چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

هدف از راه اندازی این سایت در ابتدا نوشتن مطالب جالب توجه تخصصی مغز و اعصاب از مشاهدات و تجربیات بالینی شخصی بود ، در پنج سال گذشته که از شروع به کار این سایت گذشته، بتدریج سوالات و نظرات مراجعه کنندگان بامطرح نمودن مطالب عمدتآ مشکل بالینی در موارد خاص انگیزه مکاتبه متقابل اینترنتی در من را بیشتر نمود و وسیله ارتباط بیشتر با بیماران و مددجویان و اطرافیانشان و همکاران گردید. در مواردی که سوال و جواب ها میتوانست برای عموم قابل استفاده باشد مطالب و نظرات مراجعه کنندگان بدون تغییر مگر با حذف مطالب محرمانه یا زاید در سایت پذیرفته میشد و پاسخ ها را در حد قابل فهم برای عموم در همان روز و ندرتآ در عرض دو تا سه روز داده ام. در پاسخ ها هم جنبه بحث عمومی رعایت شده است. در موارد استثنائی که موضوع بیماری مفصل بوده و قابل طرح در این روال خلاصه امکان پذیر نبود از طریق تماس تلفنی و یا ارسال کپی مدارک به آدرس مطب پس از مطالعه راهنمائی های لازم در مورد تشخیص، راهکارهای درمانی داده شده است. در هیچ مورد بیماران برای مراجعه حضوری به فردی و یا به مرکزی توصیه نشده و از تجویز دارو از این طریق خودداری شده است. از تبلیغ خود یا پزشک دیگر و یا سایت ها احتراز شده، بیماران به پیگیری درمان با پزشک معالج توصیه شده اند.

بیوگرافی

متولد 1324 دربخش ممقان از توابع تبریز، اتمام دوره آموزش پزشکی عمومی در دانشگاه تبریز در سال 1351 ، آموزش انترنی وتخصصی مغز و اعصاب در سالهای 1351 تا 1356 در بیمارستان های مموریال و فورد وابسته به دانشگاه آناربور- دیترویت، میشیگان، آمریکا.سابقه کار و تدریس در دانشگاه تبریز در سالهای 1356 تا 1360، ترجمه کتاب تشخیص افتراقی بیماریهای مغز و اعصاب ، طبابت خصوصی تا به امروز ( اردیبهشت ماه 1394 ) با کار همه روزه 9 تا 10 ساعت با حجم زیاد مراجعه کننده (بایگانی مطب با بیش از یکصد و پنجاه و پنج هزار پرونده ) ، علاقمند به تشخیص موارد مشکل و کمک در حد توان به هر بیمار و به هر وسیله ممکن.
94/3/10
طرح خلاصه مطالب علمی پزشکی در این سایت با انگیزه برای برقراری ارتباط با تعداد زیاد از بیماران و افراد علاقمند به مسائل پزشکی که در مواردی با مشکلات تشخیصی و درمانی مواجه هستند در نظر گرفته شده و انگیزه ای برای مطالعه و آموزش خودم و ارائه خدمت هرچند ناچیز به هموطنان داخل و خارج از کشور است.

4,769 Responses to چند جمله در معرفی خود و سایت دکتر سیفی

  1. حسین می‌گوید:

    سلام.آقای دکتر دوسال هست که احساس گز گز مورمور سوزن شدن در بدنم رو دارم.مدتی هم هست که پای چپم احساس میکنم بی حس میشه.دو سه روزی هم هست که زبونم سنگین شده و حس حرف زدن ندارم.قبلا دوبار پیش متخصص مغز و اعصاب رفتم ام اری ای مغز و وی پی چشم گرفتن و نرمال بود.منبیکار هم هستم و مدام استرس و اضطراب درگیرم کرده و حس نومیدی شدیدی دارم.پدرم هم سابقه بیماری عصبی وروانی داه وقرص اعصاب میخوره.آیا گرفتار ام اس شدم چون از نخاع ام ار ای نگرفتند و الان زبونم هم سنگین شده و احساس میکنم تکلم سخت شده.من ام اس گرفتم?

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر در معاینه اختلال گفتار و اختلال حس از نوع عضوی نیاشد بهتر است مشکل روان تنی را صدها بار شایعتر و آزاردهنده تر از خود بیماری عضوی است معالجه کنید.

  2. Shabnam می‌گوید:

    سلام.آقای دکتر من دوسال سینووکس تزریق کردم بعد شیش ماه منصرف شدم والان دوماهه ک دوباره شروع کردم،مشکل خاصی ندارم،ورزش میکنم،روزانه ۲۰تا۳۰کیلومتر پیاده روی دارم،تنها مشکلم جوشاییه ک توصورتم هستن هردکتر رفتم ولی خوب نشدم،الان راکوتان رو برام تجویز کردن،باتوجه به اینکه سینووکس تزریق میکنم مشکلی پیش نمیاد برام؟۶۲کیلو هستم ک وزنم ااز قدم بیشتره،ازتون ممنون میشم ک راهنمایی کنید

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      تا آنجا که میدانم مصرف راکوتان با اینترفرون در ام اس محدودیت دارد. به لحاظ عوارض کبدی و اثر استروژنی ، بهتر است آکنه با آنتی بیوتیک درمان شود.

      • shabnam می‌گوید:

        سلام دکتر،سونوگرافی کبد دادم گفتن ک خیلی کم، کبدم چربه،و رودهامم اندکی تنبل،خواستم بدونم اینها از عوارض بیماری ام اس و مصرف سینوکس و کورتون هستن؟؟ برای درمان بهتر چیکار کنم؟؟ ممنون از شما

        • دکتر سیفی می‌گوید:

          صرف کم کردن ماد قندی تغذیه سالم و تمرینهای حرکتی بیشتر کافی خواهد بود.

          • shabnam می‌گوید:

            من اصلا قند و شکر و شیرینی مصرف نمیکنم،فقط عسل میخورم،ورزش زیاد میکنم یعنی ۵کیلومتر پیاده روی در روز، هفته ایی ۴تا۵مرتبه،ولی استرس و فکر وخیال زیاد دارم….

          • دکتر سیفی می‌گوید:

            استرس و اضطراب به تغذیه چندان ارتباط ندارد، درمان روان پزشکی برای کنترل این مشکل میسر است

  3. ابوالفضل می‌گوید:

