وقتي بيمار يا همراه زيادي دلواپس است

در مواردي بجا و اغلب هم نابجا خود بيمار و يا همراهانش از تشخيص قانع نميشوند و مرتبا با ترديد و سوال پيچي موجب واكنش پزشك ميشوند. پزشك ممكن است از رفتارشان عصباني شود و براي تست و مشاوره بيمورد ارجاع نمايد. بهتر است پزشك در اين موارد اراده و اعتماد خود را از دست ندهد و بدون ابراز واكنش عصبي بيمار را براي معاينه مجدد در روز بعد و يا روزهاي بعد راهنمائي كند اگر اندك شكي در تشخيص داشته باشد معرفي بستري موقت براي تحت نظر بودن به بيمار بدهد.

این نوشته در عمومی ارسال و , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

17 Responses to وقتي بيمار يا همراه زيادي دلواپس است

  1. سیدعبداله سجادی می‌گوید:

    باسلام خدمت جنابعالی پزشک حاذق.
    اینجانب پسری 39ساله ومجرد. مدت 26سال است که بدلیل یک سری اختلالات جسمی مراجعات بسیارزیادی به پزشکان داشته ولی تاکنون نتیجه ای نگرفته ام.بدلیل شدت بیماری یک ماه است خانه نشین شده ام.علایم بیماری به این شرح است:درد عمیق عضلانی ٬خستگی دائمی٬ خشکی وسفتی مفاصل ٬ سردی عضلات انتهایی ٬ ناتوانی درنوشتن وبالارفتن ازپله ها وشانه زدن مو٬ اختلالات گوارشی شامل بی اشتهایی ونفخ ودردشکم وسوء هاضمه وهضم مشکل موادپروتیینی.ناتوانی در به خواب رفتن وبیدارشدن ازخواب باحالت خستگی شدید.حساسیت به نور وصدا.سرما وگرما.سال85بیمارستان فیروزگربیوپسی عضله انجام دادم بیماریsmaگزارش شد اماباانجام آزمایش ژنتیک مربوطه درسال95این بیماری منفی گزارش شد.ام آرآی مغزنرمال.ام آرآی گردن بیرون زدگی دیسک رانشان داده.آزمایش ژنتیک WES جهش هترویگوت درژن LRSAM1باتوارث اتوزومال غالب وجهش هترویگوت درژن GJB1عامل بیماری HMSNباتوارث وابسته به جنس نشان داده است.وتشخیص شارکوماری توث داده شده است پدرومادرم فامیل هستندولی سالم هستندودیگراعضای خانواده نیزسالم می باشند. سوال ازجنابعالی این است که آیا علایم ذکرشده با این بیماری همخوانی دارد وآیابیماری های دیگری مشابه این بیماری وجوددارد که این علایم راایجاد کنند؟آیا بی اشتهایی شدید مزمن میتواند بدلیل این جهش ها باشد؟وعلت جهش این دوژن چیست؟آیا عفونت های گوارشی میتواند عامل آن باشد؟باتشکر وسپاس فراوان

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      نوروپاتي حسي حركتي ارثي، و آتروفي اسپاينوماسكولر هر دو در يك رديف بيماري ژنتيك است كه با معاينه و بدون نياز به تست ژنتيك هم تشخيص داده ميشود درمان با ورزش و مكملها بطور نسبي بعمل مي آيد مسائل گوارشي به اين بيماري ارتباط ندارد.

  2. صمد می‌گوید:

    سلام اقای دکتر خسته نباشین بنده 2 سال پیش دچار سوزش در کف پاها و ران پاها همراه احساس سردی در بدن بودم و حتی چشم راستمم تا حدودی تار میدید بعد مراجعه به چندین دکتر و انجام ام ار ای مغز و گردن تشخیص به اضطراب داده شدم یعنی ام ار ای مغز و گردن طبیعی بودن و برای بنده داروهای سرترالین الپرازولام پرانول 10 میلی و کیو تن تجویز شد که بعداز چند ماه مصرف خودم داروها را قطع کردم الان نزدیک به دو هفته هست بعداز یک سرماخوردگی شدید در ناحیه پشت سر و بالا سر احساس درد خفیف و تیر کشیدگی سر دارم همچنین دور سر بعضابصورت لحظه ای تیر کشیده و خوب میشودمخصوصا موقع تمرکز روی مانیتور همچنین بعضی وقتا احساس گرفتگی و وزوز گوش بطور خفیف دارم و کلا سر درد و تیر کشیدگی سرم در بعضی از مواقع روز یا شب به مدت نیم ساعت تا یک ساعت رخ میدهد و مداوم نیست این دردها موقعیکه در مجاورت سرما هستم انگار زیادتر میشود ضمنا سوزش کف پای من کاملا برطرف نشده و این چند روز سوزش داشته با مراجعه به دکتر گوش و عکس از سینوسها گفتن هیچ مشکلی تو سینوسها نیست و به احتمال زیاد سردردت عصبی میباشد وبه بنده داروی الپرازولام پرانول و ب سیصد تجویز کردن که در این دو روز فرقی نکرده ام ایا به نظر جنابعالی میتواند از اضطراب باشد ایا نیاز درام بعد دو سال دوباره ام ار ای مغز بشم؟ببخشین اگه سوالم طولانی شد

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      این علائم نشانه های بیماری روان تنی است تا موقعی که در معاینه عارضه مشخص بالینی دیده نشود هرگونه تستهای بی هدف اشتباه خواهد بود بایستی درمان وسواس و مشکل روان تنی بطور جدی در طولانی مدت کنترل شود.

