چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

هدف از راه اندازی این سایت در ابتدا نوشتن مطالب جالب توجه تخصصی مغز و اعصاب از مشاهدات و تجربیات بالینی شخصی بود ، در پنج سال گذشته که از شروع به کار این سایت گذشته، بتدریج سوالات و نظرات مراجعه کنندگان بامطرح نمودن مطالب عمدتآ مشکل بالینی در موارد خاص انگیزه مکاتبه متقابل اینترنتی در من را بیشتر نمود و وسیله ارتباط بیشتر با بیماران و مددجویان و اطرافیانشان و همکاران گردید. در مواردی که سوال و جواب ها میتوانست برای عموم قابل استفاده باشد مطالب و نظرات مراجعه کنندگان بدون تغییر مگر با حذف مطالب محرمانه یا زاید در سایت پذیرفته میشد و پاسخ ها را در حد قابل فهم برای عموم در همان روز و ندرتآ در عرض دو تا سه روز داده ام. در پاسخ ها هم جنبه بحث عمومی رعایت شده است. در موارد استثنائی که موضوع بیماری مفصل بوده و قابل طرح در این روال خلاصه امکان پذیر نبود از طریق تماس تلفنی و یا ارسال کپی مدارک به آدرس مطب پس از مطالعه راهنمائی های لازم در مورد تشخیص، راهکارهای درمانی داده شده است. در هیچ مورد بیماران برای مراجعه حضوری به فردی و یا به مرکزی توصیه نشده و از تجویز دارو از این طریق خودداری شده است. از تبلیغ خود یا پزشک دیگر و یا سایت ها احتراز شده، بیماران به پیگیری درمان با پزشک معالج توصیه شده اند.

بیوگرافی

متولد 1324 دربخش ممقان از توابع تبریز، اتمام دوره آموزش پزشکی عمومی در دانشگاه تبریز در سال 1351 ، آموزش انترنی وتخصصی مغز و اعصاب در سالهای 1351 تا 1356 در بیمارستان های مموریال و فورد وابسته به دانشگاه آناربور- دیترویت، میشیگان، آمریکا.سابقه کار و تدریس در دانشگاه تبریز در سالهای 1356 تا 1360، ترجمه کتاب تشخیص افتراقی بیماریهای مغز و اعصاب ، طبابت خصوصی تا به امروز ( اردیبهشت ماه 1394 ) با کار همه روزه 9 تا 10 ساعت با حجم زیاد مراجعه کننده (بایگانی مطب با بیش از یکصد و پنجاه و پنج هزار پرونده ) ، علاقمند به تشخیص موارد مشکل و کمک در حد توان به هر بیمار و به هر وسیله ممکن.
94/3/10
طرح خلاصه مطالب علمی پزشکی در این سایت با انگیزه برای برقراری ارتباط با تعداد زیاد از بیماران و افراد علاقمند به مسائل پزشکی که در مواردی با مشکلات تشخیصی و درمانی مواجه هستند در نظر گرفته شده و انگیزه ای برای مطالعه و آموزش خودم و ارائه خدمت هرچند ناچیز به هموطنان داخل و خارج از کشور است.

4,977 Responses to چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

  1. وحید می‌گوید:

    سلام من 6 ساله دارو ضد افسردگی

  2. سهيل می‌گوید:

    سلام اقاي دكتر خسته نباشيد من همون سهيلم كه 6 ماهه عضلاتم درد ميكنه تازگي احساس برق گرفتگي در دست و پاهام رو دارم اينا هم علايم اضطرابن تو رو خدا جواب بدين حالم خيلي خرابه ؟؟؟

  3. حمید می‌گوید:

    سلام اقای دکتر خسته نباشید من بر اثر ترومای سر 70% از حس بویایی خودم رو از دست دادم به دکتر گوش و حلقو بینی مراجعه کردم و پس از معاینه به من گفت من قطع عصب بویایی در شما نمیبینم برای کمک کردن بهت به دکتر نورولوژیست مراجعه کن که بتواند کمک کند حال سوال من اینست ایا انوسمی قابل درمات است یا خیر ؟چکاری باید بکنم اقای دکتر ایا حس بویایی قابل برگشت است ؟لطفا راهنمایی کنید اقای دکتر من به چه متخصصی باید مراجعه کنم لازم به توضیح است که بگویم بعد از تروما که اصلن بو نمیفهمیدم ولی بعد از گذشت 7 ماه کمی بهتر شده حدود 30% سپاسگذارم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بعد از این مدت عارضه بهبودی زیاد نمی یابد روشی برای ترمیم اعصاب بویائی قطع شده وجود ندارد.

