وقتي بيمار يا همراه زيادي دلواپس است

در مواردي بجا و اغلب هم نابجا خود بيمار و يا همراهانش از تشخيص قانع نميشوند و مرتبا با ترديد و سوال پيچي موجب واكنش پزشك ميشوند. پزشك ممكن است از رفتارشان عصباني شود و براي تست و مشاوره بيمورد ارجاع نمايد. بهتر است پزشك در اين موارد اراده و اعتماد خود را از دست ندهد و بدون ابراز واكنش عصبي بيمار را براي معاينه مجدد در روز بعد و يا روزهاي بعد راهنمائي كند اگر اندك شكي در تشخيص داشته باشد معرفي بستري موقت براي تحت نظر بودن به بيمار بدهد.

این نوشته در عمومی ارسال و , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

63 Responses to وقتي بيمار يا همراه زيادي دلواپس است

  1. سیدعبداله سجادی می‌گوید:

    باسلام خدمت جنابعالی پزشک حاذق.
    اینجانب پسری 39ساله ومجرد. مدت 26سال است که بدلیل یک سری اختلالات جسمی مراجعات بسیارزیادی به پزشکان داشته ولی تاکنون نتیجه ای نگرفته ام.بدلیل شدت بیماری یک ماه است خانه نشین شده ام.علایم بیماری به این شرح است:درد عمیق عضلانی ٬خستگی دائمی٬ خشکی وسفتی مفاصل ٬ سردی عضلات انتهایی ٬ ناتوانی درنوشتن وبالارفتن ازپله ها وشانه زدن مو٬ اختلالات گوارشی شامل بی اشتهایی ونفخ ودردشکم وسوء هاضمه وهضم مشکل موادپروتیینی.ناتوانی در به خواب رفتن وبیدارشدن ازخواب باحالت خستگی شدید.حساسیت به نور وصدا.سرما وگرما.سال85بیمارستان فیروزگربیوپسی عضله انجام دادم بیماریsmaگزارش شد اماباانجام آزمایش ژنتیک مربوطه درسال95این بیماری منفی گزارش شد.ام آرآی مغزنرمال.ام آرآی گردن بیرون زدگی دیسک رانشان داده.آزمایش ژنتیک WES جهش هترویگوت درژن LRSAM1باتوارث اتوزومال غالب وجهش هترویگوت درژن GJB1عامل بیماری HMSNباتوارث وابسته به جنس نشان داده است.وتشخیص شارکوماری توث داده شده است پدرومادرم فامیل هستندولی سالم هستندودیگراعضای خانواده نیزسالم می باشند. سوال ازجنابعالی این است که آیا علایم ذکرشده با این بیماری همخوانی دارد وآیابیماری های دیگری مشابه این بیماری وجوددارد که این علایم راایجاد کنند؟آیا بی اشتهایی شدید مزمن میتواند بدلیل این جهش ها باشد؟وعلت جهش این دوژن چیست؟آیا عفونت های گوارشی میتواند عامل آن باشد؟باتشکر وسپاس فراوان

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      نوروپاتي حسي حركتي ارثي، و آتروفي اسپاينوماسكولر هر دو در يك رديف بيماري ژنتيك است كه با معاينه و بدون نياز به تست ژنتيك هم تشخيص داده ميشود درمان با ورزش و مكملها بطور نسبي بعمل مي آيد مسائل گوارشي به اين بيماري ارتباط ندارد.

  2. صمد می‌گوید:

    سلام اقای دکتر خسته نباشین بنده 2 سال پیش دچار سوزش در کف پاها و ران پاها همراه احساس سردی در بدن بودم و حتی چشم راستمم تا حدودی تار میدید بعد مراجعه به چندین دکتر و انجام ام ار ای مغز و گردن تشخیص به اضطراب داده شدم یعنی ام ار ای مغز و گردن طبیعی بودن و برای بنده داروهای سرترالین الپرازولام پرانول 10 میلی و کیو تن تجویز شد که بعداز چند ماه مصرف خودم داروها را قطع کردم الان نزدیک به دو هفته هست بعداز یک سرماخوردگی شدید در ناحیه پشت سر و بالا سر احساس درد خفیف و تیر کشیدگی سر دارم همچنین دور سر بعضابصورت لحظه ای تیر کشیده و خوب میشودمخصوصا موقع تمرکز روی مانیتور همچنین بعضی وقتا احساس گرفتگی و وزوز گوش بطور خفیف دارم و کلا سر درد و تیر کشیدگی سرم در بعضی از مواقع روز یا شب به مدت نیم ساعت تا یک ساعت رخ میدهد و مداوم نیست این دردها موقعیکه در مجاورت سرما هستم انگار زیادتر میشود ضمنا سوزش کف پای من کاملا برطرف نشده و این چند روز سوزش داشته با مراجعه به دکتر گوش و عکس از سینوسها گفتن هیچ مشکلی تو سینوسها نیست و به احتمال زیاد سردردت عصبی میباشد وبه بنده داروی الپرازولام پرانول و ب سیصد تجویز کردن که در این دو روز فرقی نکرده ام ایا به نظر جنابعالی میتواند از اضطراب باشد ایا نیاز درام بعد دو سال دوباره ام ار ای مغز بشم؟ببخشین اگه سوالم طولانی شد

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      این علائم نشانه های بیماری روان تنی است تا موقعی که در معاینه عارضه مشخص بالینی دیده نشود هرگونه تستهای بی هدف اشتباه خواهد بود بایستی درمان وسواس و مشکل روان تنی بطور جدی در طولانی مدت کنترل شود.

      • صمد می‌گوید:

        اقای دکتر ممنون از بابت پاسختون .اقای دکتر سردرد بنده تو این دو هفته به یک روال عادی هنوز ادامه داره یعنی از خفیف تا متوسط و تشدید نمیشه و بعضا یه حس تیر کشیدگی در ناحیه جلو و پشت و دور نوار سر احساس میکنم که بصورت لحظه ای هست مخصوصا موقع تمرکز به مانیتور و یا گوشی ایا احتمال تومور وجود داره؟احساس میکنم از زمانیکه پرانول 10 میلی صبح و شب مصرف میکنم این حالت تیرکشیدگی سر از عوارض همین دارو باشد؟اقای دکتر ضمنا یه سوال دگه داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم اینکه سردردهای حاصل از تومورهای مغزی به چه شکلی بروز و خودشو نشون میده؟با تشکر

        • دکتر سیفی می‌گوید:

          تشخیص تومور مغز در معاینه و اسکن کار یک ساعت است نباید به ماهها بعد موکول شود. در معاینه حضوری علت عضوی یا خیالی سدرد را توضیح میدهند.

          • صمد می‌گوید:

            اقای دکتر بازم ممنون بابت پاسختون.اقای دکتر زمانیکه داروی الپرازولام .0.5 مصرف میکنم سر دردم بهبود پیدا میکند ایا این نشانه ای عصبی بودن سر درد بنده هست؟در ضمن زمانیکی سرم را پوشش میدم و از سرما محافظت میکنم سردردم کمتر میشود ایا با معاینه بالینی از نزدیک میتوان گفت نیاز به سی تی اسکن هست یا نه؟

          • دکتر سیفی می‌گوید:

            پاسخ بلی لست

  3. صمد می‌گوید:

    اقای دکتر جوابی که دادین گفتین بله یعنی سردردم با امپرازولام خوب میشه عصبی هست؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      درست است

      • صمد می‌گوید:

        سلام اقای دکتر خسته نباشین بنده 24 همین ماه با شکایت سردرد خفیف تا متوسط که در مجاورت سرما علایم سردردم بیشتر میشود به مطبتون مراجعه کردم قبلا هم گفتم بنده دو سال پیش دچار اضطراب بودم ( ام ار ای مغز گردن دو سال پیش نرمال) جنابعالی با معاینه تشخیص میگرن رو دادین و این داروها رو تجویز نمودین دلوکستین30 دیوالدین و پرانولول 20 الان سه روزه داروهارو مصرف میکنم که دلوکستین موجب احساس خستگی و ضعف و دفع منی با ادرار و گشادی مردمک هر دو چشم و کاهش شدید میل جنسی شده همچنین حالت تهوع خفیف و گیجی و فقط یکم سردرد بنده در طول روز بهبود یافته و نصف شبها با درد بصورت تیر کشیدگی و احساس فشار در سر همرا با زنگ زدن و وزوز گوشها از خواب بلند میشوند و بعد دچار استرس میشم و خوابم نمیبره و تنها وقتی نصف الپرازولام0.5 را مصرف میکنم میتوانم راحت و بدون سر درد بخوابم بنظر جنابعالی میشه بنده بجای دلوکستین سرترالین مصرف کنم و ایا این علایم ممکن نشانه تومور مغزی باشد؟ببخشین سوالم زیاد شد با تشکر

