چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

هدف از راه اندازی این سایت در ابتدا نوشتن مطالب جالب توجه تخصصی مغز و اعصاب از مشاهدات و تجربیات بالینی شخصی بود ، در پنج سال گذشته که از شروع به کار این سایت گذشته، بتدریج سوالات و نظرات مراجعه کنندگان بامطرح نمودن مطالب عمدتآ مشکل بالینی در موارد خاص انگیزه مکاتبه متقابل اینترنتی در من را بیشتر نمود و وسیله ارتباط بیشتر با بیماران و مددجویان و اطرافیانشان و همکاران گردید. در مواردی که سوال و جواب ها میتوانست برای عموم قابل استفاده باشد مطالب و نظرات مراجعه کنندگان بدون تغییر مگر با حذف مطالب محرمانه یا زاید در سایت پذیرفته میشد و پاسخ ها را در حد قابل فهم برای عموم در همان روز و ندرتآ در عرض دو تا سه روز داده ام. در پاسخ ها هم جنبه بحث عمومی رعایت شده است. در موارد استثنائی که موضوع بیماری مفصل بوده و قابل طرح در این روال خلاصه امکان پذیر نبود از طریق تماس تلفنی و یا ارسال کپی مدارک به آدرس مطب پس از مطالعه راهنمائی های لازم در مورد تشخیص، راهکارهای درمانی داده شده است. در هیچ مورد بیماران برای مراجعه حضوری به فردی و یا به مرکزی توصیه نشده و از تجویز دارو از این طریق خودداری شده است. از تبلیغ خود یا پزشک دیگر و یا سایت ها احتراز شده، بیماران به پیگیری درمان با پزشک معالج توصیه شده اند.

بیوگرافی

متولد 1324 دربخش ممقان از توابع تبریز، اتمام دوره آموزش پزشکی عمومی در دانشگاه تبریز در سال 1351 ، آموزش انترنی وتخصصی مغز و اعصاب در سالهای 1351 تا 1356 در بیمارستان های مموریال و فورد وابسته به دانشگاه آناربور- دیترویت، میشیگان، آمریکا.سابقه کار و تدریس در دانشگاه تبریز در سالهای 1356 تا 1360، ترجمه کتاب تشخیص افتراقی بیماریهای مغز و اعصاب ، طبابت خصوصی تا به امروز ( اردیبهشت ماه 1394 ) با کار همه روزه 9 تا 10 ساعت با حجم زیاد مراجعه کننده (بایگانی مطب با بیش از یکصد و پنجاه و پنج هزار پرونده ) ، علاقمند به تشخیص موارد مشکل و کمک در حد توان به هر بیمار و به هر وسیله ممکن.
94/3/10
طرح خلاصه مطالب علمی پزشکی در این سایت با انگیزه برای برقراری ارتباط با تعداد زیاد از بیماران و افراد علاقمند به مسائل پزشکی که در مواردی با مشکلات تشخیصی و درمانی مواجه هستند در نظر گرفته شده و انگیزه ای برای مطالعه و آموزش خودم و ارائه خدمت هرچند ناچیز به هموطنان داخل و خارج از کشور است.