    با عرص سلام و احترام
    سال 91 با شکایت از گرفتگی عضلات پا و هاله دار دیدن اجسام ام آر مغز گرفتن که سالم بود ، سال 92 همون علایم برگشت که ازم نوار عصب و عضله گرفتن و گفتن سالمی ، سال 93 علایم شدیدتر شد و ام آر مغز و گردن و کمر و نوار چشم گرفتن و گفتن سالمی و سال 94 هم ام آر مغز و گردن سالم بود .
    اوایل امسال یه حالتی شبیه تشنج بهم دست داد که شبیه یه برق گرفتگی شدید بود که از بالا شروع شد و تا پاهام ادامه داشت و بعد از اون دیدم کاملا مختل شد و تو دیدم اصلا تمرکز ندارم ، دست و پام پاراستزی شدید دارن و مدام فکر میکنم ویبره میزنن ، پشت سرم بعضی وقتا مورمور میشه ، لب و زبان و نوک انگشتام سوزن سوزن میشن ، وقتی سرم رو حرکت میدم یه حالت سرگیجه و عدم تعادل خفیف دارم، گوشام هر روز زنگ میزنن ، پرش عضلات دارم ، مشکل گوارش جزیی دارم ، دندونام یه جور خاصی هستن ، توی خواب دست و پام کاملا خواب میرن و تقریبا فلج میشن، و مشکلی که خیلی اذیتم میکنه حالت سنگینی دست و پای راستمه به طوری که موقع راه رفتن پای راستم یه ذره گیج میزنه
    با این همه علایم اوایل 95رفتم مغز و اعصاب ام آر معز و گردن و نوار چشم گرفتن و هیچ مورد مشکوکی نبود و بعد از شش ماه دوباره ام آر مغز و گردن تکرار شد که باز مورد مشکوکی نبود و در تمام موارد فقط سینوزیت گزارش شده
    الان 6 ماهه که زولوفت 50 میخورم ولی وضعیت دست و پام اصلا بهبود نداشته
    اصرار کردم ازم آزمایش مایع نخاع بگیرن که اونم دکتر قبول نکردن
    الان کامل کلافه شدم اگر ممکنه و راهی بنطرتون میرسه لطفا راهنمایی کنین

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      سیر بیماری نشان دهنده وسواس شدید خود بیمار انگاری است بهتر بود بود بعد از اولین معاینه و اسکن و نبود بیماری عضوی بجای این همه ام آر آی تکراری و سردرگمی چند ساله درمان داروئی و روان درمانی جدی و طولانی مدت را پیگیر بودید. چون این روند ام اس وسواسی خیلی آزار دهنده و از نظر درمانی مشکلتر از ام اس واقعی است.

  4. محیا می‌گوید:

    سلام اقای دکتر جواب من رو نمی دید

  5. مستانه می‌گوید:

    سلام اقاي دكتر. مصرف يك امپوال دگزامتازون يك هفته قبل از ام ار اي مي توانه باعث شه كه ام ار اي بدون پلاك و سالم باشه و لي حقيقت چيز ديگه اي باشه؟

  6. عارف می‌گوید:

    با سلام من نفهمیدم سوالم رسیده یا نه
    پرسیدم دخترم مهرماه 93دچار سستی و بی حسی پاو دست راست شد بعد از ام ار ای و 5روز پالس آمپول اکتووکس تجویز شد که اصلا هم مشکلی نداشت و به دارو جواب داد بعد از گذشت حدود یکسال و نیم دکتر هم از وضعیت جسمی و ام ار ای ابراز خشنودی کردند و گفتن مشکل خاصی وجود ندارد ولی آمپول رو به کوپامر تغییر دادند از وقتی آمپول کوپامر شد علیرغم اینکه حمله ای دست نداد ولی بیمار اذیت شد تا پس از حدود شش ماه پس از مصرف از ناحیه دست وپای چپ دچار بیحسی شد و پس از ام ار ای یک پلاک در قسمت راست ملاحظه گردید حال دکتر معتقد است که باید داروی خوراکی فینگلومید مصرف شود خواستم بپرسم بنظر شما به صلاح است مصرف این کپسول یا فعلا همان آمپول را ادامه دهیم از عوارض کپسول میترسم و اینکه واقعا آمپول اکتووکس خیلی مفید بود
    با تشکر

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در مواردی که بیماری با یک دارو بخوبی کنترل شود تغییر دارو توصیه نمیشود. برای موارد حمله خفیف که با درمان پالس بخوبی کنترل شود تغییر دارو توصیه نمیشود. انتخاب دارو نسبت به سیر بیماری و شرایط زندگی و سن و تصمیم بارداری و هزینه و عوارض دارو با ارزیابی بالینی مشخص میشود.

  7. نیلوفر می‌گوید:

    با سلام. من مدت 2 ماه برآیم تشخیص ام اس گذاشتن .فعلا دارو مصرف نمیکنم. یک پلاک در گردن و یک پلاک در سر دارم. مجددا 6 ماه بعد باید MRI انجام دهم. علائم اولیه به صورت گز گز دست ها تا سینه بود. الان مدتی است که مدام حس میکنم گه گاه دست هایم سنگین میشود و گاهی خواب میرود. نمیدونم به علت استرس و تلقین است یا ام اس، شاید هر روز این اتفاق می افتد. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

  8. علی نیسی می‌گوید:

    باسلام آقای دکتر-
    28ساله – مرد
    نتیجه ی MRI :
    left paracentral disc protrusion at l5-s1 level
    ————-
    جراح های مغر و اعصاب مختلفی تشخیص به عمل داشتند.
    اما دکتر هنرمند پیشنهاد استراحت مطلق طی 10 روز را داشتند . هفت روز از ذه روز رو انجام دادم ساق پام و ران دردشون خیلی خفیف شد ولی بالاتر از ران پام هنوز کمی درد دارد.
    آیا من خوب شده ام ؟
    توصیه شما برای درمان کامل من چیست؟

    باتشکر نیسی از خوزستان

  9. m می‌گوید:

    سلام پدر من از حدود 4 ماه پیش موقع حرف زدن احساس می کردن ابنباتی چیزی داخل دهانشون هست ا اینکه سه هفته پیش ورم زبان با مقداری gag روی زبانشون و همراه لرزش داشتن بعد از دو هفته مشکل بلع پیدا کردن دکتر نفیسی با انجام یکسری ازمایشات و نوارعصب تشخیص احتمالی als رو دادن به مدت 5 روز ivig به پدرم تزریق شد الان مشکل بلعشون حل شده ایا تشخیص als قطعیه؟
    پدرم کوهنورد هستن و مشکل ضعفی تو ورزش کردن احساس نمی کنن ولی تو این چند هفته لاغر شدن

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      IVIG برای درمان رادیکولوپاتی اتوایمون داده میشود که به این درمان خوب پاسخ میدهد. در این شرایط علائم تحت حاد ظاهر میشود. برعکس ALS به این درمان پاسخ نمیدهد و سیر آهسته و پیشرونده و بدون وقفه دارد.

  10. محمدعلی می‌گوید:

    با سلام
    سال پیش معاینه اعصاب شدم بهمراه ام آر مغز و گردن که گفتن سالمی ولی من دست و پای راستم سنگینه ، پای راستم خستگی مفرط داره و یه درد مبهم که تو راه رفتن کف پام درد داره و پام رو میکشم و میلنگم ضمنا از لحاظ دیسک کمر و گردن هم سالمم
    حالت پام تو نشستن جوریه که فکر میکنم منقبض شده و میخواد پرت شه و تو راه رفتن هم میلنگم ، این لنگش جوریه که اطرافیان هم متوجه میشن و زیاد نمیتونم راه برم
    اگر من ام اس و دیسک ندارم پس مشکلم چی میتونه باشه و درمانش چیه

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر فرد جوان هستید و زمینه استزس دارید بهتر است یک دروه درمان اضطراب بعمل آید و بعد با معاینه مجدد اعصاب کنترل شود.