  4. جعفر می‌گوید:

    باسلام
    اقای دکتر ایا استیگماتیسم چشم در اعصاب و حالات بدن تاثیر دارد

  5. مینا می‌گوید:

    سلام.
    من از شنبه شب به طور ناگهانی روی زبانم و مخصوصا نوک آن احساس سوزن سوزن شدن کردم و بعد چند دقیقه این احساس به دستانم مخصوصا از آرنج به پایین و بعد به پاهام مخصوصا از مچ به پایین و همچنین صورتم منتقل شد.این احساس طوری نیست که به طور همزمان همه مساحت دست یا پامو در بر بگیره.هر چند ثانیه رو چند نقطه از پوستم این حسو دارم و بعدش همون نقطه میسوزه یا احساس خارش میکنم.و بعضی اوقات از روز این احساسو ندارم.البته گاهی این حسو رو قسمت سینه یا کتف هم دارم.من روز دوشنبه به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم.ایشون یه سری سوال پرسیدن و بعد ازم خواستن جلوشون رو پاشنه و پنجه پا راه برم و بعد با چکش رفلکس زانوهام و آرنجمو چک‌کردن و گفتن معاینت خوبه ولی بهتره از مغز و گردن ام آر آی بدی که من انجام دادم و منتظر جوابم.ولی از روز دوشنبه علائمم بدتر شده. کل دستام (حتی انگشتام) و پاهام و کتفم در بیشتر ساعات روز درد میکنند و گاهی اوقات تیر میکشن. تو پاهام احساس بی جونی و تو خالی بودن میکنم و گاهی حس میکنم ماهیچه پشت پام خفیف می گیره.و یک روزه که در کل ناحیه پایین نخاعم، کمی بالاتر از باسن درد دارم و قسمت راستش هر چند دقیقه یکبار نسبتا شدید تیر میکشه. زبونمم مدام گز گز میکنه و یه حالتی که انگار با آب جوش سوخته رو نوکش حس میکنم.من وحشتناک نگرانم از اینکه به ام اس مبتلا شده باشم و واقعا دارم از شدت نگرانی دیوونه میشم.هر جا این علائممو وارد میکنم اسم ام اس میاد.خیلی نگرانم. توروخدا کمک کنید. آیا من مشکوک به ام اس هستم؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      علائم پراکنده حسی بدون علائم عینی در معاینه بیشتر در مسائل اضطراب و ترس از بیماری دیده میشود. این شرایط اغلب با احساس نگرانی بیشتر از بیماری عضوی آزار دهنده است.

  6. مسعود می‌گوید:

    باسلام
    دکتر منظور از علایم عضوی چیست ؟
    یعنی گزگز و پرش و مور مور شدن علایم عضوی نیست. درمان این علایم چیست با نشکر

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر علائم حسی در محدوده مشخص نشریحی باشد عضوی است این تشخیص در معاینه اعصاب معلوم میشود

  7. امیررضا می‌گوید:

    با سلام. اقای دکتر چند ماه پیش یه دردی توی سر و دماغ و بعضا پیشونیم احساس میکردم . انگار با یه چیزی زده باشن تو سرم یا بعضی وقتها احساس میکردم صورتم داره میاد تو دستم. بعد چند روز بهتر شد. الان باز دوباره شروع شده. مخصوصا وقتی راه میرم بدتر میشه. احساس فشار زیادی روی استخون دماغم حس میکنم متل یه جور بی حسی. انگار یه گیره بستن رو دماغم. بعضی وقتها پیشونیم هم درد میگیره و کاسه سرم. یه فشاریه نمیدونم چه جوری بگم. حتی دیشب گوشهامم سنگین شده بود. ولی عمدتا تو دماغم مشکل دارم که حالا دیگه مدام شده. به نظرتون این چه نوع بیماری هستش?

  8. حمید می‌گوید:

    آقای دکتر اگر عصب بویایی قطع شده باشد که اصلا من نباید بویی را متوجه شوم ولی من حس بویایی را دارم ولی خیلی کم حتی مقدار خیلی کمی بوی ادکلن رو حس میکنم یا بوی اکالیپتوس رو در بخور مقدار خیلی کمی احساس میکنم پس علت چیست آیا عصب بویایی دچار ضرب دیدگی و کشیدگی شده یا علت دیگری وجود دارد با تشکر فراوان از راهنمایی شما

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر در ام آر آی سینوزیت مزمن و یا تومور فرونتال دیده نشده کشیدگی عصب بویائی محتمل است

  9. رحیم می‌گوید:

    سلام ددکترمحترم دخترم حدود شش سال است ام اس دارد و حدود سه سال است سیوکس تزریق میکند لطفا نتیجه ام ار ای را بفرماییدSIGNAL CHANGE OF SUPRATENTORIAL WHITE SUGGESTIVE OF DEMYELINATING PROCESS.NO EVIDENCE OF MASS LESION MIDLINE SHIFT OR HYDROCEPHALUS.NORMAL CEREBELLUM BRAINSTEM AND BOTH CP ANGLES.NO ABNORMALITY IN SELLAR AND PARASELLER REGIONS. NO EVIDENCE OF PATHOLOGIC ENHANCEMENT.REGARDING DWI AND ACD MAPS NO EVIDENCE OF ACUTE INFARCT.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در گزارش صرف وجود ضایعات در تایید ام اس گفته شده و ضایعه جدید دیده نشده. مقایسه با گزارش قبلی نشده.

  10. نمام می‌گوید:

    رم سابقه ی جراحی تومور مغزی تو لوب فرونتال سمت چپ داشتن به همین دلیل بعد تومور هنوز تشنجاش مونده
    قبل اینکه به شما مراجعه کنن والپروات سدیم 200 هر هشت ساعت مصرف میکردن ولی طبق تجویز شما الان فنی توئین 100هر هشت ساعت مصرف میکنن
    الان حدود پنج روز میشه طبق برنامه که شما گفتین یعنی روزی شش قرص که سه عدد واپروات و سه عدد فنی توئین مصرف میکنن ولی علایمی مثل سرگیجه و خواب الودگی زیادی دارن به طوری که حتی حالت خواب رو از پشت تلفن هم میشه متوجه شد گفتم ببینن این سمپتوم ها عوارض دارو هستن؟ایا نرمالن؟لازم به تغییر دوز دارو نیست؟برنامه رو ادامه بدن؟اقای دکتر خی

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با اطلاع بهتر از وضعیت بالینی لازم است در ساعات ادری زنگ بزنید با مرور پرونده بهتر میتوان راهنمائی کنم.

  11. رضا می‌گوید:

    سلام جناب آقای دکتر سیفی عزیز
    پسرم هشت و نیم سالشه امروز از مدرسه که آمده سر درد وحشتناک در قسمت راست سرش پیدا شده و خوب نمیشه عصر بودمش پیش متخصص مغز و اعصاب براش سی تی اسکن نوشت.فردا قرار ببرمش سی تی اسکن .حالا میگه حالت تهوع هم داره بهش داروی ضد تهوع و برای سر دردش استامينوفن دادم ولی سر دردش خوب نشده خیلی نگرانم.لطفا راهنمایی فرمایید.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بهتر است در بیمارستان تحت نظر باشد اگر شروع علل نادر مثل آنسفالیت باشد عوارض غیر مترقبه بعید نیست.

  12. عسکری می‌گوید:

    آقای دکتر میشه جواب سوال منو بدید خیلی نگرانم ..
    اگه دیامتر در بطن جنین باشد با ازمایش امونیوسنتز میتوان مطمئن شد ک جنین مشکل دارد یا سالم است ؟؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      آمنیوسنتز که اقدام خالی از خطر نیست صرفا برای موارد مشخص تشخیصی بعمل میآید برای تنها بزرگی بطنها ممکن است نشان دهنده علت نباشد.

  13. مانی می‌گوید:

    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر و با ارزوی توفیقات روزافزون برای حضرتعالی خواهشن تو این روز مبارک نیمه شعبان منو راهنمایی کنید حدود یکسال هستش تو خواب و در زمان استراحت فاسیکولیشن در تمام بدنم دارم و مهمتر از همه تشنج فوکال که وقتی دارم به خواب فرو میرم چنان بدنم تکان میخوره که سراسیمه از خوای بیدار میشم دیوانم کرده خواهشن راهنماییم کنید اساس مشکل چیه فقط کم کاری تیرویید دارم که قرص میخورم و tsh نرماله

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      احتمال پای نا آرام توام با اضطراب شدید بدون علت جدی مطرح است در معاینه اعصاب بدون نیاز به بررسی بیشتر میشود مطمئن شد.

