ارتباط مصرف لبنیات با مرگ و میر

مطالعه گسترده از 21 کشور در بیش از یک صد و سی هزار نفر در فاصله سنی 35 تا70 سال نشان داده که مصرف زیاد لبنیات شیر و ماست از میزان حوادث عروقی مغزی و قلبی کاسته و مرگ و میر را کم میکند. مصرف پنیر این عوارض را در کل کم نمیکند و مصرف کم کره در کاهش عوارض از این نوع موثر نیست.

این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال و , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


3 + = ده

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>