درمان پالس با ACTH در بیماران M S

بنا به گزارش از شصت و پنجمین کنکره علوم اعصاب آمریکا (12 مارس 2013) تزریق ماهانه ACTH (آدنوکورتیکو تروفیک هورمون) دربیماران M S (مالتیپل اسکلروز) که ضمن دریافت اینترفرون عود حملات داشتند نسبت به درمان پالس با متیل پردنیزولون اثرات درمانی بهتر و عوارض کمتر داشته است. این اثرات در زمینه اصلاح اختلالات ذهنی و روحی بیماران چشمگیرتر بوده است.

این نوشته در تخصصی ارسال و , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

58 Responses to درمان پالس با ACTH در بیماران M S

  1. غيصر می‌گوید:

    بسم الله الرحمن الرحيم.سلام.اگرممكن است ازمسئولان سايت زيربخواهيدمحتويات سايت زيررادراختيار وزارت بهداشت ايران قراردهند هرروز درچندبرنامه تلوزيوني درايران درمورد اين موضوع پزشكان اگاهي لازم رابدهند چون بااين روش ساده ازچندصدنوع بيماري همزمان درمان قطعي مي گرددحتي درمان هاي بيماري هاي روحي ورواني همراه بيماري هاي سايرارگانهاي بدن -اكثريت مردم دچار اختلال اهن ومس غيرفعال دارندنه كمبوداهن وكمبودمس و عده اي اهن ومس مازاد همراه مس واهن غيرفعال ……

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با سلام تشکر از پیشنهادهایتان، تمام مطالب این سایت در دسترس همگان است ، مقامات معمولآ باسلیقه و نظر خاص خودشان مطالبی را در رسانه ها به بحث میگذارند. چه بسا مطالبی را در رسانه ها تبلیغ میکنند که گمراه کننده هم هستند(یک مورد اخیر تبلیغ شربت گیاهی برای درمان ام اس ) ، و در موارد حتی حیاتی ( برای نمونه در مورد فوت عده ای بعلت مصرف مشروبات تقلبی ) سایت مدیریت دارو و درمان به سوالات من پاسخ ندادند. این سایت با علاقه شغلی شخصی من برای پاسخگوئی به سوالات تعدادی از کاربران و بیماران فعال شده و در حد توانم کار میکنم و از نظرات عده از همکاران و کاربران استفاده علمی هم میبرم .

  2. اعظم می‌گوید:

    باعرض سلام مجدد . ببخشید آقای دکتر از اینکه مجدد مزاحم شما شدم .می خواستم بپرسم که همون آقا که گفتم 29 سال سن دارن و میگن ام اس خفیف دارن .دراون مورد : باید بگم من 21 سال سن دارم و ایشون 29 سال . دکترشون گفتن که سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندن . خواستم بدونم یعنی چی ؟ نباید باایشون ازدواج کنم ؟ ام اس خفیف ممکنه بدتر بشه ؟ من چکار کنم ؟ اصلا تکلیف این طور افرادی چی میشه ؟من دوست ندارم بخاطر این بیماری ایشونو رد کنم !اگه میشه کمکم کنید !

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با سلام مجدد، بهتر بود پزشک معالج از میزان ناتوانی و از احتمال سیر بیماری در حضور طرفین اطلاعاتی میدادند. بنظر من اگر مثل هر شرایط دیگر فرد توانائی کار و اداره امور خانواده را دارد حائز شرایط ازدواج است ، بقیه به پسند طرفین مربوط میشود.

  3. مهداد می‌گوید:

    بسم الله الرحمن الرحيم.اين اطلاعات ازطرف يك فردصنايع غذايي گزارش شده كه بگفته ايشان منافع مادي باعث انكاراكثرمحصلان اين رشته وبرخي افرادديگرشده
    شيرپاستوريزه به دليل حرارت ديدن آنزيم فسفاتازقليايي ان ازبين مي رودهمين طور درصداسيدلاكتيك به ميزان قابل توجه اي افزايش مي يابد
    در بدن انسان مقدار pH متعادل بین 7.34 و 7.40 میباشد که کمی قلیایی است و باید در این محدوده نگه داشته شود در غیر اینصورت بعضی از واکنش های آنزیمی انجام نمی گیرد و تنظیم فعالیت های فیزیکی و شیمیایی درون سلولی با مشکل مواجه می شود.
    لبنيات كارخانه اي (دوغ وماست وشيرهاي پاستوريزه ) داراي اسيدلاكتيك بالا اشت.
    خون را اسیدی می کند (به علت میزان بسیار بالای اسید لاکتیک) و آن را از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می‌کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که می‌تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته و فعالیت ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل کند، دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها می‌گردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خون آزاد کند.کلسیم بهترین و سریع‌ترین عامل قلیایی کردن خون می‌باشد. این کلسیم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط کلیه‌ها دفع می‌گردد. در نتیجه مصرف ماست باعث پوکی استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها می‌گردد.
    اسید لاکتیک فعالیت نرون های مغزی را به شدت کاهش می دهد و…….
    انواع بیماریهای قلب و عروق….ضعف اعصاب
    تشنج…..ميزان ونحوه تاثيراسيدلاكتيك براي همه افراد متفاوت است

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با سلام و ضمن تشکر از دیدگاه ارسالی تان در مورد شیر و ماست تولید شده پاستوریزه، جنانکه منابع علمی معتبر در این زمینه سراغ دارید ارسال فرمائید.

