نفع GMH مشهود است.
    لطفا راهنماییم کنید که آزا جای نگرانی هست یا نه؟ممنون

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر در معاینه عارضه بالینی دیده نشود این تغییرات خونریزی خفیف است بمرور برطرف میشود.

      • جلالی می‌گوید:

        منظور از معاینه، همون معاینه معمولی توسط پزشکه؟
        پزشک براش سونو مجدد بافاصله ۷ روز داده.

        عارضه بالینی چی هست؟و اگر خدای نکرده اون باشه چه خطری داره؟
        لطفا منو راهنمایی کنید.ممنون و سپاسگزارم

        • دکتر سیفی می‌گوید:

          معاینه اعصاب از جهات مختلف هم بالینی و هم در صورت لزوم با پاراکلینیک بعمل می آید. نحوه اجرا بدست پزشک است.

  19. Atiyeh می‌گوید:

    سلام‌ آقای دکتر من ۲۴ سالمه و در ناحیه کمر و ساق هر دو پا درد دارم MRIوعکس هم گرفتم استخونام سالمه ولی خیلی درد دارم علت چیه؟

  20. معین خانی می‌گوید:

    سلام آقا دکتر من نمیام تو اجتماع دلیلشم خودم میدونم دلیلشم چیه اونا اینکه زیاد خودمو با دیگران مقایسه میکنم و میخرم از همه برتر باشم و حسودی میکنم و فکرایه مزاحم دارم یه ده روز رسپریدون خوردم انگار آب ریختن رو آتش خیلی خوب شدم ولی خابای خیلی ترسناک میدیدم رفتم روانپزشک گفت سرترالین بهتره از رسپریدونه اونو خوردم ولی هیچ تاثیری نداشت بنظر شما من چکار کنم و کدام دسته داروها برام بهتره ممنون ازشما؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      معرفی دراو از طریق ممنوع است با ارتباط نزدیک با روان پزشک در طولانی مدت درمان داروئی و روان درمانی شناختی کار ساز خواهد بود.

  21. رضا می‌گوید:

    سلام جناب دکترسیفی , حدود 8 ماه هستش که کم حسی توی دست و پاها و اخیرا کمر و گردنم رو دارم, طوری که مفاصل زانو , مهره های کمر و گردن دردناک میشن و سر پا استادن برام دردناک هست , خستگی زیادی احساس میکنم بخصوص بعد از فعالیت هر چند کم , جواب ام آر آی سرویکال , مغز و کمر نرمال بوده , آزمایش خون هم نرمال بوده همینطور نوار عصب و عضله , CPK همیشه اندکی بالاتر از نرم و حدود 130, دوره درمان بوپروپیون همراه با سرترالین رو انجام دادم و هیچ اثر مثبتی نداشت همینطور گاباپنتین , الان 10 روزه ترکیب گابا و دولوکسیتین استفاده میکنم ولی تا فعلا بی تاثیر بوده , Trigger point بصورت دردناک ندارم , قبل از بیماری کم خواب بودم ولی الان کم خواب بدتر شده و .ولپیدم استفاده میکنم , جناب دکتر ممنون میشم بفرمایید آیا درمانی وجود داره ؟ خیلی ممنون میشم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      علائم گفته شده در راستای بیماری عضوی مشخص نیست با مصاحبه کامل علت از نوع وسواس یا افسردگی یا سایکو سوماتیک مسیر درمان را مشخص میکند.

  22. رویا می‌گوید:

    سلام و عرض ادب
    آقای دکتر میشه لطف کنید بگید آیا داروی تای سابرا جزو داروهای شیمی درمانی هست چون توی بیمارستان بهم گفتند باید برم توی بخش شیمی درمانی برام تزریق کنند. آیا عوارض داره؟ توی یک مطلبی خوندم میتونه باعث عفونت مغز بشه.درسته؟ میشه لطف کنید جوابمو بدهید.
    خیلی داروی گرونیه حدود 800 هزار تومان .آیا جائی هست که ارزونتر بشه تهیه کرد؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      تای سبری جزو شیمی درمانی است باعث کاهش دفاع سیستم ایمنی و در مواردی موجب عفونتهای متنوع ازجمله خیلی نارد عفونت غیرقابل علاج ویروسی مغزی میشود. از شرکت داروئی و عوامل پخش دارو میتوانید راجع به کمک هزینه از منابع مختلف جویا بشوید.