      • صمد می‌گوید:

        اقای دکتر ممنون از بابت پاسختون .اقای دکتر سردرد بنده تو این دو هفته به یک روال عادی هنوز ادامه داره یعنی از خفیف تا متوسط و تشدید نمیشه و بعضا یه حس تیر کشیدگی در ناحیه جلو و پشت و دور نوار سر احساس میکنم که بصورت لحظه ای هست مخصوصا موقع تمرکز به مانیتور و یا گوشی ایا احتمال تومور وجود داره؟احساس میکنم از زمانیکه پرانول 10 میلی صبح و شب مصرف میکنم این حالت تیرکشیدگی سر از عوارض همین دارو باشد؟اقای دکتر ضمنا یه سوال دگه داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم اینکه سردردهای حاصل از تومورهای مغزی به چه شکلی بروز و خودشو نشون میده؟با تشکر

        • دکتر سیفی می‌گوید:

          تشخیص تومور مغز در معاینه و اسکن کار یک ساعت است نباید به ماهها بعد موکول شود. در معاینه حضوری علت عضوی یا خیالی سدرد را توضیح میدهند.

          • صمد می‌گوید:

            اقای دکتر بازم ممنون بابت پاسختون.اقای دکتر زمانیکه داروی الپرازولام .0.5 مصرف میکنم سر دردم بهبود پیدا میکند ایا این نشانه ای عصبی بودن سر درد بنده هست؟در ضمن زمانیکی سرم را پوشش میدم و از سرما محافظت میکنم سردردم کمتر میشود ایا با معاینه بالینی از نزدیک میتوان گفت نیاز به سی تی اسکن هست یا نه؟

          • دکتر سیفی می‌گوید:

            پاسخ بلی لست

  3. صمد می‌گوید:

    اقای دکتر جوابی که دادین گفتین بله یعنی سردردم با امپرازولام خوب میشه عصبی هست؟

    • دکتر سیفی می‌گوید:

      درست است

      • صمد می‌گوید:

        سلام اقای دکتر خسته نباشین بنده 24 همین ماه با شکایت سردرد خفیف تا متوسط که در مجاورت سرما علایم سردردم بیشتر میشود به مطبتون مراجعه کردم قبلا هم گفتم بنده دو سال پیش دچار اضطراب بودم ( ام ار ای مغز گردن دو سال پیش نرمال) جنابعالی با معاینه تشخیص میگرن رو دادین و این داروها رو تجویز نمودین دلوکستین30 دیوالدین و پرانولول 20 الان سه روزه داروهارو مصرف میکنم که دلوکستین موجب احساس خستگی و ضعف و دفع منی با ادرار و گشادی مردمک هر دو چشم و کاهش شدید میل جنسی شده همچنین حالت تهوع خفیف و گیجی و فقط یکم سردرد بنده در طول روز بهبود یافته و نصف شبها با درد بصورت تیر کشیدگی و احساس فشار در سر همرا با زنگ زدن و وزوز گوشها از خواب بلند میشوند و بعد دچار استرس میشم و خوابم نمیبره و تنها وقتی نصف الپرازولام0.5 را مصرف میکنم میتوانم راحت و بدون سر درد بخوابم بنظر جنابعالی میشه بنده بجای دلوکستین سرترالین مصرف کنم و ایا این علایم ممکن نشانه تومور مغزی باشد؟ببخشین سوالم زیاد شد با تشکر

        • صمد می‌گوید:

          اقای دکتر ضمنا بنده بعضا با سردرد متوسط احساس میکنم گوشهام کیپ شده یا داره بین دو گوش از داخل سرم تیر میکشه همراه با زنگ زدن گوشام

        • دکتر سیفی می‌گوید:

          علائم گفته شده ناشی از استرس است عارضه دارو نیست. دلوکستین و سرترالین در یک ردیف دارو هستند. علائم تومور مغز در معاینه مشخص نشده است

          • صمد می‌گوید:

            اقای دکتر ممنون بابت جواب سوالاتم در ضمن اقای دکتر دلوکستین موجب تعریق زیاد در بنده میشه چیکار میتونم بکنم که از شدت تعریقم کاسته بشه

          • دکتر سیفی می‌گوید:

            بمرور غالبا کنترل میشود ورزش هم موثر خواهد بود.

  4. احمدرضا می‌گوید:

    سلام اقای دکتر اضطرابی که هر ار گاهی میاد سراغم رو میشه با مصرف پوکساید کنترل کرد؟

پاسخ دادن به صمد لغو پاسخ



یک × 3 =