  4. مانی می‌گوید:

    سلام ازسال 1384 تیر با اپتیک نورتیک به ام اس تشخیص داده شده و پالس 4 روزه گرفتم +(قرص پردینیزولون ) و خوب شدم بطور کامل … خرداد 86 هم دوباره با یک سری جزیی در انگشت دست چپم بازهم پالس گرفتم و باز هم خوبی کامل …. در این مدت از 86پزشک سینووکس تجویز کرد و تزریق میکردم هفته ای یکبار …
    بهمن 88 نیمه راست بدنم بمدت دوهفته کرختی کمی پیدا کرد و دکتر اینبار پالس تجویز نکرد و داروداد و خوب شدم بطور کامل اما در طول این مدت سال ها دردهایی رو تو بدنم داشتم ….
    اواخر 89دارو سینووکس رو بصورت یکی در میون و و نامرتب مصرف میکردم و سال 90 یک حمله دیگر برام رخ داد و سمت راست بدنم دچار برق گرفتگی !!! و کرختی در نیمه شب شد و حس پانیک گرفتم … MRI گرفتم و نتایج کم شدن پلاک هاو ضایعات مغزی رو نشون میداد عجیب بود !!! و اینبار دکتر گفت نیاز نیست سینووکس رو ادامه بدی و یکسری دارو از جمله ( گاباپنتین و باکلوفن و سیتالو پرا م ) بهم داد بمدت 1ماه و گفت علائمت خفیف هستند واینبار علائم حمله تا 70 درصد بعد مصرف دارو و گذشت زمان تخفیف پیدا کردن اما همون 30 درصد % اسپاسم و گرفتگی درد کمی در دست راست ( بیشتر ) و کمی در عضله رانم تا 1 فروردین 92 دربدنم ماند و الان هم پدیدارهستن….
    تا بعد از 2 ماه که در بهمن و اسفند 91 بعلت بستری مادرم در بیمارستا ن و 2 ماه استرس کامل 1 فروردین 92 نیمه چپ بدن شامل_ ران – زیرپا و مخچه ام و گونه هام و دستم )هم شروع کرده به گرفتگی و اسپاسم و دردهای ” خفیف ” و بعد 3 روز بعد تزریق دگزامتازون 2 عدد با فاصله 3 روز در میان و خوردن پردنیزولون روزی یک 5 میلی گرم به صورت خود تجویز !!! (چون عید و بود و دکترا تا 18 فروردین در تعطیلات ) تا امروز کمی بهتر شدم اما دوباره این جمعه دوباره اون علائم کوچک برگشتن …. و دوباره 4 تا دگززامتازون خریدم که بزنم ….
    لازم بذکر هستش که دراین مدت از سال 84 که با تاری دید چشم چپم شروع شد تا به الان هیچگونه مشکلی در راه رفتن و کلا علائم ناتوانی شدید نداشتم و علائم بعد حمله از بین میرفتن و هیچوقت به کمک دیگران نیاز پیدا نکردم اما الان خیلی به خاطر این این اسپاسم ها و گرفتگی ها در دو سمت بدنم دچار اضطراب شدم ( لازم بذکر تو این دو هفته عید معمولا روزی 2 ساعت به پیاده روی میرم )
    این سایت های اینترنتی و فروم های اینترنتی بعلت اطلاعات زیاد وبعضا 100 درجه متفاوت بر اضطرابم افزودن … دکتر خواهش میکنم بهم ” پاسخ بدید ” … ام اس من از چه نوعی هستش ؟ بنظرتون این اسپاسم ها ازبین میره ؟ آیا این نشان پبشروندگی بیماری منه ایا بعضی علائم کوچک سال ها میمونن ؟ …این هفته به تهران میرم برای دکتر چون دکترم از شهر مون که… هستش رفته تهران …. ایا کسانی هستن که حملات بطور کامل بدن اونها رو از کار بندازه

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با سلام، بنا به توصیف سابقه و سیر بیماری ، ام اس شما در 7 سال گذشته از نوع عود کننده بوده و بهتر است قبل تبدیل به نوع پیشرونده ثانوی به تزریق اینرفرون ادامه دهید و در موارد عود پردنیزولون تزریقی دریافت نمائید. اسپاسم ها بعلت باقیماندن عوارض از عودهای قبلی است و معمولا این نوع علائم حسی مدت طولانی دوام مییابند.