  23. مریم می‌گوید:

    سلام آقای دکتر وقت بخیر
    من از یک‌ ماه پیش ابتدا شست پای چپم سر انگشت تقریبا بی حس شده بود و الان یک هفته است که بی حسی ندارم اما وقتی پامو زمین میذارم شستم حساس شده و احساسی شبیه برق گرفتگی در شست پام دارم
    ممنون میشم راهنماییم کنید

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      این علامت به احتمال زیاد ناشی از فشار موضعی کفش است.

      • مریم می‌گوید:

        آقای دکتر چه مدت زمان طول میکشد تا بهبود پیدا کنه؟ در ضمن من ۲۶ ساله هستم
        خیلی سپاسگزارم

        • دکتر سیفی می‌گوید:

          اصل سوال مشخص نیست درمعاینه پزشک تشخیص و دروه درمان را معین میکند.

          • مریم می‌گوید:

            سلام آقای دکتر وقت بخیر
            من از یک‌ ماه پیش ابتدا شست پای چپم سر انگشت تقریبا بی حس شده بود و الان یک هفته است که بی حسی ندارم اما وقتی پامو زمین میذارم شستم حساس شده و احساسی شبیه برق گرفتگی در شست پام دارم
            ممنون میشم راهنماییم کنید

          • دکتر سیفی می‌گوید:

            گفته شد که علت به احتمال زیاد از فشار موضعی کفش بوده است. در صورت ادامه معاینه اعصاب لازم است.

          • مریم می‌گوید:

            سلام آقای دکتر عذر خواهی میکنم برای پرسش های مکرر
            من امروز تست نوار عصب و عضله انجام دادم و جوابش: Normal latency,amplitude and NVC of all tested nerves except decreased amplitude of left EDB CMAP.
            Normal EMG findings as listed.
            Impression:
            Normal EDX
            No evidence of significant radiculopathy, or poly neuropathy at present time, however;sensory radiculopathy may show normal findings and MRI is recommended if indicated.
            واقعا ازتون ممنونم که وقت میگذارید.

          • دکتر سیفی می‌گوید:

            این نتیجه طبیعی است.

          • مریم می‌گوید:

            گفتند که پای چپم قدرت کمتری دارد و تشخیص دقیقی برایش نداشتند
            و گفتند برای اطمینان mri کمر انجام دهم
            به نظر شما mri لازم است؟

          • دکتر سیفی می‌گوید:

            نوع ضعف از منشاء عصبی ریشه کمر یا مغزی نخاعی در معاینه فرق میکند و برحسب محل اسکن بعمل می آید.

          • مریم می‌گوید:

            سلام آقای دکتر وقت بخیر.من ام آر آی مغز و گردن و کمر انجام دادم و نتیجه نرمال بود
            به نظر شما پس مشکل من از چی میتونه باشه؟
            خیلی ممنونم

          • دکتر سیفی می‌گوید:

            اگر در معاینه هم سالمید مشکل احتمالا از نوع روان تنی خواهد بود.

  24. سارا می‌گوید:

    آقای دکتر چطور میتونم شماره مطب رو پیدا کنم؟

  25. معین خانی می‌گوید:

    سلام اقای دکتر خسته نباشید من امروز آزمایش ویتامین D دادم ۱۸ بود نوشته بود کمه من همیشه استرس و اضطراب دارم آیا این کمبود میتونه تاثیر بزاره؟و اینکه این کمبودو چطوری درمان کنم؟

  26. هوشیار می‌گوید:

    سلام و وقت بخیر، من 36 سالمه حدود ده ساله ترامادول مصرف میکن الان روزانه. حدود 2000 میل ترامادول میخورم، میخوام بصورت تدریجی کنارش بذارم، میتونم از داروهایی مثل الانزاپین و دپاکین برای کم کردن علایم اسفتاده کنم؟ لطفا راهنماییم کنین

  27. مجید می‌گوید:

    سلام آقای دکترخسته نباشین مدتی پیش ترسیدم اضطراب بهم واردشدپیش دکتراعصاب روان رفتم خوب شدم بعدازقطع دارودوباره علایم به سراغم اومدن بامصرف داروبازم خوب شدم بعدقطع داروحالت بهم دست میدادپیش دکتررفتم نوارمغزگرفت که گفت به قسمت پیشانی شماخون کافی نمیرسه یه سری دارودادبازم خوب شدم بعدیه ماه بازم رفتم پیشش گفتم خوب خوب شدم داروهاروکم کردن رفته حالم بدشدالان سرم بی حس میشه پیش دکترمغزواعصاب رفتم یه سری معاینه کردن گفتن مغزت مشکلی نداره ولی ام آرآی نرفتم میخاستم بدونم بی حسی سرمن بخاطرهمون اضطراب یاعوارض دارومیتونه باشه الان یه ماهه اینجوریم توروخداآقای دکترخیلی فکرم مشغوله