  14. مانی می‌گوید:

    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر و با ارزوی توفیقات روزافزون برای حضرتعالی خواهشن تو این روز مبارک نیمه شعبان منو راهنمایی کنید حدود یکسال هستش تو خواب و در زمان استراحت فاسیکولیشن در تمام بدنم دارم و مهمتر از همه تشنج فوکال که وقتی دارم به خواب فرو میرم چنان بدنم تکان میخوره که سراسیمه از خوای بیدار میشم دیوانم کرده خواهشن راهنماییم کنید اساس مشکل چیه فقط کم کاری تیرویید دارم که قرص میخورم و tsh نرماله. ضعف عضله ندارم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      دیروز پاسخ داده شد جهت کنترل پای نا آرام و اضطراب مزمن معالجه با کنترل بالینی اعصاب عملی است.

  15. محبوبه می‌گوید:

    با عرض سلام و احترام
    اقاى دكتر من ٦سال ام اس دارم و بكسال اسينومر استفاده ميكنم ممنون ميشم راهنمايم كنيد كه ام ار اى اخر پلاك فعال دارم يا نه چون پزشك معالجم گفته بودنند بعد از يكسال اگه پلاك فعالى ديده نشه درمان رو عوض ميكنندو ي سوال ديگه اينكه اقاى دكتر ايا گردن هم پلاك دارم ؟بسيار سباسگذارم
    with respect to patients history there are A FEW periventricular and pericallosal hyperintensitis in both centrum semiovale. there is typical steriation of corpus callosum
    survey of cervical cord especially in stir sequence represent high signal area at c5-6leve
    mri finding are conpatible with revised mc donald 2010criteria for suggestion of dissemination in space. in demyelinating disease
    however mass effect is not seen.sella and cp angle appear normal.
    cervical cord mri recommended

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در گزارش وجود پلاکهای پراکنده در مغز و نخاع گردن دیده شده، تصمیم انتخاب نوع درمان در زمینه بررسی بالینی و سیر بیمایر مشخص میشود.

  16. امید می‌گوید:

    با سلام و عرض خسته نباشید
    آقای دکتر سیفی. مادرم حدود 70 سال سن دارد. گوش چپش تا حدودی شنوایی اش کم شده و در قسمت گوشش و چشم چپش احساس دردی میکند و پس از آن ظاهرا عصب گوشش تحریک میشه و علایمی ازخودش نشون میده که شبیه سکته است. مثلا بی حسی، عدم حرکت دست و پا، عرق کردن گرم و سپس سرد. وبعد احساس خواب میکند و بعد از نیم ساعت بهتر میشود. البته قرص هایی مانند سیناریزین، گاباپنتین، نوتریپیتلین، بتاهیسیتین ، دیمن هیدرینات و … مصرف میکنه که این حالت کاهش داده. ولی از طرفی چندساله مرتب این قرص ها را مصرف میکنه. حال نمیدونم چاره چیست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
    سپاسگزارم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بایستی با معاینه اعصاب وجود علائم عصبی ارزیابی شود و در صورت لزوم با ام آر آی تحقیق بعمل آید.

  17. mojtaba می‌گوید:

    با عرض سلام و خسته نباشید
    چند وقت پیش خود به خود یه حالت برق گرفتگی در سمت چپ بدنم داشتم بعداز اون دست و پام کمی سنگین شد و مدام فکر میکنم چیزی تو چشمم مونده و دیدم مه الوده و مگس پران دارم ، موقعی که تازه میخواد خوابم ببره یه حالت تشنج مانند دارم که سریع میپرم یه جوری شبیه جریانه که ازسرم شروع میشه و به دست و پام میکشه ، موقع خواب دست و پام میخوابن و صبح کاملا خشک میشن و تا چند دقیقه نمیتونم حرکت بدم
    قسمت خارجی کل سمت چپم حالت یخ زدگی داره و وقتی سرم رو حرکت میدم سرگیجه دارم
    ٨ ماه قبل معاینه شدم و ام آرآی دادم که سینوزیت نشان داد ولی من علایمم بصورت پیش رونده داره پیشرفت میکنه

  18. ناصر می‌گوید:

    سلام دکتر من با لرزش دست و سپس لرزش کل تو گوشت های بدنم و سپس سر شدن دست و پا ادرار زیاد گز گز شدن پاهام که در موقع استرس شاهد چند برابر شدنش بودم ام آر ای دادم سه تا دکتر رفتم میگند ی ضایعه طرف راست داری یکی میگد دو تا التهاب داری فعلا ام اس نیست بزار جواب مایع نخاعی بیاد حالم هر روز بدتر و عوارض جدید ام اس میبینم تکلیفم چیست دکتر آیا ام اس دارم چشم چپم هم تار شده

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      علائم جسی پراکنده بدون نشانه های قابل رویت در معاینه اعصاب اغلب دلیل بیماری عضوی نیست و بیشتر در راستای مشکل تجسم بیماری با زمینه وسواس و اضطراب است.