      • مانی می‌گوید:

        باتشکرفراوان دکتر جان از توجهتون … پالس 3روزه دارم میگیرم … دکتر ایا سینووکس واقعا کنترل کننده بدن برای رفتن به مراحل بالاتره بیماریه ؟ (میخوام اضطراب و تنش برای همیشه بریزم به آشغالدانی ) چون من هیچگونه مشکل حرکتی و ادراری و چشمی از همون اسفند 90 نداشتم و با کمال حاضرم اون آمپولو برای جلوگیری از عود پیشرفته بیماریم مصرف کنم … امیدی به آینده من هست ؟ اصولا هیچگونه بیمارای ام اس بودن که تحقیقات نشون داده بشه که هیچوقت زمین گیر نشدن ؟

        • دکتر سیفی می‌گوید:

          با سلام ، سینووکس مثل دیگر اینترفرونها در مراحل اولیه ام اس اثر پیشکیرنده خوبی در ام اس دارد ، بیماران زیادی دارم که بعد از 25 تا 30 سال از شروع بیماری شان هیچ معلولیتی ندارند.

  5. میرویس لطیفی می‌گوید:

    سلام به تمامی دستندرکاران که همیشه درراه صحت وسلامتی بشر بطور خسته گی ناپذیر شب روزمصروف کار میباشد خیلی مطالب جالب با محتوای بسیار عالی وقابل فهم . خودم درسرم کیست دارم داروهای زیادی را استفاده کرده ام اما نتیجه درست نگرفتم خواهشمندم که بعضی ازداورهای مفیدرا با مشخصاب کامل بنوسید . تشکرسپاس

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با سلام، بدون داشتن ملاکهای تشخیصی از علائم بالینی و آزمایشگاهی اظهار نظر امکان پذیر نمیباشد.

  6. اكبري می‌گوید:

    اعمال كربوهيدرات دربدن:
    انرژي توليدميكند وتنهاانرژي موردمصرف سيستم عصبي است.بنابراين منبع دريافت كربوهيدرات وميزان دريافت كربوهيدرات اهميت موضوع قرارميگيرد
    وجودكربوهيدرات براي متابوليسم كامل سلول هاي چربي امرضروري است وكربوهيدرات درساخت برخي ويتامين ها(گروه ب) كمك ميكندبراي اينكه كربوهيدرات هادربدن به شكل سودمنداعمال شودنيازمندسايرمنابع ماننداملاح معدني است

  7. نعيمي می‌گوید:

    دكترسيفي (باجوداينكه مطالب گفته شده ازمنبع علمي وكتب معتبرويژه دانشجويان گروه پزشكي ويك كتب صنعت غذايي ازآوردن اسم كتب پرهيزكردم ودرضمن اين كتب جزودروس تحصيلي مابوده بنابراين تصورنشودكه من شخصابصورت مطالعه ازاد داشتم وبرداشت شخصي است كه نوشتم) .چون ديدم مهداددرموردماست ولبنيات صنعتي(پاستوريزه-هموژنيزه-استريليزه)مواردي رانوشتندوتاثيرات اسيدلاكتيك برphخون. من هم خواستم كه بگويم اصلا آيا شيربدون اسيدلاكتيك ياخودشير تاثيربرخون دارديانه .يعني تاثيربرخون خون نه phخون.درضمن من نه قصدتائييدصحت گفته مهدادرادارم ونه قصدتكذيب حرف ايشان.چون من فقط نقش وتاثيرشيربرخون رامي خواهم بنويسم.حالاتصميم باخودشمااست كه چون ميكروب هاي بيماريزا درلبنيات صنعتي ازبين ميرودبايدملاك مفيدبودن لبنيات پاستوريزه-هموژنيزه-استريليزه)راتاييدكرديانه-د

    شيرداراي آلبومين است ومقدار آلبومين شير سالم در حدود 6 درصداست

    آلبومین پروتئین اصلی خون میباشد که بوسیله کبد ساخته میشود و مهمترین وظیفه آن حفظ فشار اسمزی خون میباشد. در ضمن در حمل مواد غیر معمول در آب ، نظیر اسیدهای چرب آزاد نقش عمدهای دارد.لاكتوآلبومين موجوددرشير باداشتن دواتم فسفر و2/8 درصد كربوهيدرات نيز دراين گروه قراردارد
    آلبومين درانتقال برخي هورمون هانيزنقش دارد وبيشترين مقدارنسبت باسايرپروتئين هاي سرم مي باشد بیشترین پروتئین تشکیل دهنده ی پلاسما ،آلبومین هست.