  28. Atiyeh می‌گوید:

    با عرض سلام خدمت آقای دکتر
    آقای دکتر من ۲۴سالمه مدتی پیش به دکترمغزواعصاب مراجعه کردم و گفتند ام اس دارم ۴تا آمپول سینوکس زدم بعد یه مدتی به خاطر تاثیرات بدی ک در من گذاشته بود به دکتر دیگری مراجعه کردم و مشخص ک دکتر قبلی تشخیص اشتباه دادند و گفتند سریعا مصرف آمپول قطع بشه حالا بعد دو ماه در راه رفتنم مشکل ایجاد شده چیکار کنم؟

  29. آریاناز می‌گوید:

    سلام
    همسر من دچار بیماری لرزش دست هست و من احساس می کنم این مشکل رو از پدرش به ارث برده و دوتا از خواهراش هم این مشکل رو دارن ولی مال اونا خیلی بیشتره و در مورد یکیشون در صدا و حرکات سر به صورت نه نه دیده میشه.
    می خواستم بدونم همسر من باید چیکار کنه تا بهتر بشه .من یه دختر دارم که 9 سالشه و سالمه و اگر دوباره بخوام بچه دار بشم استرس اینو دارم که بچه بعدی درگیر این بیماری نشه چون این بیماری که فک می کنم اسمش ترمور اسانسیل باشه به صورت ژنتیکی به فرزند منتقل میشه .
    لطفا راهنماییم کنید…
    ممنون میشم.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      قبل از سن میان سالی علائم نادر است داروهای متعدد برای کنرل نسبی موئر است. توصیه دارو از طریق ممکن نیست. در موارد خیلی شدید در افراد جوان جراحی استئوتاکتیک بعمل می آورند.

  30. پروین می‌گوید:

    دکترجان دخترم خردادماه هنگام خم کردن گردن بی حسی دردست داشت ام ارای دادیم یگ پلاک درگردن زده بودکه با تزریق کورتون و دسه و ب دوازده خوب شده و امپولش ا سینووکس به سینومرتغییرکردامپول سینومردرزمان تیتربودکه چشم چپش حس تاری داشت یعنی یه ماه کامل از تزریق سبنومرنگذشته بودبردم دکترچشمش با دستگاه دید افت بینایی خیلی کم داشت دکترچهارتا دگزاو ب دوازده و دسه داداالان میگه خیلی بهترم امروزبردم دکترام ارای گردن و سرجدید داده بودبردم د کتردیدگفت هیچ پلاک اضافه نشده گفت سینومرادامه بده شش ماه بشه تصمیم بگیرم دارو عوض کنم یانکنم میخوام نظرمحترم شمارو بدونم چون دفعه قبل دکترگفت بستری شه پالس یره ایندفعه که دید پلاک نیست و خیلی بهتره تصمیمش عوض شدبا تشکر

  31. پروین می‌گوید:

    Nonenhancing demyelinating plagues are seen cervical cord with various size.normal cervical lordosis is seen.vertebral bodies are normal in shape signal and alignment.no bone marrow signal abnormality is seen.anteroposterior diameter of cervical canal is normal.intervertebral disks are normal in height and signal.no evidence of disk herniation canal or intervertebral foraminal narrowing is seen in cervical spine. Stablish demyeliinating lesion.no associartd atrophia.no associated active demyeام ارای دخترم لطفا ترجنه بفرماییدو نظرتونlination.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      ضایعه قدیمی میلین در نخاع شزح داده شده دیسکها و مهره ها طبیعی است. تفسیر ضایعه با توجه سابقه بیماری امکان پذیر است.