  11. مریم می‌گوید:

    سلام اقای دکتر مردی60ساله ام که مدتی قبل به دلیل سردرد سی تی اسکن انجام دادم ومشخص شد دچار تنگی عروق مغزی هستم وداروی سرترالین؛گاباپنتین وارلپت صد تجویز شد ولی بامصرف داروها گاهی بازهم دچار سردرد میشم مخصوصا سرمای هودا باعث تشدید سردرد میشه وپاهامم گزگز میکنه ممنون میشم بفرمایید نظر وتشخیص جنابعالی چیست؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      درمانهای داده شده برای تنگی عروق موثر نیستند. برحسب اینکه سردر میگرنی یا عروقی باشد درمان فرق میکند. علت تنگی رگها هم بایستی مشخص شود.

  12. الهام می‌گوید:

    با سلام و وقت بخیر به شما دکتر عزیز
    خواستم بپرسم آیا در ام اس حالت تهوع مداوم هست؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اغلب موارد تهوع در ام ای بعلت اضطرابی یا عوارض داروئی است در مواردی هم وجود پلاک در ساقه مغز این عارضه را پیش می آورد.

  13. ساناز می‌گوید:

    با عرض سلام خدمت شما جناب آقاي دكتر وقتتون بخير
    من از دو هفته ي پيش به طور ناگهاني توانايي عطسه كردنم را از دست داده ام.احساس عطسه كردن را دارم اما نميتوانم عطسه كنم در واقع عطسه ام نيمه تمام باقي ميماند و روزي چند بار اين اتفاق برايم پيش مي آيد و باعث اذيتم شده.
    چون قبل از آن هميشه به راحتي هر روز عطسه ميكردم و الان اين اتفاق باعث نگرانيم شده
    بايد ذكر كنم كه من از بچگي هميشه عادت به عطسه داشته ام و يا زمان برخورد نور با صورتم بلافاصله عطسه ميكردم.
    اما توي اين مدت همه راهي را امتحان كردم.حس عطسه كردن ايجاد ميشود اما فايده اي نداشته و نميتوانم عطسه كنم.و ٢٥ ساله هستم
    تشخيص شما در اين مورد چيست؟
    با سپاس

  14. رضا می‌گوید:

    با سلام و خدا قوت خدمت جناب آقای دکتر سیفی
    همسر بنده از سمت پیشانی سمت چپ به شدت سر درد دارد در عکس نوشته فرونتال دارد می خواستیم بدونیم چیه. و اینکه حضورا” خدمتتان برسیم چون شهرستان هستیم می خواستیم با مدارک کافی معاینه بفرمایید این عکس را پزشک گوش و حلق و بینی نوشته می خواستیم بدونیم همین عکس رادیولوژی برای معاینه توسط جنابعالی کافیست یا اینکه با اقدامات دیگری خدمت برسیم. سپاسگزارم.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      احتمالا سینوزیت پیشانی منظورشان بوده، معمولا با معاینه بدون نیاز به بررسی دیگر تشخیص معلوم میشود.

  15. حمید می‌گوید:

    سلام اقای دکتر من بر اثر خونریزی مغزی به علت پرتاب از ارتفاع دچار هوماتوم شدم و بعد از کرانییوتومی دچار هیدروسفالی شدم که در ام ار ای و اسکن بزرگی بطن 3 و کمی بطن 4 را نشان میدهد ….من شنت گذاری کردم و انجام این عمل تاثیری روی حافظه یا تعادل یا چیز دیگری نداشته …..حال سوال من این است ایا امکان دارد خود مغز با مرور زمان این راهای فرعی را باز کند و خود اب را جذب کند…یا در ایران که فقط عمل بطن 3 را اندوسکوپی میکنند و شامل حامل من نمیشود ایا درمانی در اروپا مثلا المان وجود دارد که نیازی به شنت نباشد و شنت را بیرون بیاورم من در تهران نزد متخصص مغزو اعصاب رفتم و گفتند اگر بخواهی اندوسکوپی کنی احتمان 50 درصد دارد که خوب بشود لطفا راهنمایی کنید من از وجود یک جسم خارجی در بدنم زجر میکشم

    ز

  16. فاطمه می‌گوید:

    دو سال پیش آزمایش ادرار 24 ساعته دادم حجم ادرار خیلی کمتر از نرمال بود و آزمایش کلیه و سونوگرافی کلیه ام سالم بود. کم شدن حجم ادرار میتونه نشانه ام اس باشه؟

  17. الهام می‌گوید:

    سلام دکتر خسته نباشید
    میخواستم بگم من ام اس دارم و کپسول سینوتک مصرف میکنم حدود یک هفتس که حالت تهوع دارم خودم حس میکنم که معدم ضعیف شده آیا بخاطر معده هست؟اگر هست برای تقویت معده و از بین رفتن حالت تهوع چه پیشنهاد میکنید؟ممنون از لطفتان

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      دی متیل فومارات اغلب این عارضه را دارد بهتر است پزشک معالج از نظر عوارض گوارشی کنترل کنند.

  18. مهدی می‌گوید:

    سلام آقای دکتر عزیز من 37 ساله هستم 18 ماه قبل به علت افسردگی که حدود 15 سال به دکترهای مختلف مراجعه کردم خدمت شما رسیدم وشما داروی ونلافاکسین با دوز 75 تجویز فرمودید من در این مدت به طور مداوم مصرف کردم و دوز آن را در روز 150مصرف میکنم حال باید مراجعه کنم دوباره یا ادامه بدم؟ البته کمی کمر درد دارم

  19. سلام می‌گوید:

    فعالیت عصبی سروتونین را کاهش و متابولیسم نوراپی نفرین را افزایش می دهد و به طور نسبی ‏به عنوان یک آنتاگونیست پیش سیناپسی دوپامین عمل می کند. مطالعات به عمل آمده یک اثر غیر مستقیم بر روی مجموعه ‏گیرنده های بنزودیازپینی و ‏GABA‏ دارد.

    سلام وعرض ادب خدمت دکتر عزیز ودلسوز, جناب دکتر مطالب سایت شما از طریق سرچ تو گوگل برام پیدا شد وخوشحالم که پاسخ هموطنان رو بدون هیچ چشم داشتی میدین وتخصص چندین ساله و پربارتون رو در اختیار مردم قرار دادید, جناب دکتر پاراگراف اولی مربوط به قرص بوسپیرون هستش اگر میسر هستش وبی ادبی نیست از شما میخوام توضیح بدید چون دارم درباره داروها ونحوه عملکردشون مطالعه میکنم صرفا به دلیل علاقه به پزشکی و مشکلات استرسی واضطرابی خودم, خدا نگهدارتون استاد عزیز

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      ممنون از مطلب ارائه شده و نظر لطف تان نسبت سایت، اگر سوالی در حد بالینی اعصاب داشته باشید، برای پاسخ در حد توان وخلاصه آماده ام.