    متابوليسم كربوهيدرات ها سبب ورود مقداري اسيدلاكتيك واسيدپيرويك به خون ميشودكربوهيدرات ها ازسه عنصر كربن.اكسيژن. هيدروژن تشكيل شده اندآهن ومس كه درحمل نقل اكسيژن دخالت داردبنابراين ميزان مصرف كربوهيدرات بايدمتناسب باآهن ومس دريافتي باشد.اسيدلاكتيك درحدنرمال خواص ضدباكتريايي دارداماكساني كه دچار صرع (وهمچنين مشكلات سيستم عصبي.سيستم سمپاتيك) هستنداسيدلاكتيك حمله صرع آنان راتشديدخواهدكرد
    كربوهيدرات هامنابع گياهي وجوددارندوتنهامنبع حيواني كربوهيدرات لاكتوز شير واووموسين تخم مرغ است كه اووموسين نقش ويسكوزيته درتخم مرغ است.لاكتوز دربرابرحرارت وباكتري هاي اسيدلاكتيك تبديل به اسيدلاكتيك ميگرددوماست به دليل تخميرشير اسيدلاكتيك ماست بيشترازشيراست الخصوص ماست هاي بدون چكيده(ماست چكيده به همراه نعنا.پونه.اويشن مصرف شود.-)
    پروتئين هاكه به صورت پروتئين مركب ووپروتئين ساده تقسيم ميگردند ازجمله پروتئين هاي ساده گلوبولين هاهستندگلوبولين ها ميزان حلاليت آن درآب كم است ازجمله گلوبولين ها درشير لاكتوگلوبولين(لاكتوزهمراه گلوبولين-تيروگلوبولين هاي موجود درغده تيروئيد وگلوبولين هاي خون اشاره كرد(توجه كردين كه گلوبولين هم درشيروهم درخون وغده تيروئيدموجوداست])

    قند اختصاصي شير چيست ؟

    قند اختصاصي شيرلاکتوزاست كه باعث ثبات فشار اسمزي بين خون و شير مي شود .حامل اصلی عنصر روی در پلاسما آلبومین می باشد(سفيده تخم مرغ نيزداراي آلبومين مي باشد) اگر چه مقداری از آن به وسیله ترانسفرین و آلفا 2 ماكروگلوبین حمل می شود. بیشتر روی موجود در خون در اریتروسیت ها و لكوسیت ها قرار دارد. روی موجود در پلاسما از لحاظ متابولیكی فعال بوده و تحت تاثیر فاكتورهای فیزیولوژیكی مانند آسیب یا التهاب می باشد.
    شيرباوجودداشتن آلبومين (حامل اصلی عنصر روی در پلاسما )بخاطر داشتن كلسيم وهم چنين كازئين كه پروتئين ههاي فسفردار مي باشندو78درصدمجموعه پروتئين شير راتشكيل ميدهندكساني كه شدت كمبودعنصر روي درآنان بسياربالاست وشديداازكمبودعنصر روي رنج
    مي برند بامصرف شير وضع آنان وخيم ترخواهدشدهمچنين ازمصرف شيروسايرلبنيات را درزمان يبوست (بخصوص يبوست هاي مداوم وشديد)خوداري كردكه شيرخوديبوست زاست.امااين بدان معنانيست كه شيرموادغذايي مضراست.فقط گفتيم درزمان يبوست وكمبود شديدعنصر روي پرهيزكنند.شيراگردرزمان بجا ودرنظرگرفتن شرايط جسمي ورواني فردمصرف شودخاصيت بي نظيري خواهدداشت كه هيچ دارويي نمي تواندجايگزين شيرشود
    طعم پختگي در شير ناشي از چيست ؟

    اين طعم بيشتر در روشهاي ,flashجوشاندن و UHT در شير ايجاد مي شود که در نتيجه تشکيل ترکيبات گوگردي فرار مانند H2S و CH3SH مي باشد. β-لاكتوگلوبولين(لاكتوزهمراه گلوبولين )درحرارت بيش از c°90 دناتوره مي شودپل هاي گوگردي بين چند β-لاكتوگلوبولين، β-لاكتوگلوبولين باكاپاكازيين و β-لاكتوگلوبولينبا α لاكتوالبومين ايجادمي شود.

    در UHT ترکيبات Cos و (CH3)2S هم تشکيل مي شود که پس از عمليات حرارتي به مرور از شير خارج شده و طعم پختگي از بين مي رود .
    پروتيين ها :حرارت منجر به دناتوره شدن آلبومين و گلوبولين مي شود

    زماني كه برخي افرادموادغذايي پاستوريزاسيون شده ويا استريلزاسيون شده رانفي مي كنند وقائل به مضربودن اين اقلام غذايي بااستدلال هاي خوددارند عده اي ديگربراي رداين اشخاص به اين سخن اكتفاء ميكنندكه مگرانسان بايدغذاراخام مصرف كندمن درجواب اين عزيزان بايدبگويم كه پاستوريزاسيون ويا استريلزاسيون به معني پختن نيست.هدف از پاستوريزاسيون و استريلزاسيون ازبين بردن ميكروارگانيسم وباكتري هاي بيماريزااست كه در استريلزاسيون باكتري هاي غيربيماريزانيز ازبين ميروندكه مدت دما وميزان حرارت متفاوتي دارندواصلا اگر پاستوريزاسيون ويا استريلزاسيون باپختن تفاوت نداشت.چه فرقي ميكندمردم درخانه خودشيررا دراجاق حرارت ميدهند