  19. احسان می‌گوید:

    سلام قربان خسته نباشید اگه لطف بکنید آدرس و شماره تلفن مطب یا بیمارستان محل طبابت دکتر رو بفرستید برام ممنون میشم و اینکه نوبت دهی ویزیت چطوری هستش

  20. ناصر می‌گوید:

    سلام
    اقای دکتر من ۵۱ سال سن دارم از پنج ماه پیش درحالی که استرس و اضطراب شدید داشتم دچار سوزش و احساس سوختگی در قسمتهای داخلی دهان ولب وزبان شدم و همینطور تلخی و سفیدی زبان. دکترهای زیادی از دندانپزشک و گوش و حلق وبینی و غدد و داخلی و مغز و اعصاب رفتم. الان احساس سوختگی کم شده ولی احساس سوزن زدن به داخل لب و احساس چروکیدگی گوشه ههای لب وجود دارد و هیچ ضایعه فیزیکی وجود ندارد. دهانم را حس میکنم نمیتونم کامل باز کنم. از یک ماه پیش بی حسی پا بخصوص کف آن و انگشتان و نیز بی حسی دستان و احساس سوزن سوزن شدن در هردو پا و دستها دارم.که کم وزیار میشود‌کف پایم درد میکند. ضمنا احساس سوزن در اطراف چشم و جسم خارجی در جسم و گلو هم دارم. چشم وسرم متناوب درد میگیرد.دید تار و مخلوط گاهی دارم. ازمایشات خون ANAوCANCAوPANCAو ازمایش ویتامین Bو اسید فولیک و گلبولها و هرپس ۱و۲و هپاتیتو تیرویید و کورتیزول وانزیمهای کبدی و MRIمغزوتعداد زیادی آزمایش خون که الان نزدم نیست همه نرمال بوده. البته برق گرفتگی و سوزن شدن اندامها غیر از لب و زبان بعد ازMRIمغز که یک ماه پیش بوده شروع شده و تشدید میشود. لطفا راهنمایی کنید چه کنم؟هفته دیگر وقت گرفتم از اراک برم تهران پیش دکتر مغز و اعصاب.قرصهای گابا پتتینو الپروزولام میخورم.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      این نوع علائم حسی در مخاطها و انتهاها اگر با کاهش وزن و دیگر علائم بالینی همراه باشد بیماریهای التهابی و روماتیسمی و عفونی و بعضا علائم زودرس بدخیمی نهفته را مطرح میکند، اگر با علئم عینی مشخص همراه نباشد و در معاینه عملا چیزی دیده نشود اغلب بعلت زمینه روان تنی است و بهتر است درمان وسواس خود بیمار انگاری در بلند مدت بعمل آید.

  21. hamidreza می‌گوید:

    سلام
    آقای دکتر سیفی حدود 6 سال است که ms دارم .4 سال اکتووکس زدم و دو سال هم هست که ربیف میزنم
    روزی هم 3 تا گاباپنتین 300 میخورم
    حدودا یک هفته میشه که کف و انگشتان هر دو دستم کمی درد و احساس کرختی و بی حسی گرفته که اول صبح خیلی بیشتره
    به نظرتون باید چکار کنم
    خیلی ذهنم رو درگیر گرده.این رو هم بگم که تابحال پالس درمانی نشدم
    انشالله خدا به شما سلامتی و عزت بدهد. ممنون میشم راهنماییم کنید.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر محل اختلال حس ماهیت نخاعی نشان دهد بهتر است ام آر آی بعمل آید اگر عارضه جدید مشخص شود درمان پالس ضرورت مییابد.

  22. ناهيد می‌گوید:

    سلام آقاي دكتر
    بنده نوزاد دختري دارم ٧ ماهه كه دور سر هنگام تولد٣٥ بوده و اكنون ٤٦ مي باشد،
    از بدو تولد به علت سنگ كليه قطره مولتي ويتامين به او نميدهيم،
    پشت سرش صاف و كشيده بصورت خربزه اي شده است،
    متخصص اطفال ميگويد كمبود ويتامين د دارد،
    هنگام لمس ملاج بالايي ضربان دار است،
    هنگام گذاشتن روي شكم سرش را بالا نگه ميدارد، غلت ميزند و اشيا را جستجو ميكند و از نظر ارتباطي نيز بنظر خيلي كنجكاو و باهوش است، بدون كمك چند ثانيه مينشيند،هنگام سرپا نگه داشتن هم پاهايش را روي زمين ميگذارد و با كمك مي ايستد،
    غذا و شير هم خوب ميخورد، قد ٦٨ و وزن ٧.٥ كيلو،
    اكنون با توجه به نگراني شديد بنده از شما خواهشمندم ما را راهنمايي كنيد، ضمنن بنده در تبريز ساكن هستم،

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      پزشک کودکان در مورد نحوه خواباندن برای اصلاح شکل سر که بعلت نرمی استخوانی تغییر شکل داده راهنمائی میکند از نظر اختلال متابولیل که نرمی استخوانی و سنگ کلیه را موجب شده اسکرین متابولیک ضروری است.