  32. سهیل می‌گوید:

    با سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر من دوهفته پیش به دکتر نورولوژیست مراجعه کردم بعلت درد و گزگز دست و پا و تاری دید و همچنین بیحسی سمت چپ صورت
    ایشان معاینه کردند که شامل بررسی چشمها و وضعیت رفلاکس دستها و پاها با استفاده از چکش مخصوص و بررسی نوع خاصی از راه رفتن بود که ایشان همه را بررسی کردند و گقتند مشکلی نیست. ام آر آی هشت ماه پیش را نیز بررسی کردند و گفتند و نیازی به عکس ام آر آی جدید نمیباشد.
    نوار مغزی نیز از من گرفتند و گفتند که خیلی اضطراب داری و فقط داروهای آسنترا ۵۰ شبی یک عدد و کو ئنتیاکس ۲۵ شبی یک چهارم و کلرو دیازپوکساید ۵ صبح و شب تجویز کردند.
    حال با گذشت دوهفته همچنان حس گزگز و بی حسی سمت چپ سر و صورتم دارم باید چکار کنم بسیار نگرانم.. آیا نیازی هست ام آر آی جدید بدهم؟ علت گزگز و بی حسی سمت چپ صورتم چه میتواند باشد
    با سپاس

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر در معاینه اختلال حس از نوع عصبی عضوی دیده نشده بهتر است کمتر توجه کنید به درمان اضطراب ادامه دهید.

  33. سحر می‌گوید:

    سلام اقاي دكتر…من مدتهاست كه قسمت چپ بدنم ضعيف شده انگاري مال خودم نيست راحت نمي تونم وسايلو جابه جاكنم زورم نمي رسه …به نظرتون من چه مشكلي دارم؟

  34. Atiyeh می‌گوید:

    با عرض سلام خدمت آقای دکتر
    آقای دکتر من از تمام بدنمMRIو عکسبرداری کردم همش سالم بودن اما در ناحیه کمر و ساق پا درد عجیبی دارم و قبلا هم فعالیت بدنی زیاد داشتم اما اخیرا به خاطر این درد فعالیتم کم شده علت چیه؟

  35. آریاناز می‌گوید:

    با سلام
    ببخشید می خواستم بدونم شما تهران مطب دارید که ما بتونیم اونجا مراجعه کنیم ؟
    اگر دارید لطفا شماره و یا آدرسش رو بهم بدید ممنون میشم.

  36. Khosravi می‌گوید:

    با سلام و خسته نباشید.میتونم بپرسم ونوس آنژیوما روی لوب راست فرونتال چیه؟در ام آر آی خواهرم همچین چیزی دیده شده!مداوم سردرد داره و هر دوتا چشماش چپش تار بین ودوبین وراستشم محدودیت بینایی داره.ماه گذشته سه بار استفراغ داشت!آیا نامبرده دچار تومور مغزی هست؟آیا با جراحی مشکل وی حل خواهد شد دارو های مصرفی اوضاع ایشان را بدتر میکند”استازولامید250،نوافن،کرونر 500،دگزامتازون”راه درمان چیست؟لطفا راهنمایی کنید.باسپاس.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      آنژیوم اگر در مغز نباشد، سردرد ارتباط با آنژیوم ( خال عروقی) روی لب ندارد. ارائه درمان داروئی از این طریق مجاز نیست.

  37. Khosravi می‌گوید:

    ببخشید دوباره مزاحم میشم ولی در صورت نیاز میتونم پرونده پزشکی ایشان رو از طریق تلگرام براتون بفرستم در صورت امکان زود جواب بدین

  38. ز-يزداني می‌گوید:

    با عرض سلام و خسته نباشيد
    من متولد١٣٣٥هستم، به مدت ٣٢ سال بيماري ديابت دارم و يكسال هست انسول همراه با قرص مصرف ميكنم،قرص فشار خون و چربي خون هم مصرف ميكنم،دو سال هست به بيماري تروييد كم كار مبتلا شدم و يكسال هست به بيماري عصاب و افسردگي و بي خوابي و استرس شديد دچار شده ام، براي عصابم دكتر وفايي داروهاي:cipralex 10 و آپو-آلپراز تجويز كرده اند، همزمان مصرف داروها، تيك عصبي به صورت نق نق زدن دچار شده بودم الان هم حرف زدن با خودم به آن اضافه شده. با مراجعه به شما آيا مشكلم برطرف ميشه؟خيلي ممنونم ميشم اگه راهنمايم كنيد، ممنونم از لطفتون