    پاستوريزاسيون به روش کندمدت 30دقيقه بادرجه حرارت 65 .حرارت مي بيند ويا

    درجه حرارت
    مدت حرارت
    درصد از بين رفتن باكتري ها

    1-
    پاستوريزاسيون به روش کند LTLT
    65
    M30
    95

    2-
    پاستوريزاسيون به روش سريع HTST
    75-72
    S30-15
    5/99

    3-
    پاستوريزاسيون به روش حرارت بالا (flash)
    80-90
    S15-4
    9/99

    4-
    استريلزاسيون متداول
    135
    S8
    99/99

    5-
    استريلزاسيون UHT
    150
    S3-2
    99/99

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با تشکر از ارسال مطلب ذر مورد شیر پاستوریزه و آسید لاکتیک ، امیدوارم موضوع برای خونندگان جالب توجه بوده و از نظرات دیگران نیز در این زمینه آگاه شویم.

  8. بهرام می‌گوید:

    باسلام به دكترسيفي .دركارخانجات رب گوجه فرنگي به منظورپيش گيري ازكپك وجلوگيري ازبرخي ميكروارگانيسم ازموادنگهدارنده اي به نام دي استات سديم استفاده ميگردداز مضرات مشتقات استات سديم آلزايمر وكندي ذهن واگر بصورت مدام ومستمرر دريافت كردن باعث كندي شعورميگردد.درضمن شماهيچ وقت درقوطي وياكنسرو رب گوجه فرنگي اسامي موادنگهدارنده كه افزوده ميشودرانمي بينيدلابدبه ذهن شمابه اين مي رسدكه من ازكجافهميدم كه چنين موادافزوده ميگردد.معلوم است.رشته تحصيلي ماايجاب ميكندبدانيم.مي توان گفت .دانشجويان رشته مابهترازبرخي پزشكان به مضرات انواع موادغذايي كنسرو وهمين طورانواع سوسيس وكالباس وچيپس وپفك واقف هستند

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      منظورم مقایسه تولیدات خارجی و داخلی بود، در کشورهای اروپائی و آمریکائی هر نوع تولید غذائی دارای بر چسب با شرح کامل از ترکیب کلیه مواد موجود در تولیدات غذائی ، در روی قوطی قرار داده میشود و مردم اغلب بدون مطالعه و اطلاع از ترکیبات ، ماده غذائی ناشناخته را نمیخرند.

  9. ژیلا می‌گوید:

    باسلام وخسته نباشید.آقای دکترمن که پیگیر قرصهای فینگولیمودبودم این بارازکشورآلمان جویاشدم یک بسته 28تایی به قیمت یک میلیون تومان هست وخانواده ام به من اصراردارندکه سفارش بدهیم رابط مان که شهریورماه به ایران میایدبرایم بیاوردنمیدانم،نظرشماچیست خودم بلاتکلیفم آخه یکبارنیست که یک میلیون بدهیم وضمنا نمیدانم که برای من سازگار باشد یا بیماریم را تشدیدکندازطرفی میخاهم این ریسک را بکنم لطفا شما راهنماییم کنید ضمنا این قرصهارا هم در صورت سازگاری مادام العمر استفاده میکنیم ونیز مزیت اینها نسبت به بقیه چیست؟لطفا راهنماییم کنید.باتشکر

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اگر میتوانید کمی صبر کنید احتمالا تولید داخلی دارو بزودی به بازار بیاید. تاثیر فینگولیمود بیشتر از اینترفرون است ، احتمال عوارض دارو در شروع درمان به نسبت کم است.

  10. ژیلا می‌گوید:

    باآرزوی قبولی طاعات وعبادات.آقای دکتر،شرمنده ام مجددمزاحم میشم آیا این قرصهای فینگولیمود هم مثل اینترفرونها مادام العمر استفاده میشود؟ببخشید

  11. مریم می‌گوید:

    سلام اقای دکتر همسرم 47ساله ازحدودیک سال پیش دچارضعف ولنگش درپای چپ بدون اختلال حسی گردیدکه دکترهاباتوجه به ام ارای کمری تشخیص تنگی کانال کمری گذاشتندوفقط ورزش دادندولی باتوجه به پیشرفت علایم درسه ماه اخیرومراجعه ی مجددباتوجه به نرمال بودن ازمایشات خون ونوارعصب وعضله ی نرمال ووجود یک پلاک فعال درنخاع گردنی تشخیص ام اس خفیف رادادندواول پالس تراپی وبعددرمان کورتن عضلانی هرده روزراکافی دانستندایابه نظرشماتشخیص ودرمان درست است

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با معاینه عصبی و توجه به نشانه های محل عارضه و تغییرات رفلکسها و تطابق علائم با عارضه نخاع در اسکن میشود به تشخیص رسید. به لحاظ سن بالا احتمال دیگر بیماریها غیر از ام اس مطرح میشود. پس از اطمینان از تشخیص درمان معین میشود.