  20. حمبد می‌گوید:

    ممنونم از پاسخ شما…ولی اقای دکتر پاسخ سوالم را ندادید ایا با گذشت زمان امکان این برای مغز وجود دارد ک خود اب را جذب کند و راه بطن ها را باز کند یا خیر….و یکی اینکه در کشورهای اروپایی مثل هانوفر المان ایا راه درمانی وجود دارد که شنت را بخواهیم حذف کنن و از عوارض احتمالی ان راحت بشوم….ایا راه چاره ای چه در ایران یا اروپا وجود دارد کمال تشکر رو دارم از پاسخگویی شما

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      سیر هیدروسفالی قابل پیش بینی نیست، کنترل دوره ای اسکن میزان جبران خود بخود ویا کارکرد شانت را نشان میدهد، در موارد هیدروسفالی باز یا مرتبط جراحی کمکی نمیکند،

  21. محیا می‌گوید:

    سلام اقای دکتر
    جواب من چرا نیست من خیلی مشکل دارم کمکم کنید

  22. مجتبی می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خسته نباشید آقای دکتر برای بیماری که ام اس نوع پیش رونده داره ولی عفونت مجاری ادراری هم داره و خوب نمیشه با انتی بیوتیک آیا به نفع بیمارهست تایسابری یا فیتگولیمودتجویزبشه باوجودعفونت مثانه کوپامر40بهترنیست چون من فکرکنم یکی از شرایط تجویز تایسابری عدم وجود عفونت هست ممنون میشم کمکم کنید و یه بیمار ام ای بهش مشورت بدم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بهتر است عفونت جدی ادراری با روش مناسب در کوتاه مدت کنترل شود بعد درمانهای جدید بکار گرفته شود، کوپامر عوارض کمتر دارد. موارد عفونت خفیف مزمن ممکن است در طول درمان با پایش قابل تحمل باشد.

  23. مینا می‌گوید:

    سلام وعرض ادب تورو خدا جواب بدین ممنون, من 25 سال سن دارم و از بچگی بیماری افسردگی وسواس و بازارهراسی و پانیک رو دارم, یک ساله اقدام به درمان کردم, پزشکان زیادی عوض وداروهای زیادی همچنین, باتوجه به افسردگی عمیق و مزمن داروهای ونلافاکستین و کلومیپرامین مصرف کردم که حین مصرف دچار تحریک پذیری و خشم میشدم و باکوچکترین چیزی فورا بهم ریخته میشدم پزشکم تشخیص دوقطبی دادن و کلومیپرامین کاملا قطع شد وداروی کلونازپام /5 تا 1 میلی گرم با بوسپیرون روزی دوبار که بوسپیرون رو چون قبلا بعد مدتی اضطرابم کم کرد خوب بود و بنا به حرف خودم نوشت همچنین لیتیوم 300 روزی دو عدد که در صورت خشم یا تحریک پذیری به روزی 3 تا برسونم, یه مت که داروها رو قطع کردم حدود 4 روز چنان افسرده چنان دلمردگی و چنان بهم ریخته و ناامید وکسل بودم که حدو حساب نداشت, از شما خواش میکنم که راهنماییم کنید, به پزشکم گفتم برای آزمایش سطح لیتیوم گفت نمیخواد دو سه تا دکتر که قبلا هم رفتم گفتن آزمایش نمیخواد, کلا راهنمایی و دلگرمم کنید با تشکر

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در این قبیل موارد با ترکیب اختلال خلق کنترل درمان صرفا با پایش علائم روانی، تحت نظر یک پزشک آشنا به سیر بیماری و خلق و شخصیت بیمار و میزان پاسخ دهی و تحمل به هرکدام از داروها میسر است. هیچ بیمار شبیه دیگری به درمان پاسخ نمیدهد لذا باکنترل تحت نظر یک پزشک احتمال بهتر بشود درمان را مدیریت کرد.

  24. الهام می‌گوید:

    با سلام
    آقای دکتر من تا الان ۲بار برام پیش اومده که ناگهانی صورتم گر میگیره و شدید سرخ میشم گر گرفتگی بدنم دارم ولی خییلی کم.خواستم بدونم بخاطر ام اسه؟یا قرص سینوتک؟یا اصلا به ام اس ربطی نداره؟

  25. MAHAN می‌گوید:

    با سلام و عرض ادب . ممنون میشم در مورد این جواب جدید mri خانمم نظر کارشناسانه بدهید .
    Multiplanar obtained cuts with different pulse sequences shows:
    . Mild degenerative change in visible vertebras
    . Marginal spur formation & broad based bulging of C5/6 & C6/7 discs
    . Loss of normal cervical spine lordosis
    . No obvious abnormal enhancement on post contrast images
    Never root foraminae are unremarkable. Visible posterior fossa

    & foramen magnum are okay. Para vertebra soft tissue seem normal./s

    Multifocal signal abnormality in both cerebral hemisphers white matter
    right lentiform nuclei & right cerebellar hemispher without obvious abnormal
    enhancement on post contrast images are seen. Correlation with clinical finding &
    history is recommended.
    The lateral 3rd & 4 . ventricles are normal in size & shape without midlineshift .
    The brain stem &. both cerebellar hemispheres are okay .
    sellar & sinuses are intact . Orbits & chiasm are unremarkable. /S

  26. nafiseh می‌گوید:

    اقای دکتر
    جواب همه رو دادین جز من

  27. رضا می‌گوید:

    سلام آقای دکتر.بنده مجرد مذکر و 34ساله هستم.چندماهیست که دچار یه نوع درد که بصورت سوزن سوزن شدن وخارش خیلی شدید در بدنم که بیشتر روی پنجهای پاهام ومچ دستام میشم که حداقل سه چهاربار تو طول روز هست ولی بعضی وقتهام تو کل بدنم مثل پشت کمر،شیکم،باسن و…. میشم.وبیشتر زمانی رخ میده که به یچیز گرمازا مثل بخاری یا آب گرم یانورافتاب نزدیک میشم با وقتی تحرکی مثل ورزش با پیاده روی حتی تاسرکوچه کلا هرکاریکه بیشتراز پنج دقیقه انجام بدم بدنم گرمیگیره و این دردها و سوزن وخارش شروع میشه.نه نوشیدنی نه غذای داغ و تند و ترش نمیتونم بخورم چه اگه بخورم از همون سمت صورتم شروع میشه.خیلی جاها رفتم ولی نتیجه نداده آزمایش خونمم نرماله ینی نه قند،چربی و…آنزیمهای کبدیمم خوبه.اینم بگم چه خیلی پرخاشگرشدم و با کوچکترین ناراحتی هم این دردو سوزش میاد سراغم .میشه کمکم کنید یاحداقل بجایی یه دکتری به چیزی رو معرفی کنید تا ازاین دربدری نجات پیدا کنم .مرسی ممنون

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر خارش منتشر با شرایط گفته شده تنها علامت بود به سندرم آزاد شدن سروتونین و هیستامین در شرایط بیماریهای متعدد میشد فکر کرد. ولی درد توام با خارش منتشر اغلب علت روان تنی دارد متخصص اعصاب و روان با تجربه کافی در رفتار درمانی شناختی کمک میکند شخص بخصوصی را نمیتوانم معرفی کنم.

      • رضا می‌گوید:

        ممنونم آقای دکتر بابت جوابتون و وقتیکه برام گذاشتین من همین امروز جوابتونو دیدم .بنظرتون برای درمان این بیماری که گفتین( سندروم آزاد شدن سروتونین و هیستامین )که خودمم به دلیل مصرف موادمخدر بااین نظرتون موافقم باید چیکار کنم ؟!به کدوم تخصص دکترا چنوع پزشکی مراجعه کنم من تو تهران زندگی می‌کنم .خیلی خوشحال میشم تواین موردم کمکم کنید.امیدوارم همیشه سالم و شاد باشین..