4,573 Responses to چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

  1. Danial می‌گوید:

    با سلام و عرض ادب. اقاي دكتر من به علت احساس بي حسي و كرختي روي گونه صورتم از ترس ام اس به دكتر مراجعه كردم ، بي حسي فقط روي گونه صورتم بود و احساس گزگز شديد كف پا و كف دست داشتم. به دكتر مغز و اعصاب فلوشيپ ام اس مراجعه كردم. از من سي تي اسكن ، ام ار اي مغز ، ام ا اي گردن ، نوار عضله ، نوار عصب گرفته شد و همگي سالم بودن و فقط تنگي كانال كمي توي دستام بود و بهم قرص گاباپنتين ١٠٠ دادن با خوردن اين قرص بعد از ٢ روز بدنم شروع به لرزش كرده و پرش پيدا كرده. دارم ديوونه ميشم از اين حالت. اقاي دكتر من متاسفانه خود ارضايي هم انجام ميدم هر روز و الان فك كتم ١٥ سال هست اينكارو ميكنم. اقاي. كتر تورو خدا منو راهنمايي كنيد.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در این گونه موارد که علائم مشخص عارضه قابل رویت در معاینه وجود ندارد بررسی های چشم بسته بخاطر علائم تلقینی و درمان نیم بند اغلب به تشدید تردید و نگرانی منجر میشود. در چنین موارد اطمینان به ماهیت مسئله روان تنی و درمان جدی وسواس که در این شرح حال و بقیه گفته هایتان که حذف گردید کارساز است.

      ن

  2. Hameed می‌گوید:

    با سلام و عرض ادب. اقاي دكتر من به علت احساس بي حسي و كرختي روي گونه صورتم از ترس ام اس به دكتر مراجعه كردم ، بي حسي فقط روي گونه صورتم بود ولي شب خوابيدم بي حسي از اون منطقه به سمت فكم منتقل شده و احساس گزگز شديد كف پا و كف دست داشتم. به دكتر مغز و اعصاب فلوشيپ ام اس مراجعه كردم. از من سي تي اسكن ، ام ار اي مغز ، ام ا اي گردن ، نوار عضله ، نوار عصب گرفته شد و همگي سالم بودن و فقط تنگي كانال كمي توي دستام بود و بهم قرص گاباپنتين ١٠٠ دادن با خوردن اين قرص بعد از ٢ روز بدنم شروع به لرزش كرده و پرش پيدا كرده. دارم……

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در این گونه موارد که علائم مشخص عارضه قابل رویت در معاینه وجود ندارد بررسی های چشم بسته بخاطر علائم تلقینی و درمان نیم بند اغلب به تشدید تردید و نگرانی منجر میشود. در چنین موارد اطمینان به ماهیت مسئله روان تنی و درمان جدی وسواس که در این شرح حال و بقیه گفته هایتان که حذف گردید کارساز است.

  3. فاطمه می‌گوید:

    سلام خسته نباشید.
    سونوگرافی بنده در هفته 29 بارداری سیسترن ماگنا دارای حداکثر حالت طبیعی یعنی 10 رو نشون داد. آیا این خطرناکه؟
    احتمال داره برای بچه مشکلی ایجاد بشه؟
    ممنون

  4. مونا می‌گوید:

    سلام اقای سیفی من ۲۲ سالمه قبلا خیلی عصبی بودم و داد میزدم نزدیک ۲سالم استرسای الکی و بی مورد به خودم وارد کردم. الان خودمو کنترل میکنم. یه وقتایی دردایی مثل درد جوش عصبی تو دنده هام حس میکنم و گلوم ولی قابل تحمله. یه سردردایی دارم که نگرانم میکنه انگار سرم سنگین میشه یه چندوقتی زیاد تحرک نداشتم الان میخوام کاری انجام بدم دستام خسته میشه و به سرم فشار میاد. یکی ۲بار سرگیجه داشتم با حالت تهوع اطرافیام میگن به خاطر عینک نزدنمه. ولی من بازم نگرانم و فکر میکنم چیزیمه. سرمم وقتی خیلی پایینه مثلا به گوشی نگاه کنم بازم فشار میاد به سرم. بعضی وقتام میخوام تو نماز برم سجده سرم میلرزه ایا احتیاج به ام آر ای هست

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر در معاینه عمومی و اعصاب عارضه مشخص دیده نشود با تمرکز و آرام سازی درونی ارادی و تمرینهای فیزیکی و ذهنی قدم بقدم میشود توان و ظرفیت را برای تحمل سختی و استرس بالا برد در همه شرایط از تعادل روحی و راحتی روانی برخوردار گردید.