  12. مریم می‌گوید:

    باعرض سلام مجددخدمت اقای دکتردرمعاینه بجزپاراپارزی اسپاستیک وافزایش رفلکس ها ی اندام تحتانی نکته ی دیگری ندارندفقط درام ار ای گردنی یک پلاک فعال ودیسک بدون علایم فشاری مشاهده میشودافای دکتر ایادرمان ام اس فقط کورتن است ایا با این روش بیماری پیشرفت نمیکند

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      درمان با پالس کورتون برای موارد حاد در یکی دو هفته اول بیشتر موثر است. برای موارد تثبیت شده درمان صرفا فیزیوتراپی و پیشگیری از تشدید و عود است. بطریکه در پاسخ قبلی گفتم احتمال دیگر بیماریها را که ممکن است علائم شبیه ام اس ایجاد کند نباید از نظر دور داشت. و این تجسس در طول زمان با پیگیری بیشتر سیر بیماری و تشخیصی و درمان نگهدارنده به نتیجه میرسد. در اینگنه موارد روش درمان بنا به تجربه و صلاح دید پزشک انتخاب میشود.

  13. مهدی می‌گوید:

    سلام وتشکر-داروی آمانتادین برای رفع علایم خستگی بیماران ام اس مفید است؟عوارض جانبی آن چیست؟خواب آلودگی را با چه چیز درمان نمود؟ممنون

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      آمانتادین برای کم کردن خستگی پذیری خوب است. از عوارض آن در شروع درمان خواب آلودگی و توهمات است. با ورز ش و فعالیت میشود به خواب آلودگی غلبه کرد.

  14. مهدی می‌گوید:

    سلام مجدد-آقای دکتر با خواب آلودگی که نمی شود کارایی مثل درس خوندنو انجام داد.این دارو هم دقیقا همون عوارضی رو داره که باید ازش فرار کرد-برای اثرات خواب آلودگیش دارویی وجود دارد؟متشکر

  15. مصطفی می‌گوید:

    آقای دکتر با تشکر از وب سایت مفیدتون. من گرفتگی عضلات ران پا به دلیل بیماری ام اس دارم. دکتر واسم پرگابالین و تیزانیدین تجویز کرده. هر هفته هم سینوکس می زنم. یکم هم عدم تعادل در راه رفتن دارم. چطور می تونم از این گرفتگی عضلات و عدم تعادل خلاص شم؟با تشکر

  16. مصطفی می‌گوید:

    ممنون از جوابتون آقای دکتر. من 9 سال پیش دچار اولین حمله ام اس شدم و دومین حمله 4 ماه پیش بود. در هر دو حمله راه رفتن برام سخت شد اما می تونستم راه برم. در حمله ذوم که کل سمت چپ بدنم بی حس شده بود. (برای 1-2 هفته)بین این دو حمله گاهی وقت ها میشد که دستم بی حس می شد و بعد از 2-3 هفته خودش خوب می شد. به نظرتون این ام اس هست؟ با توجه به اینکه دکتر پشت چشمهام چیزی ندید با اون دستگاه مخصوص(اما پلاک تو ام ار ای بود ).و اگر ام اس هست چه نوعی است؟ با تشکر فراوان

  17. مهدی می‌گوید:

    سلام -آقای دکتر من دیروز بعداز اومدن از سر کارم دچار احساس ضعف خفیف وگرفتگی در پاها شدم-از 3 روز قبل دچار سوزش در کف دست راستم شدم-امروز به صورت خود تجویزی دوره قرص پردنیزولون 50 را شروع کردم همچنین گابا پنتین 100 و تیزانیدین-چون خیلی استرس دارم و نگران پیشرفت علایم وماندگاری 1-2ماهه آن هستم-من هیچ کدام از داروها رو مصرف نمی کنم چون 3 سال با تغیر از سینوکس به بتافرون نتیجه ای ندیدم وخودم قطع کردم.آیا ممکن است علایم بد وماندگار حتی با مصرف کورتون به سراغم بیاید؟این که زودتر دارم کورتون مصرف میکنم اثری داره یا روند عود دوره خودش را دارد ؟آیا فرم تزریقی حتی با دوز کم (مثل دوره تزریق 3 روزه دگزا)اثر متفاوت زیادی با فرم خوراکی داره؟

  18. سعید می‌گوید:

    سلام اقای دکتر مادرمن)45 ساله) بیماری ام اس داره الان 4 ماهه تشخیص دادن با یک حمله که پای چپش بی حس بود و بعد از بستری تا حد زیاد درمان شد سینووکس مصرف میکنه گاهی اوقات تو پاهاش سوزش احساس میکنه و بی حسی من نگرانم این علایم به خاطر حمله قبل هست یا پیش زمینه حمله جدید؟ تو راه رفتن مشکلی نداره فقط گاهی تو ناحیه زانو ضعف داره چطور میشه این علایم رو کم کرد در ضمن بعد از تزریق سینووکس مدتی هست عوارضی مثل تب و لرز ودرد رو نداره بی عارضه بودن امپول نشونه خوبیه؟ممنون میشم راهنماییم کنید چون از وقوع حمله بعدی میترسم سال قبل هم علایمی شبیه حمله داشت البته اون موقع تشخیص ام اس ندادن و خود به خود خوب شد