  39. Khosravi می‌گوید:

    با سلام مجددو وقت بخیر.ظاهرا شما متوجه سوال بنده نشدید!ونوس آنژیوما روی لوب راست فرونتال مغزی دیده شده.طبق گفته پزشک متخصص ایشان دچار کاهش بینایی هر دو چشم با شدت بیشتر در چشم چپ هستند.پزشک مغز واعصاب ایشان با دیدن آزمایش پریمتری و ال پی و ام آر آی ایشان فقط دارو های نامبرده را تجویز کرد.وگفتند مشکلی وجود ندارد!با این حال اوضاع ایشان بدتر از گذشته است.مداوم ناراحت وافسرده است .میگه من تومور مغزی دارم.وپرونده پزشکی خودشو پاره کرد.حاضر به ویزیت دوباره پزشک مغز واعصاب و انجام مجدد آزمایش های نامبرده برای سنجش بینایی یا تغییرات مغزی نیستند.با عینک به هیچ عنوان نمیتونه ببینه وسردرد های شدیدی میگیره.آیا واقعا همچین اوضاعی تمارض هست یا درد های ایشان دوره ای وگذرا هستند ؟آیا همچین چیزی تومور مغزی هست ویا تغییرات ایجاد شده در خلق وخو وبینایی گذرا هستند؟لطفا سریع جواب بدین.با تشکر از لطف بی دریغ شما.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      لوب را با لب اشتباه اعلام کرده اید. تومور عروقی مغز ضمن اینکه خوش خیم است ممکن است طی دهه ها بزرگتر شده موجب صرع بشود کنترل بالینی و اسکن هر چندگاه لازم است. تا معاینه دقیق بعمل نیاید مشکل میشود با اطمینان علائم را تفسیر کرد.

  40. Khosravi می‌گوید:

    سلام.ببخشید که مجددا مزاحم میشم.به نظر شما آیا امکان پاره شدن این عروق وجود داره؟یا به خاطر این تومور بینایی و تغییرات خلق وخو پیدا کردن؟چطور میتونم ایشون رو از لحاظ روان آماده کنم و موضوع رو بهش بگم؟میشه برای اطلاعات بیشتر منابع اطلاعاتی معرفی کنید؟از این که وقت باارزش خودتونو میزارین خیلی ممنونم.

  41. رویا می‌گوید:

    سلام اقای دکتر عزیز
    من از 42 سالگی دچار لرزش دست راست و کشیدگی پای راست روی زمین شدم بطوریکه زمین میخوردم.دکترهای مختلفی رفتم همه تشخیص پارکینسون دادند و شروع به درمان با داروهای پارکینسون کردم.دکتر اخرم که بسیار عالی هستند تشخیص NPH یا همان هیدروسفالی دادن.اما گفتن بنوعی پارکینشونیسم است اما پارکینسون نیست ولی داروها هنوز باید مصرف بشوند. اخیرا گفتند باید اب نخاع کشیده شوند.هنوز اگر قرص نخورم لرزش دستان هست تکلمم کنی بد شده
    گاهی نه همیشه. خیلی زود انرزی ام تخلیه میشود پشت ماشین نشستن برام سخت شده

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      درمان پارکینسون با داروهای متنوع و با کنترل بالینی توام با ورزش و فیزیوتراپی از محدودیتهای حرکتی جلوگیری میکند. اگر علائم کاهش حافظه و اختلال تعادل و اختلال کنترل ادرار پیش آمده تست تخلیه مایع نخاع از نظر تشخیص هیدروسفالی با فشار طبیعی لازم است.

  42. رویا می‌گوید:

    اقای دکتر عزیز
    سپاس از پاسخ شما
    فقط بفرمایید ایا بیماری من پارکینسون هست یا هیدروسفالی؟

  43. جواد می‌گوید:

    سلام جناب دکتر سیفی خسته نباشید من درباره مشکلم دفعه قبل بهتون گفتم ک خستکیه پا و کمر و دست دارم و به دکتر مغز و اعصاب رفتم منو فرستاد دوباره ام ار ای گرفتم و اسم یه قرصش لوکستا۲۰ هست ک گفت بعد شیش ماه خوب میشی ولی نتیجه ام ار ای بنده رو نگا نکرد اگه میشه شما زحمتشو بکشین برام ترجمه کنین mr imagingof the lumbar spine was performed on a 1.5 tesla superconducting magnet. Axial T2 and sagittal T2 and T1,-weighted image images were obained… Vertebral alignment and bone marrow signal are normal. The conus medullaris and cauda equina have a normal appearance.. There is no evidence of disk herniation, central canal or neural faraminal narrowing…. IMPRESSION:normal LSS MRI لطفا جوابشو بدید قربان با تشکر

  44. نصیر شعار می‌گوید:

    سلام جناب آقای دکتر سیفی،
    برادر من در تهران از چهار سال پیش به ناراحتی و کم جانی پاها دچار شد. در تبریز به خانم دکتر ممقانی مراجعه کردیم. بعد از دو سال و بی توجهی خانواده اش دچار سردردهای شدید و پیوسته و اختلالات خواب و کابوس شد. بازهم در سفر به تبریز نزد خانم دکتر ممقانی بردم. خانواده اش در تهران به سبب این که داروهایش دچار توهم می کند از خوردن آن ممانعت کردند تا این که در اول دی 1395 سکته کرد. و در عرض دو ماه عدم کنترل دفع، و بعد راه رفتن و بعد بی قراری شدید عصبی و توهمات… که خانواده اش در آسایشگاه سالمندان بستری کردند. ما به دلیل تنش موجود در خانه، که همیشه بوده و باعث افسردگی برادرم و مانع مداوا می شد، رضایت دادیم. بعد از سه ماه عضلاتش تحلیل رفت و الان گردنش هم خم شده،
    سوال من این است که آیا بردن به بیمارستان و فیزیوتراپی و کاردرمانی تاثیری در تداوم وضعیت و استیبل کردن دارد؟ من تحقق شرایط حیات و رسیدگی به بیمار را وظیفه می دانم ولی در ایران مشکل است، آیا در خارج از کشور وضعیتی که برای دکتر هافمن ایجادشده، برای عموم وجود دارد؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بدون اطلاعات کافی از علل و مراحل سیر بیماری و نتایج بررسی ها تشخیص بیماری که مجموعه ای از علائم مغزی و روانی را به بار آورده اظهار نظر مشکل است. در خارج از کشور نگهداری حتی کوتاه مدت از طرفی بی نتیجه و از طرف دیگر با هزینه غیرقابل تصور روبرو میباشد.

  45. منیره می‌گوید:

    با سلام و عرض خسته نباشید. مدت 10روزه که دچار ضعف و بی حسی بازوی دست چپم شدم که کم کم به گردن و فکم و همینطور به ران پام سرایت کرد.دائم در حال ماساژ دستم هستم و وقتی گام رو با شدت تکون میدم کمی آروم میشه. میخواستم علتش رو بدونم و به چه متخصصی باید مراجعه کنم. با تشکر.

  46. دریا می‌گوید:

    سلام
    بنده درگیر تحقیق دانشگاهی هستم میشه لطفا دو اصطلاح زیر را تعریف بفرمایید؟تفاوت؟کاربرد؟
    T2-weighted و T1-weighted

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      همينقدر ميدانم كه دو روش با جنبش مولكولي , در تي ١ آب و عناصر معادل آن تيرهو در تي 2 سفيد ديده ميشود جهت شرح بيشتر فزيكي از منابع اينترنت يااز همكار راديولوژيست شرح بيشتر ميتوانيد بگيريد

  47. فيروزه می‌گوید:

    با سلام احترام
    جنين اينجانب در سن حاملگى ٣٢-٣٣ هفته از lmp
    در بررسى سونوگرافى قيد شده است قطر اتريوم بطن هاى طرفى مغز حدود 9/5 mm و نزديك به حداكثر نرمال در شرايط فعلى علائمى به نفع ونتريكولومگالى قابل رويت نيست، با توجه به مختصر تغيير ديامتر اتريوم نسبت به سونو قبل ( ٢٤-٢٥ هفته قطر اتريوم بطن ها حدود 8mm) كنترل در اواخر باردارى توصيه شده است.
    Bpd 84 mm
    Hc 303 mm
    Ac 282 mm
    Fl 62 mm
    Hl 56 mm
    سئوالات اينجانب: آيا جاى نگرانى هست در وجود بيمارى؟ حداكثر افزايش مجاز براى قطر بطن هاى مغز چقدر است؟ بررسى مجدد لازم است؟
    ممنون

  48. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام، هر نوع شتا و راه رفتن در آب و استفاده از جکوزی در کم کردن درد و عوارض دیسک کمر مفید است.

  49. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ببخشید یک عده از سوال های کاربران بعلت اشکال خدمات رسانی سایت برایم قابل دسترس نبوده لطفآ سوال تان را مجددآ ارسال فرمائید.

  50. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ، بیماریهای ویروسی و تبدار در مواردی موجب تشدید و عود ام اس میشوند لذا بهتر است بیماران ام اس بموقع واکسن آنفلوآنزا بزنند.