  5. حمید می‌گوید:

    با سلام.
    طبق دستور پزشک بایستی 20 میلیگرم قرص پردنیزولون در روز استفاده نمایم. با توجه به قرص های 5 میلیگرم در بازار، این نحوه استفاده چگونه باید باشد؟
    تشکر

  6. حمید می‌گوید:

    سلام.
    آقای دکتر آیا میشود دوز 20 میلیگرم پردنیزولون در روز را به صورت 4 قرص پردنیزولون 5میلیگرم در یک وعده استفاده نمایم؟

  7. معصوم فصیح می‌گوید:

    سلام آقای دکتر سیفی
    پدر خانم بنده مبتلا به MND است. بیماری از دو سال پیش ( حدودا دی ماه 93) با علائم کشیدن پای راست و مشکل در صحبت کردن (اوایل حروف برخی از کلمات را چند بار تکرار می کرد) شروع شد ابتدا تشخیص لخته خونی بود که تحت درمان سکته قرار گرفت که نتیجه بخش نبود خرداد ماه 94 تشخیص احتمالی جنابعالی ALS بود برای باور بیماری و تائید آن در تهران یک هفته تحت نظارت دکتر معتمدی در بیمارستان سینا بستری شد ایشان بیماری فوق را تائید نکردند و تا اسفند 94 بیماری به همان شکل ادامه داشت از اوایل سال 95 سیر بیماری پیشرفت کرد خصوصا در تکلم. مرداد ماه سال جاری دکتر سلطان زاده (دانشگاه تهران) تشخیص mnd خفیف دادند و با داروهای ریلوزان ، باکلوفن ، گابا پپتین تحت درمان هست خوشبختانه سیر بیماری در حال حاضرکند بوده ولی متاسفانه پیشروی دارد هر چند بطئی. و در تمامی MRI ها بافت مغز و تنه مغز سالم می باشد آخرین علائم: بیمار به سختی صحبت می کند و معمولا بیشتر کلمات با سختی فهمیده می شود . درراه رفتن خصوصا پای راست مشکل جدی دارد. با دست راست به سختی می نویسد . معمولا موقع خوردن مایعات سرفه می کند البته کارهای شخصی اش راخود انجام می دهد. اخیرا داروی EDARAVONE در ژاپن را برای کنترل و درمان توصیه کرده اند. بنده دو تا سوال از حضرتعالی دارم در صورت امکان راهنمائی بفرمائید 1- آیا جنابعالی نظرتون بیماری ALS هست ؟ 2- نظرتون در مورد آمپول EDARAVONE چیست ؟ آیا فکر می کنید اگر ما به ژاپن برویم نتیجه می گیریم. سپاسگزارم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر در معاینه تشخیص من ALSهمان MND بوده و سیر بیماری همان تشخیص را نشان میدهد جای شک برای تشخیص باقی نمی ماند. بعد از این مرحله مشکلات متعدد بلع و حرکت قابل پبش بینی است بهتر است در این سایت و منابع دیگر راههای کمک به این مسئله را مطالعه بکنید. اگر امید معالجه با این دارو زیاد باشد دارو را میشود سفارش داد و در ایران مصرف نمود. لیکن اثر آنهم مثل ریلوزیک نسبی و موردی است.

  8. صالحه عهدنو می‌گوید:

    سلام. آقای دکتر ما تازه اومده بودیم برای معاینه پیش شماولی منظور شما از نسخه رو نفهميدم لطفا راهنمایی فرمایید دستور شما ترفین 2 قرص سه بار یک هفته بعد سه قرص.