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      اختلال حس از علائمی است که مدتها بعد از حمله دوام مییابد مسئله نگران کننده نیست با انواع مختلف داروها که همکاران همگی آشنائی دارند کنترل میشود، نبود عوارض بعد از تزریق نیز بهتر است

  19. فرشاد می‌گوید:

    با سلام خدمت آقای دکتر و همچنین ابراز تشکر از حس انسان دوستانه جنابعالی
    همسر من بیمار MS هستند که در حال حاضر از رسیژن استفاده می کنند. به علت سردردهای شدید تقریباً روزی حداقل 2 عدد مسکن نوافن مصرف می کردند. به پزشک مراجعه کردیم که توصیه کردند از مسکن به علت عوارض آن کمتر استفاده شود و فلوکستین به جای آن مصرف شود و نوافن را زمان قبل از تزریق مصرف کنند ولی متاسفانه با این دستور حال ایشان خیلی بدتر شده به طوریکه تحل سردرد در طی روز برای ایشان مقدور نمی باشد لذا استدعا دارم در این خصوص راهنمایی بفرمائید
    با تشکر

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با معاینه و مصاحبه بسته به اینکه میگرن مقاوم یا سردر روان تنی و یا علت نادر دیگر مغزی عامل سردرد باشد درمان فرق میکند. در افراد عادت کرده به مسکن بدون علت دیگر هم سردرد مقاوم به جهت کم شدن آستانه درد پدید می آید و تا ترک عادت مسکن دوام مییابد.

  20. میثم می‌گوید:

    سلام آقای دکتر.من حدود 9 سال میشه که از دیسک خفیف کمر رنج میبرم. حدود 2 ماه پیش دو روز فعالیت کاری شدید داشتم که وسط انجام کارم یک دفعه دچار خستگی و تپش قلب شدم که سابقه نداشت و تا به امروز قادر به انجام کاری پیوسته مثلا بالا رفتن از1طبقه پله و ….بدون مکث و استراحت نیستم. البته مسله اصلی که دقیقا روز بعد متوجه آن شدم بیحسی در گوشه سمت راست انگشت پای چپ و چند روز بعد در پای راستم شدم که با مراجعه به دکتر و تجویز ام ارای ازمغز تا دنبالچه فرمودندن که این بی حسی انگشتان ربطی به دیسک کمر نداره و داروی گاباپنتین 100 ناپروکسن 500 باکلوفن 10 ویتامبن ب1 و 1 کپسول سفید رنگ که شبیه گاباپنتین که با سین شروع میشد تجویز کردن که هنگام مصرف این داروها شدیدا دچار درد معده و کلیه میشدم که مجبور به استفاده از دو کپسول گاباپنتین و شبه اون که اسمش یادم نیست شدم که الان بعد 50 روز هنوز انگشتان پام بیحس هستند البته به نسبت کمتر .وقتی که دنبال علل بیحسی انگشت شست پا میگشتم به علایم اولیه ام اس برخورد کردم که چند مورد از این علایم و من دارم و اخیرا تشدید شدند مخصوصا تکرر ادرار و دو بینی شدید که توام با سردرد در سمت راست سرم و ناحیه پشت چشم که با 1 سنگینی خاصی همراه هست .کرخ شدن سریع دست وپا حتی در حال استراحت و نشستن روی صندلی .سوال اینکه احتمال اینکه من دچار ام اس باشم هست یا نه لطفا راهنمایی فرمایید واقعا نمیدونم چیکار کنم بد جور به هم ریختم. سن 29

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      مصرف سلکسیب ممکن است سوزش و التهاب معده را موجب شود. باتوجه به نتیجه ام آر آی و معاینه پزشک تان احتمال ام اس مطرح نیست.

  21. مهنور می‌گوید:

    سلام.دختر 6 ساله ای دارم که کمی عوارض بلوغ در او دیده ام ولی طبق آزمایشات بلوغ زودرس نبوده است. دکتر گفته باید امپول ACTH 250mg استفاده کند دراین سایت دیدم این دارو برای بیماران msاستفاده میشود لطفا مرا راهنمایی کنید و اینکه کجا میتوانم این آمپول را پیدا کنم چون جاهای زیادی را گشتم ولی نبود.

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      ACTH سنتزی به اسم تتراکوزاکتاید یا سیناکتن در بازار موجود است قبل از مصرف از نظر دوز درمان به پزشک تان نشان دهید.