        • صمد می‌گوید:

          اقای دکتر ضمنا بنده بعضا با سردرد متوسط احساس میکنم گوشهام کیپ شده یا داره بین دو گوش از داخل سرم تیر میکشه همراه با زنگ زدن گوشام

        • دکتر سیفی می‌گوید:

          علائم گفته شده ناشی از استرس است عارضه دارو نیست. دلوکستین و سرترالین در یک ردیف دارو هستند. علائم تومور مغز در معاینه مشخص نشده است

          • صمد می‌گوید:

            اقای دکتر ممنون بابت جواب سوالاتم در ضمن اقای دکتر دلوکستین موجب تعریق زیاد در بنده میشه چیکار میتونم بکنم که از شدت تعریقم کاسته بشه

          • دکتر سیفی می‌گوید:

            بمرور غالبا کنترل میشود ورزش هم موثر خواهد بود.

      • سید عبداله سجادی می‌گوید:

        باسلام خدمت جنابعالی.آیا بیرون زدگی دیسک گردن بین مهره های 4و5 می‌تونه عامل ریفلکس گوارشی و بطورکلی اختلالات معده باشه؟اگر پاسخ منفی است اعصاب معده درناحیه گردن ازکجاعبورمیکنند؟باتشکر.

        • دکتر سیفی می‌گوید:

          دیسک کمر به ریفلاکس معده ارتباط ندارد. عصب واگ از ساقه مغز در کنار شریان کاروتید گردن پس از عیور از سینه به زیر دیافراگم به معده میرسد

  4. احمدرضا می‌گوید:

    سلام اقای دکتر اضطرابی که هر ار گاهی میاد سراغم رو میشه با مصرف پوکساید کنترل کرد؟

  5. داوود می‌گوید:

    سلام اقای دکتر کمتر پزشکی دیدم سالها یک وبلاگ فعال اونم بدون جنبه تبلیغاتی داشته باشه و این همه جواب بده به افرادی که به نحوی نگران وضعیتشونن از این بابت صمیمانه از شما سپاسگزارم و از خدا برای شما عمر با عذت میخوام.
    اما مشکل بنده (ببخشید که به این تاپیک مرتبط نیست) من کارشناسی ارشد ژنتیک دارم. و در طی این سال ها چندین بار نگران وضعیت خودم شدم که نکنه بیماری ای داشته باشم یه بار وقتی درباره هانتینگتون تو کتاب خودنم فکر کردم دارم ولی رفتم متخصص گفت نه بابا اصلا نداری و بعد ها یکی دو مورد دیگه از بیماری ها رو نگران شدم که چیزی نبود. یک ماه پیش یبوست گرفتم و کمتر غذا خوردم و بیشتر سبزی تا اینکه بعد یه ماه بعد از دوبار دکتر رفتن خوب شدم ولی همه میگن لاغر شدی قبل تر هم میگفتن اما وزن میکردم میدیدم لاغر نشدم کلی نگران شدم که نکنه سرطان باشه علتش. رفتم پزشک عمومی میگفت وسواس و خود بیمارپنداری داری الان چون یه کم حس میکنم روده هام سفت شده نگرانم نکنه توده شکمی باشه آخه تو خبر خوندم طرف توده چهار کیلو ای هم بوده از شکم ش در اوردن الان واقعا نمیدونم این هم توهمه یا نه باید برم ازمایش سونوگرافی چیزی بدم توده ای چیزی نباشه. من دل درد یا حالات تهوع و چیز عجیبی ندارم فقط دست میزنم حس میکنم روده و اینام سفته. به نظر شما چیکار کنم برم آزمایش بدم یا برم پیش روانشناس ؟ یه کم ممنون میشم راهنماییم کنید.
    من هر روز به سایت سر میزنم ببینم کی جوابش رو میدین واقعا کلافه م کرده میگم اگه توموری چیزی هست تا دیر نشده بدونم (ما سابقه خانوادگی هم نداریم در این باره)