  9. خاطره می‌گوید:

    باسلام،پسرم11ماهشه.مشغول دیدن تلویزیون بودازنزدیک که یکدفعه افتادـبیهوش شد دستاش سفت شد گردنش افتاد روشونم رنگشم پرید یه کم کبود،بهش تنفس دهن به دهن دادم که بدنش شل شدو کم کم هوشیارشد،اما بعدش به حالت عادی برگشت تاحالاهم سابق نداشته اولین بارش بود ،خیلی نگرانم چیکار کنم

  10. پگاه می‌گوید:

    با سلام
    ممنون از اینکه وقت میذارید و پرسش ها رو پاسخ میدید‌
    من حدود ۱ سال پیش یه انفولانزای خیلی شدید گرفتم حدود یک ماه بعد از بهبود بیماری یکدفعه دچار گرفتگی شدید عضلات گردن شدم و در پی اون مشکل بلع و گرفتگی صدا پیدا کردم به همراه بالا اوردن مدام خلط و به همراه احساس سوزش و گاهاپارستزی در انگشتان دست مچ پا ارنج و نواحی اطراف لب .
    مانومتری پی اچ متری آندوسکوبی و عکس بلع باریم داده ی ارزشمندی نداشتن جز گرفتگی و فشار زیاد در اسفنکتر مری.
    بررسی حنجره انقباض تارهای صوتی رو مشخص کرد نه داده ی دیگری
    تست جالی تست نوار عصب بدن و نوار عصب چشمی در رد بیماری میاستنی گراو منفی بودن به همراه ازمایش های خون متعدد که مشکل خاصی رو نشون ندادن
    ازمایش خون تیرویید طبیعی بود
    ام ار ای گردن و مغز طبیعی بود و کمی قوس گردنی اصافی رو نشون میداد
    عکس دهان باز گردن هم طبیعی بود
    حالا مشکل گرفتگی در ناحیه ی گردنم بسیار بیشتر شده بلع سخت تر شده به همراه بالا اوردن خلط های مداوم و مقاوم به درمان و در روز اگه بیشتر از یه ساعت حرف بزنم دچار گرفتگی صدا میشم
    نگه داشتن گردن در یک موقعیت ثابت هم منجر به پارستزی اندام و درد اطراف گردن تا تنگی نفس میشه‌…
    گرچه با فعالیت این مشکل ایجاد نمیشه و فقط ثابت نگه داشتن گردن هست
    من نزدیک دوساله کل دکتر های ایرانو رفتم اما فقط روز به روز بدتر شدم بدون اینکه حتی پیگیر روند درمانم باشن !!!یا براشون اهمیتی داشته باشه!
    لطفا لطفا لطفا راهنمایی ام کنین
    مطمئنا مشکل ام روحی نیست چون مطمینم حداقل بالا اوردن خلط نمیتونه ربطی به مشکلات روحی داشته باشه و همه این مشکلات بعد از اون آنفولانزا پیش اومدن
    خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنین

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بعضا اختلال خود ایمنی بدنبال عفونت ویروسی از نوع فیبرومیالژی و آلرژی راههای تنفسی و و آسم و التهای عضلانی به دلایل ناشناخته پیش می آید ممکن است برای کوتاه مدت درمان با کورتون با نظارت بالینی موثر شود ولی در نهایت کم کردن استرس و تغذیه کامل و ورزش به رفع مشکل کمک میکند.

  11. جعفر عبدالله می‌گوید:

    باسلام اقای دکتر خدمت شما وتشکر فراوان از شما که من رو از نارحتی افسردگی‌ رها کردی فقط می خواستم رهانمایم کنی که از چه گیاه یا مواد غذای استفاده کنم که اعصابی قوی وتمرکزی عالی و انسانی شاد باشم با تشکر از شما

  12. ابراهیمی می‌گوید:

    با سلام و خسته نباشید
    اقای دکتر همسر من چند ماه بود که مرتب میگفتن احساس ناخوشایندی تو نوک انگشتان دست و پا دارن و گردن درد هم داشتن. با مراجعه به دکترهای زیادی که بیشتر ارتوپد بودن گفتن هیچ چیز خاصی نیست و فقط دیسک خفیفی در گردن وجود داره. بعد از مذتی این گردن درد تقریبا خود بخود خوب شد و اثری هم از علایم قبلی نبود. در ضمن تو همین مدت نورولوژیست هم مراجعه کردن و با گرفتن تست های چکش و تعادل و پاشنه و پنجه راه رفتن گفتن مورد خاص عصبی نیست. الان مدتی کف پاشون و گاهی اوقات کف دستشون داغ میشه و گاهی بعد از غذا تشدید میشه. مجددا مراجعه کردن و نورولوژیست ام ار ای نوشت و این قسمت در اون هایلایت شده‘’ با توجه به این علایم تشخیص حضرتعالی چیه؟ ایشون تا دو هفته امکان مراجعه به دکترشون رو ندارن
    Mucosal thickening of ethmoidal air cells and maxillary sinus are seen.
    Few tiny bright spots on t2/flair in the subcortical white matter of left cerebral hemispheres which are nonspecific findings.

  13. خاطره می‌گوید:

    اقای دکتر ممنون که ج دادین،پسرم با پشت سرخورد زمین ممکن است دراثراون تشنج گرفته باشه؟این تشنجا ادامه دارن؟باتجویز دکترالان فنوباربیتال میخوره توروخدا خوب میشه به کلی ؟؟؟؟

  14. خاطره می‌گوید:

    نوارمغزش دیس ریتمی خفیف گذرا نشون داده،البته بچه اصلا اروم نبودوگریه میکرد احتمال خطاهست؟واگه نباشه ای نوار مغز جای نگرانی هست یانه واحتمال تکراد هستش؟خیلی ممنون میشم ج بدین

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      دیس ریتمی در نوار مغز کودکان نشانه قوی برای تایید تشنج نیست. برحسب شرایط ممکن است مدتی درمان پیشگیری در نظر بگیرند.

  15. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام، هر نوع شتا و راه رفتن در آب و استفاده از جکوزی در کم کردن درد و عوارض دیسک کمر مفید است.

  16. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ببخشید یک عده از سوال های کاربران بعلت اشکال خدمات رسانی سایت برایم قابل دسترس نبوده لطفآ سوال تان را مجددآ ارسال فرمائید.

  17. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ، بیماریهای ویروسی و تبدار در مواردی موجب تشدید و عود ام اس میشوند لذا بهتر است بیماران ام اس بموقع واکسن آنفلوآنزا بزنند.

  18. آذر می‌گوید:

    باسلام واحترام ،
    آقاي دكتر پاسخ سئوال ديروزم را هنوز دريافت نكردم لطافا مرا راهنمايي بفرماييد خدمتتان گفته بودم از خرداد امسال با ازبين رفتن ديد يك چشم ومراجعه به پزشك تشخيص msبرايم دادند بعداز تزيق 12آمپول سينووكس آنزيمهاي كبديم بالا رفت وبه دستور آقاي دكتر صحراييان اسويمر جايگزين سيووكس شد خوشبختانه بااين آمپول مشكلي ندارم روزقبل كه براي تجديد دارو به پزشكم درشهرستان مراجعه كردم ايشان گفتند باتوجه به حال وروزت روزهاي پنجشنبه وجمعه اسويمررانزن واقعا نميدانم چه كنم به آقاي دكتر صحراييان هم دسترسي ندارم

  19. دکتر سیفی می‌گوید:

    دیروز پاسخ نوشتم که بنا به دستورالعمل داروئی تزریق اسویمر همه روزه است.

  20. فاطمه می‌گوید:

    با سلام مجدد آقای دکتر ،دکتر خواهرم آقای دکتر مجتبی شهیدی هستند نمی دونم تشخیص ایشان التهاب هست یا نه ؟ ایشان گفتند که نمیتونم تشخیصی روی بیماری فعلا بگذارم وفقط چهار آمپول تتراکوزاکتاید تجویز کردن که با فاصله ده روز تزریق شود وعلاوه بر اون قرص آسنترا روزی یک عدد. نگرانم که نکنه فرصت درمان رو ازدست بدیم. البته قبل از دکتر شهیدی تو شهرستان یک نورولوژیست دیگه با دیدن ته چشم ی التهاب بسیار خفیف رو تشخیص دادن که طلاهرا از نطر ایشان بدون اهمیت بود. لطفا مرا راهنمایی کنید

  21. دکتر سیفی می‌گوید:

    التهاب عصب بینائی معمولا در معاینه هیچ علامتی ندارد صرفآ افت حاد قدرت بینائی یک چشم تشخیص را معین میکند. اکر دید حتی نه دهم با عینک دارید جای شک نیست.