  28. mahan می‌گوید:

    با سلام و عرض ادب . آقای دکتر سیفی این جواب جدید mri خانم منه .
    Multiplanar obtained cuts with different pulse sequences shows:
    . Mild degenerative change in visible vertebras
    . Marginal spur formation & broad based bulging of C5/6 & C6/7 discs
    . Loss of normal cervical spine lordosis
    . No obvious abnormal enhancement on post contrast images
    Never root foraminae are unremarkable. Visible posterior fossa

    & foramen magnum are okay. Para vertebra soft tissue seem normal./s

    Multifocal signal abnormality in both cerebral hemisphers white matter
    right lentiform nuclei & right cerebellar hemispher without obvious abnormal
    enhancement on post contrast images are seen. Correlation with clinical finding &
    history is recommended.
    The lateral 3rd & 4 . ventricles are normal in size & shape without midlineshift .
    The brain stem &. both cerebellar hemispheres are okay .
    sellar & sinuses are intact . Orbits & chiasm are unremarkable. /S
    در ضمن سه سال پیش هم یک بار خانمم MRI گرفتن که جوابش تقریبا همین بود و پزشک معالج تشخیص ms دادند . و از اواخر سال 92 تا به امروز هفته ای یک آمپول سینووکس نزریق می کنن . سوال من اینه که : . آیا ممکنه با بیماری دیگری شبه ام اس اشتباه تشخیص داده شده باشه ؟ممنون میشم نظر شفاف و دقیق تری بدید . با سپاس

  29. غم سنگین می‌گوید:

    سلام جناب دکتر چندماه پیش هم پیام دادم و جواب دادین حال سوالم از شما اینه و بطور خلاصه میرم سر اصل مطلب:شدیدترین مهلکت ترین نوع افسردگی رو دارم والان حدود چندین سال شاید 15 سال میگذره ازش واز دوران ابتدایی شروع شد, همراه افسردگی ocd زیاد به همراه پانیک واضراب بیمارگونه که الان چنان شدید شده که فیل رو از پا درمیاره به خداوندی خدا چنان افسردگی مهلک هستش که هیچ کلمه ای قادر به توضیحش نیست, دراین حین خواهرم دچار دوقطبی شدید شد اولش با افسردگی و توهم شروع شد و بعد از دو ماه یا نمیدونم ومصرف دارو شروع به پرحرفی وحشتناک با هذیان و پرش افکار که هرثانیه ای روی یه چیز گیر میداد و حرف میزد دیدن این صحنه برای من نوجوان اون موقع که افسردگی ملالت بار وعمیقی داشتم باعث شد کاملا روحم نابود بشه وزندگی برام جهنمی وحشتناک شده بود, مادرم هم از گذشته ها افسردگی داشت که اون موقع اون هم دارو میخورد ودیدن این لحظات ضربه ای مهلک بر جان ناتوان من نوجوان زد وهیچ چیزی خوشحالم نمیکرد, والان با 15 سال افسردگی که یک سالی اقدام به درمان کردم با داروهای ضدافسردگی فلوکستین سیتالوپرام ونلافاکستین فلوکسامین نه تنها افسردگیم بهبود پیدا نمیکنه بلکه لحظاتی یا روز دچار تندخویی نترس بودن تحریک پذیری میشم وباونلافکستین وکلومیپرامین لحظاتی بود بی پروا میشدم و پا زیر ماشین درحال عبور میکردم وازنظر خودم اصلاعادی نبود, روانپزشک لیتیوم 300 روزی دوبار با ونلافاکستین 75 روزی دوبار تحویز کرد ولی تغییر خاصی نکرد و تحریکات تحریک پذیری رو داشتم ولی با یه قرص اروم بودم هرچند افسردگی سرجاش بود, داروهای انتی سایکوتیک هم مثل الانزاپین افسرده ترم میکنه روانپزشک زیاد رفتم وترکیب لیتیوم تگرتول سرترالین افسرده ترم کرد, روانپزشک جدید گفت اگر لیتیوم ونلافاکستین که لیتیوم با دز 900 میل در روز هستش جواب نداد لاموتریژین به لیتیوم و ونلافاکستین 75 که فقط یک عدد در روز هستش اضافه میکنه ودز دارویی لاموتریژین رو تا جایی که جواب بده حتی اگه شده تا 300 یا 400 برا جواب دهی افزایش میده, از شما تقاضا دارم به عنوان یه انسان آزاده و دلسوز جوابم رو بدید من امشب منتظر جوابتونم کا ایا لاموتریژین با لیتیوم با یک عدد ونلافاکستین 75 میتونه روزنه ی امید بخشی توش باشه خواهشا از روان درمانی نگید چون مشکل افسردگی واضطراب واینا حادتر از اینه که با روان درمانی تغییری کنه وهیچ امکان نداره, اقای دکتر هیچ دردی شدیدتر از این افسردگی کشنده ی من پیدا نشده و نمیدونین چه زجر و شکنجه ای میده من رو

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      بطوریکه قبلا هم گفتم درمان افسردگی شدید و مزمن اغلب با ترکیب چند دارو با نظارت از نزدیک برای کنترل نوع داروها و دوز آنها با نظر یک نفر روان پزشک وارد به ماهیت بیماری و پاسخ به هریک از داروها عملی است. من تخصصم مغز و اعصاب است درمان سپائی یا بستری با نظر روان پزشک برایتان ضروری خواهد بود.

  30. amir می‌گوید:

    salam 41 salame bimarie kavernom magzi daram .gorse levetiracetam 500 mil mikhoram ama gahie be modate 5 sanie azole bazo daste chapam migirad
    1- az amal mitarsam aya dar iran amal konam ya dar hamburg bimarestane ependoorf
    2 khahesh mikonam agar porfosore notakhases moarefi konid mamnon mishavam aya amal konam ba toole omre faravan baraye jenabali

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در خیلی از موارد آنژیوم کاورنوس مغز را دست نمیزنند من چند بیمار با این بیماری و علائم صرع دارم که در 20 تا 30 سال مشکل زیاد زیاد نداشته اند صرع با دارو کنترل میشود. اگر بخواهند قسمتی از ضایعه را محدود کنند بهتر است در آلمان بطریقه اینترونشن اقدام شود. همکارن پرفسور سمیعی را در آلمان جستجو کنید حتما مرکز معتبر و شخص وارد را معرفی میکنند.

  31. ahmad می‌گوید:

    salam 36 sal daram az 6 mahegi bar asar tashanoj va eshale shadid ne mitavanam rah beravam ama ba vaker 10 dagige mitananam . taadol eystadan nadaram vaker ra vel konam mioftam ..
    migoyand az mokhche ast
    agaye doktor alman hastam aya elm peshraft karde mokhche ra amal konand
    az vilchir khaste shodam
    mamnon javabe man ra bedahid
    har kojaye donya bashad miravam ta behtar shavam

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      تو این مدت با اقدامات توانبخشی میبایستی میتوانستید راه بروید اگر بیماری رو تشدید نبوده هنوز دیر نشده با وسایل توانبخشی امروزی و استفاده از سنسورهای گیرنده تعادل که برای تمرین راه رفتن و تعادل کمک میکند میشود در طولانی مدت تعادل کافی برای راه رفتن را تکمیل نمود. بهتر است در یکی از مراکز پیشرفته توانبخشی در آلمان و یا در مراجعه به تهرتان در دانشکده توانبخشی از روشها برخوردار شوید.