  51. آذر می‌گوید:

    باسلام واحترام ،
    آقاي دكتر پاسخ سئوال ديروزم را هنوز دريافت نكردم لطافا مرا راهنمايي بفرماييد خدمتتان گفته بودم از خرداد امسال با ازبين رفتن ديد يك چشم ومراجعه به پزشك تشخيص msبرايم دادند بعداز تزيق 12آمپول سينووكس آنزيمهاي كبديم بالا رفت وبه دستور آقاي دكتر صحراييان اسويمر جايگزين سيووكس شد خوشبختانه بااين آمپول مشكلي ندارم روزقبل كه براي تجديد دارو به پزشكم درشهرستان مراجعه كردم ايشان گفتند باتوجه به حال وروزت روزهاي پنجشنبه وجمعه اسويمررانزن واقعا نميدانم چه كنم به آقاي دكتر صحراييان هم دسترسي ندارم

  52. دکتر سیفی می‌گوید:

    دیروز پاسخ نوشتم که بنا به دستورالعمل داروئی تزریق اسویمر همه روزه است.

  53. فاطمه می‌گوید:

    با سلام مجدد آقای دکتر ،دکتر خواهرم آقای دکتر مجتبی شهیدی هستند نمی دونم تشخیص ایشان التهاب هست یا نه ؟ ایشان گفتند که نمیتونم تشخیصی روی بیماری فعلا بگذارم وفقط چهار آمپول تتراکوزاکتاید تجویز کردن که با فاصله ده روز تزریق شود وعلاوه بر اون قرص آسنترا روزی یک عدد. نگرانم که نکنه فرصت درمان رو ازدست بدیم. البته قبل از دکتر شهیدی تو شهرستان یک نورولوژیست دیگه با دیدن ته چشم ی التهاب بسیار خفیف رو تشخیص دادن که طلاهرا از نطر ایشان بدون اهمیت بود. لطفا مرا راهنمایی کنید

  54. دکتر سیفی می‌گوید:

    التهاب عصب بینائی معمولا در معاینه هیچ علامتی ندارد صرفآ افت حاد قدرت بینائی یک چشم تشخیص را معین میکند. اکر دید حتی نه دهم با عینک دارید جای شک نیست.

  55. فاطمه می‌گوید:

    با عرض معذرت به خاطر سئوالات پی در پی، دکتر شماره چشم خواهرم به اندازه نیم مشکل دوربینی داره که با همون عدسی خوب میبینه، اما دکتر شهیدی میگن که من سر عصب رو میبینم که ی التهاب خفیف روداره. نوار چشمش p100:123 که درمقابل چشم دیگه ش p100:117 بود فقط برام جای تعجب داره که با عینک 0.5 تاری دیدش اصلاح میشه. پس از نظر شما هم اصلاح تاری با عینک نشانه سلامت چشمه؟پس تکلیف اون دو ناحیه پلاک چی میشه؟
    یک دنیا ممنون ازشما

  56. دکتر سیفی می‌گوید:

    بنظرم چشم سالم است پیگیری پلاکها با ام آر آی شش ماه بعد بهتر است بعمل آید.

  57. م.خ می‌گوید:

    سلام..ضمن خسته نباشی …مادرمن مدتی هست در داخل سرش صدای طبل میشنود..مخصوصا وقتی محیط ساکت میشود شدتش بیشتر میشود… مشکلش چیست؟در ضمن سردرد های میگرنی هم دارد و فشار بالاست و سنش هم 54 ساله هستن…باتشکر

  58. دکتر سیفی می‌گوید:

    صدای داخل سر بعلت اختلال در گیرنده های صوتی گوش داخلی است. داروهای مختلف برای کنترل این ناراحتی و کنترل میگرن و… وجود دارد.

  59. فرزانه می‌گوید:

    نیاز به ام آر آی نیست؟خیلی سرم و شونه ام حالت بدی داره.حتی یه مدت احساس بیحسی تو صورتمم داشتم

  60. احمد می‌گوید:

    اقای دکتر چندتا دارو گفتم بهتون ک روانپزشک بهم داد خوردم..عوارضش هنوز هست مثه حالت تهوع..و به حالت عجیب غریبی همش پاهام و تکون میدم بی قرارن پاهام خارش یامورمورنمیشن ولی فکرمیکنم تکون ندم بی حس میشن ..برای ازبین بردن عوارضشون چکارباید کنم مصرفشونم قطع کردم چندروزه

  61. ارزو می‌گوید:

    باسلام و خسته نباشی.من باز دو هفته م تموم شد رفتم برای کنترل دور سر جنین.جواب سونو گقتنhc برابر 313 و flبرابر 70و bpd هم 84اومد خودمم تو هفته 35تا 36 هفته میباشم.نگرانم تورو خدا جواب بدین خیلی نگرانم.مایع هم در حد 9 سانتیمتر میباشد

  62. دکتر سیفی می‌گوید:

    به احتمال زیاد علائم احساس شده به مصرف دارو مربوط نبوده و جزئی از علائم نگرانی و ترس از بیماری است. هرگونه تغییر و تعویض درمان با راهنمائی پزشک مجاز است. در صورت ادامه افکار وسواسی درمان بیشتر لازم خواهد بود.