  22. فاطمه می‌گوید:

    با عرض معذرت به خاطر سئوالات پی در پی، دکتر شماره چشم خواهرم به اندازه نیم مشکل دوربینی داره که با همون عدسی خوب میبینه، اما دکتر شهیدی میگن که من سر عصب رو میبینم که ی التهاب خفیف روداره. نوار چشمش p100:123 که درمقابل چشم دیگه ش p100:117 بود فقط برام جای تعجب داره که با عینک 0.5 تاری دیدش اصلاح میشه. پس از نظر شما هم اصلاح تاری با عینک نشانه سلامت چشمه؟پس تکلیف اون دو ناحیه پلاک چی میشه؟
    یک دنیا ممنون ازشما

  23. دکتر سیفی می‌گوید:

    بنظرم چشم سالم است پیگیری پلاکها با ام آر آی شش ماه بعد بهتر است بعمل آید.

  24. م.خ می‌گوید:

    سلام..ضمن خسته نباشی …مادرمن مدتی هست در داخل سرش صدای طبل میشنود..مخصوصا وقتی محیط ساکت میشود شدتش بیشتر میشود… مشکلش چیست؟در ضمن سردرد های میگرنی هم دارد و فشار بالاست و سنش هم 54 ساله هستن…باتشکر

  25. دکتر سیفی می‌گوید:

    صدای داخل سر بعلت اختلال در گیرنده های صوتی گوش داخلی است. داروهای مختلف برای کنترل این ناراحتی و کنترل میگرن و… وجود دارد.

  26. فرزانه می‌گوید:

    نیاز به ام آر آی نیست؟خیلی سرم و شونه ام حالت بدی داره.حتی یه مدت احساس بیحسی تو صورتمم داشتم

  27. احمد می‌گوید:

    اقای دکتر چندتا دارو گفتم بهتون ک روانپزشک بهم داد خوردم..عوارضش هنوز هست مثه حالت تهوع..و به حالت عجیب غریبی همش پاهام و تکون میدم بی قرارن پاهام خارش یامورمورنمیشن ولی فکرمیکنم تکون ندم بی حس میشن ..برای ازبین بردن عوارضشون چکارباید کنم مصرفشونم قطع کردم چندروزه

  28. دکتر سیفی می‌گوید:

    به احتمال زیاد علائم احساس شده به مصرف دارو مربوط نبوده و جزئی از علائم نگرانی و ترس از بیماری است. هرگونه تغییر و تعویض درمان با راهنمائی پزشک مجاز است. در صورت ادامه افکار وسواسی درمان بیشتر لازم خواهد بود.

  29. zeynab می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید یکی از فامیلامون براثر استفاده ترامادل سنگ کوب کرده و الان درکماس ضریب هوشیشم8 تا چند درصد امکان برگشتش هس‌؟بطور ده دقیقه هم ایست قلبی داشتن ک با شک برگشت چشماشم قبلنا کامل بسته بود ولی الان نیمه بازه

  30. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر کوما بعلت شوک بوده و عامل دیگر برای بیهوشی وجود ندارد بعد از گذشت دوسه روز امید بهبودی کامل خیلی کم است.

  31. دکتر سیفی می‌گوید:

    خوشبختانه تغییرات غیرعادی مشخص ندارید مختصر آرتروز امر طبیعی است با ورزش وکم کردن استرس برطرف میشود

پاسخ دهید



دو × = 8