  32. مریم می‌گوید:

    سلام خسته نباشید بنده۸ ماه پیش ام ار ای دادم دوتا پلاک در ساقه مغزم اضافه کردم وروشن است ولی بدون علامت است دوسال ام اس دارم ولی تازه یکماه سبنومر دارم میزنم که الان هم بعد از یکماه تزریق دیگه نمیخوام بزنم سوالم این ایت با زدن سبنومر بطور یکماه اگر دیگه نزنم حمله خواهم داشت یا نه؟

  33. فاطمه می‌گوید:

    با سلام خدمت آقای دکتر،
    من خانمی 35 ساله هستم که یک فرزند 7 ساله دارم. سال 91 با بی حسی بند اول انگشتان دست چپ به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم. در ام ار ای چیزی مشاهده نشد و با استفاده چند ماهه از داروی گاباپنتین مشکل برطرف شد. سال 93 مجدد تکرار شد که باز هم با مصرف دارو برطرف شد. مرداد 95 پای چپم دچار بی حسی سطحی شد. سطح پوست حسی نداشت اما رد را داخل پا حس میکردم . بی حسی بعد از مدت کوتاهی برطرف شد ولی دست چپم مجدد دچار بی حسی شد. این مشکل هم با داروی گاباپنتین برطرف شد. با دادن ام ار ای و ازمایش مایع نخاعی دکترم تشخیص ام اس دادن. قصد بارداری داشتم. دکترم گفت بهتره تا یکسال درمان بگیری. گفتن که ام اس از نوع خیلی خفیف و حسی هست . برام آمپول کوپامر رو تجویز کردنو اما گفتن مشورت با یک دکتر دیگه مشورت بکن. مدارک رو پیش دکتر دیگه ای بردم گفتن ام اس از نوع عود کننده -بهبود یابنده است و قرص سینووکس رو تجویز کردن. دو پلاک غیر فعال در نخاع و چند پلاک غیر فعال در مغز دارم. بشدت نگرانم و نمیدونم کدوم دارو رو استفاده کنم.
    میخواستم بدونم کدوم یک از درمانها قویتر هست و اینکه بیماری از کدوم نوع ام اس هست.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر درمان را با کوپامر شروع نموده و عود مشاهده نشده ادامه درمان با همان دارو بهتر است. در صورت نیاز حاملگی زودرس با کنترل شش ماهه هم میشود درمان را بخاطر حاملگی قطع نمود و در دوران حاملگی در صورت عود کوپامر را میشود مصرف کرد. اگر ضمن مصزف کوپامر عود بالینی یا افزایش پلاک دیده شده میشود به ردیف درمان بالاتر درمان (قرص سینوتک) شیفت داد.

  34. محمد می‌گوید:

    با سلام و خسته نباشید
    نزدیک به دو هفته است که احساس سردی در انگشتان دوپا و درد هردوپا در طول روز بیشتر پشت ساق پا و سنگینی پاهام رو دارم آزمایش چک آپ دادم فقط غلظت خون و کمبود ویتامین ی d داشتم سه روز پیش یک واحد خون اهدا کردم بعلت غلظت خون ، تو این مدت قرص ویتامین b1 مصرف کردم ولی حالت هام بهتر نشده اند. آیا اینها نشانه اولیه ام اس اند ؟ ضمنا یه مدتی هست تکرر ادرار هم دارم . با تشکر از شما

  35. جلال می‌گوید:

    با سلام خدمت آقای دکتر ، بنده به علت بیماری وسواس فکری خیلی خیلی شدید که از دوران کودکی تا حال است ، تقریبا ۴ سال است که تحت درمان پزشک می باشم اخیرا دکتر بنده داروهای ذیل و با دوزهای بیان شده را برای من تجویز کرد »»» ونلافاکسین ۲۲۵ میلی گرم ، اس سیتالوپرام ۲۰ میلی گرم ، بوسپیرون ۳۰ میلی گرم ، الانزاپین ۱۰ میلی گرم و آریپیپرازول ۱۵ میلی گرم را مصرف می کنم ، حال سوالی که از خدمتتان داشتم این است که آیا چنین تجویزی از نظر علم روانپزشکی قابل قبول است یا خیر ؟ منظور بنده بیشتر راجع به همزمانی مصرف الانزاپین و آریپیپرازول هست ، یعنی امکان دارد که دو آنتی سایکوتیک همزمان با هم داده شود؟ اگر نظر شما چیز دیگری است یعنی مثلا به جای مصرف الانزاپین و آریپیپرازول ، دوز الانزاپین را بالا ببریم ، خواهشا ذکر کنید تا با دکترم در میان بگذارم ؟ باتشکر

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      در درمان مسائل روانپزشکی بخصوص وسواس در شرایط شدید و مزمن اغلب افزودن تدریجی چند دارو و گاها با دوزهای بالا ضرورت مییابد. اولانزاپین با دوز بالا افزایش وزن را موجب میشود. داروها به طرق متفاوت تاثیر گذارند. تغییر اشکال و دوزها با پایش بالینی برحسب اثرگذاری و عوارض بهتر قضاوت میشود.

  36. س می‌گوید:

    سلام . من حدود 6 ماهه که دچار جرقه بینی در چشم هایم شدم. تقریبا روزی 3 تا 4 بار اتفاق می افته. ایا خطرناکه؟

  37. ن می‌گوید:

    سلام اقای دکتر افسردم دکتر لیتیوم نوشتن با سرکوئل شما درجواب یکی از کاربرا گفتین سرکوئل برا حالات تحریکی خوبه نه افسردگی, حالات تحریکی یعنی چی واینکه من افسردم و عصبی

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      لیتیوم برای آرام کردن و کاهش بیقراری و سراکوئیل برای بیخوابی و بیقراری خوب است، پزشک معالج مشاهدات با بالینی نوع و مقدار درمان را مشخص میکند.

  38. الهام می‌گوید:

    سلام.سال نوتون مبارک دکتر
    میخواستم بپرسم احساس کرختی در دو بازو حمله ام اس هست؟ممنون

  39. عليرضا می‌گوید:

    سلام آقاي دكتر
    من پسري ٢٦ -٢٧ ساله هستم . لاغر .
    من الان دو ماهه درگيرم … در حين رانندگي دو تاا دستام انگشتاي آخر يني انگشت ٤ و ٥ با هم مور مور شدن . من ترسيدم ام اس باشه از اونروز به بعد همش ترس ام اس داشتم با اينكه ديگه تكرار نشد .
    از اونروز همش تو نت گشتم هعي بيماريهاي مختلفي و مينوشتن كه مربوطه . الان عضلات ضعيف شدن يني عضلات بازوهام همش ميسوزن تا دو دقه بالا نگهشون ميدارم . الان. دو سهروزه كه راجبه اي ال اس خوندم همه جاي بدنم احساس نبض دارم و پرش عضله. .
    شبا موقه خواب تا خوابم ببره يه شوكي نزديك جناق سينه ام احساس ميكنم . همش استرس دارم نكنه چيز خاصي باشه .حس ميكنم دستام و انكشتام بي جونه … البته كاراي روزانمو انجام ميدم . اجسام سنگين بلند ميكنم .
    ميخواستم ببينم ممكنه بيماري. خاصي باشه ؟ مثل اي ال اس؟
    دكتر اعصاب و روان رفتم گفت همش از استرسه و وسواس رو سلامت بدنت .