  63. zeynab می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید یکی از فامیلامون براثر استفاده ترامادل سنگ کوب کرده و الان درکماس ضریب هوشیشم8 تا چند درصد امکان برگشتش هس‌؟بطور ده دقیقه هم ایست قلبی داشتن ک با شک برگشت چشماشم قبلنا کامل بسته بود ولی الان نیمه بازه

  64. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر کوما بعلت شوک بوده و عامل دیگر برای بیهوشی وجود ندارد بعد از گذشت دوسه روز امید بهبودی کامل خیلی کم است.

  65. دکتر سیفی می‌گوید:

    خوشبختانه تغییرات غیرعادی مشخص ندارید مختصر آرتروز امر طبیعی است با ورزش وکم کردن استرس برطرف میشود

  66. ج می‌گوید:

    سلام آقای دکتر من نمیدونم سوالم میاد خدمتتون یانه شرمنده اگه تکراری میفرستم خانم بنده در نوروز 95 تشخیص بیماری سی آی اس داده شدن به علت نوریت اپتیک چشمی بعد از 7 ماه کنترل دوره ای در ام آر آی نوشته شده بود بهبودی قابل توجه که پزشک ایشون هم گفتن وضعیتش بهتره اما متاسفانه از دو روز پیش یه بی حسی خیلی خفیف در پای چپ دارن که در انگشت و روی پاشون تا بالاتر از زانو هست البته میگفتن تو صورتم هم به صورت خفیف هست که صورتشون خوب شده الان میخواستم لطف کنین بگین این علایم میتونه عود مجدد و حمله دوباره باشه؟و نیازی هست به پزشک جهت درمان با کورتون مراجعه شود و یا هر پیشنهادی دارین لطف کنین بفرمایین با تشکر از زحمات شما

  67. تارا می‌گوید:

    با سلام
    من۲۱ سالمه و ام اس دارم..۵ ماهه قرص دیفوزل مصرف میکنم که دکتر گف ممکنه تا دو سه ماه اول عوارض گوارشی مثل دل درد و اسهال داشته باشی که من نداشتم…سه چهار ماهی میشه ک بعد از تمام شدن پریودم بازم لکه بینی دارم و خون میبینم و تا چند هفته طول میکشه میخواستم بدونم ممکنه از عوارض قرصم باشه؟در صورتی ک اصلا جز عوازض قرص همچین موردی نیست
    یا اینکه مشکل دیگه ای هست
    ممنون از پاسخگوییتون

  68. دکتر سیفی می‌گوید:

    بهتر است علائم گفته شده در معاینه، علت عضوی و عینی علائم از علت تلقینی و خیالی تشخیص داده شود.

  69. فاطمه می‌گوید:

    باسلام اقای دکتر من سی و دو ساله هستم .شش سال قبل انگشت شصت پای چپم دچار گز گز و سوزش شد به پزشکان زیادی مراجعه کردم که تشخیصی ندادن بعد یکی دو ماه خوب شدم در عرض پنج سال دو سه بار اینطور میشدم و خوب میشد تا این که سال پیش سمت چپ بدنم دچار گز گز شدید شدوبعد چند روز همه ی بدنم گزگز میکرد گردن درد شدیدی داشتم .ام ار ای سر و گردن نرمال بود داروی اضطراب تجویز شد که چون باردار شدم استفاده نکردم .من علایم را در بارداری همچنان داشتم ولی بعد زایمان بهتر شدم اقای دکتر ایا لازمه که دو باره ام ار ای بدم ؟با تزریق؟

  70. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر در معاینه علایم غیر طبیعی ندارید نیاز به اسکن نیست.

  71. دکتر سیفی می‌گوید:

    بهتر است متخصص زنان از نظر علل این مورد بررسی کند

  72. دکتر سیفی می‌گوید:

    این اندازه ها در حد طبیعی است.

پاسخ دهید



× دو = 10