      • ناهید می‌گوید:

        آقای دکتر بسیار سپاس از پاسخ شما.
        فقط اندازه دور سر ذهن من را درگیر کرده است.
        بنظر شما رشد زیاد دور سر در نتیجه این اختلال متابولیک که فرمودید میتواند باشد؟

  23. حسن مولایی می‌گوید:

    ا سلام خدمت اقای دکتر جواب ام ار ای کمر من لطفا کمک بفرمایید
    L4-l5 is dehydrsted and protrudede
    ایا بدون جراحی درمان میشم
    برام تفسیر بفرمایید

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      خشکی و برجسته شدن دیسک اغلب بدون علامت است اگر علامت بدهد با استراحت و نرمش برطرف میشود.

      • حسن مولایی می‌گوید:

        بسیار ممنون از جوابتون
        درد دارم هنوز ولی نصبت به هفته پیش خیلی بهتر هستم ایا پیاده روی و شنا موثره؟
        فیزوتراپی نیاز هست؟

  24. z.t می‌گوید:

    اقای دکتر سلام
    من بعد ی حادثه ای دچار استرس و اضطراب شدید شدم و اینقد درگیر بودم که دچار وسواس فکری شدید شدم و بدنم مور مور میشد و قفسه سینم و کل بدنم درد میکرد
    حدود7 ماه است داروی سرترالین 100 روزی 2 ،بوسپیرون 5 روزی 2،پروپرانول 10 روزی 2 مصرف میکنم ،الان حالات وسواس که داشتم رفع شده فقط حالات مور مور شدن کل بدنم و لرزش دست و پا رو دارم ،ایا باید داروی دیگری مصرف کنم یا داروهای خودم بهتر است و احتمال داره خوب بشم

  25. ماردین می‌گوید:

    سلام دکتر 27 سالمه الان لیتیوم مصرف میکنم با ونلافاکستین که به دلیل حالات عصبانیت وبدخلقی و… وهیچ ضدافسردگی کار نکرد روم بغیر عصبانیت و……. جناب دکتر مشکل اصلی بغیر افسردگی اضطراب مهلکم هستش به قرآن نابودم کرده این اضطراب روزی 2 میل کلونازپام مصرف میکنم ولی بعد 2 ساعت دوباره اضطراب میاد از طرفی دلم نمیخواد زیاد کلونازپام رو افزایش بدم ,بخدا خستم این اضطراب وحشتناک نابودم کرده من ضد افسردگی ها بهم نمیسازن, به سرم میزنه برم مواد مصرف کنم شما فقط میگید با پزشک مشورت کنید ای خدا خب دکتر وقتی نمیتونه من با کی مشورت کنم,تورو خدا راهنمایی کنید فقط نگید باپزشک مشورت کنید مدیونید من ازشما کمک خواستم اخه چه دارویی هستش این اضطراب لعنتی رو کنترل کنه منی که بیماریم عادی نیست

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      چون مشکل شما عصبی عضوی نیست کار زیادی از دست من ساخته نیست. کنترل مشکل وسواس و افسردگی با روان درمانی و دارو تحت نظر متخصص روان پزشکی عملی است.

  26. Alireza tabrizi می‌گوید:

    با سلام جناب دکتر
    بنده ۲ ماه پیش ضعف شدیدی( fatigue) در بدنم احساس کردم که برطرف نمیشدبعد از حدود ۲ هفته در ران چپم پرش عضله شروع شد و به کل بدنم انتشار یافت. به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم ازمایشات فیزیکی و بالینی سالم بوده و به خاطر اضطراب به بنده کلونازپام روزی ۰.۵ میلی گرم تجویز کردند. بعد از چند روز تعادل بنده دچار اختلال شد و ۲ هفته بعد که کلونازپام را به یکباره قطع کردم ضعف عضلانی در دست چپم در حین خواب پدیدار شد (weakness) که به سختی قادر به مشت کردن دست میشوم ولی بعد از بیدار شدن این ضعف عضله برطرف می شود.این موضوع تا حال باقی ست. به ازمایش EMG و NCV رفتم. از ماهیچه های اصلی پاها و دستها ازمایش شد. که کلا سالم بود. ولی ضعف دست راستم و fatigue و عدم تعادل از برطرف نشده. و یک هفته کف پاهای راستم گزگز شدید دارم. ایا با ازمایشات emg وجود ال ال اس منتفی می شود؟ چقدر این تست اعتبار دارد؟
    ایا این علایم ربطی به قطع کلونازپام دارد؟
    با تشکرات فراوان نطبت به صبر و شکیبایی شما
    علیرضا تبریزی