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر در معاینه عارضه عصبی دیده نشده، بهتر است با ورزش و عضله سازی از آرتروز گردن جلوگیری کنید.

      • عليرضا می‌گوید:

        تست نگرفتن ازم . فقط پيش دكتر اعصاب و روان رفتم كه گفتن فقط عصبيه و اضطرابيه .
        الان دو روز يهو نفسم بند بياد از بيني نفس محكم بكشم تا بتونم نفسم بكشم مخصوصا موقع خوردن غذا .
        خيلي ميترسم دكتر .

  40. نرگس علایی می‌گوید:

    سلام آقای دکتر
    از 45 روز قبل بعد از یک تنش عصبی بطور ناگهانی و نه تدریجی دچار تاری دید شدم. بعد از مراجعه به پزشک، ام آر آی تزریقی گرفتم و تعدادی پلاک در مغز و یک پلاک در گردنم دیده شد. از یک ماه قبل هم دچار سرما خوردگی و عفونت در ناحیه سینوسهای صورتم شدم. نظر پزشکم این بود که من مشکوک به ام اس هستم و باید کورتون به شکل تزریقی و به مدت پنج روز با دوز یک گرم در روز استفاده کنم. در ضمن قبل از کوذتون باید عفونت های صورتم کامل برطرف شه. حالا سوال من اینه آیا من که الان 38 سال سن دارم به ام اس مبتلا هستم یا نه؟ در حال حاضر مشکل تاری دیدم هم مرتفع شده و هیچ احساس بی حسی یا گزگز در دست و پاهام ندارم. ممنون از راهنماییتون

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      احتمال CIS مطرح است اگر علت عروقی و التهابی در بررسی های آزمایشگاهی منتفی بوده ممکن است از درمان پالس کورتون صرف نظر شود ولی از نظر تبدیل به ام اس بایستی با درمان پیشگیری بعمل اید.

  41. نرگس علایی می‌گوید:

    آقای چرا سوال ما نیست.. ارسال کردم نوشت در حال بررسی .. ولی حالا می بینم اصلا نیست

  42. استیری می‌گوید:

    باعرض سلام وضمن تبریک سال نو,سوالی ازحضورشماپزشک گرامی داشتم…دایی بنده با۳۹سال سن پس از ترک اعتیاد دچارپارکینسن شدند وتقریبا دوهفته ای است که جراحی کردند…لازم به ذکراست سه چهارساعت بعدازعمل دچارخونریزی داخلی شدندکه منجربه عمل دوباره شد….ایشون سه روزاست ازبیمارستان مرخص شده اند ومنزل هستند ولی متأسفانه صحبت نمیکنندوفقط گریه میکنند…سوال بنده این است این عدم تکلم عادی است وایشون دوباره قدرت تکلم خودرابدست میاورند؟(ممنون میشم اگرسوال بنده روجواب بدهید)
    باتشکراستیری

  43. تبریک سال نو می‌گوید:

    با سلام و تبریک سال نو, جناب دکتر مطالبم شاید زیاد باشه ولی باتوجه به مشکلات کاربرانی که کامنت گذاشتن و من بحث داغی میتونه باشه, بنده جوانی هستم که از بدو کودکی مشکل افسردگی MDD همراه با وسواس و اضطراب داشتم و روز به روز بیشتر شد به یقین میتونم بگم چنان قدرتمند هستش که فکر خودکشی وانجامش بخصوص مواقع مشکلات کار بس آسانی هستش برای من واین بیماران, با توجه به افسردگی مادر و سابقه دوقطبی نزدیکان و وسواس واینکه به داروهای ضدافسردگی حساس هستم ونه تنها افسردگیم رو خوب نمیکنند بلکه وارد بعد جدید از یه بیماری میکنن به نام دوقطبی که با علائم تحریک پذیری حساسیت و زود از کوره وشاید کارها وحرف های خارج از حالت عادی ولی کماکان افسردگی به قوت خود باقی, با توجه به تجویزهای اشتباه روانپزشکان شهرم که ناشی از عدم اطلاعات لازم بود و درماندگیشون از اینکه نوع بیماری من به چه دسته ای تعلق داره وچه دارویی باید تجویز کنن وباتوجه به اینکه به زبان آشنایی دارم مشکلم باعث شد با دهها ساعت مطالعه در سایت ها و کتاب های خارجی و خداروشاکرم تونستم بیماری خودم رو که هیچ امیدی به درمانش نبود و نوعش بسیار مشکل وپیچیده بود رو بفهمم وبتونم درک کنم چه داروهایی مناسب و چه داروهایی خطرناک هستش چون بیماری من نوع خیلی خیلی کمی از مردم دنیا بهش دچارهستن, نتیجه مطالعات این بود بیماری من وامثال من مثل برزخ میمونه یعنی نه مثل فرد طبیعی نه فرد دوقطبی, در حال افسردگی ماژور که با ضد افسردگی به مانیک تبدیل میشه وبا داروهای اتیپیک به افسردگی, همچنین ترکیب ضدافسردگی و تثبیت کننده خلق هم مناسب نیست مگر درمواقعی که وسواس دخیل باشه و با رعایت وایمنی تمام جوانب استفاده از ssri و کلومیپرامین هستش, تنها دارویی که میتونه نجات بخش ما بیماران بشه لیتیوم لاموتریژین هستش و شاید بنزودیازپین ها درزمان کوتاه وشاید طولانی,چون بیماری دسته ما دراینده نزدیک ممکنه به دوقطبی نوع 1 ویا نوع 2 تبدیل بشه در صورت عدم درمان ویا درمان نامناسب, باتشکر از شما دکتر سیفی عزیز

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      ممنون از شرح دقیق سیر بیماری تان، در این زمینه پاسخ دهی به درمان از فردی به فرد دیگر،و تحمل و لزوم مصرف مقادیر متغییر دارو و نیز تغییر ماهیت بیماری و ضرورت تغییر نوع و مقدار دارو از زمانی به زمان دیگر را هم باید در نظر گرفت.لذا پزشک با تجربه و آشنا به گذشته بیمار و سیر بیماری که مسئولیت درمان در دست یک فرد قرار میدهد مهم است.

  44. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام، هر نوع شتا و راه رفتن در آب و استفاده از جکوزی در کم کردن درد و عوارض دیسک کمر مفید است.

  45. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ببخشید یک عده از سوال های کاربران بعلت اشکال خدمات رسانی سایت برایم قابل دسترس نبوده لطفآ سوال تان را مجددآ ارسال فرمائید.

  46. دکتر سیفی می‌گوید:

    با سلام ، بیماریهای ویروسی و تبدار در مواردی موجب تشدید و عود ام اس میشوند لذا بهتر است بیماران ام اس بموقع واکسن آنفلوآنزا بزنند.