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      مشکل اختلال جسمی شکل یا وسواس سلامتی به سن و جنس و سطح تحصیلات ارتباط ندارد تنوع علائم تجسمی و بی ثباتی علائم و زمینه نگرانی سالیان سال و ترس از بیماری غیر قابل علاج در سابقه افراد گرفتار عموما وجود دارد این مشکل بطوریکه از سوال و پرسشها در این سایت مشخص است خیلی شایع و واز نظر رویکرد کنترل مشکلتر است. در آمریکا پزشکان و افراد با زمینه استرس و مسئولیت زیاد سالی یک بار برای مشاروه روان پزشکی مراجعه میکنند متاسفانه در فرهنگ ما هم برای بیمار و هم پزشک مطرح کردن عنوان منع غیر منطقی دارد. به اشکال مختلف از جمله رویکرد منطقی با مسئله و درمان دوره ای میتوانید از زندگی سالم و راحت بهرمند شوید.

  6. علی ن می‌گوید:

    سلام اقای دکتر….
    ۲۰ روز پیش در بازوی چپم احساس پرش عضله داشتم….

    • علی ن می‌گوید:

      فراموش کردم ابنو بگم گاهی توی زانوی چپم گاهی توی هر دو تا زانوم احساس بی حسی میکنم …. ولی همه علائم بی حسی کم و زیاد میشه یا گاهی اوقات کامل از بین میره. جلو جلو ازتون بابت پاسختون تشکر میکنم

      • علی ن می‌گوید:

        ببخشید انقدر پیام میزارم …. یادم رفت بگم من روی کمرم حدودا دو ساله لکه پوستی زده اسمش لیکن اسکلروز هست. ایا این بیماری ممکنه زمینه ساز بیماریای دیگ مثل ام اس یا ای اس ال بشه یا احتمال ابتلا ب این بیماری هارو افزایش بده؟؟؟ کلا باید بگم از بچگی خیلی رو بیماریا و شرایط سخت حساس بودم …. همیشه ترس اینو دارم اتفاق بدی برام بیوفته . همیشه میگم در بین اون هزار نفر یکی شاید اون یه نفر من باشم ک این مریضیو گرفته ….

        • دکتر سیفی می‌گوید:

          این دو بیماری بهم ارتباط ندارند شانس کم بیماریهای نادر حطرش از حوادث دیگر مثل افسردگی و تصادف خیلی کمتر است

      • دکتر سیفی می‌گوید:

        این علائم نشانه نگرانی است دلیل بیماری مهم نیست.

        • علی ن می‌گوید:

          چیکار کنم که از این نگرانی ازاد بشم …. شدیدا بیست روزه دارم ازیت میشم صبح هامو با استرس و ترس و افسردگی ک نکنه واقعا این بیماریه من هستش ….

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      این علائم نشانه آ ال اس نیست.

  7. علی ن می‌گوید:

    سلام اقای دکتر ببخشید باز سوال میپرسم از صبح تا الان حدودا سه چار ساعته روی عضله رون پای چپم مرتب داره پرش میکنه فقط هم یکی دو جا از روی رون چپم این اتفاق براش میوفته نه جاهای دیگه پرش ها هم خیلی قوی هستند …. چیز جدی ای هستش ؟؟؟ لازمه برم دوباره معاینه بشم ؟ خیلی خیلی شرمنده ام . ولی واقعا این پرش عضله پای چپم خیلی رفته رو مخم…..

  8. علی ن می‌گوید:

    تا چند وقت ممکنه این پرش ها ادامه داشته باشه؟

  9. علی ن می‌گوید:

    برام ارامبخش تجویز کردن با مگنیفورت … ب نظرتون داروهارو استفاده کنم ؟؟؟

  10. علی ن می‌گوید:

    کاش همه پزشک ها مثل شما بودند خدا خیرتون بده

  11. سعيد می‌گوید:

    سلام
    چقدر سايتتون خوبه
    مرسي
    من حدود ٥ سال پيش دچار ديسك كمر شدم دو روز خونه استراحت كردم بهتر شدم
    حدود دو سال پيش در كوه با كوله يهو احساس كردم بين دو كتف ام تير ميكشه كوله رو برداشتم بهتر شد از فرداش دچار گز گز و مور مور شدن در پاها و كمو ميشدم جراح ها همه ميگفتن بايد جراحي شه
    پيش يه داخلي مغز و اعصاب رفتم دولكسسين و پراپونل برام داد بهتر شدم وز وز گوش هم بهش اضافه شد در حال حاظر ميخام ديسكوژل تزيق كنم توي ديسك پاره شده به نظر شما تاثير دارد در ضمن اصلن درد ندارم فقط احساس گز گز و مورور شدن
    با تشكر

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      ترکی میگوئیم: به سر بدون درد سقز نمی چسبانند، اگر در معاینه سالمید کاری نکنید که ضررش بخودتان نفعش به دیگری باشد

  12. صمد می‌گوید:

    سلام اقای دکتر خسته نباشین بنده 5 روز پیش برا بار دوم برا ویزیت خدمتتون رسیدم که بیماری بنده میگرن بود که با ویزیت اول جنابعالی و استفاده داروهای دلوکستین 30 و دیوالدین 250 بهمراه پروپرانولول سردردم تا حدود زیادی بهبود یافته بود که در ویزیت دوم تجویز داروهای دی والبایوکس250 پرفنازین 2 و پروپرانولول مدت 3 روز هست که دچار سردرد از نوع منگی و گیجی در طول روز هستم که با حرکت سر بطرفیت احساس گیجی و منگی مخصوصا در ناحیه پیشانی بیشتر میشود ایا این درد و منگی سرم از عوارض ترک داروی دلوکستین میباشد؟چون وقتی دلوکسیتین 20 مصرف میکنم تا حدودی گیجی و منگی سرم بهبود میابد لطفا بفرمایید چه کار باید انجام بدم تا بهبودی حاصل بشه؟ببخشین سوالم طولانی شد. با تشکر

  13. فرخ می‌گوید:

    با سلام و وقت به خیر خدمت شما
    پرسشی دارم آقای دکتر…ام آر آی مغز و کمر انجام دادم..مغز مشکلی نداشت..کمر تنگی کانال رویL4 L5 وجود دارد..دچاراختلالات ادارای و روده و بی حسی دستگاه تناسلی و مقعد شده ام..اختصاصا می خواهم بدانم آیا تنگی کانال روی L4L5 می تواند بی حسی آلت تناسلی را به همراه داشته باشد ؟ ؟ از حسن توجهتان صمیمانه سپاسگذارم…

  14. پریسا مهدوی می‌گوید:

    سلام
    نوزادم در۳۹ هفتگی با وزن ۳/۲۱۵ با اپکال ۹و۱۰ از طریق زردی بدنیا اومد۳روز بعد بابیلیروبین ۱۷در بیمارستان بستری شد و ۳روز بعد گفتند تشنج کرده و دچار ایسکیمی مغزی شده و ۱۹ روز در nicu بستری بود الان هم هر دوازده ساعت ۱سوم فنوباربیتال ۱۵میل و ۷دهم فنیتویین و۳دهم لوبل و نصفB6میگیره ،علت این عارضه و چه اثری میذاره رو محبت کنید بگید ممنون میشم .

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      با ارزیابی روز بروز پزشک معالج سیر تکاملی نوزاد را از لحاظ علائم حیاتی و بهبودی بالینی و تغییرات بیوشیمی بهتر میتواند نظر دهد بسته به اینکه بیماری زمینه ای چه باشد پیش آگهی فرق میکند.

  15. علیرضا می‌گوید:

    با عرض سلام و خسته نباشید
    تقریبا یک ماه پیش به علت استرس و اضطراب پای چپم دچار ضعف همراه با مور مور شدن و داغ شدن شد که پس از چند روز در تمام سمت چپ بدنم این احساس رو دارم. من ۲۵ سال سن دارم چند سالی هست که دچار افسردگی هم هستم و با این مشکل جدید وضعیتم بدتر شده و دو سه ساعت بیشتر نمیتوانم بخوابم. البته دکتر مغز و اعصاب رفتم ولی بهتر نشدم. می خواستم نظر شما رو بدونم. تورو خدا راهنمایی کنید خیلی ممنون.