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      تست عصب و عضله بعنوان کمک بالینی راهنما است بدون علائم بالینی کمک نمیکند. کلونازپام چنین عارضه ندارد. در بیماری ا ال اس اختلال حس وجود ندارد.

  27. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام، هر نوع شتا و راه رفتن در آب و استفاده از جکوزی در کم کردن درد و عوارض دیسک کمر مفید است.

  28. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ببخشید یک عده از سوال های کاربران بعلت اشکال خدمات رسانی سایت برایم قابل دسترس نبوده لطفآ سوال تان را مجددآ ارسال فرمائید.

  29. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ، بیماریهای ویروسی و تبدار در مواردی موجب تشدید و عود ام اس میشوند لذا بهتر است بیماران ام اس بموقع واکسن آنفلوآنزا بزنند.

  30. آذر می‌گوید:

    باسلام واحترام ،
    آقاي دكتر پاسخ سئوال ديروزم را هنوز دريافت نكردم لطافا مرا راهنمايي بفرماييد خدمتتان گفته بودم از خرداد امسال با ازبين رفتن ديد يك چشم ومراجعه به پزشك تشخيص msبرايم دادند بعداز تزيق 12آمپول سينووكس آنزيمهاي كبديم بالا رفت وبه دستور آقاي دكتر صحراييان اسويمر جايگزين سيووكس شد خوشبختانه بااين آمپول مشكلي ندارم روزقبل كه براي تجديد دارو به پزشكم درشهرستان مراجعه كردم ايشان گفتند باتوجه به حال وروزت روزهاي پنجشنبه وجمعه اسويمررانزن واقعا نميدانم چه كنم به آقاي دكتر صحراييان هم دسترسي ندارم

  31. دکتر سیفی می‌گوید:

    دیروز پاسخ نوشتم که بنا به دستورالعمل داروئی تزریق اسویمر همه روزه است.

  32. فاطمه می‌گوید:

    با سلام مجدد آقای دکتر ،دکتر خواهرم آقای دکتر مجتبی شهیدی هستند نمی دونم تشخیص ایشان التهاب هست یا نه ؟ ایشان گفتند که نمیتونم تشخیصی روی بیماری فعلا بگذارم وفقط چهار آمپول تتراکوزاکتاید تجویز کردن که با فاصله ده روز تزریق شود وعلاوه بر اون قرص آسنترا روزی یک عدد. نگرانم که نکنه فرصت درمان رو ازدست بدیم. البته قبل از دکتر شهیدی تو شهرستان یک نورولوژیست دیگه با دیدن ته چشم ی التهاب بسیار خفیف رو تشخیص دادن که طلاهرا از نطر ایشان بدون اهمیت بود. لطفا مرا راهنمایی کنید

  33. دکتر سیفی می‌گوید:

    التهاب عصب بینائی معمولا در معاینه هیچ علامتی ندارد صرفآ افت حاد قدرت بینائی یک چشم تشخیص را معین میکند. اکر دید حتی نه دهم با عینک دارید جای شک نیست.

  34. فاطمه می‌گوید:

    با عرض معذرت به خاطر سئوالات پی در پی، دکتر شماره چشم خواهرم به اندازه نیم مشکل دوربینی داره که با همون عدسی خوب میبینه، اما دکتر شهیدی میگن که من سر عصب رو میبینم که ی التهاب خفیف روداره. نوار چشمش p100:123 که درمقابل چشم دیگه ش p100:117 بود فقط برام جای تعجب داره که با عینک 0.5 تاری دیدش اصلاح میشه. پس از نظر شما هم اصلاح تاری با عینک نشانه سلامت چشمه؟پس تکلیف اون دو ناحیه پلاک چی میشه؟
    یک دنیا ممنون ازشما

  35. دکتر سیفی می‌گوید:

    بنظرم چشم سالم است پیگیری پلاکها با ام آر آی شش ماه بعد بهتر است بعمل آید.