  22. Fereshteh می‌گوید:

    همه بیماران ام اسی رو دوستشون دارم چون:وجدانو وفهم وشعور بالایی رو دا رن وهمگی خوشگل

  23. امید می‌گوید:

    سلام خسته نباشیین
    میخواستم بدونم آیا میتونم بدون بستری شدن داروی فیگنولید را استفاده کنم در ضمن تمام آزمایشها رو انجام دادم ودکترم اونا رو تایید کرده ومشکلی نداشتم
    ممنون میشم جوابمو بدین

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      چنانکه قبلا هم تاکید نموده ام برای همه بیماران شروع درمان با فینگولیمد درساعات اول در بیمارستان با پایش ضربان قلب بعمل می آید.در صورت نبود عوارض قلبی با اولین دوز میشود درمان را سرپائی ادامه داد.

  24. امید می‌گوید:

    سلام خسته نباشید
    من برای جندمین دفعه سوال میکنم آیا بدون بستری شدن میتوانم داروی فیگنولید را استفاده کنم
    تمام آزمایشام مورد تایید دکترم رسیده

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      چنانکه قبلا هم تاکید نموده ام برای همه بیماران شروع درمان با فینگولیمد درساعات اول در بیمارستان با پایش ضربان قلب بعمل می آید.

  25. siavash می‌گوید:

    با سلام من چهار سال پیش ام ار ای کردم سه تا لک داخل مغزم بود دکتر گفت آب نخاغ کمرت آزمایش بده بعد گفت ام اس داری دو مدل آمپول داد تزریق میکردم حالم بد میشد بعد حالت خفگی دستم میداد قلب درد شدید گرفتم دکتر گفت نزن قرص Tecfideraخوردم بد جور حالم بد شد دیگه نخوردم من شکر خدا دست پام خواب نمیره شاید توئی هفته دو یا سه بار کز کز کنه پام اما وقتی بیست دقیقه راه میرم کج راه میرم دویدن اصلا نمیتونم بعدش الان راه میرم زده توئی کمرم نمیتونم از درد کمرراه برم آقای دکتر من باید چیکار کنم ممنونم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      عده ای از بیماران ام اس به دلایل مختلف تحمل داروئی ندارند اغلب این موارد ناشی از زمینه روحی بی اعتمادی و نپذیرفتن درمان است. متاسفانه این موارد به سیر پیشرونده و معلولیت میرسند بهتر است قبل از شدت یافتن بیماری با یک پزشک برای انتخاب درمان قابل تحمل کنار بیائید.

  26. hooman می‌گوید:

    با عرض سلام خدمت آقای دکتر خسته نباشید میخواستم سوالی از خدمتون بپرسم من داروی فینگولیمود مصرف میکنم اما توئی راه رفتن مشکل دارم دکترم میگه حالا فامپیرا بخور مگه میشه در یک زمان دوتاش مصرف کرد جناب آقای دکتر میشه این کار انجام داد خطرناک نیست ممنون لطفا راهنمائی بکنید متشکرم

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      مصرف همزمان این دو درمان مانعی ندارد. فامپیرا صرفا برای کمک به انتقال عصبی نخاع است درمان کمکی موقت است.

  27. Farzad می‌گوید:

    با سلام آقای دکتر من یک سال داروئی فینگلیمود مصرف میکنم سوال من اینه چند سال باید مصرف کنم یعنی تا آخر عمرم باید دارو بخورم با تشکر و سپاس فراوان

  28. الهه می‌گوید:

    اقای دکتر ، من رفتم دکتر دکتر گفته التهاب داره کنار نخاعت باید بستری بشی ولی حرف دیگه ای نزده از شکم به پایینم بی حس شد چند وقت شکمم هم سوزش داره

  29. جواد می‌گوید:

    با سلام خدمت جناب دکتر . من تقریبا دو هفته پیش سمت راست بدنم بی حس شد دست و پا و صورت هفته پیش رفتم پزشک مغز و اعصاب برام ام ار ای نوشت انجام دادم ظاهرا پلاک رو مغزم دیدن گفت یک التهاب مغزیه و من 10 جلسه پالس تراپی در 5 روز و در دو نوبت 12 ساعته و این کار رو انجام دادم از علائم بی حسی و گز گز و … خیلی کاهش داد جوری که دمپایی از پای راستم میافتد ولی شکر خدا الان خیلی بهتر شدم و الان هم دارم پردنیزول مصرف میکنم گفتن 12 روز و همینجور دوزشو با کم کردن قرص کم میکنم اقای دکتر هنوز مقداری از بی حسی در بدنم مونده و فقط سر انگشتهام گز گز رو حس میکنم خوشبختانه مشکل تار بینی و دو بینی رو هم ندارم و اینکه موقع خواب بد جور سرم عرق میکنه خیس میشه زیاد اقای دکتر این علایم که گفتن ایا خوب خوب میشم یا نه ممنون از لطف شما میدونم ام اس گرفتم ولی هیچ دکتری بهم واضح نگفته

پاسخ دهید



4 − سه =