  16. علیرضا می‌گوید:

    سلام ببخشید یه سوال دیگه داشتم چون احساس خستگی شدید دارم و ضعف و سوزن سوزن شدن دست و پام حتی یک لحظه متوقف نمیشه به نظرتان نیاز به ام ار آی هست؟در ضمن با استرس مورمور شدن پا و دستم بیشتر میشه. خیلی خیلی ممنون

  17. محمد می‌گوید:

    با عرض سلام.ایا تزریق بتافرون به جای یک در میان ،دو در میان ،اشکالی در اثر گذاری آن نمی کند؟ متشکرم

  18. شیما می‌گوید:

    با سلام
    مادر من در حدود ۲ سال قرص آلونتا مصرف کرده ابتدا با دوز ۳۷.۵ در روز و بعد از مدتی با دوز ۷۵، دکتر معالج بعد از مدتی دور را به ۳۷،۵ برگرداند ولی مادرم دچار عوارضی مثل بالارفتن فشار خون، سردردهای شدید و ناراحتی معده شد و مجددا دوز به ۷۵ برگشت. حالا بعد از چند ماه از این اتفاق بدون مراجعه به پزشک دوز را کاهش داده و به ۳۷.۵ برگشت و بدون مشکل ۳ هفته طی شد حالا دارو را بطور کامل قطع کرده و دچار عوارضی مثل بیحالی شدید و اسهال و ناراحتی معده شده.
    خواهش میکنم راهنمایی کنید که قطع قرص ممکن است خطرناک باشد؟ بسیار نگرانم و از بیحالی و ضعف شدید مادرن رنج میبرم.

  19. میترا می‌گوید:

    سلام اقای دکتر ی بار ک عصبانی شدم بالای سرم تیر کشید توی بحث ،الان هر شب بالای سرم تیر میکشه الپروزولام ۰/5رو یک چهارم میکنم شب میخورم دکتر گفت سرترالین بخور نمیخورم چون دوس ندارم ب این جور قرصا عادت کنم اخه ۲۶ سالمه و مجردم،اقای دکتر تیر کشیدن با صحبت کردن بیشتر میشه علتش چیه و چیکار کنم ،،،،،ممنون میشم جواب بدین

  20. زهرا خلجی می‌گوید:

    سلام
    من گاهی انگشتای دست راستم میسوزه گاهی یکی از انگشتا به تنهایی گاهی کف دستم وقتی بیدار میشم یکم خفیف میسوزه و گاهی بازوی همون دست میخواره و گاهی بازو تا شانه چند دقیقه درد میگیره و گاهی چشم چپم درد میگیره و مگس پران دارم.الان یک هفتس اینطوریم خیلی نگران ام اس هستم

  21. فریبا موسوی می‌گوید:

    سلام حدودا ده چندروزه یه قسمت از پوست روی دستم بصورت منقطع میسوزه و میاد و میره گزگز نیست و خواب رفتگی نیست و حس هم داره ولی حالت سوزش داره.انگشتام مشکلی ندارن و بازومم مشکل نداره ولی نصف پوست روی دستم میسوزه.بابت ام اس نگرانم.علت چیه

  22. خانی می‌گوید:

    باسلام اقای دکتر چند روزی است که یکی از غدد لنفاوی زیر بغلم به اندازه یک نخود بزرگ شده است و وقتی دست میزنم زیر دستم ان را حس می کنم. درد ندارد. نگرانم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید به چه متخصصی مراجعه کنم

  23. غزاله می‌گوید:

    سلام و خسته نباشید.ممنون که با صبر و حوصله و خیرخواهی دانشمندانه به سوالات پاسخ میدید.من 33 ساله هستم و یک ماه هست در عمق گوش چپم درون سرم روزی چند مرتبه یه صدایی مثل شیشه خرده میشنوم.یا بهتر بگم صدایی مثل جرقه های خیلی ریز.فقط هم سمت چپ سرم این صدا وجود داره.چه عاملی ممکنه باشه? آیا نیاز به پیگیری داره? گاهی اوقات هم موقع خواب (معمولا اول خواب) پرش کل بدن رو دارم.و گاهی هم پرش و تکان کلی در ناحیه کمرم.(در بیداری).ایا ارتباطی بین این دو مساله وجود داره?

پاسخ دادن به دکتر سیفی لغو پاسخ



9 × شش =