  47. آذر می‌گوید:

    باسلام واحترام ،
    آقاي دكتر پاسخ سئوال ديروزم را هنوز دريافت نكردم لطافا مرا راهنمايي بفرماييد خدمتتان گفته بودم از خرداد امسال با ازبين رفتن ديد يك چشم ومراجعه به پزشك تشخيص msبرايم دادند بعداز تزيق 12آمپول سينووكس آنزيمهاي كبديم بالا رفت وبه دستور آقاي دكتر صحراييان اسويمر جايگزين سيووكس شد خوشبختانه بااين آمپول مشكلي ندارم روزقبل كه براي تجديد دارو به پزشكم درشهرستان مراجعه كردم ايشان گفتند باتوجه به حال وروزت روزهاي پنجشنبه وجمعه اسويمررانزن واقعا نميدانم چه كنم به آقاي دكتر صحراييان هم دسترسي ندارم

  48. دکتر سیفی می‌گوید:

    دیروز پاسخ نوشتم که بنا به دستورالعمل داروئی تزریق اسویمر همه روزه است.

  49. فاطمه می‌گوید:

    با سلام مجدد آقای دکتر ،دکتر خواهرم آقای دکتر مجتبی شهیدی هستند نمی دونم تشخیص ایشان التهاب هست یا نه ؟ ایشان گفتند که نمیتونم تشخیصی روی بیماری فعلا بگذارم وفقط چهار آمپول تتراکوزاکتاید تجویز کردن که با فاصله ده روز تزریق شود وعلاوه بر اون قرص آسنترا روزی یک عدد. نگرانم که نکنه فرصت درمان رو ازدست بدیم. البته قبل از دکتر شهیدی تو شهرستان یک نورولوژیست دیگه با دیدن ته چشم ی التهاب بسیار خفیف رو تشخیص دادن که طلاهرا از نطر ایشان بدون اهمیت بود. لطفا مرا راهنمایی کنید

  50. دکتر سیفی می‌گوید:

    التهاب عصب بینائی معمولا در معاینه هیچ علامتی ندارد صرفآ افت حاد قدرت بینائی یک چشم تشخیص را معین میکند. اکر دید حتی نه دهم با عینک دارید جای شک نیست.

  51. فاطمه می‌گوید:

    با عرض معذرت به خاطر سئوالات پی در پی، دکتر شماره چشم خواهرم به اندازه نیم مشکل دوربینی داره که با همون عدسی خوب میبینه، اما دکتر شهیدی میگن که من سر عصب رو میبینم که ی التهاب خفیف روداره. نوار چشمش p100:123 که درمقابل چشم دیگه ش p100:117 بود فقط برام جای تعجب داره که با عینک 0.5 تاری دیدش اصلاح میشه. پس از نظر شما هم اصلاح تاری با عینک نشانه سلامت چشمه؟پس تکلیف اون دو ناحیه پلاک چی میشه؟
    یک دنیا ممنون ازشما

  52. دکتر سیفی می‌گوید:

    بنظرم چشم سالم است پیگیری پلاکها با ام آر آی شش ماه بعد بهتر است بعمل آید.

  53. م.خ می‌گوید:

    سلام..ضمن خسته نباشی …مادرمن مدتی هست در داخل سرش صدای طبل میشنود..مخصوصا وقتی محیط ساکت میشود شدتش بیشتر میشود… مشکلش چیست؟در ضمن سردرد های میگرنی هم دارد و فشار بالاست و سنش هم 54 ساله هستن…باتشکر

  54. دکتر سیفی می‌گوید:

    صدای داخل سر بعلت اختلال در گیرنده های صوتی گوش داخلی است. داروهای مختلف برای کنترل این ناراحتی و کنترل میگرن و… وجود دارد.

  55. فرزانه می‌گوید:

    نیاز به ام آر آی نیست؟خیلی سرم و شونه ام حالت بدی داره.حتی یه مدت احساس بیحسی تو صورتمم داشتم

  56. احمد می‌گوید:

    اقای دکتر چندتا دارو گفتم بهتون ک روانپزشک بهم داد خوردم..عوارضش هنوز هست مثه حالت تهوع..و به حالت عجیب غریبی همش پاهام و تکون میدم بی قرارن پاهام خارش یامورمورنمیشن ولی فکرمیکنم تکون ندم بی حس میشن ..برای ازبین بردن عوارضشون چکارباید کنم مصرفشونم قطع کردم چندروزه

  57. دکتر سیفی می‌گوید:

    به احتمال زیاد علائم احساس شده به مصرف دارو مربوط نبوده و جزئی از علائم نگرانی و ترس از بیماری است. هرگونه تغییر و تعویض درمان با راهنمائی پزشک مجاز است. در صورت ادامه افکار وسواسی درمان بیشتر لازم خواهد بود.

  58. zeynab می‌گوید:

    سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید یکی از فامیلامون براثر استفاده ترامادل سنگ کوب کرده و الان درکماس ضریب هوشیشم8 تا چند درصد امکان برگشتش هس‌؟بطور ده دقیقه هم ایست قلبی داشتن ک با شک برگشت چشماشم قبلنا کامل بسته بود ولی الان نیمه بازه

  59. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر کوما بعلت شوک بوده و عامل دیگر برای بیهوشی وجود ندارد بعد از گذشت دوسه روز امید بهبودی کامل خیلی کم است.

  60. دکتر سیفی می‌گوید:

    خوشبختانه تغییرات غیرعادی مشخص ندارید مختصر آرتروز امر طبیعی است با ورزش وکم کردن استرس برطرف میشود

  61. ج می‌گوید:

    سلام آقای دکتر من نمیدونم سوالم میاد خدمتتون یانه شرمنده اگه تکراری میفرستم خانم بنده در نوروز 95 تشخیص بیماری سی آی اس داده شدن به علت نوریت اپتیک چشمی بعد از 7 ماه کنترل دوره ای در ام آر آی نوشته شده بود بهبودی قابل توجه که پزشک ایشون هم گفتن وضعیتش بهتره اما متاسفانه از دو روز پیش یه بی حسی خیلی خفیف در پای چپ دارن که در انگشت و روی پاشون تا بالاتر از زانو هست البته میگفتن تو صورتم هم به صورت خفیف هست که صورتشون خوب شده الان میخواستم لطف کنین بگین این علایم میتونه عود مجدد و حمله دوباره باشه؟و نیازی هست به پزشک جهت درمان با کورتون مراجعه شود و یا هر پیشنهادی دارین لطف کنین بفرمایین با تشکر از زحمات شما

  62. دکتر سیفی می‌گوید:

    بهتر است علائم گفته شده در معاینه، علت عضوی و عینی علائم از علت تلقینی و خیالی تشخیص داده شود.

  63. فاطمه می‌گوید:

    باسلام اقای دکتر من سی و دو ساله هستم .شش سال قبل انگشت شصت پای چپم دچار گز گز و سوزش شد به پزشکان زیادی مراجعه کردم که تشخیصی ندادن بعد یکی دو ماه خوب شدم در عرض پنج سال دو سه بار اینطور میشدم و خوب میشد تا این که سال پیش سمت چپ بدنم دچار گز گز شدید شدوبعد چند روز همه ی بدنم گزگز میکرد گردن درد شدیدی داشتم .ام ار ای سر و گردن نرمال بود داروی اضطراب تجویز شد که چون باردار شدم استفاده نکردم .من علایم را در بارداری همچنان داشتم ولی بعد زایمان بهتر شدم اقای دکتر ایا لازمه که دو باره ام ار ای بدم ؟با تزریق؟

  64. دکتر سیفی می‌گوید:

    اگر در معاینه علایم غیر طبیعی ندارید نیاز به اسکن نیست.

پاسخ دهید



× 5 = پانزده