  36. م.خ می‌گوید:

    سلام..ضمن خسته نباشی …مادرمن مدتی هست در داخل سرش صدای طبل میشنود..مخصوصا وقتی محیط ساکت میشود شدتش بیشتر میشود… مشکلش چیست؟در ضمن سردرد های میگرنی هم دارد و فشار بالاست و سنش هم 54 ساله هستن…باتشکر

  37. دکتر سیفی می‌گوید:

    صدای داخل سر بعلت اختلال در گیرنده های صوتی گوش داخلی است. داروهای مختلف برای کنترل این ناراحتی و کنترل میگرن و… وجود دارد.

  38. فرزانه می‌گوید:

    نیاز به ام آر آی نیست؟خیلی سرم و شونه ام حالت بدی داره.حتی یه مدت احساس بیحسی تو صورتمم داشتم

  39. احمد می‌گوید:

    اقای دکتر چندتا دارو گفتم بهتون ک روانپزشک بهم داد خوردم..عوارضش هنوز هست مثه حالت تهوع..و به حالت عجیب غریبی همش پاهام و تکون میدم بی قرارن پاهام خارش یامورمورنمیشن ولی فکرمیکنم تکون ندم بی حس میشن ..برای ازبین بردن عوارضشون چکارباید کنم مصرفشونم قطع کردم چندروزه

  40. دکتر سیفی می‌گوید:

    به احتمال زیاد علائم احساس شده به مصرف دارو مربوط نبوده و جزئی از علائم نگرانی و ترس از بیماری است. هرگونه تغییر و تعویض درمان با راهنمائی پزشک مجاز است. در صورت ادامه افکار وسواسی درمان بیشتر لازم خواهد بود.

  41. zeynab می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید یکی از فامیلامون براثر استفاده ترامادل سنگ کوب کرده و الان درکماس ضریب هوشیشم8 تا چند درصد امکان برگشتش هس‌؟بطور ده دقیقه هم ایست قلبی داشتن ک با شک برگشت چشماشم قبلنا کامل بسته بود ولی الان نیمه بازه

  42. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر کوما بعلت شوک بوده و عامل دیگر برای بیهوشی وجود ندارد بعد از گذشت دوسه روز امید بهبودی کامل خیلی کم است.

  43. دکتر سیفی می‌گوید:

    خوشبختانه تغییرات غیرعادی مشخص ندارید مختصر آرتروز امر طبیعی است با ورزش وکم کردن استرس برطرف میشود

  44. ج می‌گوید:

    سلام آقای دکتر من نمیدونم سوالم میاد خدمتتون یانه شرمنده اگه تکراری میفرستم خانم بنده در نوروز 95 تشخیص بیماری سی آی اس داده شدن به علت نوریت اپتیک چشمی بعد از 7 ماه کنترل دوره ای در ام آر آی نوشته شده بود بهبودی قابل توجه که پزشک ایشون هم گفتن وضعیتش بهتره اما متاسفانه از دو روز پیش یه بی حسی خیلی خفیف در پای چپ دارن که در انگشت و روی پاشون تا بالاتر از زانو هست البته میگفتن تو صورتم هم به صورت خفیف هست که صورتشون خوب شده الان میخواستم لطف کنین بگین این علایم میتونه عود مجدد و حمله دوباره باشه؟و نیازی هست به پزشک جهت درمان با کورتون مراجعه شود و یا هر پیشنهادی دارین لطف کنین بفرمایین با تشکر از زحمات شما

  45. دکتر سیفی می‌گوید:

    بهتر است علائم گفته شده در معاینه، علت عضوی و عینی علائم از علت تلقینی و خیالی تشخیص داده شود.

  46. فاطمه می‌گوید:

    باسلام اقای دکتر من سی و دو ساله هستم .شش سال قبل انگشت شصت پای چپم دچار گز گز و سوزش شد به پزشکان زیادی مراجعه کردم که تشخیصی ندادن بعد یکی دو ماه خوب شدم در عرض پنج سال دو سه بار اینطور میشدم و خوب میشد تا این که سال پیش سمت چپ بدنم دچار گز گز شدید شدوبعد چند روز همه ی بدنم گزگز میکرد گردن درد شدیدی داشتم .ام ار ای سر و گردن نرمال بود داروی اضطراب تجویز شد که چون باردار شدم استفاده نکردم .من علایم را در بارداری همچنان داشتم ولی بعد زایمان بهتر شدم اقای دکتر ایا لازمه که دو باره ام ار ای بدم ؟با تزریق؟

  47. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر در معاینه علایم غیر طبیعی ندارید نیاز به اسکن نیست.

پاسخ دهید



− 6 = یک
