ارتباط مصرف شیر و کلسیم با مرگ و میر ناشی از عوارض قلبی و سرطان

مطالعه اخیر نشان داده که مصرف فراورده های شیر پرچرب با وفور سکته های قلبی و عروقی و سرطان ارتباط مستقیم دارد، برعکس مصرف محصولات شیر کم چرب این خطرات را کاهش میدهد. مصرف کلسیم به تنهائی یا به همراه شیر ارتباط مستقیم بااین عوارض ندارد.

این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال و , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


هشت × = 8

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>